Digidexo.com

rullestol trappeheis

Hvordan transport rullestol Utstyr fra første etasje

Hvordan transport rullestol Utstyr fra første etasje


Rullestolbrukere er hemmet av deres manglende evne til å endre nivåene uten assistanse. Det finnes en rekke måter på hvilke en rullestol og tilhørende utstyr kan transporteres til en annen etasje, hvor noen er mye enklere for brukeren og assistenter enn andre. Vekten og størrelsen av rullestolen er de viktigste betraktninger ved transport av stolen mellom nivåene.

Hvordan transport rullestol Utstyr fra første etasje

•  Bruk en heis. En heis, som brukeren kan hjul inn uavhengig av hverandre, eller som en rullestol kan bli presset inn i, er den beste måten å transportere en rullestolbruker fra første etasje til en øvre nivå. Det er ingen hard fysisk anstrengelse som kreves, og for flere nivå overføringer, dette er den raskeste alternativet.

Overfør rullestolen i en trappeheis. Trappeheiser er enheter som gjør at en rullestol skal overføres opp en trapp skråning. Rullestolen må være forseglet i heisen for å unngå å skli ut under transport, og kontrollene bør opereres av personen som bruker heisen, eller en bruker i hver ende av banen. Denne metoden innebærer at rullestolen kan reise intakt og ikke trenger å bli løftet i det hele tatt i å flytte den fra første etasje opp et nivå.

bære rullestolen opp trappen. Denne metoden for rullestol transport er den mest taxing på assistendommeren. Hvis det er plass og tilgjengelige assistenter, da har rullestolbrukeren forbli i stolen med bakhjulene peker i retning av trappen. Ta vare å holde stolen vippes bakover slik at brukeren ikke faller ut, løft rullestolen fra trinn til trinn til neste nivå. Hvis det ikke er nok assistenter, er rullestolbruker for tung, eller det er ikke plass til å ta en ferdig montert rullestol opp trappen, så rullestolbruker skal tas ut av stolen, stolen demonteres (ved å kollapse stolen eller fjerne bakhjulene) og båret opp i biter, før de blir satt sammen igjen på toppnivå.

Hvordan rullestol heiser fungerer?

Rullestol heiser hjelpe mennesker med nedsatt funksjonsevne flytte fra en etasje til en annen, eller komme inn og ut av et kjøretøy. Heiser kan være elektrisk eller hydraulisk. Det er rullestolheis for trapper og rullestolheis for kjøretøyer. Det er også rullestolheis integrert i rullestoler slik at en bruker kan få ut av rullestolen med letthet.

Trapper

Når en trappeheis er installert, er dimensjonene av trapp vurderes for å avgjøre om trappen er bred nok for en stolheis operasjon. Hvis ikke, vil trappen må utvides. Vekten av stolen, så vel som vekten av rullestolbrukeren, må tilsettes sammen for å sikre at heisen vil være i stand til å bære stol og brukeren. Enheten opererer off to motorer, med et reservebatteri.
En rullestolheis brukes inne i hjemmet er festet til trapperommet og innlemmet i husholdsstruktur. Trapperullestolheis er en løfteplattform knyttet til tunge spor. Sporene er forbundet med siden av trappen. Plattformen er en firkantet, flat struktur identifisert som heisen cab. Heisen førerhuset er produsert med dimensjoner på minst 4,5 meter bred eller mer, slik at det er stor nok for en rullestol for å passe på plattformen.

Noen trappetrinn rullestol heiser drives av kabler og hydraulikk. Den hydrauliske baserte rullestolheis og løfteplattformen opererer utenfor en motor drevet av elektrisitet. Både løfteplattformen og hydraulikkbaserte heiser er fullt utstyrt med automatiske bremser, samt låser. Hvis heisen er installert kjører langs en innvendig vegg, kan veggen må være renovert for å legge til ekstra støtte. Rekkestøtter kan brukes til å låne ekstra støtte.

Batteri

I tilfelle strømbrudd, er rullestolheis rustet til å kjøre av et batteri. Hvis funksjonshemmede individ er avhengig av en rullestol heis heis, er enheten ofte utstyrt med en nødtelefon. Noen rullestol heiser er utstyrt med telefonen knekt innlemmet i enheten.

Kjøretøy

Rullestol heiser funnet på varebiler og et par andre biler er lik heiser inne i hjemmet. Heisen senkes til bakken. Personen plasserer hennes rullestol trygt på plattformen, og deretter bruker en kontroll som hever heisen før stolen er på nivå med gulvet i kjøretøyet. Rullestolen brukeren trygt ruller inn i bilen, og heisen bretter opp slik at døren kan lukkes.

Ikke alle kjøretøy stolheiser operere mens deaktivert enkelte er i stolen. Mange bil rullestol heiser tillate rullestolen for å bli lastet på rullestolheis først, mens de funksjonshemmede individuelle overføringer inn i bilen. En gang inne i bilen, bruker den enkelte kontrolleren til elektrisk løfte rullestolen inn i bilen. Kjøretøy-aktuelle rullestol heiser er montert på bilen, og har muligheten til å løfte mer enn 700 pounds. Heisen vil stige, deretter kaste seg, via en automatisert prosess. Døren av kjøretøyet kan også være lukket ved hjelp av en automatisert prosess.

Stolheis

Noen rullestoler har innebygde heiser, slik at en person kan være forhøyet i stolen; stolen vil løfte opp den enkelte, noe som gjør det lettere å stå eller å nå elementer som er for høyt for noen i en sittende stilling. En mekanisme benyttes for å presse bunnen av stolsetet oppover; som motoren beveger den enkelte i stolen fremover, han eller hun plasserer hans eller hennes føtter fast på bakken og venter på stolen for å heve. Den forhøyede sete drives av en kontrollmekanisme og gir ekstra støtte for en funksjonshemmet person som trenger det. Disse stolene er tilgjengelig i tre forskjellige stiler som tilbyr ulike stillinger: to-lift, tre-lift, og uendelig-lift stillinger.

Fysiske aktiviteter for personer i rullestol

Fysiske aktiviteter for personer i rullestol


Avhengig av din medisinske tilstand og prognose, kan det hende du trenger å bruke hele eller deler av dagen i en rullestol. Tilstanden din avgjør også hvor mye bevegelse eller motorisk funksjon du har. Noen mennesker i rullestol kan ikke bruke sine ben, men kan bruke armene, og har overkroppen funksjon. Andre kan ha begrenset bruk av armer og skuldre. Din fysiske terapeut kan hjelpe deg å finne noen fysiske aktiviteter som vil hjelpe deg å opprettholde din generelle helse, og forbedre din mentale og emosjonelle helse.

