Digidexo.com

kvalm kalde hender bihulebetennelse

Kan Heart Disease Årsak kalde hender og føtter?

Hjertet pumper blod gjennom arterier, vener og kapillærer. Denne flyt av blod er også det som bringer varme til kroppen. Eventuelle problemer i hjerte-karsystemet kan forårsake forstyrrelser i andre deler av anatomien. Ett av symptomene på et hjerte problem kan være kalde hender og / eller føtter.

Sirkulasjon

Det er faktisk dårlig sirkulasjon som vil presentere som kald hånd og fot. Hjertet pumper oksygen og næringsstoffer gjennom blod og holder i sirkulasjonssystemet går.

Dårlig sirkulasjon

Ulike typer hjertesykdom kan føre til kalde hender og føtter. Et hjerteinfarkt, blokkerte arterier, en aneurisme og aterosklerose er noen av hjerteproblemer som svekker sirkulasjonen.

Trening

Mangel på mosjon kan påvirke hjertet og sirkulasjonssystemet. Denne mangelen på blodstrømmen kan presentere i kalde hender og føtter.

Betraktninger

Røyking - en ledende årsak til hjertesykdom - fører også sirkulasjonsproblemer og kan forverre tilstanden av å ha kalde hender og føtter. Alkoholforbruk vil også forverre problemet.

Andre årsaker

Hjertesykdom er ikke den eneste årsak til kalde hender og føtter. Skader eller traumer, jernmangel, Raynauds sykdom og skjoldbrusk forhold er noen av de andre årsakene til kalde hender og føtter. Alltid ha dette symptomet sjekket av en lege.

De rettsmidler for kalde hender

De rettsmidler for kalde hender


Mange er plaget med kalde hender i løpet av året på grunn av medisinske tilstander, dårlig sirkulasjon eller anemi. Iført hansker er ikke alltid en praktisk løsning, spesielt på jobb eller i tider med ekstrem varme. Hvis du lider av kalde hender, prøve noen enkle hjelpemidler for å varme dem opp før du ty til å skli på votter i juli.

Arm Circles

Gjør sirkler arm. Stå oppreist, med armene ned langs sidene. Løft armene rett ut til sidene før de er i skulderhøyde og rotere dem i små sirkulære bevegelser. Sving armene frem i sirkler i 10 sekunder, deretter reversere retning og fortsette å gjøre de sirkler arm i 10 sekunder. Gjenta etter behov. Arm sirkler vil øke blodstrømmen til hånden og fingrene, og varm dem opp raskt.

Øke Omega-3 fettsyrer

Forbruker flere Omega-3 fettsyrer. Omega-3 fettsyrer tjene en rekke funksjoner sunne, hvorav den ene er å øke blodstrømmen i kroppen. Omega-3 fettsyrer bidra til å styrke blodkar mot spasmer, noe som kan kompromittere blodstrømmen til ekstremiteter, som hender, fingre og føtter. Inkludert flere omega-3 fettsyrer i kosten kan bidra til å lindre kalde hender. Mange fisk, som laks og sild, inneholder store mengder av fettsyrene, eller du kan ta Omega-3-fettsyre supplement kapsler.

Redusere alkoholforbruket

Drikk mindre alkohol. Alkohol tynner ut blodet, noe som igjen reduserer den samlede blodstrømmen til dine lemmer. Reduksjonen i blodet strømmer til og fra hendene kan føre til kalde hender. Alkohol senker også kroppens kjernetemperatur, og når kjernetemperaturen synker, følger resten av kroppen. Drikk rikelig med vann hvis du drikker alkohol for å hjelpe motvirke effektene.

Hva gjør føttene kalde?

Kalde føtter kan være smertefullt. I de fleste tilfeller er de ikke er et symptom på en mer alvorlig tilstand. Mens kalde føtter kan påvirke enkeltpersoner i alle aldre, for eldre mennesker og personer som røyker, kan dårlig sirkulasjon føre til kalde føtter. Så om føttene bare føler kaldt fra temperatur eller er et symptom på sykdom, råder den amerikanske podiatric Medical Association at folk tar spesiell omsorg for å beskytte føttene under den kalde været månedene, spesielt de personer diagnostisert med diabetes eller andre medisinske tilstander, som kan senke blodsirkulasjonen.

