Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Pustular Psoriasis

Pustular psoriasis er en sjelden form for hudens tilstand psoriasis. Det har en rekke årsaker, blant annet infeksjoner, graviditet og uttak fra visse medisiner. Det er to primære former: generalisert, noe som påvirker hele kroppen; og lokalisert, noe som påvirker ett område, typisk fingre, tær, palmer i hendene eller fotsåler. Begge typer pustuløs psoriasis føre til kløende, smertefulle områder av pus-fylt blemmer på huden. Pustuløs psoriasis kan være vanskelig å behandle og mennesker med tilstanden bør ta medisiner under en lege veiledning. Flere hjem rettsmidler kan også bidra til å administrere pustuløs psoriasis.

Skin Care

Psoriasis blemmer er ikke bare smertefullt og skjemmende. De kan også brukes som kanaler for bakterier og bakterier å gå inn i kroppen og forårsake infeksjon. Holde huden ren og smittefri er en viktig del av strategien for å behandle noen form for psoriasis. Bade daglig i en varm, ikke varmt, bad. Ifølge Mayo Clinic, soaking i 15 minutter eller så i vann som du har lagt til Epsom salter, mild olje eller kolloidalt havremel vil hjelpe rolig og rense huden din. Fjern eventuelle vekter forsiktig med en myk klut. Påfør et tykt, olje-rik fuktighetskrem etter bading, før du starter dagen, og før du går å sove om natten. Hvis det er mulig, pakk berørte områder med plastfolie eller klut etter bruk av fuktighetskrem for å sove.

Skin Medisinering

Hvis huden din er spesielt betent og blistery, ta vare på den ved å innlemme over-the-counter medisinert kremer eller lotion i din daglige rutine. Velg produkter som inneholder salisylsyre eller hydrokortison.

Triggere

For de fleste mennesker, visse aktiviteter utløse psoriasis fakkel-ups. Hold en notatbok i flere dager eller uker, og bemerker forholdene som psoriasis forverret. Typiske triggere inkluderer røyking, alkohol, ekstreme temperaturer, stress og tunge soleksponering. Vær imidlertid oppmerksom på at begrenset soleksponering hjelper daglig ofte kontrollere psoriasis. Unngå eventuelle vilkår som du noterte gjort din psoriasis verre.

The Immune System

Psoriasis kan virke som "bare en hud problem", men ifølge National Psoriasis Association, er det også forstås som et immunsystem uorden. Styrking immunforsvaret vil avverge sykdom og hjelpe deg å bekjempe din psoriasis. Spis sunt, godt balanserte måltider. Få daglig mosjon, og få minst syv timer søvn hver natt.

Advarsler

En form for pustuløs psoriasis, kalt von Zumbusch pustuløs psoriasis, kan være dødelig. Det ser plutselig, med pus-fylt blemmer vises timer etter utbruddet av rødlig, smertefull hud. Innen en dag eller to blemmer tørre og skrell, men snart etter nye episoder begynne. Det er ledsaget av symptomer som feber, frysninger, kløe, vekttap, slapphet, dehydrering og en farlig høy puls. Hvis du har disse symptomene, se en lege eller dra til legevakten umiddelbart. Du kan kreve sykehusinnleggelse for å rehydrere kroppen og hindre smitte i å spre seg i hele kroppen din.