Digidexo.com

Hvordan bruke Hjem Oxygen Providers

Hvordan bruke Hjem Oxygen Providers


KOLS, eller kronisk obstruktiv lungesykdom, er samlebetegnelsen for lidelser som forårsaker pustevansker, inkludert emfysem, kronisk bronkitt og kronisk astma. Med denne sykdommen, kan blod ikke komme tilstrekkelig oksygen fra de skadede lungene. Pasientens lege kan forskrive ekstra oksygen for å brukes hjemme. Oksygen leverandør kan være en oksygenkonsentrator til bruk inne i boligen eller en oksygentank som kan brukes enten innendørs eller utendørs.

Bruksanvisning

Plugg konsentrator inn i en stikkontakt. Ikke bruk skjøteledning. Baksiden og sidene av konsentratoren må ha minst 12 inches klaring fra vegger og draperier, slik at ingenting blokkerer luftstrømmen. Konsentratoren trekker luft fra rommet og renser det.

Konsentratoren kommer med et langt rør som tillater bevegelse i hjemmet. Fest røret og sett nesekanylen i nesen med de ledende delene peker nedover. De fleste konsentra har filtre som må rengjøres regelmessig. Ikke endre strømningshastigheten som er foreskrevet. Ditt hjem medisinsk utstyr leverandør vil instruere deg om hvordan du kan ta vare på kompressoren, og vil også gi deg en eller to backup oksygen tanker. En mindre bærbar tank kan brukes til reiser.

Oppbevar oksygen tanker oppreist i vognene i et område hvor de ikke vil bli slått over ende. Hvis du ikke har en vogn, lå tanken flat. Oppbevar aldri tanker i et lukket rom som et skap eller bil bagasjerommet. Hjemmet medisinsk utstyr forhandler vil instruere deg i hvordan du bruker sylindertank strømningsmåler og regulator og hvordan å feste slangen til tanken. Du må sette opp en ny tidsplan for tankene. Oksygen tanker er vanligvis brukes når ekstra oksygen ikke brukes kontinuerlig.

Forhindre faller ved å holde øynene på røret mens du går så du ikke snubler. Hold slangen bak deg, samle det som du går. For å unngå muligheten for brann, bo minst fem meter unna åpen flamme, tente peiser, komfyr og ovn pilot lys og lys. Ikke stek over åpen flamme mens du bruker oksygen. Ikke røyk eller tillate andre å røyke mens du bruker oksygen. Hold elektrisk utstyr som hårføner og barbermaskiner minst fem meter fra enheten. Ikke bruk aerosol-produkter som hårspray og oljebaserte produkter nær oksygenutstyr, og bruker kun vannbaserte glidemidler på leppene.