Process

Kroppen vanligvis reagerer på kulde ved å redusere blodstrømmen til ekstremiteter. Folk som har helsemessige forhold som svekker blodsirkulasjonen eller mobilitet ofte lider av kronisk kalde føtter. Personer som er spesielt utsatt for tilstanden omfatter de med diabetes, perifer vaskulær sykdom, hypotyreose, leddgikt, multippel sklerose, Raynauds sykdom, cerebral parese og muskeldystrofi. Når enkelte deler av kroppen som hender, føtter, fingre og tær blir kalde, arteriene smale, redusere blodsirkulasjonen til disse områdene.

Årsaker

En annen årsak kan være angst. Siden angst er en form for frykt, svarer kroppen med et rush av adrenalin, noe som gjør hjertet jobbe hardere ved å slå raskere. Som et resultat av blodstrøm til huden avtar når legemet forbereder for mulig skade. Siden forhistorisk tid, har kroppen blitt programmert til å sparke inn i en "fight or flight" respons når konfrontert med stress. Nerveskader er en annen vanlig årsak til kalde føtter. Fordi føttene er langt borte fra hjertet, enkeltpersoner vanligvis opplever symptom på kalde føtter selv før kalde hender. I tilfeller hvor kalde føtter er forårsaket av dårlig sirkulasjon i bena, kan en person ha hatt en tidligere historie med hjertesykdom.

Andre symptomer

En skarp eller kramper smerter i leggene når han går ofte følger med kalde føtter. Dersom kalde føtter er et symptom på dårlig blodsirkulasjon til beina, kan tåneglene tykkere, og en person kan ha ingen kroppshår under kneet. I tilfeller av perifer neuropati eller andre nerveskader, kan en person også oppleve en brennende eller prikkende følelse i føttene. Føttene kan enten verke eller føler nummen. Noen mennesker med kalde føtter kan være svært sensitive for selv den minste berøring. Personer som lider av kronisk kalde føtter opplever ofte symptomer som blir verre om natten, forstyrre søvnen. Føtter som er kald fra temperaturen kan se blå. Redusert blodstrøm betyr mindre oksygen for blodceller, forårsaker mørkere farge.

Testing for dårlig sirkulasjon

Du kan sjekke om du har dårlig blodsirkulasjon i bena ved å trykke på tærne før de blir hvite. Hvis blodsirkulasjonen er normalt, bør tærne tilbake til sin normale farge i løpet av få sekunder. Neste, trykk lett fingrene til forsiden av ankelen i området omtrent to inches over fra der ankelen møter foten. Bevege fingrene litt til siden til du kan føle foten din puls. Dette er en annen måte å sjekke om du har tilstrekkelig blodtilførsel til føttene. Kontakt legen din hvis du ikke kan føle pulsen i foten eller har noen annen grunn til bekymring.

Komplikasjoner

Føtter som er stadig kaldt er mer utsatt for tørr hud, noe som setter dem i en høyere risiko for infeksjoner som påvirker føttene. Abscesser og cellulitt kan forekomme. En infeksjon kan begynne som en enkel kutt eller riper i huden av foten som gjør at bakterier å komme inn, i så fall en muntlig antibiotika kan være foreskrevet. I mer alvorlige tilfeller kan koldbrann resultatet hvis blokkerte arterier kuttet blodtilførselen til føttene. Føttene blir veldig kaldt og mørkt i farge som vev brytes ned og dør. Hvis ikke behandles i tide, kan amputasjon av det berørte området være nødvendig. Koldbrann er en potensiell komplikasjon av diabetes, Raynauds sykdom og åreforkalkning, mer kjent som åreforkalkning. Hver av disse tilstander kan forårsake kalde føtter.

Behandling

Medisiner er ofte foreskrevet for å behandle en underliggende medisinsk tilstand. Iført varme klær er en måte å holde på varmen. Noen mennesker med kroniske kalde føtter bruke sokker til sengs i kaldere vær. Personer med visse helsemessige forhold trenger å holde føttene ikke bare varm, men tørke også. Å gjøre endringer i livsstil er ofte nødvendig for å forbedre symptomene. Lære å kontrollere stress er ofte et viktig forebyggende tiltak. Diabetikere må administrere både blodsukker og kolesterol nivåer. I tillegg til god ernæring, kan utøve styrke musklene, og dermed bedre tone og mobilitet. Trening er også en stor stressavlastning. Røykere bør slutte å røyke, da røyking constricts blodkar. I visse tilfeller kan det være nødvendig med kirurgiske inngrep for å åpne blokkerte blodårer.