Rullestol Aktiviteter

I dag er rullestoler designet for å tilby de største fordelene til de med individualiserte behov. Den økende populariteten til rullestol sport har tilbudt tilpasning og tilbehør til rullestoler som passer nesten alle behov, avhengig av funksjonsevne av sin bruker. Tradisjonelle rullestoler kan tilpasses for racing, basketball spiller, fjellklatring og leker på stranden. Enkelte populære rullestol aktiviteter inkluderer rullestol fekting, ski og tennis, ifølge apparelyzed.com.

Junior-VM

Rullestol & Ambulerende Sports USA er medlem av den amerikanske olympiske komité og sponser en rekke arrangementer for rullestolbundne individer, inkludert under junior-VM. Idrett i denne hendelsen inkluderer bordtennis, vektløfting, skyting og bueskyting. Denne organisasjonen fremmer et bredt spekter av rekreasjons-og konkurranseaktiviteter og idrett for de i rullestol.

Adaptive Sports

Hvis du er i en rullestol, kan du nyte sport du har lært å kjenne og elske. Adaptive idretter som handcycling, slede hockey og quad rugby er bare noen sponset av rullestolen Sports Federation. Personer i rullestol har mulighet til å opprettholde fysisk helse og velvære gjennom baseball, fotball, tennis og basketball. Funksjonshemmede golfere dra nytte av spesialiserte golfbiler og utstyr og engasjere seg i rekreasjons-og konkurransedyktig golf rundt om i landet.

Rullestol basketball og handcycling blir stadig mer populære, gjort mulig av spesialkonstruerte rullestol utstyrt med handcranks for syklet med hendene. Folk i rullestol kan også seile på båter, skydive og konkurranse danse. Dagens medisinske teknologi og ingeniør design gjør nesten hver idrett mer tilgjengelig enn noen gang før til de som er rullestol-bundet.

Funksjonshemmede Barnesport

Barn i rullestol kan engasjere seg i rullestol sportslige konkurranser som Paralympics, den amerikanske Amputasjons Soccer Association og USAs Idrettsutøvere med funksjonshemminger Victory Games, bare for å nevne noen. Rullestol aktiviteter og sport bidra til å øke styrke, utholdenhet og fleksibilitet, i henhold til American Association of tilpasset sportsprogrammer. Rullestol aktiviteter bidra til å forhindre fedme og depresjon for alle aldersgrupper.

Hvordan å tilpasse seg en Standard Rullestol

Hvordan å tilpasse seg en Standard Rullestol


Å miste den fysiske evnen til å gå til hvor du ønsker å gå er veldig stressende og opprivende uansett om årsaken er alder, sykdom eller skade. En rullestol kan være nødvendig med liten eller ingen varsel, og mottakeren vil trenge tid til å bli vant til det så stolen blir en komfortabel del av hverdagen. Tilpasning til en standard rullestol tar tid og tålmodighet.

Hvordan å tilpasse seg en Standard Rullestol

•  Fjern alle tepper og tepper fra huset ditt. Tepper kan sette seg fast i hjulene, og gulvteppet gjør det mye vanskeligere å presse en standard stolen forover, noe som krever armer brukeren å generere bevegelse fremover.

Lag konkrete stier gjennom hjemmet som er brede nok for en rullestol å passe godt gjennom. Hjem modifikasjoner kan være nødvendig å utvide dørkarmer og å legge en rampe eller heis mellom øvre og nedre nivå. Badet må være bred nok slik at rullestolbrukere kan posisjonere seg fra stolen til toalettet og tilbake. Alt rullestolbrukeren trenger for matlaging og andre aktiviteter må være innen rekkevidde.

Snakk med en lege om sunne øvelser som kan styrke dine armer. Pushing hjulene på rullestolen på lengre utflukter kan være utmattende, og trener kan også være gunstig mentalt så vel som fysisk. En lege kan bidra til å etablere en rutine som er trygg og kan bidra til å gjøre forvaltningen av rullestolen lettere.

Bli involvert i aktiviteter med andre rullestolbrukere. Det er samfunnet programmer som enten legen din eller et rehabiliteringssenter kan henvise deg til for folk som er rullestol bundet og dette er bra for sosiale grunner og gir deg også nye aktiviteter, spill og muligens sport å prøve ut, avhengig av din fysiske helse og hva du er interessert i.

Hvordan kan jeg bygge opp Må Sittehøyde på en manuell rullestol?

Hvordan kan jeg bygge opp Må Sittehøyde på en manuell rullestol?


Høyden av setet på en manuell rullestol påvirker hvordan en rullestol-brukeren sitter i stolen, og utfører oppgaver som å nå. Bygge opp setehøyden kan hjelpe rullestolbrukere forbedre sin holdning. Manuelle rullestoler har en fast seteplate høyde, slik at den viktigste hensikten å ha når oppbygging setehøyden er puten som er plassert på stolen.

Hvordan kan jeg bygge opp Må Sittehøyde på en manuell rullestol?

•  Legg lag under puten. En enkel måte å bygge opp setets høyde er å legge til lag i puten. Dette kan være gjennom å legge til håndklær til setet, eller et fastere lag under setet, for eksempel et ark av tre. Dette sikrer at rullestolbrukeren kan sitte høyere i rullestolen.

Endre pute tykkelse. Endring av en pute for en tykkere er en annen måte å bygge opp høyden på setet. Puter er tilgjengelig i en rekke forskjellige tykkelser, og en tykkere man kan tillate brukeren å sitte høyere i stolen.

Endre pute materiale. Rullestolputer kommer i et bredt spekter av materialer, noe som kan ha betydning for hvor høyt brukeren sitter i stolen. For eksempel vil en hard-skum base med en gel-toppet pute gjør det mulig for brukeren å sitte høyere enn ved bruk av en billigere svamppute, som komprimerer lettere. Tenk luftfylte puter, som kommer i forskjellige tykkelser og lar deg justere høyden på en manuell rullestol.

Hint

 • Sørg for at å bygge opp setehøyden ikke påvirker brukerens balanse eller holdning. Brukeren skal være i stand til å drive rullestolen og sitte riktig i setet. Den rygghøyde er en viktig faktor i dette.

Hvordan overføre fra en rullestol til en Lift Chair

Hvordan overføre fra en rullestol til en Lift Chair


Løft stoler er stoler designet for å hjelpe eldre og uføre ​​med stående og og sitter komfortabelt. Folk som kan ha nytte heis stoler inkluderer lider av leddgikt og slag og de med hofte og kne problemer, diabetes, skulder svakhet og ben hevelse. Å bruke setet, må en rullestolbruker overføre fra rullestolen, en prosedyre som kan være farlig og føre til et fall hvis ikke utført sakte og riktig.

Hvordan overføre fra en rullestol til en Lift Chair

•  Plasser rullestolen for å gjøre overføringen. Rullestolen skal være vinklet på skrå side-on til fremsiden av løftestol, med en av de fremre hjulene berører bunnen av heisstolen. Denne vinkelen gjør det mulig å bevege seg fra rullestolen uten å måtte løfte deg over toppen av bakhjulet. Sørg for at rullestol bremsene er låst.

