Digidexo.com

uforklarlig angst

Hva er årsakene til Uforklarlig angst?

De fleste vil oppleve noen angst under stressende hendelser, for eksempel et jobbintervju eller tap av en jobb. Men å ha hyppige, alvorlige eller uforklarlig angst kan negativt påvirke evnen til å ta vare på seg selv og familien. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, årsaker til uforklarlig angst inkluderer stress og slektshistorie.

Familie

Hyppige uenigheter med familien eller å ha et familiemedlem med juridiske, medisinske eller helsemessige problemer kan være en kilde til angst.

Sykdom

Å ha en alvorlig sykdom, varig en problematisk svangerskap eller komplisert fødsel kan forårsake uforklarlig angst som kan føre til klinisk depresjon.

Penger

Tap av kontroll over økonomien eller en stor mengde av gjeld kan være en årsak til uforklarlig angst.

Personlighet

Mangel på en positiv sosial støtte system eller en manglende evne til å håndtere godt med stress kan føre til frittflytende angst; ja, kan noen personligheter rett og slett være utsatt for større angst enn andre.

Trauma

Opplever traumer, for eksempel vold eller tap av en forelder i barndommen kan føre til uforklarlig angst for lange perioder av gangen.

Arbeid

En jobb kan være en årsak til uforklarlig angst, spesielt hvis dårlige relasjoner med sjefer eller kolleger eksisterer, eller hvis det innebærer lange timer og lav lønn.

Symptomer på Mitro Valve Prolaps

Når kroppen mangler riktig blodstrøm vil det vanligvis reagerer på en eller annen måte, og skaper synlige symptomer på et problem. Med mitralklaffprolaps, er det mulig å ha stand og opplever ingen symptomer, men når mitralklaffprolaps bestemmer seg for å skape symptomer de er svært vanskelig å gå glipp av.

Identifikasjon

Mitral ventiler hindrer blodet i å renne bakover i ventriklene rundt hjertet. Mitralklaffprolaps er når mitral ventilene ikke lenger er i stand til å hindre tilbakestrømning av blod, fordi de har blitt fortykket på grunn av overdreven proteiner i systemet. Når disse ventilene tykkere de utvider, eller prolaps, og er ikke i stand til å fullstendig hindre blodet i å renne bakover gjennom ventriklene. Denne utvidelsen er det som er kjent som mitralklaffprolaps.

Vanlige symptomer

De fleste symptomene er følte i brystet og involvere hjerteaktivitet. Mange rapporterer følelsen uregelmessige hjerteslag kalt hjertebank, og andre rapporterer generelt og smertefull brystsmerter. Andre symptomer inkluderer uforklarlig angst og migrene hodepine.

Fatigue

Når hjertet opplever blodet flyter bakover, kan det bety at muskler og organer ikke får det oksygenet de trenger for å fungere skikkelig og komme seg etter trening. Derfor tretthet er et vanlig symptom. Når personer med mitralklaffprolaps er aktive, har de en tendens til å oppleve lengre utmatting på grunn av den reduserte strøm av oksygen.

Kortpustethet

Symptomer på mitralklaffprolaps vanligvis starter ut på en nesten ubetydelig og umerkelig nivå, og gradvis utvikle seg til en mer fremtredende tilstand. Et symptom er kortpustethet eller svimmelhet på grunn av mangel på skikkelig blodtilførsel. Når mitralklaffprolaps blir stadig mer merkbar, kan pustebesvær og svimmelhet oppstå selv når personen ligger nede.

Angst

I noen tilfeller er symptomene på mitralklaffen prolaps kan synes å være mentale forhold. Noen av symptomene er alvorlige og uforklarlig angst, utbruddet av panikkanfall, og bouts med depresjon for tilsynelatende uten grunn. Det antas at mangel på oksygen til forskjellige organer gjelder også for lunger og hjerne. I mange tilfeller er disse forholdene er meget komplisert i sin opprinnelse, i andre tilfeller kan en person føler angst fordi deres systemet mangler oksygen og hjertet hastigheter opp for å prøve å opprettholde det nødvendige nivå av oksygen.

Tegn på End-Stage Alkoholisme

Alkoholisme er en snikende og kronisk sykdom som over tid kan skape kaos i alle områder av den alkoholiserte liv. Alkoholikere kan bli besatt med drikking og har ingen kontroll over hvor mye de drikker. Alvorlige helseproblemer er ofte tilstede I den siste fasen av sykdommen.

En progressiv sykdom

Fysisk avhengighet av alkohol utvikler seg gradvis. Kronisk drikking kan føre til en kjemisk ubalanse i hjernen. På sikt kan denne ubalansen føre til at kroppen til å kreve alkohol for å føle seg normal.

En erfaren alkoholiker har bygget en sterk toleranse for alkohol og krever et økende antall drinker å føle dens virkninger. I sent stadium alkoholisme, starter drikking kort tid etter våkner og fortsetter utover dagen.

Abstinenssymptomer

I sluttfasen av sykdommen, fysiske abstinenssymptomer er vanlig hvis du ikke bruker alkohol. Abstinenssymptomer kan omfatte risting, svette og kvalme.

Besatt av alkohol

En rekke sentrale symptomer peker på sent stadium alkoholisme. Nå er alkoholiker besatt med drikking. Det er større sannsynlighet for benders eller utvidede tilstander av beruselse. Han eller hun kan oppleve symptomer på psykose inkludert auditive og visuelle hallusinasjoner.

Ut av kontroll

Enkelt sagt, er livet til sent stadium alkohol ut av kontroll. Han eller hun kan innse at livet har blitt helt uhåndterlig. I den siste fasen av sykdommen, kan en alkoholiker har uforklarlig angst og havnen urimelig fiendtlighet og motvilje mot andre.

Forholdet og finansielle problemer

Den svekket tenker på et sent stadium alkoholiker ofte resulterer i devaluering av personlige relasjoner.

Det er vanlig for en alkoholiker til heftig benekte at han eller hun har et alkoholproblem selv om de kan uttrykke vedvarende anger for deres drikking.

Han eller hun kan ha alvorlige økonomiske problemer. Nå alkoholikeren har liten eller ingen kontroll over drikkingen og kan være ute av stand til å opprettholde sysselsettingen.

Svekket immunforsvar

Mange år med drikking kan kompromittere immunsystem av alkoholiker. En sen-stadium alkoholiker kan lide av alvorlige helseproblemer som skrumplever, hjertesvikt, hepatitt, luftveisinfeksjoner og hjerneskade, hvorav noen er reversibel.

En ond sirkel

Den høye toleranse for alkohol gjør det vanskelig å nå målet om å bli "høy". Nå en ond sirkel er på plass som den sent stadium alkoholiker ønsker å bli full for å glemme fjell av problemer forårsaket av drikking.

