Digidexo.com

hvor kjøpe amepure

Hvor lenge kan en migrene Siste?

Migrene forekommer regelmessig i livene til millioner av mennesker som lider som har lært det er lite de kan gjøre for lindring, uansett hvor lenge en migrene varer.

Time Frame

Migrene er i en egen liga og er langt fra normal hodepine. De kan vare alt fra én til 72 timer.

Betraktninger

Forskere er usikre på den eksakte årsaken til migrene og er også uklart hvorfor de vare så lenge som de gjør.

Forebygging / løsning

Når en migrene treff, kan ikke mye gjøres for å stoppe det, men unngå visse matvarer kan redde deg fra et angrep. De inkluderer melk, sjokolade, egg, hvete, salt, bearbeidet kjøtt som inneholder natriumnitrat tilsetningsstoffer, MSG og alkohol.

Effekter

Uansett hvor lenge migrene hodepine smerte varer, alvorlighetsgraden av assosierte symptomer avtar over tid, og etter en lengre periode av hvile eller søvn.

Typer

Østrogen-eller hormonrelaterte migrene kan vare lenger enn andre typer hodepine og ikke svare så godt på behandlingen. Disse hodepine vanligvis forekommer før eller under en menstruasjonssyklus.

Fun Fact

Flere historiske tallene ble kjent lider av migrene inkludert: John F. Kennedy, Elvis Presley, Napoleon, Julius Cæsar, Ulysses Grant og Vincent Van Gogh.

Hvor mye CoQ10 bør tas en migrene?

Hvis du har tatt tradisjonelle medisiner for å få fritak fra hyppige migreneanfall, kan du bekymre deg for effektene av disse medikamentene på din generelle helse, spesielt hjertet. Nyere forskning har vist en mulig sammenheng mellom CoQ10, en ernæringsmessig enzym og reduksjon av migrene hodepine. CoQ10 kan bidra til å rette en bestemt cellulær dysfunksjon hvis det tas daglig.

Kosttilskudd

Q10 er også kalt koenzym Q10. Dette kosttilskuddet, når det tas i nærmere angitte doser, hjelper hjertet helse og kan også stoppe migrene hodepine smerter. I stedet for å ta medisiner som kan forårsake skade på hjerte og mage-systemet, bør du spørre legen din om muligheten for å ta en daglig dose av Q10 for å forebygge migreneanfall.

Avhengig av hvor mange migrene hodepine du får hver måned, kan du potensielt redusere frekvensen av angrep med mer enn 50 prosent. Diskuter din potensielle dose av Q10 med legen din - noen mennesker reagerer sterkere på dette tillegget enn andre, noe som kan resultere i søvnløshet eller ikke nok REM søvn.

Migrenepasienter lider av en dysfunksjon i sin mitokondriene, noe som fører til en mangel i metabolismen av hjernen energi, ifølge Dr. Todd Rozen, regissøren av Hodepine Forskning ved Cleveland Clinic Foundation. Rozen theorizes at CoQ10 kan tas daglig for å hindre utbruddet av migrene hodepine. Dette er noe nytt du kan vurdere å ta med legen din, spesielt hvis du er bekymret for de effekter som tradisjonelle migrene medisiner kan ha på hjertet. Fordi Q10 er et naturlig forekommende supplement, trenger du ikke å bekymre deg for mulig skade på hjertet ditt hvis du er i stand til å få bytte til CoQ10.

Migrene Forebyggende

Migrene kan være forårsaket av et underskudd i dine mitokondrie cellenes evne til å generere energi. Hvis du tar en liten (100mg til 150mg) dose av Q10 daglig, kan du begynne å stimulere høyere energiproduksjon, og dermed redusere hyppigheten av migreneanfall.

Noen mennesker er mer følsomme for effektene av Q10, så de trenger å jobbe tettere med sine leger å komme frem til den mest optimale dosen for å redusere sine migreneanfall.

Hvor å Sjekk for melkesyreacidose

Melkesyreacidose er en tilstand hvori konsentrasjonen av melkesyre i blodet er over det normale. Det er en spesifikk form for metabolsk acidose og er en sak av spesiell interesse for diabetikere. Melkesyreacidose kan diagnostiseres fra spesifikke symptomer sammen med en melkesyre test som skal utføres av en kvalifisert helsepersonale.

Hvor å Sjekk for melkesyreacidose

•  Se etter generelle tegn på melkesyreacidose. De vanligste tegn på melkesyreacidose er rask pust, sterk svetting og velduftende ånde. Andre tegn er klam hud, magesmerter, kvalme og oppkast.

•  Forbered melkesyre test. Unngå å spise eller drikke noe annet enn vann til de åtte-ti timer før du tar testen. Du må også avstå fra å utøve i flere timer før du tar testen. Sørg for at du forblir avslappet så mye som mulig i løpet av blod uavgjort.

La helsepersonell å vikle en strikk rundt overarmen i noen tilfeller. Dette vil gjøre det lettere å sette en nål inn i venen din, men det kan også øke melkesyre lesing.

Observer helsepersonell rense nålen området med en antiseptisk og stikk nålen inn i venen. En melkesyre test kan kreve mer enn én nål. Helsepersonell vil deretter legge et rør på nålen og la røret fylles med blod. Han eller hun vil da ta ut strikken og sted gasbind på p nettstedet. Testresultatet vil typisk foreligge i en dag.

tolke resultatene av melkesyre test. Hvert laboratorium kan ha sin egen referanseverdi, men en normal konsentrasjon av melkesyre i venøst ​​blod bør ligge i området fra 5 til 20 milligram per desiliter av blod.

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter avsluttet p-piller?

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter avsluttet p-piller?


Mange mennesker rundt om i verden stoler på p-piller for å hindre en uønsket graviditet. Men når den tid kommer at et par ønsker å utvide sin familie, de vanligvis har bekymringer over effekten at p-piller kan føre med seg. En av de største bekymringene er hvor lang tid det vil ta å bli gravid etter å stole på p-piller for en periode.

