Digidexo.com

Ting å spise hvis Triglyserider er høy

Redusere fett og saltinntaket i ditt daglige kosthold vil bidra til lavere triglyseridnivåer som er høy. Faktisk, leger anbefaler slike kosthold og livsstil endringer for alle som har hjertesykdom --- eller står i fare for å få det skyldes arv eller andre faktorer. Men å redusere fett og salt er ikke den eneste diett endring nødvendig; vite hva du skal spise på sin plass er også viktig. Noen eksempler på hva du bør spise er havregryn, bananer, valnøtter og grønne bønner.

Overflødige kalorier

Det er ikke bare hva du spiser som er viktig for å redusere triglyserider som er høy; det er også hvor mye du spiser. Å spise lettere og sunnere måltid samtidig vil ikke bare gjøre at du føler deg mindre svak i løpet av dagen, vil det gi deg nødvendig energi, også. Aaccording til US Department of Health and Human Services, spise en mat diett som gir bare kalorier som trengs for å opprettholde en sunn vekt er målet når triglyserider og kolesterol nivåer er høy.

Frokost valg

Forgo fettstoffer og høyt kolesterol holdig eggeplommer, melk og pølse koblinger. Velg et sunnere alternativ: en kopp kokt havregryn, en banan, en kopp skummet melk og en håndfull valnøtter. Eller hvis du foretrekker pannekaker, gjøre dem hel hvete, og du kan ha to som er fire inches i diameter. Legg en kopp skummet melk, tre fjerdedeler kopp blåbær og appelsinjuice, hver, og du har en annen frokost alternativ som er lav i både fett og salt, men får gode karakterer for god ernæring.

Light Lunch Option

En lett lunsj valg inkluderer en kopp fettfattig yoghurt, en halv kopp frukt (fersken); to kopper grønnsaker (en kopp hver av brokkoli og blomkål, for eksempel); fem magre toast kjeks (melba er en Mayo Clinic anbefalt alternativ) og et par spiseskjeer av lav-fett kremost (for bruk som en cracker spredning og / eller en dukkert for grønnsaker), og vann å drikke.

Sandwich Selection

For de som foretrekker smørbrød, en hel-hvete pita lomme, fylt med om lag en fjerdedel kopp hver av smuldret fetaost og agurk, samt en halv-en-kopp tomater, og en kopp salat, er et annet godt alternativ. Legg et par spiseskjeer av lav-fett dressing, til en kopp skummet melk på siden og ett stykke frukt (som kiwi) avrunder måltidet.

Eksotisk Middag

Spise lettere trenger ikke å være trist, som gjorde åpenbart av følgende meny levert av Mayo Clinic:
5 gram av orientalsk kylling, inkludert ananas ring
En kopp brun ris inneholder en spiseskje tørkede, hakkede aprikoser
En kopp dampet brokkoli
4 gram av druesaft

Fit Men Fun

Sulten på en burger i stedet --- velge kalkun og du er fortsatt på sporet ernæringsmessig. Gjør sørge for at det er bare fire gram og er på en hel-korn bun. Legg til to kopper blandet greener og to spiseskjeer med fettfattig dressing for en salat og en halv-en-kopp grønne bønner (med mandel fliser), og du er flink til å gå. En oransje, kopp skummet melk, og en håndfull solsikkefrø runder ut den sunne, lavkalori måltid.