Fjern eventuelle hindringer for overføring fra rullestolen. Hvis stolen har avtagbare hjulskjermer eller arm-hviler, så de på overførings side av stolen. La de på den andre siden, slik at de kan hjelpe til med å gjøre overføringen.

Beveg kroppen din til forsiden av rullestolen, slik at du blir plassert på kanten av setet. Hvis du bruker en overføring bord, skyv den ene enden under låret på overføringssiden. Flytte bena slik at de ikke vil bli fanget i rullestolen under overføringen.

Løft deg ut av rullestolen på løfte stolen. Plasser hånden lengst borte fra løftestol på sete på rullestolen, og den andre på setet av løftestolen. Med hånden på rullestolen presse deg selv opp og vinkel hodet fremover, slik at baken løftes opp i luften. Veilede kroppen din over gapet og sitte selv i heisen stol, tar seg ikke å sitte på støttende hånd i setet. Hvis du bruker en overføring brettet, så er det mulig å bruke dette som en bro og hvile mellom de to setene.

Juster din posisjon i heisen stolen. Flytte bena klart fra rullestolen, justere selv slik at du sitter komfortabelt i heisen stolen.

Hint

 • Noen brukere kan trenge hjelp fra andre for balanse og hjelpemiddel når du gjør overføringen.

Hvordan overføre en heis fra en rullestol til en Van Seat

Hvordan overføre en heis fra en rullestol til en Van Seat


Overføring fra en rullestol inn i setet av et kjøretøy er en oppgave som krever korrekt oppsett for rullestolbruker. Riktig løfteteknikk og kropps posisjonering er avgjørende for å sikre at brukeren kan overføre seg trygt over gapet. Van overføringer er generelt høyere enn for biler, noe som krever ekstra hensyn.

Hvordan overføre en heis fra en rullestol til en Van Seat

Åpne van døren helt.

•  Plasser rullestolen på en svak diagonal vinkel med forhjulene på den ene siden berører siden av bilen. Dette sikrer at rullestolbrukeren ikke vil bli overført over store bakhjul av stolen. Bruke bremsene til hjulene på rullestolen.

Beveg deg til foran på stolen slik at du er balansert på kanten. Hvis du planlegger å bruke en overføring bord under overføringen, plasserer dette under baken, på overføring side av kroppen.

Plasser bena inn i fotbrønnen av van. Det kan være nødvendig å holde på døren av bilen for å opprettholde balansen mens du gjør dette.

Plasser hånden som er nærmest bilen på bilsetet. Grip bilen dørkarmen med den andre hånden. Lent forover, slik at baken er trukket opp i luften, trekke deg opp og inn på bilsetet, ved hjelp av denne armen for strøm. Hvis du bruker en overføring bord, kan du gjøre denne bevegelsen i etapper, hviler på overføring bord i mellom heiser.

Hint

 • Sørg for at bena er bøyd når du plasserer dem i fotbrønnen. Rette ben kan hemme en overføring, og tvinger deg til å starte helt på nytt.
 • Vær forsiktig når gripende siden av van i regnet, så våte flater kan føre til at du mister grepet.

Teknisk Informasjon om Quickie Rullestoler

Quickie rullestoler tilby rullestolbrukere en rekke stoltyper, deler og tilbehør til et bredt spekter av priser. Teknisk informasjon og spesifikasjoner variere fra stol til stol.

Quickie rullestol Typer

Quickie gjør disse rullestol typer: bariatric, standard, lett, pediatriske, strøm, ultralette, titan, sport, tilt-evne og hvile-evne. Den vekt og høyde-standarden for hver stoltype, så vel som de som er basert på brukernes behov, varierer enormt. Quickie representanter eller forhandlere medisinsk utstyr skal kunne gi anbefalinger på et sak-til-sak basis.

Quickie rullestol deler og tilbehør

Akkurat som rullestoltypene varierer, rullestol deler varierer fra rullestol type og modell, men inkluderer hodestøtter, sitteputer, fotstøtter og alt i mellom. Deler som trengs for rullestoler er spesifikke for en brukernes behov. Quickie rullestol tilbehør inkluderer bremsene og bremse utvidelser. Du kan også kjøpe rullestol hansker, drikkeholdere og annet tilbehør gjennom ulike selskaper, for eksempel forhandlere medisinsk utstyr.

The Price of Quickie Rullestoler

Quickie rullestol prisene varierer fra hundrevis til tusenvis av dollar. Det avhenger av hvilken type, modell, deler og tilbehør en bruker trenger, og om stolene er ny eller brukt, samt kjøpsstedet.

Hvor å Endre en Invacare Solid dekk på en rullestol

Hvor å Endre en Invacare Solid dekk på en rullestol


Solid rullestol dekk er å foretrekke for de rullestolbrukere som ikke ønsker å bekymre deg om vedlikehold av dekkene og skal bruke rullestolen på glatte overflater. Dette er fordi de ikke er utsatt for punktering på samme måte som luftfylte dekk. Men de må byttes ut med jevne mellomrom. En solid dekk på en Invacare rullestol kan installeres ved hjelp av et nysgjerrige verktøy og smøring.

Hvor å Endre en Invacare Solid dekk på en rullestol

•  Fjern det gamle dekket. Sett inn en nysgjerrige verktøy mellom rullestolen hub og dekket. Beveg den rundt rullestolen navet, lirke dekket bort fra hjulet, slik at den ikke sitter i sporet. Trekk dekket av navet.

Legg hjulet på et bord eller arbeidsbenk. Påfør en olje-basert smøremiddel rundt kanten av navet, hvor det nye dekket skal installeres, slik at det nye dekket lysbildet på plass.

•  Plasser dekkets ene kanten av felgen med én side i sporet. Smekk det nye dekket inn i sporet på navet med hendene så langt du kan. Bruk nysgjerrige verktøy som hjelper deg knipse dekket inn i sporet, ved å bøye og strekke dekket.

Inspiser hjulet for å sikre at dekket sitter riktig i dekket groove. Bruk nysgjerrige verktøy for å knipse i noen deler av dekket som ikke sitter riktig.

Hvordan jeg hastighet opp elektriske rullestoler?

Hvordan jeg hastighet opp elektriske rullestoler?


De fleste elektriske rullestoler har topphastighet på ca 6 til 8 miles per time. Det er ikke fordi de ikke er teknisk i stand til å gå fortere enn dette; det er fordi det er den sikreste maksimal hastighet for ryttere. Rullestoler har en høyt tyngdepunkt og høyere hastigheter kan føre dem til å velte. Faktisk vil mange rullestol-sports ligaer ikke tillate en stol som går med raskere enn 6 miles per time. Hvis du har en elektrisk rullestol, og du mistenker at det er ikke i gang på sitt høyeste hastighet, men kan du være i stand til å fikse det.

Hvordan jeg hastighet opp elektriske rullestoler?

