Digidexo.com

Spinal Bone Spur behandlingstilbud

Bone spurs er benete utvekster som utvikler på kanten av bein. De kan vises på ryggraden og i forskjellige andre områder av kroppen. Selve spurs er ikke smertefull, men de kan forårsake smerte ved å gni seg mot nerver eller andre bein. I noen tilfeller, sporer bein i ryggraden kan føre til spinal stenose, en innsnevring av spinalkanalen. I dette tilfellet danner de som et resultat av artritt. Behandlingstilbud er tilgjengelig og vil være avhengig av individuelle faktorer.

Generell behandling Informasjon

Hvis dine bein spurs ikke forårsake noen smerter eller påvirker bevegelse, vil behandlingen ikke være nødvendig. Hvis de er problematisk, vil legen avgjøre riktig løpet av handlingen. Standard behandling består av medisiner og kirurgi.

Medisinering

Hvis dine bein spurs forårsaker smerte, kan du bruke over-the-counter NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) som Motrin eller advil. Hvis smertene er mer alvorlig, kan legen forskrive sterkere NSAIDs eller andre typer smertestillende medikamenter.

Hvis den er svært alvorlig smerte, slik som i tilfellet av spinal stenose, steroid injeksjoner gir hurtig lindring av smerte og inflammasjon.

Kirurgi

Hvis spinal bein spurs forstyrrer normal bevegelse eller din generelle dagliglivet, kan operasjon være nødvendig. Kirurgisk fjerning av spurs tar sikte på å avlaste presset på ryggraden og gi det mer plass i tillegg til å lindre bevegelse problems.The type operasjon du har vil avhenge av de individuelle omstendigheter i din tilstand.

Legen kan bruke en åpen prosedyre, som innebærer å skjære gjennom huden for å eksponere det berørte området. Det andre alternativet er en artroskopisk prosedyre, som innebærer små snitt som gjør at kirurgen å sette små, kirurgiske verktøy for å fjerne sporene. Et lite kamera festet på utstyret gjør at legen din for å se området han opererer på.

Spinal stenose Treatment

Hvis spinal bein spurs har forårsaket spinal stenose, må du kanskje andre typer behandlinger for å lindre symptomene. Kombinasjonen supplement, chondroitin sulfate og glukosamin, har vist seg effektiv mot leddgikt generelt. men det er ikke kjent om det er effektivt for spinal artritt. Snakk med legen din dersom du er interessert i å bruke disse kosttilskudd. Arbeide med en fysioterapeut forbedrer styrke og fleksibilitet. En back spenne eller et korsett kan gi ekstra støtte, spesielt hvis du har svake magemusklene eller om flere områder av ryggraden din har blitt påvirket.

Self-Care

Hvis dine bein spurs forårsaker smerter, kan følgende egenomsorg tiltak bidra til å lindre ubehag. Snakk med legen din om å designe en øvelse diett. Regelmessig trening forbedrer styrken og fleksibiliteten i ryggraden. Plasser en pute eller et sammenrullet håndkle i korsryggen når du sitter å hjelpe den beholde sin naturlige kurve. Når du kjører, plassere setet slik at hofter og knær er nivå og flytte setet langt nok frem at du ikke er nådd for pedalene. Bruk en fast madrass. Miste overflødig kroppsvekt å avlaste presset på bein og ledd.