Digidexo.com

Hvordan ta vare på en døende Elder

Hvordan ta vare på en døende Elder

Den ofte foruroligende emne om slutten av livet omsorg trenger oppmerksomhet for de som har sine kjære eller pasientene blir eldre og nærmer seg døden. Både du og den eldste behov for å bestemme hvilke handlinger som må ta og hvordan du skal håndtere de tunge gjenstand for døden. Bare husk at hele prosessen med å dø, må den eldste noen til å trøste henne i en tid som ofte kan være skremmende og forvirrende ved å holde hennes omgivelser stabilt og fredelig.

Hvordan ta vare på en døende Elder

•  Bestem hvor du vil plassere den eldste for å få mest mulig sikkerhet for at hun vil dø så komfortabelt som mulig. Den mest tilfredsstillende steder inkluderer den eldste hjem, hvor hun kan føle seg rolig i sine egne omgivelser. Likevel den eldre kan trenge mer tilsyn enn det som kan gis på henne hjem, så hun kan trenge å bli transportert til et hospice eller sykehjem. Bare husk at uansett hvor hun holder mot slutten av sitt liv at hun vil trenge noen besøk fra dem hun elsker, samt en koselig atmosfære som holder henne rolig.

Ta vare på den eldre fysisk slik at han lider så lite som mulig mot slutten. Holde hans resepter fylt og sørge for at han får regelmessige legebesøk. Hvis den eldre forblir i sitt hjem og du ikke er helsepersonell, bør du vurdere å ansette et hjem helsesøster for å komme og se på den eldste og bade ham. Kontakt leger hvis den eldre har problemer med å puste, kan ikke lenger gå på do i over en dag, eller kaster opp eller hoster opp blod flere ganger om dagen. Sørg for at han føler seg komfortabel med hvem kommer inn i hans hjem, som du vil at han skal føle seg trygge under sine siste dager.

•  Snakk med den eldste og holde ham med selskap når han føler for det. Som HealthInAging.org antyder, folk varierer i hvor mange mennesker de ønsker å assosiere med på en dag-til-dag basis på slutten av sitt liv. Hvis den eldre ber om å få være i fred, gi ham plass. Hvis han virker ensom eller opprørt, gi ham komfort og distraksjon han trenger ved å snakke med ham om hva han ønsker å diskutere. Vær forsiktig når brotsjing gjenstand for døden da dette kan føre den eldste til å bli redd eller sint. La ham ta opp emnet til deg, i stedet. Når dette skjer, la den eldre diskutere sine følelser eller tro. Unngå å tvinge dine åndelige meninger om ham. Hvis de eldre ønsker, gi rom for en åndelig leder av hans valg å besøke og diskutere hva som er på den eldre sinn.

Prøv å forbli optimistisk gjennom hele prosessen som du kan lett bli blåst opp i sorg og negative følelser. Akkurat som den eldre kan ha behov for å diskutere døden med deg, bør du føle deg fri til å snakke om dine følelser med en annen person. Gi deg selv tid til å være alene, og husk at du ikke skal føle seg skyldig for å gjøre det.