Fakta

P-piller er en form for prevensjon som brukes hovedsakelig for å forhindre graviditet. Pillene er laget av syntetiske hormoner. Avhengig av hvilken type p-pille foreskrevet, kan det inneholde både østrogen og progesteron eller bare progesteron bare. P-piller blir også brukt til å behandle en rekke reproduktive problemer, inkludert tunge menstruasjon, akne og premenstruelle syndrom (ofte kjent som PMS).

Når du stopper

Når p-piller er stoppet, vil kroppen vanligvis begynne å forberede eggløsning ved å starte menstruasjon løpet av den første uken. Hormonene som ble stadig mottatt fra pillene vil ikke lenger være til stede, og kroppen må begynne å produsere disse på egen hånd. Når et regelmessig mønster av naturlige hormoner har startet i kroppen (som kan ta 2 til 3 måneder), bør eggløsning og menstruasjon være tilbake til et normalt mønster.

Time Frame

Graviditet kan oppnås innen 2 uker fra å stoppe p-piller, men det anbefales at kroppen er tillatt 3 måneder å fullt vende tilbake til det normale. Ifølge Dr. Amos Grunebaum, direktør for Maternal-Fetal Medicine ved St. Luke's-Roosevelt Hospital Center i New York, tar det opptil et år å bli gravid etter p-piller for 85 prosent av par.

Betraktninger

Hvis p-piller ble brukt til å behandle et medisinsk problem i tillegg til å hindre graviditet, må risikoen og fordelene vurderes før du stopper pillene. Uttrykker et ønske om å bli gravid med legen din er første skritt som bør tas, siden de kan gi råd om alternative behandlinger for den medisinske problem.

Advarsel

Før du stopper noen p-piller, er det viktig å ta kontakt med lege. En person planlegger å bli gravid bør også ha en full fysisk og laboratoriearbeid for å være sikker på at kroppen er i best tilstand mulig å gjennomføre en graviditet til full sikt.

Hvor å Sjekk for bendelorm

Kontroll for bendelorm er veldig enkelt, selv om du kanskje ikke vet at du har bendelorm før etter eksamen fordi skiltene er så vanlig. Noen vanlige tegn på bendelorm inkluderer magesmerter, diaré, feber og kvalme. Bendelorm er parasitter som lever i fordøyelses område av kroppen din. De er flat, ser ut som ormer, og vanligvis er kontrahert fra å spise rå animalsk kjøtt. Segmenter av bendelorm ser ut som små tråder av hvit tape, derav navnet.

Hvor å Sjekk for bendelorm

Hvor å Sjekk for bendelorm

•  Gå på do når du føler behov for å ha avføring. Ta et par latekshansker, tang eller noe å øse og ta bort avføringen prøven, og en plastbeholder eller prøve container.

Ta på deg plasthansker før du setter deg ned for å ha avføring. Plasser plastbeholder og tang ved siden av toalettet slik at du enkelt kan nå dem.

Bruk Tang til å hente avføringsprøver umiddelbart etter din første en eller to stoler og plassere dem i plastbeholder.

Sjekk avføringen for små, hvite båndet tråder eller noe som ligner en orm. Hvis disse hvite tråder er til stede, så har du sannsynligvis bendelorm og må kontakte legen din.

skylle avføringsprøver ned i toalettet etter eksamen. Hvis du finner noen bevis på at du kan ha bendelorm og du tror du vil ikke være i stand til å ha en annen avføring på legekontoret, og deretter holde avføringen prøven i beholderen og ta den med deg til legekontoret.

Hvor lang tid tar Rotavirus Siste?

Rotavirus er en vanlig virusinfeksjon som påvirker det meste babyer og små barn, men voksne noen ganger utvikle en mildere form av sykdommen. Rotavirus er så vanlig blant barn som Centers for Disease Control anslår at nesten alle barn vil ha en rotavirusinfeksjon av den tiden de er 5 år gammel. Fordi rotavirus er en vanlig barnesykdom, de fleste foreldre ønsker å vite hvordan å gjenkjenne symptomer, hvor lenge viruset vil vare, og hvordan å behandle den og hindre fremtidige infeksjoner.

Betydning

Rotavirus forårsaker alvorlig diaré som vanligvis er ledsaget av oppkast, feber og noen ganger dehydrering. Ifølge CDC, er rotavirus den ledende årsak til diaré hos spedbarn og små barn både i USA og rundt om i verden.

Symptomer

Symptomer på sykdommen vises vanligvis ca to dager etter eksponering for noen med en rotavirusinfeksjon. Friske voksne infisert med rotavirus kan ha kun milde symptomer eller ingen i det hele tatt, ifølge Mayo Clinic. Men barn med en rotavirusinfeksjon vanligvis har feber, kvalme og oppkast etterfulgt av diaré. Fordi noen barn med rotavirus har alvorlig eller langvarig diaré, kan de bli dehydrert på grunn av den raske tap av kroppsvæsker. De tegn på dehydrering, ifølge Mayo Clinic, inkluderer ekstrem tørste, lite eller ingen vannlating, en tørr munn og tunge, innsunkne øyne og apati. Dehydrering er en potensielt livstruende komplikasjon hvis venstre ubehandlet. The Mayo Clinic advarer at du bør ringe legen din med en gang hvis du eller barnet ditt utvikler symptomer på dehydrering.

Time Frame

Oppkast og vandig diaré som følge rotavirus kan vare fra tre til åtte dager, ifølge CDC.

Behandling

Det finnes ingen spesiell behandling for rotavirus, ifølge Mayo Clinic. CDC og Mayo Clinic understreker at å drikke en muntlig rehydrering væske med sukker og mineraler kan bidra til å erstatte tapt kroppsvæsker og hindre alvorlig dehydrering. Ved alvorlig dehydrering oppstår, kan kroppsvæsker må erstattes ved hjelp av en intravenøs løsning gitt på sykehuset.

Forebygging / løsning

The Mayo Clinic understreker at grundig håndvask er en viktig måte å hindre spredning av rotavirusinfeksjoner. Fra august 2009 er to vaksiner godkjent i USA for å hindre rotavirus infeksjoner hos små barn, ifølge CDC.