Bekreft at stolen er i oppreist kjørestilling. Hvis stolen har et sete som kan vippes, legges ned eller løfter, må du returnere det til oppreist stilling for maksimal hastighet. Stolen din vil ikke være trygt i noen annen stilling. Selv om du føler at du sitter oppreist, sørg for at stolen ikke er litt på skrå.

Ikke kjør stolen ved maksimale hastighet under stressende forhold, som for eksempel ekstremvær, ulendt terreng eller bratte stigninger. Enhver av disse faktorene kan føre til elektrisk rullestol overopphetes og skriv termisk foldback. Termisk foldback er en sikkerhetsanordning som hindrer deg fra å brenne opp rullestolen motor. Hvis du mistenker at du er i termisk foldback, la stolen avkjøles. Flytt til kjøligere, mindre stressende terreng så snart som mulig. Ditt fulle kraft bør gjenopprettes.

Lad batteriet. Hvis du ikke har gjort dette i lang tid, kan stolen være flagging. Hvis du lader batteriet, og du fortsatt ikke er i bevegelse på normal hastighet, skifte ut batteriet.

Endre hjulene på stolen. De fleste sport elektriske rullestoler bruke slangeløse dekk. Disse dekkene kan være litt dyrt, men de vare lenge og aldri går tom for luft. Hvis dekkene har rør, kan de være lite luft. Fyll dem eller erstatte dem med mer sporty modeller.

Kontakt stolen leverandør og plassere en servicehenvendelse. Fiksing og triksing med rullestolen selv kan ugyldiggjøre garantien. Å måtte plassere en servicehenvendelse og få stolen reparert kan være upraktisk, men dette er den eneste måten du er garantert å gjenopprette stolen til sin toppfart. Hvis du har grunn til å tro at stolen har et alvorlig problem, ikke vent til den er helt ødelagt å gjøre denne samtalen.

Hvordan kontrollere Rullestol Strøm

Hvordan kontrollere Rullestol Strøm


Elektriske rullestoler gi uavhengige mobilitet til personer som ellers ville måtte avhenge andre. Det er mange forskjellige modeller designet for å møte de funksjonelle begrensninger av den enkelte. Elektriske rullestoler kan dreies 360 grader eller være begrenset til å dreie høyre / venstre og frem / tilbake. Som et resultat, er det forskjellige kontroller for hver type. Elektriske rullestoler blir typisk kontrollert av hånd ved bruk av en joystick. For folk som ikke kan bruke sine hender, er det hode kontroller og "dråpen" kontroller (operert av innånding og exhaling inn et strå å endre retninger).

Hvordan kontrollere Rullestol Strøm

•  Les gjennom brukerhåndboken for instruksjoner om hvordan du bruker stolen joystick. Øv snu til høyre og venstre og går fremover og tilbake.

Legg stasjonære hindringer. Øv manøvrering gjennom dører og rundt møbler.

Legg til bevegelige hindringer. Manøvrere rundt familiemedlemmer og kjæledyr. Praksis i mer overfylt områder. Dette forbereder deg til å bruke rullestolen i dagligvarebutikker og kjøpesentre.

Lær å kontrollere farten. Elektriske rullestoler har vanligvis en hastighet knott eller lysbilde som en del av styrespaken. Juster hastigheten basert på ditt miljø. I et kjøpesenter, satt fart nær tempoet folk vandre rundt deg. Å manøvrere stolen utendørs, øke hastigheten midlertidig når du krysser en gate. Still inn maksimalt turtall hensiktsmessig for evnene til rullestolbrukeren.

Hint

 • Praksis rullestol mobilitet i et åpent område for å redusere risikoen for ulykker.

Hvordan finne Brukt Rullestoler

Hvordan finne Brukt Rullestoler


Markedet for tilpasset utstyr er i stadig vekst som folk ser etter flere hjelpemidler for å hjelpe mobilitet. Rullestoler er en av de eldste typer mobilitet hjelp, hjelpe folk som ikke klarer å gå eller utføre krevende oppgaver. Utvalget av rullestol tilgjengelig er omfattende både i pris og brukervennlighet, med noen stoler som koster flere tusen dollar. Av denne grunn kan det være mer kostnadseffektivt å kjøpe en brukt rullestol. Finne en brukt rullestol kan enkelt gjøres gjennom elektroniske kilder.

Hvordan finne Brukt Rullestoler

•  Bestem hvilken modell og type stol du er ute etter, enten det er elektrisk, manuell, stiv-frame, folding, eller lette. Ta hensyn til budsjettet og miljøet der stolen skal brukes. Størrelsen av brukeren er også en vurdering, så mange rullestoler kommer i tilpassede størrelser som er spesifikke for den første brukeren. Hvis det er mulig bruke setet størrelsen på brukeren stolen nåværende stol som en veiledning.

Åpne nettleseren. Naviger til en søkemotor. Skriv inn søkeordet "kjøpe brukte rullestol." Klikk på søkeknappen for å vise resultatene.

Åpne en rekke av resultatene i egen nettleser faner for sammenligning. Navigere rundt områdene, på jakt etter den type stol som passer dine spesifikasjoner og budsjett.

Klikk på lenker for å kjøpe (eller bud for hvis det er en online auksjon) valgte rullestol. Følg instruksjonene som gis til å betale for og motta din brukte rullestol.

Hvordan Design en Mobility Rullestol

Hvordan Design en Mobility Rullestol


Rullestoler kommer i et bredt spekter av design for ulike funksjoner. Disse spenner fra universelle rullestoler som kan brukes av mange mennesker i forskjellige størrelser til egendefinerte rullestoler designet for den enkelte bruker. For noen som er lenket til en rullestol, kan en tilpasset stol stor hjelp enkel mobilitet. Utforme en tilpasset stol innebærer skreddersy stolen til nøyaktige spesifikasjoner til brukeren og hva de vil bruke stolen for.

Hvordan Design en Mobility Rullestol

•  Mål størrelsen av brukerens slått midje, hofter og lengden på sine øvre ben. Dette vil bli brukt til å bestemme setet bredde og setedybden.

Design rammestil at rullestolen skal være. De to hovedtyper av stil er folding eller fast ramme. Den faste ramme Stolen kan ha mange flere rammevariasjoner på grunn av det faktum at det ikke er for mange bevegelige deler eller behovet for å kaste den. I tillegg bestemmer om det materiale som rammen blir konstruert fra. Lette alternativene inkluderer aluminium og titan, med titan blir alternativet dyrere generelt.

design ryggen. På en sammenleggbar rullestol den eneste variasjon i utforming er høyden av ryggen. Høyden på rygg avhenger av hvor mye støtte brukernes behov og om du ønsker å installere kjørehåndtak på stolen. Diskuter dette med rullestolbrukeren. Et fast ramme stolen kan ha enten et stivt eller foldbar ryggstøtte som kan foldes mot setet for transport. Dette er et godt alternativ for de designe en stol for noen som ønsker maksimal uavhengighet.