Det er aldri for sent å bli behandlet for alkoholisme. Behandling, terapi, selvhjelp og 12- trinn grupper kan hjelpe alkoholikere å gjenopprette

Tegn og symptomer på irritabel tarmsykdom

Irritabel tarm syndrom er en fordøyelses tilstand som ofte påvirker tykktarmen. Mens det kan skape noen smertefulle og ubehagelige symptomer, er irritabel tarm-syndrom ikke er en tilstand som vanligvis fører til varig skade på tykktarmen. Mange kontrollere deres tilstand ved å endre sitt kosthold og får mer mosjon.

Buksymptomer

Irritabel tarm syndrom viser seg på mange måter, og de primære symptomene er tegn på ubehag i magen. Personen vil føle abdominal oppblåsthet ledsaget av magesmerter som vil være alvorlig til tider. Andre symptomer er forstoppelse, diaré, ukontrollerbar flatulens og slim i solid krakk. En person som lider av irritabel tarm syndrom kan også legge merke til endringer i måten hans indre fungere.

Emosjonelle symptomer

En person som lider av irritabel tarm syndrom kan begynne å vise tegn til uforklarlig angst og depresjon. Disse symptomene kan være sterkest etter at hun har spist et måltid. Hun kan også begynne å oppleve et tap i hennes sexlyst og en nedgang i hennes ønske om seksuell kontakt.

Søvnforstyrrelser

Når irritabel tarm syndrom sett i det vil vise tegn som ikke vil tillate personen til å sove, eller det kan gjøre hans våkne timer mer smertefull. Han kan oppleve alvorlig hodepine som kan gjøre sovne vanskelig. Han kan ha anfall av søvnløshet. Han vil finne det vanskelig å konsentrere seg om daglige aktiviteter.

Urin Symptomer

Som irritabel tarm syndrom fremskritt personen kan begynne å oppleve urin symptomer som for eksempel problemer med vannlating, men likevel ha hyppig trang til å urinere. Personen kan også finne det vanskelig å fullstendig tømme blæren når hun endelig ikke utvikler evnen til å gå.

Andre symptomer

Andre symptomer inkluderer ryggsmerter, hjertebank og en ubehagelig smak i munnen. Det kan være en økning i disse symptomene etter at personen har spist eller under stressende situasjoner. Kvinner som lider av irritabel tarm syndrom kan merke en økning i symptomer i løpet av menstruasjonssyklusen.

Hvordan å gjenkjenne tegn på psykiske lidelser hos barn

Ifølge National Metal Health Information Center, studier viser at så mange som én av fem barn lider av psykiske lidelser. Disse lidelser kan omfatte depresjon, oppmerksomhet mangel hyperaktivitet, spiseforstyrrelser og angst problemer. Selv om årsakene til disse problemene er fortsatt under utredning, barn som opplever disse problemene trenger øyeblikkelig hjelp. Å ha en kjapp guide til tegn på psykiske lidelser hos barn kan hjelpe deg å gjenkjenne disse problemene.

Bruksanvisning

Se for uforklarlig tristhet. Barn som lider av psykisk sykdom vil ofte vises trist, men kan ikke gi en konkret begrunnelse for sine følelser. Til tider, vil følelsen av verdiløshet eller skyld føre til tristhet.

Se etter uforklarlige frykt. Barn som lider av mental eller følelsesmessig sykdom kan også ha uforklarlig angst, og føler meg utrolig engstelig. Sporadisk frykt er normalt hos barn; men når frykten blir hyppige og overveldende, griper den med et barns hverdag og kan være et tegn på psykisk sykdom.

Ta hensyn til en fiksering på fysisk utseende. Barn med psykiske lidelser er ofte fiksert på utseende eller deres helse. For eksempel kan de alltid frykter at en helsetilstand er truende, ledsaget av ekstrem angst, eller de kan endre sine matvaner (ikke spiser nok eller binging og purging).

Snakk med barnets lærer. Barnets lærer kan gi ytterligere innsikt i barnets utfordringer. For eksempel kan mange barn som lider av metall sykdom har en nedgang i karakterer og synes å være "dagdrømmer" mer i klassen.

Spor barnets søvn. Barn som lider av depresjon og angst problemer ofte viser endringer i søvnmønster. De kan synes å trenge mindre søvn eller synes å ønske å sove hele tiden.

Tips og advarsler

  • Snakk med barnet om sine symptomer. Nærmer barnet ditt til å få mer informasjon om hva som skjer kan hjelpe legen sin. For eksempel, spør om han føler at livet er for vanskelig å håndtere alene, og hvis det er vanskelig å komme gjennom hver dag. Gjøre ham føle seg komfortabel med å snakke med deg om symptomer som ikke er synlige, for eksempel uforklarlige stemmer i hodet eller selvmordstanker.
  • Hvis barnet ditt vises ekstremt deprimert, få medisinsk hjelp umiddelbart. Kontakt en lokal barnepsykolog i ditt område og søke hjelp med en gang.

Bivirkninger av Lariam

Bivirkninger av Lariam


Lariam, eller meflokin, er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å behandle og forebygge malaria. Malaria er en livstruende parasittinfeksjon, som kan overføres ved hunnmyggen. Lariam er ikke effektiv for alle former for malaria.

Milde bivirkninger

Milde bivirkninger inkluderer magesyke, magesmerter, kvalme, oppkast, diaré, feber, frysninger, hudutslett, tretthet, tap av matlyst, hårtap, øresus, svimmelhet, tretthet, hodepine, søvnløshet, merkelige drømmer og svimmelhet. Disse bivirkningene bør gå bort når du blir vant til å ta Lariam.

Alvorlige bivirkninger

Noen alvorlige bivirkninger er rask puls, langsom hjerterytme, hjertebank, kramper, muskelsmerter, tap av koordinasjon, nummenhet i hender, prikking i føttene, synsforstyrrelser, kramper, leverproblemer eller hjerteproblemer.

Mentale bivirkninger

Lariam kan forårsake psykiske bivirkninger, inkludert paranoia, hallusinasjoner, rastløshet og uvanlig oppførsel. Uforklarlig angst, humørsvingninger, depresjon og forvirring kan oppstå også.

Selvmord

Selvmordstanker har blitt koblet med Lariam, og noen mennesker tar Lariam har begått selvmord. Det er ikke kjent om Lariam var ansvarlig.

Varighet

Noen bivirkninger, som svimmelhet, tap av saldo og vertigo, fortsette i måneder etter avsluttet bruk av Lariam.

Legehjelp

Søk øyeblikkelig legehjelp hvis noen psykiske problemer oppstår når du tar Lariam. Legen kan stoppe dosen din og sette deg på andre anti-malaria medisiner.

