Digidexo.com

Hvordan forbedre Vision Ved hjelp av en Natural Eye flytere Treatment

Hvordan forbedre Vision Ved hjelp av en Natural Eye flytere Treatment


Du kan ha klarere visjon hjelp av en naturlig øye flytere behandling. Et øye floater kan fremstå som en snirklete linje, eller svart prikk som vil flytte rundt som du beveger øynene. Aldring forårsaker øye flytere. Som en person blir eldre, et stoff som er kjent som glasslegemet som normalt finnes i øynene, og er lik til gelé i tekstur, begynner å bli mer lik en væske. Dette fører til at fibrene i glasslegemet til å holde sammen. De deretter flyte kontinuerlig rundt i glasslegemekaviteten. Dette fører til en skygge effekt på netthinnen, som en person vil se så flytere. Diabetisk retinopati fører også øye flytere. Eye traumer, komplikasjoner fra kataraktkirurgi, og nærsynthet er også risikofaktorer.

Hvordan forbedre Vision Ved hjelp av en Natural Eye flytere Treatment

Trykk lett håndflatene mot øynene dine. Før du gjør dette, varme hendene ved å gni dem sammen. Deretter holde dem mot øynene i ca 10 sekunder. Gjør dette ca 5 ganger for å gradvis fjerne floaters i øyet.

Øvelse øynene dine. Ser opp på med hodet vendt rett fram taket og rulle øynene rundt i en sirkelbevegelse med klokka og deretter flytte dem rundt mot klokken. Gjør dette ti ganger i hver retning.

Praksis fokusere øynene dine. Dette øyet floater behandling innebærer å holde en gjenstand som et strå i hånden med armen helt ut foran deg. Fokus på halm og deretter gradvis flytte halm mot deg til den er ca 6 inches bort fra ansiktet mens du fortsetter å fokusere på det. Gjør dette 10 ganger.

Gi din templer en massasje. For å gjøre dette øyet floater behandling, satte tommelen knokene på templer og begynne masserer. Gjør dette 20 ganger i hver retning. Gjør det samme på pannen mellom øyenbrynene og på hver side på broen på nesen. Alle disse øvelsene, hvis det gjøres daglig, vil redusere flytere i øyet i ca fire uker.