Digidexo.com

Slik Cure sur mage

Hvis du føler deg litt kvalm etter middag eller magen er churning ved tanken på frokost, det er forskjellige remedier du kan prøve å bosette magen. En sur mage kan være et signal om at du trenger å endre dine spisevaner eller endre din livsstil for å redusere stress på fordøyelseskanalen. Mens alle får en og annen sur mage, kan stadig kjemper med en opprørt buk kreve et besøk til legen din.

Slik Cure sur mage

Slik Cure sur mage

•  Drikk et glass rent, friskt vann. Vannet bør være kjølt, men ikke kaldt. Nippe det sakte mens du står.

Sett på vannkokeren til å koke vannet. Mens du nipper til et glass vann, koke vann til te.

Gjør ingefær te hvis du ikke har spist noe i mer enn 2 timer. Å avlaste en sur mage på grunn av nylige matvarer du inge, prøv peppermynte eller peppermynte te. Å avlaste en sur mage på grunn av stress, gjør kamille te.

Sitt i en komfortabel stol mens du drikker te, men sitte opp. Ikke len deg tilbake i en recliner eller lå på sofaen. Hold ryggen rett og føttene lavere enn hoftene. Denne posisjonen skal hjelpe til med å fordøye te. Nippe te; ikke svelge det ned.

Lukk øynene i 5 minutter etter endt te. Pust langsomt og dypt, slik at kroppen din til å slappe helt av.

Vent 15 til 30 minutter før du spiser et måltid etter din te. Spis et lett måltid av myke matvarer, for eksempel havregryn søtet med honning og skiver banan. Spis hver 2 til 3 timer i løpet av dagen, men bare små snacks laget av slike matvarer som graham crackers, eplemos eller sukkerfrie gelatins. Drikk kjølt, rent vann til hvert måltid.

Endre matvaner å unngå situasjoner som induserer sur mage. Disse inkluderer å spise innen en time for å gå til sengs, hopper over frokost eller spiser fet mat til frokost, spiser for mye frukt eller for mange sure matvarer og ikke nok karbohydrater, eller spiser for fort.
Gå til legen din hvis du konsekvent har en urolig mage eller sur mage, halsbrann eller ikke er i stand til å spise uten å føle kvalm etterpå. Du kan ha en fordøyelsessykdom som krever medisinering eller annen behandling.

Hint

  • Etter å ha spist krydret mat, drikke myntete. Ta en tur etter ditt siste måltid på dagen. Dette hjelpemidler fordøyelsen og hindrer morgen sur mage.