Design ordning hjulet. Stilen bakhjulene avhenger av hva stolen skal brukes til. For en aktiv rullestolbruker, lette bakhjulene er et foretrukket valg med push-felger være en nøkkel installasjon. For noen med redusert bevegelse av armene, kan motoriserte rullestol hjulene være installert for å hjelpe rullestolbrukeren i å skyve stolen. Høyden på de fremre hjul utvalgte avhenger av hvor aktiv brukeren er. Mindre hjul tillate rullestolen for å bli kastet raskere imidlertid gi mer motstand på røffere terreng. I tillegg bestemme om faste eller luftfylte dekk vil bli brukt. Pneumatisk gir en mer behagelig tur, mens tyngre solide dekk er mer holdbare og ikke utsatt for punkteringer.

Set hvor bremsene vil bli plassert. Et bredt utvalg av bremser er tilgjengelige fra fremtredende seg med store spaker for enkel betjening til under-seat "sakse" bremser som holder bremsene vekk fra hendene under drift. Hvis brukeren kommer til å bli presset i stedet for å styre rullestolen selv da bremsene kan være festet til en ramme på baksiden av stolen, slik at pleieren kan betjene dem raskt og enkelt.

Legg noen ekstra designelementer som armlenene og side-vakter i henhold til brukerens preferanser. Velg møbeltrekk og pute for stolen design.

Mål for elektriske rullestoler for barn

Mål for elektriske rullestoler for barn


Hvis et barn har en funksjonshemming eller sykdom som begrenser ham til en rullestol, vil han trenger å lære å tilpasse seg og fungere i en verden ment for turgåere. Barn bør bli intervjuet, vurderes og evalueres før en elektrisk rullestol er valgt for dem. Det finnes mange typer elektriske rullestoler, og et barns styrke og funksjon bør tas i betraktning før stolen er bestilt.

Hva slags stol er nødvendig?

Bestemme hvordan strøm stol vil bli brukt er det første skrittet mot å plukke riktig stol for et barn. En rullestol ekspert vil trenger å vite om barnet har planer om å bruke stolen innendørs eller utendørs, og hvis utendørs, på hva slags terreng. Andre spørsmål å besvare er knyttet til bruk av stolen (for eksempel lek, hjemme, på skolen eller en kombinasjon), hvordan stolen skal transporteres, og hvis det er noen trapper eller andre hindringer som må vurderes.

Mobilitet

Hvis et barn er gitt en elektrisk rullestol, vil hun trenger å lære å kontrollere styrespaken, trykknapp, sip-n-puff, styrekule eller hva slags system styrer bevegelsen av rullestolen. Lære å kontrollere hastigheten på rullestolen, styre den og kontrollere bremsing er et viktig steg i et barns mobilitet reise. Hvis et barn er en gitt en manuell rullestol for å bruke som en reserve, vil hun trenger å lære å navigere i stolen ved hjelp av hendene og hjulene til å gå rett, ta til høyre og venstre, og gå bakover.

Barnets Happiness

Fordi en rullestol blir en forlengelse av barnets kropp og personlighet, plukke farger, funksjoner og en stil som barnet liker. Et barn skal være komfortabel i stolen, og føler seg trygg å bruke det. En ung jente kan ønske en rosa stol, mens en gutt kan føle deg trygg i en lys rød rullestol. Et barn trenger også å føle seg komfortabel i den type makt stol valgt. For eksempel vil ikke alle barn kunne bruke en joystick, og dette bør vurderes når du velger en stol for barnet.

Sikkerhet

Rullestol sikkerhet for barn inkluderer å lære å navigere rundt hindringer, ha tilstrekkelig romforståelse, planlegging trygge ruter, forhandle ulike overflater, får gjennom døråpninger og opp og ned bakker, og lære å endre retninger trygt. Barn kan lære disse ferdighetene fra fysioterapeuter, ergoterapeuter eller kinesiotherapists. Læring sikkerhet ferdigheter er viktig før et barn kan navigere skole, kjøpesenter eller noe annet område.

Barn / Økende Rullestoler

Disse typer stoler ble opprettet for å møte endrede behov hos barn i vekst som trenger rullestol. Rullestoler er for kostbart å erstatte på regelmessig basis, og voksende stoler har rammer som kan konverteres til større størrelser, puter som kan gjøres større og armlener som får lenger etter behov.

Hvor Ikke for å få vekt mens i en rullestol

Personer som befinner seg plutselig begrenset til en rullestol, enten permanent eller i en periode med rehabilitering, kan oppleve utallige fysiske og livsstilsendringer som kan føre til uønsket vektøkning. Med noen enkle fysisk aktivitet, nøye hensyn til kosthold og grunnleggende mental helse bevissthet, skjønt, rullestolbundne individer kan opprettholde en sunn vekt til tross for de fysiske begrensninger.

Se Diet

Etter rullestol innesperring, noen individer finner seg fortsatt gamle matvaner eller plukke opp nye, mindre sunne ernæringsmessige inntak. Slanking og vekttap eksperter på DietingStop.com påstå at overspising kan bidra mer til vektøkning enn redusert trening, så personer i rullestol skal betale forsiktig oppmerksomhet til hva slags mat de spiser og hvor mye de ingest. For å opprettholde en sunn vekt, bør personer som må forbli i en rullestol øke sitt inntak av sunn mat som grønnsaker og proteinrik kyllingbryst og samtidig redusere sitt inntak av søtsaker og høy-karbohydrat matvarer. Et stort inntak av vann er spesielt viktig, både for å opprettholde en sunn vekt og gjenoppbygge kroppens naturlige evner. For en idé om hvor mange kalorier å konsumere på en dag, bør rullestolbrukere vurdere å besøke en online kalori kalkulator som den som tilbys av FreeDieting å beregne sine presise daglige kalori behov (se lenke i Resource delen av denne artikkelen). Med denne informasjonen, kan en rullestolbruker justere sitt daglige inntak for å matche hans kalori behov og hindre uønsket vektøkning.

Få litt mosjon

Andre bare til kosthold, mosjon er en viktig bidragsyter til en persons generelle fysiske velvære. Selv om enkeltpersoner i rullestol kan føle seg altfor begrenset til å engasjere seg i anstrengende aktiviteter som aerobic trening eller vektløfting, en rekke rullestolbrukere bruke øvelsen og selv sport å opprettholde prime fysiske kroppen. Vekttap eksperter på DietingStop.com attestere at mange rullestolbrukere engasjere seg i lagidretter som tennis og Tae Kwon Do, og de som har venner i rullestol kan vurdere å bli med rullestolvennlige idrettslag som spiller basketball, racing, baseball og selv hockey. Rullestolbrukere som har bruk av armene kan også realisere betydelige fordeler ved å løfte vekter, som øvre kroppsvekt trening øker muskelmasse, øker kroppens evne til å forbrenne kalorier og forbedrer overkroppen styrke er nødvendig for å drive og kontrollere en manuelt drevet rullestol.

