Digidexo.com

Reaktiv hypoglykemi Symptomer og behandling

Reaktiv hypoglykemi er også referert til som postprandial hypoglykemi, og det forekommer vanligvis i løpet av de første 4 timer etter et måltid. Reaktiv hypoglykemi kan oppstå som et resultat som følsomhet overfor hormonet epinefrin, glukagonsekresjon mangler og også som et resultat av mage-bypass kirurgi. Den mest effektive behandlingen for reaktiv hypoglykemi innebærer å spise et sunt kosthold og å spise ofte for å hindre at blodsukkeret faller for lavt.

Symptomer

Symptomer på reaktiv hypoglykemi inkluderer skjelvinger, nervøsitet, ekstrem sult, svetting, forvirring, svimmelhet, snakke vanskelighetsgrad, svakhet og angst.

Diagnose

Reaktiv hypoglykemi er diagnostisert ved hjelp av en blod test.The test må gjøres når symptomene er tilstede. Diagnose basert på blodsukkeret lavere enn 70 mg / dl i løpet av symptomer og deretter normalt blodsukkernivå etter å ha spist.

Mat å spise

Spis en sunn diett, inkludert fjærfe, kjøtt, fisk, hele korn, poteter, ris, grønnsaker, frukt og meieriprodukter.

Matvarer for å unngå

Personer som er utsatt for reaktiv hypoglykemi bør unngå høyt sukker matvarer. Høyt sukker matvarer bør spesielt ikke bli spist på en tom mage.

Kostholdsplan

De med reaktiv hypoglykemi bør spise flere små måltider og snacks hele dagen. Mat bør spises om hver 3 time for å holde blodsukkernivået jevnt.