Tegn og symptomer på demens praecox

Tegn og symptomer på demens praecox


Ifølge Medilexicon medisinske ordbok, schizofreni var et begrep brukt av sveitsiske psykiateren Eugen Bleule i 1910, noe som betyr det samme som demens praecox. Faktisk erstatter schizofreni demens praecox i de fleste litteratur ifølge American Heritage Medical Dictionary av 2007, samt andre kilder.

Uansett hvilket begrep man bruker, er denne sykdommen vanligvis kjent som en form for psykose. Unormalt i å oppfatte ting er vanlig i demens praecox eller schizofreni. Faktisk nå schizofreni er tenkt som en gruppe av lidelser i stedet for en enkelt sykdom. De to vanligste typene er prosessen schizofreni, noe som er en gradvis forringelse av mentale og følelsesmessig stabilitet, og reaktiv schizofreni, som er plutselig og er resultatet av et liv krise.

Tegn og symptomer vanligvis vises når en person er en ung voksen. Det påvirker én prosent av alle voksne over hele verden. Forskning viser at schizofreni er trolig et resultat av feil utvikling av nerveceller i hjernen til et foster, som vises senere i livet som en full blåst sykdom, ifølge forskning gjort ved National Institute of Mental Health i 2009.

Tidlige tegn og symptomer

Symptomene på schizofreni forskjellig fra en person til en annen. Det er flere innledende indikasjoner på at det kan være et problem. Manglende evne til å konsentrere seg eller tenke rett grunn racing tanker er ett symptom. Mangel på søvn (muligens på grunn av racing tanker), milde følelser av nervøsitet og uforklarlig angst også er andre innledende tegn og symptomer på schizofreni. På grunn av disse tingene en manglende interesse for skole, arbeid eller venner, utvikler. Disse symptomene er også indikatorer på andre mentale, emosjonelle og fysiske problemer. Som sykdommen utvikler seg, andre mer spesifikke tegn og symptomer på schizofreni oppstår.

Uordnede Thinking

Schizofreni lider oftest synes det er vanskelig å tenke og resonnere klart. Tanker er spredt slik at de kan gå fra ett tema til et annet uten å gjøre noe fornuftig. Schizofrene kan selv gjøre opp sine egne lyder eller ord. Deres tale blir ofte helt nonsens grunn av uorganisert tankeprosess.

Emosjonelle uttrykk

Schizofreni ofrene kan ikke vise noen tegn til normal følelse. De kan snakke i en monoton stemme, eller kan mangle ansiktsuttrykk. Til en vanlig observatør det ser ut som om de bare ikke bryr seg om noe. Schizofreni lider ofte vise upassende oppførsel. De kan skrike ukontrollert over en lykkelig begivenhet, for eksempel.

Hallusinasjoner

Hallusinasjoner er vanlig hos personer med schizofreni. Hallusinasjoner er oppfatninger som skjer uten noen kobling til en egnet kilde. De bare skje i sensoriske former som smak, lukt, syn, lyd eller berøring. Høre stemmer som egentlig ikke er der er den vanligste typen av hallusinasjoner. Disse stemmene fortelle personer med schizofreni å gjøre dårlige ting, som å skade folk rundt dem. I tillegg noen ganger schizofreni lider tror kanskje de smaker, lukte, se, eller føle noe som egentlig ikke er der. De kan føle bugs kravlesøk på seg selv når ingen bugs er til stede, for eksempel.

Vrangforestillinger

Schizofreni lider kanskje tro at alle er mot dem, eller de virkelig tror de er kjente eller ekstraordinært individer. Disse falske ideer antas med total sikkerhet og ta over sinnet av schizofreni offeret. Vrangforestillinger kan være uvanlig, som å se folk fra verdensrommet kommer gjennom taket, eller vanlig, som følelsen av at folk tar mat fra kjøleskap.

Medisinske tilstander som fører til uforklarlig vekttap

En persons vekt kan svinge opp eller ned - ved 2 til 3 pounds - uten grunn. Imidlertid, når vekttap - 10 pounds eller mer - skjer uten hensikt, kan en alvorlig medisinsk tilstand eksisterer. Hvis den totale uforklarlig vekttap skjer innen seks måneder til ett år, bør en lege konsulteres. Ofte tar hurtig vekttap sted når en hjertelig appetitt er til stede. Uansett, sulten eller ikke, bør denne typen forverring kontrolleres.

Effekter

En 5 prosent reduksjon i kroppsvekt, forekommer ufrivillig, indikerer generelt en underliggende medisinsk problem. Uforklarlig vekttap foregår i løpet av ett års tid er grunn til bekymring. Ifølge Dr. Arturo R. Rolla, "vekttap kan være en alvorlig og illevarslende funn." Uforklarlig vekttap, en indikasjon på medisinske problemer, skjer ofte mens en person fremdeles spise et vanlig kosthold. Tapet av appetitt - uten kjent årsak - er også en indikator på en potensielt alvorlig medisinsk tilstand.

Økt appetitt

Det er færre årsaker til uforklarlig vekttap med en økt appetitt; imidlertid medisinske sykdommer er vanligvis ved roten. De kan inneholde: diabetes, hypertyreose, Malabsorpsjon, økt fysisk aktivitet eller endringer i kostholdet. Ifølge ansatte ved Mayo Clinic, sykdommer i det endokrine systemet, som for eksempel diabetes, kan også være assosiert med en redusert appetitt. Ufrivillig vekttap og årsaken kan være unnvikende.

Redusert appetitt

Mer vanlig med ufrivillig vekttap er en redusert appetitt. Medisinske tilstander forbundet med denne type vekttap er: kreft, akutte og kroniske infeksjoner, hjerte eller lungesykdom, gastrointestinale problemer, psykiske lidelser, rus og visse medisiner. The Vanderbuilt School of Medicine hevder at "utilsiktet vekttap er et uspesifikt symptom ...", men bekrefter årsaken kan være en skjult medisinsk tilstand.

Betraktninger

Når obsessive trening eller binging og purging finnes, disse atferd er iboende av emosjonelle problemer. Når en person, venn eller kjære viser tegn til denne type aktivitet, kan intervensjon være nødvendig. Depresjon, stress og angst er andre årsaker for en redusert appetitt og uforklarlig vekttap.

Aldersrelatert Årsak

Som mennesker alder deres appetitt endringer; denne endring kan resultere i ufrivillig vekttap. Lukt, smak og utseende av visse matvarer kan ikke appellere til dem lenger. Det er viktig å sikre en sunn diett er gjort tilgjengelig og blir fortært av eldre.