Unngå depresjon

Noen personer som nylig har blitt rullestol bundet kan finne seg selv slåss følelser av depresjon stammer fra livsstilsendring. Mens mange enkeltpersoner havnen den misforståelse at depresjon er rett og slett en følelse av tristhet, har sykdommen svært reelle fysiske røtter. Ifølge den mentale helse nettsiden HelpGuide.org, depresjon kan bremse kroppens metabolisme og endre kritiske kroppsfunksjoner for å resultere i signifikant vektøkning (eller, i noen tilfeller, vekttap). For å unngå vektøkning på grunn av depresjon etter inn en rullestol, bør enkeltpersoner opprettholde en regelmessig mosjon rutine og få så mye eksponering for naturlig sollys som mulig. Hvis det er nødvendig, enkeltpersoner som føler at de kan være med å kjempe depresjon bør oppsøke lege og vurdere reseptbelagte antidepressive medisiner.

Om Rullestoler

Folk har blitt bedre på måter å komme seg rundt siden hjulet og stolen første coexisted. Rullestolen har utviklet seg fra en klumpete, vanskelig sete på hjul til en lett bil i sin egen rett. Funksjonshemmede brukere nå gå nesten overalt uten frykt for å bli sittende fast i gjørma, snø eller sand, delta i sport, navigere bygatene, ri på transitt busser og nyte uavhengighet, takket være rullestoler beregnet for spesifikke bruksområder og alt tilbehøret som finnes til å gå med dem.

Tidlig historie

Arkeologer har funnet bevis for en rullestol sjette århundre avbildet i en kinesisk gravering og en slags seng på hjul malt på en gresk vase fra rundt samme tid. Begge disse kjøretøyene ble trukket, ikke presset, og den kinesiske stolen ble brukt for å formidle den priviligerte stedet for bevegelseshemmede.

Ikke mye er kjent om rullestol historie etter det sjette århundre, inntil en kunstners skisse laget i 1595 dokumentert en rullestol brukes deretter.

Senere History

I det 16. århundre, Jehan LHERMITE gjort en rullestol for kong Filip II av Spania. Den ble bygget av jern, lær og tre, og kjennetegnet fothvilere. En kunstner skissert kongen sitter i denne stolen i 1595.

I 1655, Stephen Farfler, en britisk urmaker og lammet fra livet, designet og bygget en rullestol for seg selv. I motsetning til tidligere rullestoler, som måtte bli presset av en annen person, var dette en gjort å bli flyttet av beboer. Det var boxy, med to bakhjulene og det ene forhjulet. Rytteren slått to hendlene, én på hver side av forhjulet, å flytte stolen.

I 1783, John Dawson oppfant Bath stol, så kalt fordi det ble brukt til å transportere funksjonshemmede badegjester til og fra spas i Bath, England. Det ble laget i en rekke stiler, noe åpen og andre lukkede. Beboer styrte ballen med et håndtak, men bad stol måtte bli presset av en ledsager.

Gjennom det 19. århundre, ble rullestoler hovedsakelig laget av tre, med flettet rygg og sete. Hjulene ble gjort stadig større, imidlertid, og rytterne begynte å presse seg selv ved å dreie hjulene. I 1881, lagt rullestol makers "drivringer," mindre inni hjulene spesielt beregnet for å skyve.

20. århundre Rullestoler

I det 20. århundre begynte rullestolbeslutningstakere bruker hjul med eiker og legge avgrensninger som regulerbare seter. De fleste stolene var laget av metall med kurv seter, og selv om noen var lettere enn de gamle tre stoler, de var fortsatt vanskelig å styre, og ikke i det hele tatt bærbare.

I 1933 Harry Jennings oppfant sammenleggbar rullestol. Hans venn, Herbert Everest, hadde brutt ryggen i en gruve ras i. Everest mislikte tung, vanskelig stolen han måtte bruke og spurte Jennings, en ingeniør, for å bedre på design.

Jennings kom opp med en rullestol av stålrør, lett og kompakt nok når brettet for å passe inn i en bil bagasjerommet. De to mennene dannet et selskap og begynte masse markedsføring av ny rullestol. At selskapet, Everest & Jennings International, ble den store produsenten av rullestoler i USA.

Den første elektriske rullestolen ble produsert i 1916 i Storbritannia. Men de fleste brukte manuelle stoler fordi de var mindre kostbart. Motorisert stoler ble ikke mye brukt i USA før 1950.

Gjennom det 20. århundre, materialer som brukes for rullestoler vokste stadig lettere og sterkere, fra aluminium til titan til karbonfiber.

Rullestol Styles

Manuelle rullestoler har ingen motor og er presset av rytteren eller en annen person. Bakhjulene måle 20-26 inches i diameter. De er drevet av å skyve eller dra i drivringene, eller ved hjelp av pedalene eller hånddrevne spaker.

Manuelle transitt rullestoler har mindre bakhjul og ingen drivringer. De er presset av en ledsager og vanligvis brukes på flyplasser og helsesentre.

Elektriske rullestoler er drevet av oppladbare batterier. Brukeren styrer dem ved hjelp av en styrespak montert på armlenet eller på en sving bar, eller ved å blåse inn i et rør. Mange funksjoner på disse rullestoler kan også motorisert, for eksempel justerbare seter og heisbare mekanismer for seter, armer og ben.

Sparkesykkel har fire hjul og en stol montert på en lav plattform. Vaktene er montert på en ramme som stiger fra fronten til midten, og en styringsgruppe bar er montert over denne rammen.

Sport rullestoler har veldig lette, faste rammer som Ikke brett og vinklede hjul for stabilitet i svinger.

Trapp klatrere bruker flere forskjellige metoder. Noen har trapp-klatring mekanisme i en enhet som godtar en vanlig rullestol. Andre bruker gummibelter som grep trinnene mens innvendige hjulene snu.

Beach rullestoler har veldig brede hjulene for å hindre dem fra å synke ned i sanden.

Snø rullestoler har ballong-lignende dekk med vinter trinnene.

Pediatric og vektige rullestoler er designet for spesifikke populasjoner. Pediatric rullestol er for barn, og er mindre og også kan tillate mer bevegelsesfrihet. Bariatric rullestoler er designet for folk som veier mer enn 250 pounds.

Rullestol Tilbehør

Rullestol poser kommer i en rekke størrelser. De kan festes på baksiden, håndtak eller sider av en rullestol.

Bærere for transport av rullestoler er montert støtfangere eller uhell. En automatisk carrier løfter en foldet rullestol til et biltak eller sengen av en lastebil.

Oppblåsbare luftputer, skumputer, kjøling pads og gelputer all øke komforten for beboer.

