Digidexo.com

Vannkopper Forebygging

Vannkopper er et utslett forårsaket av et virus. Det tar to eller tre uker for vannkopper symptomene å dukke opp etter at en person har vært utsatt for viruset. De fleste får vannkopper i barndommen. Vannkopper er vanlig og svært smittsom. Det er om lag 3 millioner tilfeller av vannkopper i USA hvert år. Mer enn 90 prosent av disse tilfellene oppstår hos barn som er yngre enn 12 år gammel.

Innoculizaton

Selv om vannkopper er en meget smittsom sykdom, kan det være inneholdt og med forhindres. Men for en person å gå gjennom livet uten å få vannkopper, må han være flittig og heldig.

En av de beste måtene å beskytte deg mot vannkopper er å få vannkopper vaksine. Denne vaksinen er gitt til veldig små barn. Selv om vaksinen reduserer sannsynligheten for at et barn skal få vannkopper, fungerer det ikke hele tiden. Denne vaksinen er vellykket i om lag 70 prosent til 90 prosent av barn som mottar den.

Men selv om vaksinen ikke helt beskytte deg mot vannkopper viruset, dette betyr ikke at det ikke har tjent en hensikt. De som har fått vannkopper vaksine, men likevel få vannkopper har ofte en mildere sak som er i stand til å leges raskere enn normalt.

Unngåelse

Unngå folk som har vannkopper. Dette er ofte lettere sagt enn gjort fordi en person utsatt for vannkopper ikke kan vise symptomer i flere dager. Dette betyr at du kan være rundt en person som har vannkopper, men rett og slett ikke vet det. Vannkopper smitter fra person til person gjennom luften. Når en person som har vannkopper nyser eller hoster, noen som er i nærheten kan bli utsatt for viruset.

En av de praktiske tingene om vannkopper er at folk bare får denne sykdommen en gang i livet. Etter å ha fått viruset, bygger en persons kropp en immunitet mot viruset.