Hvor kjøpe HCG og HGH

HGH og HCG er hver naturlige kosttilskudd som brukes til enten å øke cellevekst og utvikling i tilfelle av HGH, eller for å bli tatt i samklang med anabole steroider for å opprettholde testosteron produksjonen i tilfelle av HCG. Begge kan tas i pilleform eller intravenøst ​​via sprøyte. HGH og syntetiske versjoner er tilgjengelig lovlig på markedet, mens HCG er ulovlig uten resept som det er mer potensielt skadelig for produksjon av hormoner.

Human Growth Hormone

HGH eller Human Growth Hormone er et protein poly-peptid, som finnes naturlig i mennesker og dyr. Det produseres i det petuitary kjertelen. HGH er ansvarlig for vekst og utvikling av celler. Hvis noen opplever lavere nivåer av HGH naturlig, enten på grunn av en mangel eller aldring, og legger HGH til systemet kan øke celleproduksjon.

Det er derfor tatt av barn med vekst og utviklingsspørsmål, eller for å behandle sløse symptomer hos pasienter med autoimmune sykdommer som HIV. Mer typisk blir den pilleform brukt til å motvirke de tegn på aldring. Fordi menneskelige celler vokse og formere seg mindre og mer langsomt som vi blir eldre kan de få et løft ved å legge mer HGH til systemet. I tillegg kan det tas av idrettsutøvere for å øke muskelmasse, eller for å gå ned i vekt.

Humant choriongonadotropin

Menneskelig Choroionic Gonadotropin eller HCG er et glykoprotein hormon som faktisk er produsert hos gravide kvinner. Dens funksjon er å opprettholde progesteron produksjonen hos gravide kvinner, som er avgjørende for skade på fosteret. For annen bruk, har det å være hentet fra urin eller skapt av genmodifisering.

HCG, som HGH kan brukes til å hjelpe vekttap, selv om denne bruken er fortsatt kontroversielt, og enkelte studier viser fordelene med denne bruken å være ubegrunnet. Mer populært, er det brukt i forbindelse med anabole steroider for å reversere noen av de negative effektene av steroider. Hanner ta HCG etter anabole steroider for å øke testosteron produksjonen.

Kjøpe HGH

Du kan kjøpe HGH piller i person fra mange helse og supplement eller vitamin relaterte butikker. For å være sikker på at du får det du trenger for dine spesifikke formål, er det best å få en resept fra en "anti-aldring spesialist", en gryende ny sektor av leger som er spesialister i prosedyrer og kosttilskudd som forsøker å holde pasienter yngre. Dette er det beste alternativet for å anskaffe injeksjoner av ekte og syntetisk HGH, i stedet for de ulike typer piller funnet på nettet.

Hvor kjøpe HGH Online

Det er mange nettsteder på Internett i dag tilbyr HGH piller. Mange bruk kjøperen attester for å bevise at de er legitime selskaper, så vær klar over hva slags nettsted du ser på, og hva slags produkt de selger. Pass på å forske på dosering og form av HGH som er best for dine egne personlige mål og å oppsøke lege for å unngå bivirkninger. Når du kjøper på nettet, prøv nettsteder som Drugstore.com eller Bodybuilding.com som spesialiserer seg på vitaminer og kosttilskudd, og vil være mindre partisk enn en HGH-eneste nettstedet.

Hvor kjøpe HCG

Mens det er mulig å finne nettsteder som selger HCG online i pille og form sprøyte, det er faktisk ulovlig uten resept. Hvis du føler at du trenger HCG for legitime medisinske grunner oppsøke lege. Upassende eller utvidet bruk av HCG kan sette kroppens naturlige produksjon av hormoner.

Hvor lang tid tar det å få en blodoverføring?

Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, er en blodoverføring en trygg og vanlig prosedyre brukes til å erstatte blodet som ble tapt på grunn av en alvorlig skade, operasjon eller en bestemt sykdom som hindrer kroppen fra å gjøre en tilstrekkelig blodtilførsel. Den NHLBI sier at nesten 5 millioner mennesker i USA krever en blodoverføring hvert år. Tiden det tar å få en blodoverføring varierer avhengig av hvor mye blod er nødvendig. Flertallet av blodoverføringer gå greit og alvorlige komplikasjoner er sjeldne.

Blodtype

Din blodtype må akseptere blodet brukes i en transfusjon, ellers antistoffer (proteiner) i blodet angripe utenlandske blod og du blir syk. Det er fire blodtyper: A, B, AB eller O. I tillegg er blod enten Rh-positiv eller Rh-negativ.

Nesten alle kan trygt tolerere Type O blod. Den brukes i nødsituasjoner når det ikke er tid til å se etter en pasients blodtype.

Donor Blood

Det er jobben av blodbanker for å samle, skjerm og hus blod. Donert blod blir testet for mulige virus og andre smittestoffer som kan gjøre en mottaker syk.

Noen blodbankene fjerne hvite blodlegemer til å prime blod for en transfusjon. Denne prosessen kalles hvit celle eller leukocytt reduksjon. Det er gjort som en sikkerhetsforanstaltning for å redusere muligheten for en sjelden allergisk reaksjon overfor hvite blodceller i donert blod.

Bruke Blood

Når en person vet overføring være forestående, for eksempel når operasjonen er planlagt, kan du bli spurt om du ønsker å bruke ditt eget blod i motsetning til donert blod. Hvis du bestemmer deg for å bruke ditt eget blod, vil blodet måtte trekkes på en minst en anledning før operasjonen. Ditt blod vil bli lagret i en blodbank før det er nødvendig.

Blodtransfusjon

Ifølge Mayo Clinic, i løpet av en blodtransfusjon, en blodkomponent (en del av fullblod) er satt inn i blodbanen. Den type komponent som er gitt er avhengig av den medisinske tilstand. Donert blod som tidligere er blitt bestemt til å være forenlige med den type mottakerens blod reiser inn i legemet via en intravenøs (IV) linje, som vanligvis er satt inn i armen. Den NHLBI sier lengden av prosedyren kan variere fra en til fire timer, avhengig av hvor mye blod er nødvendig.