Hvordan bruke et steroid nesespray under en kald

Nasal steroid spray (kortikosteroid spray) brukes vanligvis til å behandle høysnue (allergisk rhinitt) og vasomoter rhinitt (ikke-allergisk rhinitt). Symptomene på en kald kan produsere det samme betennelser i nesegangene, kan så nasal steroid spray være en effektiv behandling for å redusere betennelse grunnet en forkjølelsesvirus. Et utvalg av merkevarer av nasal steroid spray inkluderer flutikason (Flonase), Mometasone (Nasonex), flunisolide (Nasarel), triamcinolon (Nasacort AQ), beklometason (Beconase AQ), ciclesonid (Omnaris) og budesonid (Rhinocort Aqua).

Hvordan bruke et steroid nesespray under en kald

Hvordan bruke en nasal steroid Spray for en kald

En kan bruke nasal steroid spray under en kald for å lindre inflammasjon forårsaket av en kald eller fra en sinus-infeksjon som et resultat av en kald. Hvis du har kalde symptomer som går ubehandlede, kroniske eller tilbakevendende bihulebetennelse kan forekomme. Du kan finne lindring fra å bruke en nasal steroid spray. Den anti-inflammatoriske virkning avlaste lunger som oppstår som et resultat av en kald eller bihulebetennelse.

Begynn å bruke en steroid nesespray tidlig i kulden for å unngå kødannelse og blokkeringer i nesegangene som kan føre til en bihulebetennelse. Inhalerte nasale steroider redusere vev hevelse og hindre din lomme passasjer fra å bli blokkert, slik at bakterier til basseng og forårsaker en bihulebetennelse.

Bruk nasal steroid spray under en kald regelmessig; en eller to ganger om dagen i en uke eller mer for å få fullt utbytte av medisinen. Betennelse tar tid å løse, så det er viktig at du holder deg til din foreskrevne behandlingsplan ved bruk av inhalerte nasale steroider. Nasal steroid spray kan brukes enten alene eller sammen med antihistaminer og decongestants.

Riste nasal steroid spray container; blåser nesen og rydde ut slim fra nesegangene. Deretter lukker det ene neseboret og mens du setter inn nasal applikatoren inn i det andre neseboret, pust inn spray gjennom nesen etter å ha trykket på applikatoren for å frigjøre medisin. Gjenta fremgangsmåten i det andre neseboret. Pass på å spraye antall spray legen anbefaler, og bruke medisiner for hele lengden av tid foreskrevet av legen din.

Hvorfor er Allergier Verre Etter en kald?

Hvorfor er Allergier Verre Etter en kald?


Allergi forårsake en rekke symptomer som kan behandles med medisiner. Hvis du utvikler en kald mens lider av allergi, kan du finne dine allergisymptomer føles verre selv etter at kulden har gått sin gang. Forkjølelsessymptomer ikke vare så lenge som allergisymptomer, men de kan ha en varig innvirkning hvis du er følsom for bestemte allergener. Når diagnosen riktig, allergi symptomene blir mer håndterlig, selv om du fange forkjølelse.

Årsaker

Allergi er kroppens reaksjon på manglende immunitet mot allergener. Allergener som utløser symptomene dine kan inkludere pollen, innendørs og utendørs muggsopp, husstøvmidd, kjæledyr dander, tobakksrøyk, luftforurensning og kjemikalier. Allergiproblemer kan bli verre hvis du blir forkjølet. Forkjølelse er forårsaket av rhinovirus som påvirker din nese passasjer og halsen.

Symptomer

Ifølge American Academy of Allergi, astma og immunologi (AAAAI), oppstår allergisymptomer umiddelbart etter eksponering, mens kaldt symptomer ta dager å utvikle. En kald virus varer i ca en uke og de ledsagende symptomer forsvinner med det. Hvis symptomer på forkjølelse vedvare lenger enn en uke, er disse symptomene sannsynligvis tilskrives allergi, og er ikke rester av en kald. Vanlige allergisymptomer som hodepine, neseproblemer og lunger blir forverret av forkjølelse.

Misforståelse

Bihulebetennelse, en tilstand forårsaket av allergi, er ofte forvekslet med en kald. Bihulebetennelse kan også utvikle seg i allergipasienter etter en kald. Bihulebetennelse er preget av betennelse i nesehulene. Bihulebetennelse forårsaker symptomer som overdreven hoste, Sinus hodepine, lunger, postnasal drypp, og grå eller grønn nese. Den AAAAI rapporterer at anslagsvis 31 millioner mennesker i USA får bihulebetennelse hvert år.

