Digidexo.com

Diabetes Vekttap Diet

En diabetes vekttap diett vil bestå av en sunn balanse av matvarer. Diabetikere nytte av å opprettholde en sunn vekt, noe som gir dem mulighet til å få bedre kontroll over blodsukkeret. Spise en godt balansert, redusert kalori diett vil kick-starte vekttap. Sammen med en øvelse plan, vil denne dietten hjelpe diabetikere nå og opprettholde sin idealvekt.

Ting å spise

Mål å konsumere mer grønnsaker, frukt, magre proteiner og sunt fett. Bytt ut fete rødt kjøtt med kyllingbryst og laks. Spis større deler av grønnsaker som sider og begrense høy karbohydrat elementer, inkludert ris og pasta. Mindre måltider spredt utover dagen fungerer bra for vekttap og blod sukker kontroll. Unngå å spise en eller to veldig store måltider. Porsjonene er avgjørende i noen vekt-tap diett. Ifølge American Diabetes Association, de riktige porsjonsstørrelser er som følger: kjøtt, fisk eller fjærkre, 3 gram; cheese 1 gram; grønnsaker, melk og yoghurt, en kopp; ris og kokte pasta, 1/3 kopp; tørket korn, ¾ cup; poteter og korn, ½ kopp. Mål og veie matvarer, dersom det er vanskelig å si ved å se, for å sikre de riktige deler.

Karbohydrater

Mens diabetikere kan konsumere karbohydrater og sukker, vil disse matvarene ikke hjelpe til med vekttap og vil gjøre blodsukkerkontroll vanskeligere. En lavere karbohydrat diett er ideelt. "Dr. Bernsteins Diabetes Solution" anbefaler at diabetikere spiser ikke mer enn 30 gram per dag av karbohydrater, med restriksjoner på hvor du skal få dem og når man skal spise dem. Dette er en ekstrem reduksjon for de fleste, vanskelige å vedlikeholde og ikke uten risiko. Lav-karbohydrat dietter kan ikke gi kroppen og hjernen med nok drivstoff for optimal funksjon. The American Diabetes Association anbefaler 45 til 60 gram karbohydrater i hvert måltid, men sier også at beløpet må kanskje justeres for den enkeltes ulike behov. En balansert mengde lav glykemisk indeks, komplekse karbohydrater er den beste løsningen for vekttap og helse.

Calorie Restriction

Nøye begrense kalorier er en god strategi for å miste vekt. Diabetikere må være forsiktig med å spise en ernæringsmessig balansert diett selv mens begrense kaloriinntaket. Velg lav-kalori, næringsrike matvarer, som grønnsaker, for å gjøre hoveddelen av dietten.

Record-Keeping

Noen vekt-tap diett vil være lettere å overvåke om en rekord holdes av alle matvarer spist. Skriv ned eller bruke en online mat logg for å registrere mat og porsjonsstørrelser forbrukes. Programmer er tilgjengelig for nedlasting som spore matvarer, kalorier, næringsstoffer og karbohydrater. Dette vil også øke bevisstheten om hvilke matvarer forårsake blod sukker toppene og bør unngås.