Plasma Transfusjon

Pasienter som blør mye eller som mangler blod-koagulasjonsfaktorer noen ganger får blodoverføring. Plasma skilles fra donert fullblod, og frosset for å opprettholde friskheten og tint før transfusjon. En plasmatransfusjon forbyr blodtap ved å øke mengden av blod-koagulasjonsfaktorer.

I tillegg til sine blod-koagulasjonsfaktorer, inneholder plasma vann, proteiner og hormoner. Den transfusjon av hver pose med plasma tar mellom 30 og 45 minutter.

Hvor godt kjenner Støttestrømper Arbeidet med Ødem?

Hvor godt kjenner Støttestrømper Arbeidet med Ødem?


Ødem er en hevelse forårsaket av væskeansamling i kroppens vev. Dette medisinsk tilstand kan oppstå hvor som helst i kroppen, men oftest utvikler seg i en persons underekstremiteter. Leger kan anbefale at pasienter ha med seg kompresjonsstrømper.

Ødem Symptomer

Ifølge US National Library of Medicine, er ødem mest sannsynlig skje i bena, ankler eller føtter. Huden kan være blanke, strukket og oppblåst, som rapportert av Mayo Clinic.

Støttestrømper

Legene kan ha ødem pasienter bære kompresjonsstrømper for å hindre væske fra akkumuleres i vev. Støttestrømper fungere godt for å holde press på pasientens ben og minimere effekten av ødem.

Andre behandlinger

Leger kan foreskrive vanndrivende medisiner for ødem pasienter å tvinge nyrene til å skille ut mer vann og redusere væskeretensjon. Pasienter kan oppleve bedring fra ødem hvis de begrenser sitt inntak av salt som anvist av lege.

Årsaker

Folk kan utvikle ødem hvis de forblir i en stilling eller bli sittende i en lengre tidsperiode, spise store mengder av salt mat, og hvis de er gravide.

Underliggende tilstander

Ødem er et symptom på en rekke alvorlige medisinske tilstander, inkludert nyresykdom, levercirrhose og kongestiv hjertesvikt. Pasienter med ødem bør se en lege så snart som mulig.

Hvor å Fastsette flate føtter

Hvor å Fastsette flate føtter


Flate føtter, også kalt falne buer, vanligvis oppstå som et resultat av dårlig sene funksjon i foten. Vanlige årsaker til dette er nerve lidelser og avrevne sener; om fedme og diabetes kan også sette deg i fare. Kirurgiske prosedyrer er den eneste måten å permanent rette flate føtter: Men det er tiltak du kan gjøre for å lindre ubehag og smerte for flate føtter og oppmuntre generelle fot helse.

Hvor å Fastsette flate føtter

•  Strekk føttene. Lag tid hver dag for å øve strekk musklene som er forbundet med buen. Du kan spørre en lege eller fysioterapeut for å vise deg den riktige måten å stå, slik at buene er i en nøytral posisjon, snarere enn nedsunket i gulvet. Daglig strekker vil øke din følelse av bevissthet og hjelpe deg å gjøre små endringer i din holdning, som kan til slutt avlaste falne buer.

Analyser dine daglige aktiviteter. Hvor tilbringer du mesteparten av tiden? Velg sko som passer til det meste av dine daglige aktiviteter. Dette vil sikre at du støtter føttene når de trenger det mest. Med nok støtte, kan du finne lindring fra symptomer assosiert med flate føtter, inkludert smerter i buene, hæler, eller til og med tilbake.

Spør helsepersonell om ikke polstret innleggssåler vil være nødvendig. Noen ganger, men ikke alltid: gel, polstret kiler eller orthotics kan gi ekstra støtte i områder av foten som er under press. Spesielle sko eller sko inserts kan ikke være nødvendig for de med fleksible flate føtter som opplever ingen smerter eller ubehag.

Overvåk blodtrykk og vekt, spesielt hvis diabetes eller fedme går i familien din. Selv unngå disse forholdene vil ikke fikse flate føtter, kan det sikkert bidra til å holde dem fra å bli verre.

Hvor mye søvn trenger barn trenger?

Komme rett mengde søvn forbedrer et barns helse, humør og skoleprestasjoner, men hva er riktig mengde søvn? Leger gir retningslinjer, men hvert barns behov kan variere. Hvis barn har problemer med å komme opp om morgenen, er grinete hele dagen eller er uoppmerksom i klassen, kan de trenger mer søvn.

Nyfødte

Ifølge Texas barnesykehus, nyfødte babyer trenger 16 til 20 timer søvn per dag i 1 til 4-timers strekninger. Nyfødte trenger like mye søvn i løpet av dagen og natten.

Spedbarn

Spedbarn fra 4 til 6 måneder trenger 14 til 15 timer søvn per dag. Barn i alderen 6 måneder til 1 år trenger 13 til 14 timer søvn per dag.

Småbarn

Barn i alderen 1 til 3 år trenger 12 timer søvn per dag. At søvn totalt vil vanligvis inneholde en 1½- 3½-timers lur.

Førskolen

Barn i førskolealder mellom 3 til 6 år trenger 11 til 12 timer søvn per dag. Noen barn i denne aldersgruppen vil fortsatt ta en lur, mens andre har gitt naps opp.

Elementary School

Barn 6 til 12 år trenger 10 til 11 timer søvn per dag. Foreldre kan begynne å merke en forskjell i hvor lenge barn sove på skolen netter versus ikke-skolen netter.

Ungdom

Barn alderen 12 år og eldre ideelt sett vil få 9 timer søvn per dag. Som puberteten treff, kan foreldrene se sine barns søvnsykluser endres slik at de går til sengs senere og våkner opp tidligere.

Hvor lenge vil en Hemorroid Hurt?

Hvor lenge vil en Hemorroid Hurt?


Hemorroider oppstår når blodårer i rektum og anus blir hovne. Når irritert, kan disse svulmende blodårer forårsake kløe, svie, smerter og blødninger. Nesten alle lider hemorroider på et tidspunkt, og hvor lenge de varer kan avhenge av hvilken type hemoroider, risikofaktorer som fører til hemorrhoid og valgt behandling.