Hansker laget for rullestolbrukere å beskytte hendene fra skade på grunn av bruk drivringer, hjelp i å ta tak i hjulene, og holde hendene varme og tørre.

Skuffer som passer over rullestolen armer og stropp ned for stabilitet brukes til spising, lesing, håndverk, arbeid og andre aktiviteter.

Heiser er brukt i bygninger og i kjøretøy for å heve og senke rullestoler.

Ramper tillate rullestolbrukere til bygninger. Utskjæringer i fortauene la stolene flytte ut til gaten.

Mange andre elementer har blitt spesielt designet for rullestolbrukere, for eksempel koppholdere, rim dekker, oksygentank holdere, stokk transportører og fiske-polet holdere.

Typer rullestoler

En rullestol er designet for å tilby mobilitet og muligheten til å forbedre brukerens livskvalitet. Det finnes mange typer av rullestoler. Før du bestemmer deg for å kjøpe, bør du vurdere følgende: om stolen er beregnet for innendørs eller utendørs bruk, om det kan brettes og legges i bagasjerommet, hva strømkilden er, hvor mye det veier, som justerbare alternativer er tilgjengelig, garanti og kostnadene.

Manuelle rullestoler

Manuelle rullestoler flyttes av brukeren eller en assistent. Bakhjulene er normalt på en aksel som gjør at brukeren kan bevege seg ved å skyve hjulene ned eller trekke dem tilbake. Brukeren bestemmer hastigheten både bakover og fremover. Manuelle rullestoler krever en god del av overkroppen styrke og koordinasjon. Pedalene og håndspakene er tilgjengelige for å hjelpe til med bevegelsen.

Elektriske rullestoler

Elektriske rullestoler er et godt alternativ for de som ikke har koordinasjon eller styrke til å flytte en manuell rullestol. Batteriene er oppladbare og er montert under brukerens sete. Brukeren er ansvarlig for bevegelsen av stolen. En styrespak er montert på armlenet eller en bar foran brukeren, som styrer bevegelse av stolen ved luftinnsugning eller frigjøring. Fordeler med elektriske rullestoler inkluderer vippe alternativer, evnen til å hvile og heiser for setet, ben og armer. De ekstra alternativer lar rullestolen til å være personlig for brukerens evner og langsiktige behov.

I 2009 var det tre typer batterier tilgjengelig for elektriske rullestoler: våt celle, gel celle og AGM. Wet-batterier er lette, billig og har en lavere risiko for å bli overladet og brenne ut. Ulempen til våt-batterier er deres tendens til å lekke, og hindre dem fra å bli brukt for flytrafikken. Gel-batterier er tunge, men ikke lekke og er godkjent for flytrafikken. AGM-batterier er den tyngste og dyreste. AGM batteri er egnet for fly, ikke lekker, og er et vedlikeholdsfritt alternativ.

Selv om det er separate batteriladere tilgjengelig, mange elektriske rullestoler lade enkelt ved å være koblet.

Scootere

Scootere har fire små hjul og en lav plattform. Denne type rullestol er ofte basert på preferansene og behovene til brukeren. Stoler på en scooter kan monteres eller gjort å svinge slik at brukeren kan få av hver side. Et potensielt problem er at posisjonen brukt til å kjøre det kan være stive eller ubehagelig.

Stand-Up Rullestoler

Stand-up rullestoler gir brukeren muligheten til å være i en stående posisjon, samtidig som støttes. En hydraulisk pumpe løfter eller vippes setet. Dette er ofte en nyttig funksjon for i hjemmet og offentlig bruk.

Bariatric Rullestoler

Bariatric rullestol er for de som veier mer enn 250 kg. og kan anvendes i opp til 1000 kg. Bariatric rullestol er normalt skreddersydd, med setestørrelser fra 20 til 34 inches. Rammen kan være fremstilt av rustfritt stål, karbonstål eller armert stål. Lokkene eller puter, kan være laget av flere forskjellige materialer.

Pediatric Rullestoler

Pediatric rullestoler er designet for bruk av barn. De gir brukeren muligheten til å sitte, hvile eller lene deg tilbake. De kommer i flere størrelser og modeller, og kan være basert på alder og vekst. Spesial rullestoler er også tilgjengelig for spesifikke behov. Setene kan formet for komfort. Rullestoler for barn har blitt mer praktisk å bruke, mer lett og tryggere.

Sport Rullestoler

Sport rullestoler tilby utøverne muligheten til å delta i idrett for sine valg. Disse stolene har ulike utførelser, avhengig av sporten. Lette rammer er de vanligste, men sports rullestoler ikke kaste. Sport rullestoler også er mer stabile for plutselige svinger.

Rullestol Alternatives

The United Spinal Association anbefaler at før du kjøper en rullestol alternativ, bør du vurdere deg hvordan det vil påvirke din livsstil. Hvis du liker å være utendørs, vil du være i stand til å navigere på grus, sand eller gress? Når du er hjemme, kan du reise enkelt fra rom til rom, eller har noen av rommene har smalere dører?

Det er mange mobilitet alternativer, så med skikkelig forskning vil du finne en rullestol alternativ som passer for deg.

Mobility Scooters

Hvis du fortsatt kan gå noen skritt, sitte rett opp uten overkroppen støtte og har arm styrke til å styre et ratt, kan en mobilitet scooter være en rullestol alternativ som vil møte dine behov.

Mobilitet scootere ligne rullestol, men er utformet som scootere. Stolen sitter i de to bakre hjul. Noen seter dreies for å tillate brukeren å få av og på scooteren lettere og for å unngå å bli blokkert av front styret, som kontrollerer enten en eller to hjul. Føttene ligger på et flatt område.

De fleste mobilitet scootere er batteridrevet, og ett eller to batterier er som regel lagret om bord på scooter, sammen med batteriladeren. Det finnes flere typer scootere.

Kompakte Mobility Scooters

En kompakt mobilitet scooter gir deg uavhengigheten gå ut for frisk luft, eller for å gjøre ærend innenfor en 10 kilometers radius, får lett plass i baksetet eller bagasjerommet, og kan brytes ned og lagres i skapet ditt til du er klar for din neste tur.

Disse scootere kan gjøre krappe svinger, slik at du enkelt navigere en overfylt butikk eller manøvrere gjennom en smal dør.

Ulemper av kompakte mobilitet scootere er lav bakkeklaring, noe som kan føre til at scooter å bli sittende fast på ujevnt fortau eller en fortauskant, og enkelte modeller kan ikke ha et dreibart sete, noe som vil gjøre det vanskeligere å få av og på scooteren. Du kan bare gå 10 miles før du trenger å lade opp batteriet.

Tre hjul mobilitet scootere

Tre hjul mobilitet scootere er bygget mer solid, slik at de varer lenger enn kompakte mobilitet scootere. Men de kan fortsatt gjøre de krappe svinger, takket være den uavhengige bevegelse av sine forhjulene.

