Digidexo.com

Kjennetegn på eplesyre fra epler

Hvis du noen gang har lurt på hva det er som gjør bite i en kald, skarp eple eller fersken så tilfredsstillende, sjansene er du aldri har hørt om eplesyre. Bortsett fra det gode, litt sur smak, har eplesyre flere andre fordeler - blant annet terapeutisk, fysiske og smaken fordeler.

Funksjoner

Eplesyre er en ekstremt mild type syre som finnes i epler, appelsiner og annen frukt, og naturlig i kroppen. Eplesyre er en type av syre i den bredere gruppe kalt karboksylsyrer, som betyr molekylært at et karbonatom i den har en dobbeltbinding med et oksygenatom, og en enkeltbinding til en annen oksygen, blant andre bindinger.

Flavor bruksområder

Eplesyre er mye brukt og kjent for å gi en sur, glatt smak i det som er det innlemmet i. Andre aspekter av eplesyre gjør det å foretrekke i smakstilsetning, slik som høy oppløselighet, lavere smeltetemperatur enn andre lignende syrer, og dens blandings egenskaper og smak forbedrende egenskaper. Eplesyre reduserer ofte behovet for en stor mengde av smakstilsetning ved å legge sin unike smak til matvarer eller drikkevarer, og hjelper til med å blande forskjellige smaker i en brønn-proporsjonerte smaken.

Krebs Syklus

Den Krebs syklus er en velkjent fysisk prosess som forekommer i mitokondriene av kroppens celler. Denne prosessen er relatert til å stimulere forbrenningen og øker energien av kroppen. Matvarer som epler, fersken og andre frukter - samt de fleste fruktjuicer - gi kroppen den eplesyre den trenger for å utføre disse funksjonene. Eplesyre er så viktig, faktisk, at uten den energiproduksjon og metabolismen i cellene ville fullstendig stoppe, effektivt stenge kroppen.

Fibromyaglia og kronisk utmattelsessyndrom

På samme måte som eplesyre er viktig for basiskroppsfunksjoner, har det vært antatt å bidra til å bekjempe noen av sykdommer og tilstander som fibromyalgi og kronisk tretthetssyndrom. Selvfølgelig, hvis eplesyre øker energiproduksjonen i kroppen, kan virkningen av det på kronisk tretthetssyndrom være uhyre positive. Av denne samme grunn, og andre - som det motsatte av muskelsmerter og tretthet, og reduksjon av ledd ømhet - eplesyre, kan også bidra til de med fibromyalgi.

Kosttilskudd

Det er mulig å finne eplesyre kosttilskudd over disk og via resept. Det er generelt ikke anbefalt for de som er helt frisk med en god energimengde som allerede er, på grunn av det faktum at disse personene er sannsynligvis får tilstrekkelige mengder av eplesyre i sine dietter og for mye av noe kan være mindre enn fordelaktig. Imidlertid er det noen ganger antydet at de med lavt energinivå og dårlig muskel ytelse ta en eplesyre supplement for å reversere og forbedre disse effektene.