Intern Versus Ekstern

Innvendige hemorroider involverer årer inne i endetarmen sjelden vondt eller forårsake andre ubehag, men de kan blø. En smertefull hemorrhoid er vanligvis ekstern, som involverer venene utenfor anus. Hvis en ekstern hemorrhoid blir avskåret fra blodtilførsel, kan det bli svært smertefullt og krever oppmerksomheten til en lege.

Behandling

Soaking i et grunt bad flere ganger om dagen i et par minutter kan bidra til å lindre symptomer. Over-the-counter aktuelle behandlinger kan krympe en hemorrhoid. Siden hemorroider er ofte forårsaket av straining under eliminering, er avføring myknere noen ganger anbefales.

Aggressivt behandle symptomer bør lindre smerter i noen dager, men det kan ta to til fire uker med behandling for en hemorrhoid å krympe. Hvis du ikke føler lettelse fra hjem behandlinger i den tiden, se en lege.

Forebygging

Hemorroider ofte går igjen, men kan forebygges ved å redusere press på venene i anus og endetarm. Hvis du trenger å sitte i lang tid, ta en pause hver time for å stå eller gå rundt i fem minutter. Ikke press eller lese mens du sitter på toalettet. En avføring bør ikke ta mer enn tre til fem minutter. Drikk rikelig med vann og inkludere fiber i kosten som frisk frukt, bladrike grønnsaker og helkorn.

Hvor å Endre en Invacare Solid dekk på en rullestol

Hvor å Endre en Invacare Solid dekk på en rullestol


Solid rullestol dekk er å foretrekke for de rullestolbrukere som ikke ønsker å bekymre deg om vedlikehold av dekkene og skal bruke rullestolen på glatte overflater. Dette er fordi de ikke er utsatt for punktering på samme måte som luftfylte dekk. Men de må byttes ut med jevne mellomrom. En solid dekk på en Invacare rullestol kan installeres ved hjelp av et nysgjerrige verktøy og smøring.

Hvor å Endre en Invacare Solid dekk på en rullestol

•  Fjern det gamle dekket. Sett inn en nysgjerrige verktøy mellom rullestolen hub og dekket. Beveg den rundt rullestolen navet, lirke dekket bort fra hjulet, slik at den ikke sitter i sporet. Trekk dekket av navet.

Legg hjulet på et bord eller arbeidsbenk. Påfør en olje-basert smøremiddel rundt kanten av navet, hvor det nye dekket skal installeres, slik at det nye dekket lysbildet på plass.

•  Plasser dekkets ene kanten av felgen med én side i sporet. Smekk det nye dekket inn i sporet på navet med hendene så langt du kan. Bruk nysgjerrige verktøy som hjelper deg knipse dekket inn i sporet, ved å bøye og strekke dekket.

Inspiser hjulet for å sikre at dekket sitter riktig i dekket groove. Bruk nysgjerrige verktøy for å knipse i noen deler av dekket som ikke sitter riktig.

Hvor mange kalorier bør barna får hver dag?

Hvor mange kalorier bør barna får hver dag?


For å møte ernæring behov for sunn vekst og utvikling, barna trenger et balansert kosthold bestående av magre proteiner som kjøtt, egg, nøtter og bønner, hele korn brød og korn, friske frukter og grønnsaker og magre meieriprodukter. Men hvor mange kalorier bør de være forbruker hver dag?

Kalori krav for Kids

The American Heart Association sier at jenter i alderen 4 og 8 trenger å konsumere minst 1200 kalorier daglig, mens jenter 9 til 13 trenger et gjennomsnitt på 1600 kalorier om dagen. Gutter i alderen 4 til 8 krever 1400 kalorier daglig og gutter mellom 9 og 13 trenger å konsumere et gjennomsnitt på 1800 kalorier om dagen.

Sunn mat Alternatives

Foreldre kan innlemme sunn matlaging prosedyrer for å sikre at deres barn holde seg innenfor daglige kalori totaler. I stedet for steking, prøv grilling, dampende, broiling og steking. Foreldre kan også hindre sine barn fra å konsumere ekstra tomme kalorier ved strømpe opp på sunn snacks som pretzels, soya crisps og bakt chips i stedet for fettete, tradisjonelle potetgull; og lav-fett frossen yoghurt og sorbeter i stedet for iskrem. Oppfordre barna til å spise frisk frukt i stedet for godteri og nix brus og høyt sukker innhold fruktdrikker og sportsdrikker, og erstatte dem med vann eller lettmelk.

Betraktninger

Det er viktig for foreldre å være positiv, inspirerende rollemodeller for barna sine om å spise sunt og fører en aktiv livsstil. Reflektere atferden du forventer fra barna dine ved å spise sunn mat og skape familieaktivitet tid. Ta med deg familien til parken, bade sammen eller ta en sykkeltur. Å spise sunt og trene som en familie vil øke alles selvtillit, fremme trivsel og styrke familiebånd.

Misforståelse

Barn trenger å være aktiv i løpet av dagen i minst 60 minutter for å holde seg frisk og opprettholde vekten. Barn som trenger å miste noen få pounds vil også dra nytte av daglig mosjon og aktivitet, men skal aldri bli tvunget til å delta i ekstrem slanking eller trening rutiner. Daglig aktivitet kan også øke ditt barns selvfølelse, redusere depresjon symptomer, øke produktiv søvn og fremme deres generelle trivsel.

Advarsel

Hvis barnet ditt er overvektig, unngå strenge kalori-restriktive dietter for vekttap. I stedet ta kontakt med barnelege for en full fysisk å bestemme hvor mye vekt barnet trenger å miste, og hvordan du gjør det på en sunn og effektiv måte.

Hvor kan jeg kjøpe en veske for pneumatisk komprimering?

Kirurgi eller bare inntak av en pille kan ikke kontrollere eller behandle hver sykdom. For eksempel, pneumatisk kompresjonsbehandling for tilstander som lymfødem syssels ermene laget spesielt for terapeutisk bruk.