Hvis du er høy og har verkende, stive ben, vil du sette pris på å være mer komfortable og har mer benplass.

Disse mobilitet scootere er egnet for korte turer. Hver modell er forskjellig, men den vanlige kjøreområdet for mobilitet scootere er åtte til 30 miles. Noen modeller kan være utstyrt med sikkerhetssignaler som frontlykter, baklys og blinklys.

Transport Chair / Rullator

For å bruke transport stol / rullator, må du være i stand til å gå noen skritt.

Transport stol / rullator kombinere en rullende walker og en transportstol, har formstøpt justerbar rygglene og en polstret sete, slik at du kan sitte i komfort, og føttene vil bli støttet på en komfortabel fotstøtte. Når du ønsker å bruke rullatoren, fotbrettet praktisk foldes ned i veien.

Et sete lås holder transport stol / rollator fra uhell brette opp mens du bruker den, og når du er ferdig for dagen, brett den opp av sengen eller lagre den i skapet eller bil bagasjerommet.

Hvordan måle en person for en rullestol

Måle kroppen din er nødvendig for å sikre rullestolen passer ordentlig. En rullestol som er for stort kan påvirke din tilgang til hjul og bremser, samt din holdning og evne til å nå de fothvilere. En rullestol som er for liten kan legge konstant press på huden din og vev, noe som kan føre til hudskader. Tykkelsen på en pute, som kan være en separat kjøp, kan påvirke målingene. Få noen til å hjelpe deg med å skaffe dine mål mens du sitter komfortabelt i en oppreist stol og hvile føttene flatt på gulvet.

Hvordan måle en person for en rullestol

Måling for en rullestol

•  Beregn setebredden ved måling fra den ene siden til den andre, i inches, de bredeste punktene på tvers av dine hofter og lår som du sitter i en normal stilling, knærne litt fra hverandre. Tilsett 1 tomme til denne målingen for å tillate komfort.

•  Beregn setedybden ved å måle, i inches, fra baksiden av setet på baksiden av kneet. Trekk en tomme fra denne målingen for den endelige setedybde og trekke en mer tomme hvis du bruker føttene til å skyve eller manøvrere rullestolen.

Trekk ut armen fremover. Beregn rygghøyde ved å måle, i inches, avstanden fra bunnen av setet på undersiden av den forlengede arm. Bruk denne målingen som rygghøyde hvis du ikke klarer å bruke overkroppen, men trekker tre inches fra denne målingen hvis du har god skulder og arm styrke. Hvis du har stor overkroppen styrke, og du er i stand til aktivt å skyve rullestolen, subtrahere 4 inches fra baksiden høyde.

Bend ene arm ved albuen samtidig som underarm parallelt med gulvet. Beregn armlenehøyde ved å måle, i inches, avstanden fra bøyd albue til undersiden av setet. Legg en tomme til denne målingen.

Beregn fotstøtten høyde ved å måle, i inches, fra bunnen av hælen til undersiden av låret. Legg en tomme til denne målingen.

Justere målingene for en rullestolputer

til den totale tykkelsen av begge sideputer til måling setebredde.

•  Legg tykkelsen av ryggputen til setedybdemåling.

Legg ½ tykkelsen på seteputen til baksiden høydemåling hvis du har god skulder og arm styrke eller hvis du har stor overkroppen styrke og er i stand til å aktivt presse rullestolen.

9. Legg ½ tykkelsen av seteputen til armlenet høydemåling.

Trekk fra tykkelsen av den komprimerte puten fra fotstøtten høydemåling.

Hint

 • Mål begge sider av kroppen din, siden noen mennesker kan ha signifikante forskjeller mellom sin venstre side og deres høyre side. Bruk av målinger av den korteste siden til å bestemme rullestolen størrelse.
 • Noen rullestoler har justerbare funksjoner som er nyttig hvis du tilfeldigvis kjøpe en ny rullestol pute som er tykkere eller tynnere enn den du bruker for øyeblikket. Du kan også kjøpe en tilpasset sittepute som kan justeres.
 • Rullestolen setebredde er bare bredden av setet, ikke selve stolen. Ta dette i betraktning når man skal avgjøre om stolen vil passe gjennom døråpninger.

Hvordan holde folk varme i rullestol

Å holde folk i rullestol varm innebærer spesielle hensyn. Varme er en viktig bekymring for en rullestolbruker, spesielt hvis hennes funksjonshemming begrenser henne fra å flytte rundt mye eller involverer dårlig sirkulasjon. Strøk kan være vanskelig å klare seg med en rullestol. Enten du reiser med noen som bruker en rullestol eller hjelpe ham å takle et strømbrudd, vil visse strategier bidra til å holde folk varme i rullestol.

Hvordan holde folk varme i rullestol

•  Kle rullestolbrukeren i lag. Lang undertøy og flere skjorter og sokker er alternativer så lenge de ikke irritere ham. Unngå klær med store belter, knapper eller sømmer i ryggen, og sørg for å trekke lagene stramt. Ifølge "Omfattende Rehabilitative Nursing" av Derstine og Hargrove, kan sitte på en rynke forårsake trykksår.

Legg et teppe i personens fanget. Fairfax County, Virginia Winter Beredskap hjemmeside anbefaler innpakning teppe rundt bena hennes.

•  Kle personen i en hip-lengde sjal, sjal eller stoff poncho. Yttertøy som brytes rundt skuldrene eller glir over hodet er lettere å administrere enn en tradisjonell pels fordi den ikke krever at brukeren å lene seg fremover eller la armene gjennom ermene. Det er også enklere å lag.

Dekk brukerstolen hode med en lue, pannebånd og / eller øreklokker. Du kan også pakke en kort skjerf rundt hodet eller nakken.

Beskytt persons hender med hansker eller votter. Hvis han hjulene selv, Fairfax County, Virginia Winter Beredskap nettstedet anbefaler å bruke gripedriverhansker for å unngå å skli. Hvis hun ikke trenger å bruke hendene mesteparten av tiden, bør du vurdere å bruke en muffe.

Hint

 • Hvis du kjører rullestolbruker et sted, parkere nær bestemmelsesstedet for å unngå å være ute i en lengre periode.
 • Hvis du er ute og reiser, ta med en annen person som ikke bruker rullestol. Din følgesvenn kan åpne dører slik at du kan få rullestolbruker inne raskere.
 • Hvis du besøker et sted du aldri har vært før, ringe eller besøke på forhånd for å sikre at det er virkelig for rullestolbrukere. Selv om de fleste nyere bygninger i USA er bygd for å huse rullestoler, uforsiktig eierne noen ganger blokkere ramper eller låse tilgjengelige døren. En rullestolbruker kan bli kaldt venter utenfor for personalet å flytte hindringer.
 • Virginia Department for den aldrende advarer mot lange scarfs, jakker og ermer for rullestolbrukere, da de kan bli fanget i eller skitten fra hjulene.