Digidexo.com

Sunn mat Plakater for barn

Sunn mat Plakater for barn


Barn svare på fargerike plakater. Mange informative plakater vil peak sin interesse og beskrive alle måter å spise sunt, fra å beskrive mat grupper til å vise riktig deler.

Matvaregruppene

Den mypyramid for Kids plakat levert av USDA er tosidig: den ene siden for alderen 2 til 5, den andre for elementær-skolebarn.

Hver side viser fargerikt matvaregrupper. Guiden for ungdommer viser anbefalte porsjoner, fokuserer på fysisk aktivitet og gir tips for å spise sunt.

Fokus på matvaregrupper

Plakater som "Catch a Rainbow" fra Learning Zone Xpress fokus på den enkelte matvaregrupper, viser fruktene av forskjellige farger at barn bør få daglig. De har ulike ideer for typer mat innenfor en matvaregruppe og / eller tips for consuving de anbefalte porsjoner av en matvaregrupper.

Riktig deler

Plakater som "en stor tallerken" og "porsjonsstørrelsen Wise", begge er tilgjengelige fra Learning Zone Xpress, gi barna en visuell guide til sin rette del størrelser.

Plakatene beskrive hvordan en plate bør se med riktig mengde av hver matvaregruppe og forskjellen mellom uriktige porsjoner og skikkelige porsjoner.

Tips

Noen plakater, som "Frokost Basics" og "Snack Attack", begge tilgjengelige fra Learning Zone Xpress, gi tips til barn for å spise sunt til hvert måltid. Dette inkluderer tips for måltid ideer, sunne snacks alternativer, og fordelene ved å drikke de anbefalte åtte glass vann om dagen.