Identifikasjon

Lymphedema refererer til opphopning av lymfe væsker - som skal returnere til de celler eller blodstrømmen - at basseng inne ekstremiteter, for eksempel armer eller ben, forårsaker betydelig svelling. Pneumatisk kompresjonsbehandling gjelder trykkmodulering på den ytterste ende for å behandle tilstanden.

Funksjoner

Online og utstillingsvinduet medisinsk forsyne butikkene selger spesialiserte ermet for pneumatisk kompresjon. Slike slanger variere i størrelse, avhengig av den individuelle kroppsdelen hvor den er tiltenkt, og hvorvidt den behandler hele eller en del av den ytterste ende.

Betydning

Selv om ikke betraktet som en kur for lymfødem, pneumatisk kompresjons ermene gjør avlaste smertefull hevelse, sier det amerikanske National Library of Medicine. Slik behandling kan bremse tilstanden før det blir ukontrollert og krever kirurgi.

Hvordan å beregne hvor Tall et barn vil vokse

Ikke bare er det morsomt å forutsi hvor høy barnet vil vokse, kan det også hjelpe deg og legen din spore ditt barns utvikling. Genetikk spiller en stor rolle i å forutsi et barns voksen høyde, men ernæring og øvelser du utsetter barnet ditt til også faktor i hans vekst. Det finnes en rekke måter skissert nedenfor for å beregne hvor høy barnet ditt kan vokse til å bli. Ifølge Linda Shaw, MD er det best å begynne å beregne når barnet ditt er en pjokk fordi et barns høyde i løpet av første leveår er et resultat av intrauterine forhold.

Hvordan å beregne hvor Tall et barn vil vokse

Kombiner de totale inches i mors høyde og fars høyde.

Legg til fem inches for en gutt og trekke fra fem inches for en jente.

Divide by to for den anslåtte høyde. Denne metoden, som deles av Jay L. Hoecker, MD, av Mayo Clinic, finner at de fleste barn nå en voksen høyde som er innenfor fire inches av prediksjon.

Analyser ditt barns plassering på et vekstskjema etter at hun har nådd 2 år. Et barn i 10. persentil med korte foreldre, vil trolig bo i nærheten av den aktuelle plasseringen. Følg kurven av diagrammet for å forutsi fremtidig vekst. US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) gir vekstkurver for gutter og jenter fra fødsel til fylte 20 (se Ressurser på slutten av denne artikkelen).

Alternativt kan du bruke en online kalkulator som den i Resources i denne artikkelen. Denne kalkulatoren tar også hensyn til barnets høyde og vekt, og er mest effektivt å bruke med barn 4 år eller eldre. Den ble utviklet av Harry Khamis, MD og Alex Roche, MD, av Wright State University og har en feilmargin på to inches.

Har legen utføre en "bone-age" X-ray. Legen kan gi en ganske nøyaktig anslag av ditt barns fremtid høyde etter å ha undersøkt hånd og håndledd. Det er imidlertid negative bivirkninger til denne metoden, og det bør kun vurderes dersom det er bekymringer om ditt barns utvikling.

Hint

  • Alltid konsultere med legen din om ditt barns utvikling.

Hvor å Sjekk for flåttbitt

Hvor å Sjekk for flåttbitt


Komme ut i høyt gress og skog i løpet av våren og sommeren kan være noen av de beste opplevelsene i livet ditt, men det kan også utsette deg for flått. De små, parasittiske insekter klinke til bar hud og klær og lever av blod. Flått bære sykdommer, så det er viktig å se etter biter følgende utflukter der flått kan leve.

Flått lever i woody eller gras miljøer der det er tilgjengelig fuktighet. Flått kan også trives på kjæledyr, så se ditt kjæledyr for tegn på angrep for å holde skadedyr ut av hjemmet.

Hvor å Sjekk for flåttbitt

•  Bruk lyse klær med lange ermer og buksebein når du gå på tur i skogen eller langs gresskledde stier. Dette kan tillate deg se flått krypende på klærne og varsle deg å se etter biter. Sjekke kroppen nøye hvis du legger merke til små, svarte prikker krypende på lyse klær. Tuck bukser ben i sokkene så flått vil ha en vanskeligere tid å få på huden din.

Bruk en håndholdt eller full-body speil for å se etter flått hvis du tror du kan ha blitt utsatt for. Helt kle av slik at du kan sjekke alle områder av kroppen din.

Sjekk områder av kroppen der det er hudfolder og steder for flått å skjule. Dette vil omfatte armhulene, navler, waistlines, under BH-stroppen og band, ryggen av knærne, bøye av albuen, mellom beina og langs området der strikken av truser og truser kan ri. Sjekk også områder som omfattes av hår og rundt ørene med en fin tann kam.

Fjern eventuelle flått du finner. Hvis flåtten er fortsatt festet til kroppen din, fast grep flåtten med pinsett så nær flåtten hodet som du kan få. Trekk opp i en fast og jevn måte. Kast av flåtten etter at den er død, muligens i en plastpose for senere identifisering. Rengjør bite området med såpe og vann.

Se etter små røde flekker i hudfolder og områder hvor klær gnir. De røde prikkene kan indikere et flåttbitt. Vask potensialet bite med varmt såpevann og behandle med en ispose på om det er smertefullt. Du kan bruke et antihistamin krem ​​hvis bittet klør.

Oppsøk lege hvis du utvikler influensaliknende symptomer - en "blinken" utslett eller såre muskler.

Hint

  • Bruker insektmiddel hvis du planlegger å være i et område der flått levende. Hvis du ikke ønsker å bruke DEET repellents, bruker peppermynte eller rosmarin eterisk olje. Neem olje er en annen nyttig frastøtende.
  • Sjekk kjæledyrene også. Spray kjæledyr med frastøtende eller bruk loppe og krysser halsbånd.
  • Ikke klem på midten av flåtten. Det kan presse forurensede væsker i kroppen din.

Hvor mange kalorier bør et barn spise per dag for å gå ned i vekt?

Hvor mange kalorier bør et barn spise per dag for å gå ned i vekt?