Graves 'sykdom og angst

Graves 'sykdom, en vanlig form for hypertyreose, oppstår når en persons immunsystem oppfatter feilaktig skjoldbruskkjertelen som en trussel. Kroppens påfølgende angrep på skjoldbruskkjertelen skaper hormonelle ubalanser og metabolske forstyrrelser av Graves 'sykdom.

Funksjoner

Kroppens normale reaksjon på stress er å signalisere for frigjøring av hormoner som gjør at kroppen til å reagere hensiktsmessig. I Graves 'sykdom pasienter, skjoldbrusk utgivelser uvanlig høye nivåer av tyroksin, et hormon som styrer stoffskiftet. Mange Graves 'sykdom pasienter rapporterer føler seg engstelig og redd.

Symptomer

Når stoffskiftet stiger over normalområdet, en rekke symptomer utvikle, inkludert angst, irritabilitet, en racing hjerte, uforklarlig vekttap og skjelvinger i hender eller fingre.

Korrelasjon til Stress

En studie sitert av National Institutes of Health (se Ressurser) fant at en statistisk signifikant antall Graves 'sykdom pasienter opplever en stressende livshendelse før utvikle Graves' sykdom. Ifølge Thyroid Disease Behandling (se Ressurser), noen studier støtter en sammenheng mellom stress og Graves 'sykdom, men andre har ikke vist en sammenheng mellom de to.

Forebygging / løsning

I tillegg til medisinsk behandling, er Graves 'pasienter ofte oppfordret til å forfølge avslapping teknikker for å lindre angst og for å eliminere årsakene til stress i livet.

Fun Fact

Ifølge Thyroid Disease sjef, ble sammenhengen mellom stress og Graves 'sykdom først rapportert i 1820.

Angst Symptomer & Relief

Angst er kroppens naturlige reaksjon på stress eller fare. Selv om følelsen er ubehagelig, er angst en refleks som hjelper en unngå potensielt skadelige situasjoner. Angst som svar på en stressende situasjon er sunn, men når angst begynner å interferere med en persons daglige liv, kan en angstlidelse være årsaken. Angst lettelse kan oppnås ved hjelp av en lisensiert profesjonell som kan gi terapi eller medisinering.

Bankende hjerte

Hjertet kan hamre, rase eller palpitate merkbart. Brystet kan også føle stramt eller smertefullt. Noen sammenligner følelsen til et hjerteinfarkt, men det er som regel ikke så alvorlig.

Panic

Angst kan lamme en person med en uforklarlig eller urimelig følelse av panikk eller angst. Angst fører også til følelser av angst og spenning, selv om det ikke kan være en bestem årsak.

Pustevansker

Angst kan gjøre det vanskelig for en person å puste regelmessig. Hun kan oppleve kortpustethet og trenger å gispe etter luft.

Terapi

Rådgivning og terapi er svært effektive metoder for å oppnå angst lettelse. En lisensiert terapeut kan hjelpe en person arbeid gjennom angst problemer og behandle eventuelle underliggende årsaker til angst.

Medisinering

Anti-angst medisiner, slik som Xanax eller Ativan, kan gi rask lindring fra en angst angrep. En lege kan avgjøre hvilke medisiner og dosering er riktig for en privatperson.

Uforklarlig vekttap

Selv om en viss grad av svingninger i vekten er normal, signifikant eller vedvarende vekttap kan signalisere tilstedeværelse av underliggende faktorer som påvirker din generelle helse. Ifølge Mayo Clinic, vekttap i løpet av seks til 12 måneder beløper seg til 10-pluss pounds eller mer enn 5 prosent av kroppsvekten din fortjener en videre etterforskning i dens årsaker.

Kosthold og mosjon nivå

Den gjennomsnittlige personen kan brenne alt mellom 1500 og 3000 kalorier per dag. Dette betyr at endringer i kaloriinntak eller aktivitetsnivå kan være en hovedfaktor i uforklarlig vekttap. Trening kan øke daglige utgifter med 400 kalorier eller mer, mens vedta en lav-fett, kan dietter med lavt sukker redusere kaloriinntaket dramatisk.

Medisinering Bruk

Noen over-the-counter og reseptbelagte medisiner kan føre til vekttap, for eksempel antidepressiva eller p-piller. Hvis du tar medisiner regelmessig, bør du lese pakken nøye for å avgjøre dets bivirkninger og søke råd fra legen din hvis situasjonen fortsetter å forverres.

Hypertyreose

Hypertyreose er en tilstand som henviser til en overaktiv skjoldbruskkjertelen, som produserer overskudd av hormonene tyroksin, triiodthyronine eller begge deler. Fordi skjoldbruskkjertelen er viktig i regulering metabolic rate, den hastigheten som kroppen din expends energi, kan en endring i sin tilstand føre til rask og vedvarende vekttap. Hypertyreose kan diagnostiseres av legen din gjennom fysisk undersøkelse og blodprøver.

Infeksjon

Kroniske infeksjoner, som tuberkulose eller en AIDS-relatert sykdom, kan føre til vektreduksjon gjennom tap av kroppsvæsker - for eksempel gjennom oppkast. Videre kan tarminfeksjoner som Giardiasis, som er en mikroskopisk parasitt som forårsaker diaré, også føre til vekttap. Giardiasis kan bli funnet i forurensede vannkilder, som innsjøer, elver og bekker. Drikkevann behandlet vann og grundig vaske alle frukter og grønnsaker kan betydelig redusere risikoen for å pådra innvollsparasitter.

Kreft og Digestive Diseases

Ifølge en funnet helse artikkel på uforklarlig vekttap, tykktarmskreft, lungekreft, leukemi og andre kan være en årsak til vekttap på grunn av sin evne til å påvirke måten næringsstoffene blir absorbert inn i kroppen gjennom tarmen. Kroppen kan også bruke mer energi, viet til å bekjempe disse langvarige sykdommer, som kan føre til vekttap hvis matforbruk ikke ble økt tilsvarende.

Mental Helse

Selv om sammenhengen mellom psykisk helse og kroppsvekt ikke er godt forstått, har depresjon, angstlidelse, anoreksi og bulimi vært knyttet til vekttap på grunn av måten de påvirker kosthold valg av dem som lider av disse forholdene. Hvis du føler at din mentale helse kan påvirke matvaner, innsats for å redusere stress, angst og depresjon i ditt daglige liv kan hjelpe deg å gå tilbake til normal vekt.

Instant Natural Angst Relief

De fleste mennesker opplever angst på et eller annet tidspunkt i livet. Men når angst forstyrrer daglige funksjoner, kan en angstlidelse være det underliggende problemet, ifølge Mayo Clinic. Symptomer på denne tilstanden kan inkludere søvnproblemer, uforklarlige muskelsmerter, konstant foruroligende og kortpustethet. Forskere er fortsatt lære mer om angstlidelser; kan imidlertid nevrotransmitter ubalanser (som er kjemikalier i hjernen) spiller en rolle. Naturlige tilnærminger kan gi en viss lindring for angstpasienter.

