Digidexo.com

Gylne regler for Weight Loss

Det er så mye informasjon og feilinformasjon tilgjengelig om vekttap, er forsøket på å sortere sannhet fra fiksjon og salg hype overveldende og forvirrende. Det er noen gylne regler for vekttap som alltid holder sant. Hvis en diett plan eller produktet ikke fungerer i henhold til disse reglene, kan du være sikker på at det ikke fungerer i det hele tatt.

Kalorier

For å gå ned i vekt, må du bruke mer kalorier enn du forbruker. Dette kan gjøres ved å spise mindre (færre kalorier), å utøve mer (brent mer), eller ideelt sett med en kombinasjon av de to.

Vekttap pris

Sunn vekttap er vanligvis betraktet som én til to pounds en uke. Vekttap programmer som tilbyr raskere resultater er usunn og vil ofte se folk få vekten tilbake, noen ganger med ekstra vekten.

Fad dietter

Ingen kjepphest kosthold er sunt, ingen kjepphest diett som fungerer på lang sikt. Fad dietter kan føre til vekttap bare fordi du spiser mindre, men de er ernæringsmessig mangelfull, og resultatet varer bare så lenge du bor på diett.

Drikk vann

Drikkevann er en gylden regel for vekttap. Erstatte andre drikker du drikker hele dagen med vann. Vann har ingen kalorier, hjelper du føler deg full, bidrar til å holde stoffskiftet i gang og hjelper flush giftstoffer fra kroppen din.

Livsstilsendring

Den viktigste regelen av vekttap er å hoppe over dietter og skape en livsstilsendring. Kortsiktige dietter vil bare gi kortsiktige resultater. Lære å spise sunnere og gjøre øvelsen en del av din daglige rutine vil fremme en sunn vekt for livet.