Akkurat som voksne, kan barn være overvektig eller fete. Men i motsetning til voksne, barn er fortsatt voksende, og de trenger nok kalorier til å fø sine voksende organer. Strategier for overvektige barn å nå en mer sunn vekt inkluderer mosjon og sunnere matvaner, men de bør ikke omfatte alvorlig kalori begrensning; I stedet bør barna bo i nærheten av det anbefalte daglige kalorier for deres aldersgruppe og samtidig opprettholde en sunn livsstil.

Småbarn

Den typiske 2 til 3 år gamle barn bør være forbruker ca 1000 kalorier per dag, ifølge amerikanske stats anbefalinger. Slanking er spesielt usikre for barn i denne alderen, som de trenger kalorier og fett for å mate deres voksende hjerner. Hvis barnet ditt er overvektig i denne alderen, fokus på å kutte ut tomme kalorier som godteri og sukkerholdig drikke, mens du lar barnet ubegrenset tilgang til helsekost.

Young Children

Den typiske 4 til 8 år gammel gutt skal spise ca 1400 kalorier om dagen, mens jenter i denne aldersgruppen bør få ca 1200 kalorier om dagen. For eksempel, en gutt denne alderen bør spise to kopper melk, 4 oz. av magert kjøtt (tilsvarende en liten kyllingbryst), 1 1/2 kopper frukt, 1 1/2 kopper av grønnsaker og 5 oz. av korn. Mens, igjen, trenger du ikke ønsker å sterkt begrense kalorier av voksende barn, kan du oppleve at det anbefalte daglige kalorier er mindre enn barnet normalt bruker, spesielt hvis han spiser mye godteri og junk food.

Tweens

Tweens, eller barn i alderen 9 og 13, er vanligvis nær eller allerede inn i puberteten, og det er spesielt viktig for dem å spise et sunt kosthold som kroppen utvikler seg. Det anbefalte inntaket for jenter i denne alderen er 1600 kalorier, mens gutter skal få 1800 kalorier. Dette er en alder hvor kroppen bilde problemer begynner å overflaten, spesielt hos jenter, og foreldre bør sørge for at barn som ønsker å diett i denne alderen er å opprettholde en sunn kaloriinntaket.

Teens

Eldre tenåringer er nå biologisk voksen alder, så anbefalingene fra den amerikanske regjeringen for tenåringer i alderen 14 og 18 er de samme som anbefalingene for voksne: 1800 kalorier for jenter og 2200 kalorier for gutter. Tenåringer som er alvorlig overvektig kan være i stand til kosthold på en sunn måte ved å begrense kalorier; en reduksjon på 500 kalorier per dag bør resultere i et vekttap på ett pund per uke. Det er imidlertid sannsynlig at tenåringer som er veldig overvektig allerede spiser langt flere kalorier enn anbefalt. For eksempel kan en tenåringsjente kunne redusere vekten jevnt ved å opprettholde de anbefalte 1800 kalorier om dagen.

Advarsler

Rådfør deg med barnets barnelege eller ernæringsfysiolog før du tar en diett plan for et barn som er overvektige eller som har spesielle medisinske tilstander som påvirker hans diett eller vekt. Husk også at standard kalori anbefalingene er ikke alltid passer for alle barn; tenårings utøvere kan konsumere mange flere kalorier og likevel opprettholde en sunn vekt. Vær forsiktig i å håndheve en streng kaloriinntak for alle barn, da dette kan føre til psykiske problemer med spising som kan forårsake mer skade på lang sikt enn de hjelper på kort sikt.

Hvor lang tid tar det å passere en nyre stein?

Hvor lang tid tar det å passere en nyre stein?


Smerten av en nyrestein kan være uutholdelig, så det er bare naturlig å ønske å vite hvor lang tid det tar å passere. Den dårlige nyheten er at det kan være alt fra timer til uker - men med riktig behandling, kan du bo komfortabelt mens du venter på det å passere. For å forstå denne prosessen bedre, er det godt å vite hva som forårsaker nyrestein, hvorfor de forårsaker smerte, og hvordan du behandler dem.

Nyrestein

Nyrestein er harde masser av krystaller som danner fra mineraler som finnes i urin. Vanligvis kjemikalier i urinen hindre disse krystallene fra forming. Noen ganger, skjønt, på grunn av infeksjon, stoffskiftesykdom, kosthold eller rett og slett flaks med trekningen, disse hemmende kjemikalier ikke fungere fullstendig. Når du har passert din nyrestein, kan legen undersøke det og fortelle deg hvilken type det er. Dette vil hjelpe deg og legen din formulere en behandlingsplan: for eksempel, kan du bli foreskrevet en spesiell vanndrivende å hindre steiner fra forming i fremtiden; du kan få beskjed om å begrense visse matvarer i kostholdet ditt; eller du kan bli testet for stoffskifteproblemer.

Nyrestein og urinveiene

En nyrestein stammer i nyre, derav navnet. Det reiser gjennom nyrebekken, som er en traktliknende åpning mellom nyre og urinleder. Den ureter er et tynt rør som fører fra hver nyre til blæren. Den nyrestein går gjennom ureter inn i blæren, og deretter ut gjennom urinrøret, vanligvis i strømmen av urin. Nyrestein kan sette seg fast på noe punkt i denne reisen, noe som kan føre til hevelse og skade på noen del av urinveiene. Jo lenger det er fast, jo mer skade det kan forårsake.

Størrelse

Nyrestein kan være liten, beveger seg gjennom nyrene, ureter, blære og urinrør uten at pasienten selv merker det. De kan også være golf-ballen størrelse, og i så fall ville de krever kirurgi for å bli fjernet.

Nyrestein større enn 2-3 mm i diameter, strekker veggene av ureter og nyrebekken (åpningen fra nyren til ureter). Disse musklene begynner å krampe; de prøver å presse nyrestein ut. Dette er hva som forårsaker smerter i flanken, rygg og mage. Når stenen er kommet gjennom ureter, avtar vanligvis smerte. Alt fra timer til uker senere vil nyrestein passere, sannsynligvis ved vannlating. I gjennomsnitt, steiner ta mellom ett og tre uker å passere. De fleste steiner som passet på sine egne vil gjøre det innen en måned etter sin første begynnelse å forårsake smerte.