Herbal rettsmidler

Urtemedisiner kan bedre symptomene på angst pasienter, ifølge Mayo Clinic. Kava er en urt som ser ut til å fremme avslapning uten å gjøre folk føler seg bedøvet. Kava, men bør ikke tas hvis du har en leversykdom eller drikke alkohol regelmessig.

Valerian er en annen urt som har en beroligende innvirkning. Selv om det er ofte markedsført som en søvn hjelpemiddel og forårsake døsighet, rapporterer Mayo Clinic noen mennesker bruker det for angst lettelse.

Visse næringsstoffer, som vitamin B og folsyre kan også ha en positiv innvirkning på nevrotransmittere i hjernen, noe som kan redusere angst.

Fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet er et kraftig verktøy i å lindre angst, ifølge Mayo Clinic. Trening ser ut til å øke endorfin nivåer, noe som forbedrer humøret og reduserer angst. Arbeide ut de fleste dagene i uken vil gi regelmessig lindring fra angst symptomer.

Avslapping teknikker

Teknikker som fokuserer på å slappe av kroppen kan gi angst lettelse, ifølge Mayo Clinic. Prøv guidede meditasjoner, som er tilgjengelig på CD og DVD-formater. Yoga klasser, og puste og visualiseringsteknikker kan også lette symptomer på angst.

Når skal ringe en lege

Selv om naturlige behandlinger kan gi en viss lettelse, det er tider da det er viktig å oppsøke lege. Ifølge Mayo Clinic, kan angstlidelser føre til mer alvorlige medisinske problemer, som depresjon, søvnløshet, fordøyelsesproblemer eller rusmisbruk.

Hvis alternative angst behandling ikke gir lindring eller symptomene blir verre, bør du kontakte legen din med en gang. Medisiner, for eksempel benzodiazepiner (which ro deg ned) eller antidepressiva kan være nødvendig. Psykoterapi, som fokuserer på å lære ferdigheter til å håndtere stress, kan også gi lindring.

Hvordan finne hva som forårsaker kronisk idiopatisk urtikaria (Uforklarlig Hives)

Hvordan finne hva som forårsaker kronisk idiopatisk urtikaria (Uforklarlig Hives)


Urticaria- en kløe, svie og noen ganger smertefulle utbrudd i huden; mer kjent som elveblest. Disse irriterende, reddened blemmer med flate sentre kan vises hvor som helst på kroppen, inkludert inne i ører, nese og munn. Et vanlig tilfelle av urticaria er vanligvis ikke en alvorlig trussel mot helsen. Alvorlige tilfeller kan føre til betennelse i halsen og svekke puste og svelge; medisinsk hjelp bør søkes samtidig.
Mange faktorer er kjent eller mistenkt for å forårsake elveblest. Allergier (inkludert bivirkninger av visse medisiner) synes å være den vanligste årsaken. Visse helsemessige forhold, virus, "kontakt" (trykk eller friksjon), varme, kulde, eller sollys, insektbitt er også kjent for å indusere elveblest, samt fysisk anstrengelse.

10-20 prosent oss vil oppleve en bikube utbrudd minst én gang i livet. De akutte episoder av elveblest forsvinner i løpet av 24 timer, eller inntil noen dager. Det er ikke uvanlig, men for den tilstand å vare opp til 6 - 8 uker. Hvis elveblest vare lenger enn 8 uker, sjansene er du har gjentatt episoder gjennom hele livet. Denne artikkelen er for deg.
Her er en serie trinn du må ta for å komme til roten av denne elendige sykdom. I mange tilfeller vil ingen medisinsk forklaring bli funnet; men du vil ha minst utelukket et arsenal av forhold som ikke forårsaker ubehag.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med en immunolog som spesialiserer seg på allergier. I mellomtiden, holde et diagram eller logg, skrive ned alt du spiser, samt hver gang du får elveblest, uansett om de synes alvorlig eller ikke. Også ta hensyn til det tøyet du har på deg; såper, parfyme og rengjøringsmidler du bruker. Hold notater av dyr du kommer i kontakt med, mugne områder du er utsatt for (for eksempel kjellere eller garasjer), alle utendørs aktiviteter, etc.
Den immunolog vil mer enn sannsynlig utføre en rekke hudprikktester å avgjøre om du har en allergisk reaksjon på miljø / luftbårne stoffer. En annen test vil bli gjort for å sjekke om matallergier. I det hele tatt, bør du ha minst 140 tester gjort. Den prikk klør knapt hudens overflate med et spor mengde av stoffet kjent for å forårsake allergiske reaksjoner. En liten, hevet reddened Welt vises og indikerer en reaksjon på at enkelte test. Hvis ingen av de opprettstående områder røde eller hovne, kan allergier utelukkes som en faktor som forårsaker din urticaria. Du kan være foreskrevet antihistaminer eller prednison som kan lindre din nåværende ubehag, men vil ikke behandle den underliggende årsaken til elveblest.
Når allergi er utelukket, vil legen også bestille en rekke blodprøver. Disse vil se etter andre forhold i forbindelse med elveblest, inkludert, men ikke begrenset til: riktig leverfunksjon, forhøyet antall hvite blodceller, under eller over aktiv skjoldbrusk, Lupis, autoimmune sykdommer, hepatitt, trikinose, Lyme sykdom, herpes. Etter behandling i et laboratorium, vil immunolog varsle deg om resultatene.

Hvis alle de ovennevnte vilkår er utelukket, er det på tide å søke hjelp hos en hudlege. Denne legen vil undersøke deg for ulike hud lidelser, og kan også utføre en biopsi av huden vev for å utelukke vaskulære forhold.
De medisinske fagfolk har styrt alt ut, og du føler deg sunnere enn noensinne! Elveblest, derimot, har ikke gitt opp. Og bør heller ikke du. Er det fortsatt håp!

Den siste legen du trenger å se er en psykiater. Holde et åpent sinn hvis du blir henvist til en av hudlege !! Psycho analyse er mye anbefalt, som i det siste, fordi høyt stress og angst er (endelig) forstått og akseptert av den medisinske profesjon å være en medvirkende årsak til kronisk idiopatisk urtikaria --- Uforklarlig Hives som varer i mer enn åtte uker.

