Digidexo.com

Hvordan spise vannmelon å kurere surhet

Hvordan spise vannmelon å kurere surhet


Dag etter dag du lider av mage surhet. Du tygge tørre tabletter eller svelge noen stygg væske for å bli kvitt det. Det ville være fint hvis det var noe naturlig, gode smaker og billig som kan lindre dine symptomer på halsbrann. Sjekk produserer midtgangen av supermarked din. Når du finner vannmelon, har du funnet din rette.

Bruksanvisning

Velg en vannmelon. Det finnes mange varianter, avhengig av årstid og hvor du bor. Melonene kan være store eller små, har gul, rød eller rosa kjøtt og frø eller ingen frø. Noe slag vil gjøre.

Kontroller at melon er moden. Umodne meloner vil ikke bidra til å redusere surhet. For å kontrollere for modenhet, se på bunnen av vannmelon (enden på motsatt side av stammen). Se etter en gul eller krem ​​farge til bark. Hvis skallet er grønn eller hvit, er melon ikke moden.

Store uncut vannmelon ved romtemperatur. Det vil vare i ca 2 uker hvis skallet forblir intakt.

4 Ta kutte vannmelon i kjøleskapet. Vær klar til å spise det med en gang. Når kuttet og kjølt, vil det bare bli frisk i ca 3 dager.

Klargjør vannmelon på noen måte du liker. Kutte den i biter store biter og lagre det dekket i kjøleskapet vil gjøre det enkelt å ta den ut og spise for å kurere surhet når som helst.

Spis 4-6 biter sakte. Gjenta hele dagen. Hvor mange du spiser og hvor ofte vil avhenge av hvor mye ubehag du har. Du kan spise vannmelon å kurere surhet så ofte som en gang i timen.

Vær kreativ med vannmelon. Blend det å lage en forfriskende drink. Fryse den vanlig eller lage en frossen sorbet eller granita. Legg til andre frukt eller juice som hjelper kur surhet, for eksempel bananer eller kokosmelk, og lage en smoothie.

Tips og advarsler

  • Hvis du er den eneste personen i din husstand spise vannmelon, kjøper bare halvparten eller en fjerdedel av en melon fra kjøleskap delen av markedet, slik at det ikke vil ødelegge. Vannmelon må være frisk, eller det vil ikke hjelpe fordøyelsen.
  • Ser etter modenhet før du kjøper en vannmelon er viktig. Melon ikke fortsette å modnes når det har blitt kuttet fra vintreet.
  • Ikke varm vannmelon. Cooking reduserer sin effektivitet mot surhet.