Digidexo.com

Virkninger av en vegetarisk kosthold på Kids

Folk velger vegetarisk kosthold av helsemessige årsaker eller for religiøse eller kulturelle grunner, eller fordi kjøtt koster mer enn bønner og andre vegetariske proteiner. Effekten av et vegetarisk kosthold på barna avhenger av om kosthold inneholder egg og meieriprodukter, eller om det er veganer, noe som betyr at ingen produkter som kommer fra dyr er fortært, inkludert honning.

Frukt og grønnsaker

En positiv effekt av et vegetarisk kosthold på barna er at de forbruker mer frukt og grønnsaker fordi disse tjene som grunnlag for sine dietter. Det kan være en måte å leve på, spesielt hvis de har vært på et vegetarisk kosthold fra barndommen.

Helsemessige forhold

Barne Health sier at en av de helsemessige fordelene ved et vegetarisk kosthold inneholder en reduksjon av helserisiko for eksempel hjertesykdommer, diabetes og noen former for kreft. Disse helseeffekter oppstår fordi vegetarisk kosthold inkluderer mindre mettet fett og kolesterol, og mer magnesium, kalium, folat og antioksidanter.

Fordøyelsen Helse

Barna på et vegetarisk kosthold har bedre fungerende fordøyelsessystem fordi de fleste friske vegetarisk kosthold inneholder mye fiber-rik mat som bønner og helkorn.

Jernmangel

De negative effektene av et vegetarisk kosthold på barna inkluderer mulig jernmangel, fordi kjøtt gir jern i mange dietter. Nettstedet til barnelege Dr. Greene anbefaler en multivitamin som inneholder jern for å gjøre opp for dette vitamin mangel.

Vegan protein alternativer

Vegetariske dietter har en positiv effekt på barn, men barn kan ikke få nok protein når meieriprodukter eller egg er begrenset. Vegan protein alternativer inkluderer soya burgere, tofu, linser, belgfrukter, nøtter, frø og hirse.

Skolemat

De fleste skoler tilbyr ikke vegetariske alternativer for barn, så vegetariske foreldre vil sannsynligvis nødt til å pakke lunsjer for at deres barn skal få de riktige næringsstoffene.