Homeopatiske Cures for angst

Angst oppleves av alle på anledningen, men overdreven angst kan ha en skadelig effekt på livskvalitet, og det kan være en indikasjon på en generalisert angstlidelse. Lidelsen kan oppstå hos voksne eller barn, og er preget av obsessive bekymring, rastløshet, tretthet, konsentrasjonsvansker, irritabilitet, skjelving, søvnforstyrrelser, kvalme, svette, diaré og luftveisproblemer. Dreven angst er en psykisk tilstand som kan tilbakeføres til en ubalanse i nevrotransmittere i hjernen. Homeopatiske behandlinger kan forbedre tilstanden.

Aconitum

I Husholdningenes Homeopati: en trygg og effektiv tilnærming til velvære for hele familien, forklarer Vincent McCabe at Aconitum kan brukes for behandling av angstrelaterte forhold. Symptomer inkluderer akutt angst, søvnforstyrrelser og rastløshet. Aconitum er også nyttig for behandling av angst som er ledsaget av pustevansker, frykten for å dø, og en dundrende eller racing hjerteslag. Konsumere Aconitum 30c, en middels potens middel, ved å ta 3-6 tabletter og oppløse dem under tungen tre til fire ganger daglig for å redusere angst relaterte symptomer. Barn kan konsumere dette midlet ved å ta 1-3 tabletter ett femtinitti ganger daglig for angst lettelse.

Arsenicum album

I Homeopatiske Selv Care, forklarer forfatteren Robert Ullman at Arsenicum album kan brukes til å behandle angst forbundet med alvorlig angst, frykt for å dø, uforklarlig rastløshet og brennende smerter i kroppen din. Denne behandlingen kan også brukes for angst som ikke har noen forklarlige årsak: særlig bouts som oppstår etter 24:00 Konsumere Arsenicum album 30c, et medium styrke, ved å ta 3-6 tabletter og oppløse dem under tungen tre til fire ganger om dagen. Barn kan ta 1-3 tabletter hver 3-4 timer for å lindre angst symptomer.

Fosfor

I homøopatiske midler: En rask og enkel guide til vanlige lidelser og deres Homeopatiske behandlinger, forklarer Asa Hershoff at Fosfor er en vanlig homeopatisk middel som brukes ved behandling av angstrelaterte forhold. Fosfor bidrar til å lindre frykt for mørket, hypokondre frykt, frykten for å dø, og følelsen av undergang. Konsumere fire tabletter av fosfor 30c én gang daglig for å behandle angst relaterte forhold. Oppløse behandling under tungen din.

Lycopodium

Lycopodium er en behandling for prestasjonsangst og hjelper i å lindre test angst også. I Emotional Healing med homeopati: Behandling effekten av Trauma, forklarer forfatteren Peter Chappell at denne behandlingen er ideell for alle som mangler selvtillit eller selvfølelse, eller for folk som skjuler sin aktelse problemer bak overmot og arroganse. Konsumere Lycopodium 30c i en dose på tre tabletter tre ganger om dagen ved å la tablettene å oppløse under tungen. Ved å oppleve lettelse, kan du slutte bruken.

Gelsimium

I Alt du vil vite om Angst, forklarer Savitri Ramaiah at gelsimium er nyttig for behandling av angst forhold knyttet til å møte nye mennesker, sosial angst og intervjuer. Denne behandlingen fungerer også godt i behandling av svimmelhet, hodepine, skjelvinger, svakhet, talevansker og skjelvende i forbindelse med angst. Konsumere gelsimium 30c ved å ta 3-4 tabletter og oppløse dem under tungen tre ganger daglig. Barn kan ta en til to tabletter om dagen for angst relaterte forhold.

Barn angst symptomer

Barn angst symptomer


Barn opplever angst på samme måte som voksne, inkludert å ha psykiske lidelser knyttet til angst, panikk og fobier. Denne artikkelen gir grunnleggende informasjon om tegn og symptomer på angstlidelser hos barn.

Statistikken

Barn angst rammer mange barn hvert år. Mental Health America siterer at så mange som 1 av 10 barn kan bli berørt av en angstlidelse eller andre psykiske helseproblem. Anslag tyder også på at 7700000-12800000 barn har psykiske lidelser som er udiagnostisert. Barn som har foreldre med angstlidelser er mer sannsynlig å ha angstlidelser selv. Psykisk sykdom hos barn er skremmende for både voksne og barn involvert. Barnet kan ikke kommunisere hans ubehag og tanker, og den voksne kan ikke gjøre rede for barnets nedgang i atferd. Barndom angstlidelser og psykiske lidelser er ikke noe å ta lett; de bokstavelig talt ødelegge et barns grep om livet.

Angstlidelser

I mange tilfeller, angstlidelser er mer enn bare følelsen engstelig på upassende tider. Ifølge National Institute of Mental Health (NIMH, se Ressurser), det er fem hovedtyper av angstlidelser: generalisert angstlidelse, Obsessive-Compulsive Disorder (OCD), panikklidelse, Post-Traumatic Stress Disorder (PTSD), og Social fobi eller sosial angstlidelse. Alle disse sykdommene er relatert, men deres tegn og symptomer er ganske annerledes (se Ressurser).

Tidlige tegn

Symptomer på angst kan lett feildiagnostisert som atferdsproblemer. Et barn med angst kan ikke lett å kommunisere hennes ubehag og kan slutte i samspill med hennes familie på grunn av nivået av angst hun føler. Hun kan slutte å reise med familien, spise med dem eller snakke med dem. Barnets karakterer kan skli og barnet kan nekte å gå på skolen, så vel som andre utflukter og funksjoner.

Symptomer

Symptomer på barndommen angstlidelse kan variere; dette er grunnen til at det er viktig å snakke med barnet om hans følelser. Men i henhold til Insight Journal, vanlige symptomer inkluderer plutselige urealistisk bekymring om dagligdagse hendelser, alvorlig selvbevisst atferd, konstant behov for oppmuntring fra autoriteter, fysisk ubehag med ingen medisinsk forklaring, søvnløshet og problemer med å sovne, plutselig ekstrem frykt for en sosial situasjon, hendelse eller objekt, uforklarlige svettetokter og svimmelhet, altfor repeterende atferd og overreaksjon til fysisk kontakt. Noen barn kan også vise hovne og røde håndflatene eller bryte ut i elveblest under alvorlig stress. Siden barnet er i en svekket tilstand, kan han også være mer utsatt for sykdommer og forkjølelser.

Hva skjer nå

Hvis barnet ditt viser noen av disse symptomene, ta ham for en psykiatrisk evaluering. Det kan han være foreskrevet medisiner og gitt tips om hvordan å håndtere sykdommen. Symptomer på angst hos barn føre til en enda mer ødeleggende fremtiden hvis gått ukontrollert.