Hvis steinen ikke består løpet av denne tiden, kan det være fast, og kan forårsake infeksjon eller andre problemer hvis den ikke er fjernet. Hvis du har hatt en CAT scan eller en ultralyd og steinen er større enn ca 6mm, kan legen informere deg om at steinen er for stor til å passere på egen hånd og må fjernes. En eller to av 10 nyrestein trenger en lege intervensjon for å passere.

Medisinsk intervensjon

Leger kan bryte opp store steiner med sjokk bølgebehandlinger, og da vil du passere fragmenter av stein. De kan også sette inn en stent for å holde din ureter åpen, noe som vil hjelpe steiner passere gjennom raskere. Du må kanskje kikkhullskirurgi, eller konvensjonell kirurgi med en abdominal snitt, avhengig av hvor steinen sitter fast.

Hjem Behandling

Hvis legen din har fortalt deg å la steinen pass på egen hånd, er det flere tiltak du kan gjøre for å gjøre deg mer komfortabel. Ta ibuprofen - sørg for å spørre legen din hvor mye, og hvor ofte du skal ta det. Sitt i et varmt bad eller bruke en varmepute på flanken for å lette smerter. Drikk rikelig med vann - leger anbefaler 12 8-oz glass om dagen for nyrestein lider. Pass på at du tisser i en sil eller hva enheten legen din har gitt for deg å bruke: du trenger for å fange din stein når den passerer, slik at du kan gi det til legen din for analyse.

Hvor lang tid tar det å kurere en blære infeksjon?

Hvor lang tid tar det å kurere en blære infeksjon?


Blære infeksjoner (også kalt urinveisinfeksjoner eller blærekatarr) er vanlige plager, spesielt hos spedbarn, eldre og gravide kvinner. Selv om det vanligvis ufarlig, kan symptomene være smertefullt og upraktisk. Blære infeksjoner er lett behandles med antibiotikabehandling. Hvor lang tid det tar for å kurere infeksjonen er avhengig av flere faktorer, inkludert alvorligheten av infeksjonen og den type medikament som brukes til å behandle det.

Årsaker

Når bakterier som vanligvis finnes på huden eller i tarmen finner sin vei inn i urinsystemet, er resultatet en urinveisinfeksjon. Inngangspunkt er oftest urinrøret, et rør der urinen forlater blæren og ut kroppen din. Bakterier kan spres til urinrøret på en rekke måter, inkludert vanlig seksuell kontakt eller vanlig bad hygiene. Holde urinen for en lengre periode etter at du føler trang til å urinere også kan forårsake bakterier buildup.

Tidlig diagnose

Som med de fleste forhold, jo tidligere du er diagnostisert, jo raskere kan du gjenopprette. Ved å ha regelmessige legekontroller og å være årvåken om uvanlige symptomer, kan du oppdage en blære infeksjon i en tidlig fase. Noen av de tegn til å se etter er en plutselig økning i trang til å urinere eller manglende evne til å urinere i det hele tatt. Skyet urin eller uvanlig stinkende urin også kunne bety en blære infeksjon. Du kan oppleve smerter i korsryggen eller bekkenregionen. En av de vanligste symptomene er dysuri, eller smertefull vannlating. De bakterier som er tilstede i urinrøret kan forårsake en tydelig brennende følelse når du forsøker å urinere.

Det bør bemerkes at ingen av disse symptomene mener definitivt at du har en urinveisinfeksjon. Hvis du merker disse symptomene, bør du kontakte helsepersonell umiddelbart for en profesjonell diagnose. De vil være i stand til å gi deg en urin analyse og fortelle deg om du faktisk har en blære infeksjon eller om det er noe annet.

Alvorlighetsgrad

Blære infeksjoner vanligvis starter i urinrøret og spredte seg til blæren. Hvis venstre ubehandlet, kan blæren infeksjon reise opp urinveiene, til slutt infisere nyrene. Som regel har den lenger opp din urinveis infeksjonen reist, jo mer alvorlig saken det. Alvorlighetsgraden av saken spiller en stor rolle i hvor lang tid det tar å behandle den. Blære infeksjoner er relativt harmløse og kan kureres i løpet av noen dager eller uker. Nyre infeksjoner begynner på samme måte som blæreinfeksjoner, men er mye mer alvorlig. De vanligvis krever at du holder deg minst et par dager på sykehuset og har antibiotika pumpes inn dine vener gjennom et intravenøst ​​drypp. Noen pasienter kan ta måneder å rehabilitere fra en dårlig nyre infeksjon.

Type antibiotika

Mesteparten av tiden, vil helsepersonell forskrive antibiotika behandling for en diagnostisert blære infeksjon. Det finnes flere typer og merker av antibiotika tilgjengelig på markedet. Behandlingstiden kan være opp til to uker. Kvinner er bedre kandidater for korttidsbehandling fordi menn har en tendens til å være motstandsdyktig mot dem. Derfor, menn er mer sannsynlig å bli foreskrevet de mer langsiktige antibiotika. Hvis du etter en kort tid på antibiotika, begynner du å føle lettelse fra symptomene dine, er dette normalt. Men dette betyr ikke at infeksjonen er kurert. Det betyr ganske enkelt at medisinen virker. Du bør fortsette å ta antibiotika før hele resept er borte, uavhengig av hvordan du kan føle. Følg alltid din helsepersonell instruksjoner når du tar reseptbelagte medisiner.

Hvis det ikke går bort

I de fleste tilfeller vil du begynne å føle seg bedre etter å ha tatt dine antibiotika for en kort tid. Hvis du ikke gjør det, ikke få panikk. Du kan bare trenger å fullføre løpet av antibiotika. Men hvis etter å ha tatt alle de antibiotika helsepersonell har foreskrevet du ikke føler lettelse, du kan ikke ha en blære infeksjon i det hele tatt. Umiddelbart kontakte legen din slik at hun kan utføre flere tester og justere sin diagnose.