Hvordan å tolerere Angst og depresjon

Ifølge Mayo Clinic, er depresjon anses å være en av de mest vanlige plager over hele verden. Det påvirker din kropp og ditt sinn med en rekke fysiske og følelsesmessige symptomer som langvarig tristhet, irritabilitet, rastløshet, tap av interesse for vanlige aktiviteter, følelse av håpløshet og uforklarlige fysiske smerter. Angst kan også forstyrre dagliglivet, med symptomer som hjertebank, økt svette, har tankene gå tom, konstant bekymring, rastløshet, kortpustethet, økt irritabilitet, muskelsmerter, søvnløshet, mangel på konsentrasjon, kvalme eller diaré. Mestringsstrategier kan hjelpe deg til å tolerere din tilstand.

Bruksanvisning

Finne lys i mørket

•  Iverksette tiltak og snakke med legen din. Dette er det første skrittet for å gjenvinne livet ditt. Legen din vil være i stand til å anbefale medisiner for å lindre symptomene dine, henvise deg til en atferdsterapeut ved behov og gi tips for egenomsorg.

Ta medisiner som anvist. Visse medisiner, for eksempel benzodiazepiner, handle raskt og gi kortsiktig angst lettelse. Andre, slik som buspiron (en anti-angst medisinering), eller mange antidepressiva kan ta flere uker å bli helt effektiv.

•  Finn en god psykoterapeut. Dette er avgjørende for å takle og overvinne både depresjon og angst. Psykoterapi kan hjelpe deg til å identifisere alle potensielle triggere for din tilstand, samt underliggende årsaker. Det kan også hjelpe deg med å finne mestringsmetoder, sette mål, løse problemer og utforske sunne relasjoner.

Finn og bli med i en lokal eller online støttegruppe. Etter å ha andre mennesker rundt deg som går gjennom noe lignende kan bidra til å gi deg enestående støtte, forståelse og medfølelse.

Gjør endringer i livsstil. Vedta et sunt kosthold, delta i regelmessig mosjon, får tilstrekkelige mengder søvn og sette fornuftige daglige tidsplaner kan bidra til å lindre stress og øke din naturlige humør-løfte hjernen kjemikalier. Avslapping og stress reduksjon teknikker (for eksempel tai chi, meditasjon eller yoga) kan bidra til å gi deg en ekstra stikkontakt.

Nå ut til familie og venner. Du er ikke alene i din sykdom. Folk som elsker og bryr seg om du ønsker å hjelpe, og ønsker å tilbringe tid med deg. Motstå trangen til å isolere deg selv og danne sterke forbindelser med menneskene rundt deg. Du vil føle deg gladere, og du vil også ha et ferdig system for å hjelpe deg gjennom vanskelige tider.

Tips og advarsler

  • Du må kanskje prøve flere medisiner før du finner en som fungerer for deg. Noen antidepressiva som fluoksetin, escitalopram, sertralin og paroksetin kan bidra til å lindre både depresjon og angst symptomer ved å styrke hjernen din nivåer av nevrotransmittere. Lave nivåer av nevrotransmittere (som dopamin eller serotonin) er knyttet til depresjon og generalisert angstlidelse.
  • Unngå alkohol og illegale rusmidler. Alkohol kan samhandle med mange psykiatriske medisiner. Narkotika og alkohol kan også forverre depresjon symptomer og endre hjernen kjemikalier.

Behandling for Childhood Angst

Det er frykt som kan være en del av den normale utviklingen av et barn. Når frykten forstyrrer normal funksjon i skolen, med venner eller med familien, blir det tid til å oppsøke hjelp for barnet ditt. Behandlinger er tilgjengelig som kan hjelpe barnet ditt overvinne angst.

Symptomer

Irrasjonelle eller uforklarlige frykt som gjør at barnet å unngå situasjoner er ett tegn på en barndom angst. Gråt, magesmerter, hodepine, risting, skjelving er alle fysiske tegn på frykt barnet føler.

Identifikasjon

Hvis du tror at barnet ditt lider av angst, anbefaler American Academy of Child og ungdomspsykiatri at du ser en psykolog for å vurdere barnets atferd og symptomer. En barnepsykolog kan tilby behandlingstilbud.

Terapi

Kognitiv atferdsterapi lærer spesifikke ferdigheter for å lære hvordan man skal håndtere angst. Medisiner som anti-depressiva er noen ganger foreskrevet i alvorlige tilfeller hvor behandling alene ikke er effektive.

Typer av angst

Generalisert angstlidelse, panikklidelse, separasjonsangst lidelse, spesifikk angst, selektiv mutisme, sosial angst, tvangslidelser og posttraumatisk stresslidelse er forskjellige typer angst som barn kan lide av. En psykolog kan bestemme hvilken lidelse det er basert på barnets symptomer.

Time Frame

Ifølge Child Angst, kan noen barn avslutte behandlingen og være fri for sin angst i 12 økter. Behandling lengde avhenger av barnets og uorden.

Risikofaktorer

Angst kan noen ganger oppstå fra et barn lider en traumatisk hendelse i livet, for eksempel misbruk eller død av noen nær dem. Ifølge angstlidelser Association of America, kan genetikk og miljø også ha en rolle i hvorfor barn utvikler angstlidelser.

Hva er årsakene til Teenage angst?

Angst er en vanlig lidelse hos tenåringer. Symptomene varierer fra humørsvingninger til hodepine og tretthet. Mange tenåringer opplever disse symptomene på ett punkt eller en annen grunn til de mange endringene i puberteten; Men når disse symptomene blir langvarige, tar det form av en lidelse. Årsakene til ungdoms angst varierer avhengig av den enkelte.

Biologisk

I likhet med andre former for psykiske lidelser, kan ungdoms angst ofte være arvelig. Genetisk disposisjon gjør noen tenåringer mer utsatt for å lide lidelse enn andre.

Miljø

Miljøfaktorer som var til stede i tenåringens barndom, for eksempel ivrige foreldre og vikarierende læring av angst, kan føre til en angstlidelse senere i livet.

Evolution

Økningen i ungdoms angst kan også være et resultat av en naturlig evolusjon. Vanligvis er sosiale fobier relatert, og et svar, til de endringene i samfunnet.

Bevisstløs Component

En traumatisk hendelse som har blitt fortrengt kan gå tilbake i form av uforklarlige engstelige atferd. Den traumatiske tenåring som har psykologisk "glemt" hendelsen kan vise angst som en forsvarsmekanisme av mestring.

Press

Stress er spesielt høy i løpet av tenårene. Tenåringer opplever alle former for press fra samfunnet, skole, sport team, foreldre og medelever. Den overveldende stress kan ofte føre til panikk.

Hvordan stress kan føre til angst?

Om Stress

Stress er vanligvis forårsaket av noe som gjør at du føler deg frustrert eller sint. Selv om alle må forholde seg til en viss mengde stress i livet, hva enkeltpersoner finne stress kan variere. Når kroppen reagerer på endring, kan det som forårsaker endringen være et potensielt stressfaktor. Både fysisk og psykisk helse kan bli negativt påvirket når en person er stadig under for mye stress. Overdreven stress kan føre til hjertesykdom eller depresjon, og, ironisk nok, opplever et hjerteinfarkt eller som lider av depresjon kan føre til stress. I sin tur, stress kan føre til flere følelser av angst. Tretthet, sykdom og miljøfaktorer er vanlige årsaker til stress selv om en medisinsk tilstand som lavt blodsukker, hypertyreose, vitamin B12-mangel eller en svulst som påvirker binyrene kan også bidra til stress. Følelser, varierende hormoner, bivirkninger av visse medisiner, røyking og allergier er andre faktorer som kan føre til angst og stress. Hodepine, brystsmerter, hjertebank eller magesmerter er ofte fysiske symptomer på stress.

Om Angst

Angst kommer vanligvis fra følelsen engstelig eller redd. Generalisert angstlidelser er preget av konstant bekymring og frykt. Angst kan være forårsaket av visse medisiner, inkludert decongestants, trisykliske antidepressiva, skjoldbrusk medisiner, slankepiller, kortikosteroider og amfetamin. Nikotin, koffein og alkohol kan føre til uro i tillegg. Tretthet, søvnvansker, manglende evne til å konsentrere seg, svetting, skjelving og diaré, og hyppig vannlating er generelt symptomer på angst. I noen mennesker, manifesterer angst som panikk, forårsaker en person til å føle seg plutselig overveldet av en uforklarlig frykt ledsaget av rask pust og økt hjertefrekvens.

Forbindelse mellom de to

Forskere fra Harvard Medical School sier de har funnet nye bevis knytter stress og angst. Funnene i en studie på mus tyder på at eksponering for stress over tid skaper angst forbundet med depresjon. Mens tidligere studier har vist at personer som er deprimerte har høye nivåer av stresshormonet kortisol, er medisinske forskere fortsatt usikkert om depresjon fører til at utgivelsen av flere hormoner eller hvis mer stresshormonet er hva som forårsaker depresjon. En annen studie publisert i Behavioral Neuroscience har en tendens til å støtte teorien om at konstant stress kan føre til angst, noe som tyder på at utgivelsen av stresshormoner over en lengre periode kan gjøre individer mindre i stand til å takle stressende situasjoner når de oppstår.

Angst og panikkanfall symptomer

Alle som har hver led en angst eller panikkanfall, vet hvor helt hjelpeløs og deaktivere det kan føles. Det er antatt at minst én av hver 75 mennesker over hele verden vil lide et panikkanfall minst én gang. Faktisk er minst 40 millioner voksne i USA påvirket med panikkanfall og søke medisinsk hjelp for tilstanden.

Symptomer

Symptomene på et panikkanfall vanligvis komme plutselig og uten forvarsel. Det vil mest sannsynlig være den mest intense følelsen av angst du noensinne vil føle. En person som lider gjennom et panikkanfall vil mer enn sannsynlig føle hans hjerteslag racing, pustevansker, en nesten lammende redsel fylle hans kropp, brystsmerter, svimmelhet, kvalme og skjelving. Han kan også føle at han er i ferd med å bli gal eller dø.

Identifikasjon

Panikkanfall vil komme plutselig og vil være en kombinasjon av alle symptomene nevnt ovenfor. Dette kalles panikk angst lidelse og er diagnostisert når en person opplever alvorlige og plutselige episoder av panikk eller angst. Selv om panikkanfall er ikke livstruende, kan de fylle den personen med terror og en følelse av å miste kontrollen og bli gal. En person er ikke å ha et panikkanfall hvis hun blir møtt med en livstruende situasjon eller lider av en medisinsk tilstand som har de samme symptomene på et panikkanfall.

Et angrep når full intensitet i løpet av de første minuttene av utbruddet av angrepet. Det kan ta alt fra 30 minutter til flere timer for angrepet å avta. Mange mennesker som lider av et angrep for første gang vil søke legehjelp på legevakten.

Hvem er i faresonen?

Tre fjerdedeler av folk som lider av panikkanfall er kvinner. Panikk angstlidelse synes å påvirke folk i 20-årene eller 30-årene, tilsynelatende å avta som en person går inn i hennes 40-årene. Det er svært sjelden og usannsynlig at en person i hennes senior år vil lide et angrep for første gang. Noen forskere har funnet ut at folk som følte seg forlatt som barn ser ut til å være mer sannsynlig å bli rammet av denne lidelsen, men det kan påvirke følelsesmessig friske mennesker også. Det er antatt at selv med en frisk person, oppstod noen følelsesmessige eller angst problem før sykdommen begynte.

Årsaker

År siden panikk angst lidelse ble ikke forstått av de fleste medisinske eksperter, og ble antatt å være forårsaket av noen psykologisk problem som var dypt forankret i personen. Nå fleste eksperter ser på lidelsen som et fysisk problem forårsaket av et problem innenfor den metabolske kjerne. Forskere har funnet at det er en abnormalitet i locus ceruleus, som er en liten aldri sentrum ligger i stammen av hjernen. Denne delen av hjernen som kontrollerer funksjoner som hjerteslag og åndedrett, så vel som andre funksjoner i kroppen. Selv om vitenskap og bevisene som er funnet poeng til et fysisk problem, mange medisinske fagfolk likevel vurdere lidelsen en psykologisk en.

Behandlinger

Selv om et panikkanfall er ikke livstruende, kan det true livet en person fører normalt. Hvis en person har gjentatte angrep, kan han begynne å unngå visse aktiviteter og steder han normalt ville gå. Hvis du lider reoccurring anfall av panikk angrep, er det best å søke medisinsk behandling så snart som mulig, samt utdanne deg til uorden. Panikk angstlidelse er en treatable tilstand, og de fleste vil gå tilbake til følelsen normal i løpet av uker eller måneder etter at du fikk riktig behandling.

Panikkanfall er behandlet med tre forskjellige typer medisiner. Antidepressiva har vist seg å blokkere angrepet helt uten langsiktige avhengighet problemer. Det kan ta uker til flere måneder for antidepressiva for å helt virke. Benzodiazepin beroligende midler er godkjent for bruk for panikkanfall i over et tiår. Bivirkningene av disse typer medisiner er få og de synes å stoppe angrepet nesten umiddelbart. Nardil er et medikament som er effektiv, men brukes som en siste utvei. Når du bruker Nardi det er viktig å følge legens strenge kosttilskudd og medisiner restriksjoner. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i ekstremt forhøyet blodtrykk. Denne medisinen er brukt når ingenting annet har virket å hjelpe panikkanfall.