Diagnose

Tilbakevendende kaldt symptomer bør vurderes av legen din. Alvorlige allergier som bihulebetennelse blir forverret av kaldt virus, som symptomer som lunger og rennende nese sannsynlig økning. Legen din vil henvise deg til en allergolog hvis medisiner ikke forbedre dine symptomer selv etter dine kalde ender. En allergolog gjennomfører fysiske tester samt hud-prikktester for å finne ut hvilke typer allergener utløse symptomene dine. Alvorlighetsgraden og forekomst av allergi påvirker hvilken type behandling du mottar.

Forebygging / løsning

Antibiotika er foreskrevet for bihulebetennelse. Men bihulebetennelse ofte krever langvarig behandling, spesielt hvis du blir utsatt for allergener på en jevnlig basis. Decongestants lindre lunger og andre symptomer forårsaket av allergi. Antihistaminer er foreskrevet for å hindre kroppen din fra å slippe histamin, en type kjemisk reaksjon på et allergen. Blokkering av histamin forhindrer forekomst av symptomene. Hvis du stadig får syk fra allergier, til allergolog kan foreslå allergivaksinering øke immunitet mot visse allergener.

Hvordan varme opp kalde føtter i Bed

Hvordan varme opp kalde føtter i Bed


Medisinske årsaker til kalde føtter inkluderer sirkulasjonsproblemer og tilstander som Raynauds sykdom. Når du ligger i sengen, bremser blodsirkulasjonen, og varmen kan bli tapt gjennom ekstremiteter, som hender og føtter. Hvis føttene blir ubehagelig kaldt i løpet av natten, kan du våkne opp og deretter ha problemer med å sovne igjen. Effektive oppvarmingsmetoder som krever minimal forberedelse vil hjelpe deg raskt drive tilbake til hvilemodus.

Foot Spa og Bed Sokker

Plasser føttene i varmt vann som er mellom 100 og 115 grader Fahrenheit. Unngå vann som er for varmt, da det kan øke risikoen for frostknuter. Når føttene føles behagelig varme, tørke dem med et mykt håndkle og umiddelbart plassere dem i seng sokker. Velg sokker som er laget av naturlige fibre, som ull og bomull, som de inneholder luftlommer som felle varm luft, mens syntetiske fibre er mer tett bundet.

Redusert Breathing

Breath omskolering ekspert Dr. Artour Rakhimov ved normal pusting hjemmeside anbefaler Buteyko Breathing Method å varme opp kalde hender og føtter. Metoden fungerer gjennom puste redusert, noe som forbedrer sirkulasjonen og kroppsoksygeninnhold i løpet av noen få minutter. Å gjennomføre det, ligge på din venstre side og slappe kroppen din. Ta en litt mindre enn vanlig inhalering gjennom nesen, puste ut og deretter slappe helt av. Gjenta denne rutinen for rundt 2 til 3 minutter. Dine åndedrag vil bli mer hyppig som du begynner å oppleve en følelse av luft sult, og som oksygennivået øker rundt i kroppen, bør du begynne å føle deg varmere. Denne puste metoden anbefales ikke for personer som lider av høyt blodtrykk, hjertesykdom, migrene eller panikkanfall.

Massasje

Stimulere svak sirkulasjon i føttene ved å massere dem. Skyv fingertuppene og tommelen i sirkulære bevegelser å massere hver fot i sin tur begynner med tærne og jobber mot hælen. Påfør en fot balsam som inneholder ingefær eller eukalyptusolje for ytterligere effekter oppvarming.

Hvete Vesker

Mens en tradisjonell varmeflaske vil raskt varme opp kalde føtter, kan du føle motvillige til å bruke en på grunn av faren for lekkasjer, brannsår og forbrenninger. En hvetesekk kan gi et tryggere alternativ, hvis det varmes opp på riktig måte. Hvete Posene er myke stoff poser som er fylt med bokhvete og deretter varmes i mikrobølgeovn, i henhold til produsentens instruksjoner. Ministry of Consumer direktoratet anbefaler bruk av produsert hvete poser fremfor hjemmelaget hvete poser, som det tidligere er gitt et trygt, maksimal oppvarmingstiden som er egnet til fuktighetsinnhold og volum av posene. Plasser en kopp vann i mikrobølgeovn ved oppvarming en hvetepose for ytterligere å redusere risikoen for overoppheting, og aldri forlate mikrobølgeovn uten tilsyn når du varmer en hvetepose.

Tips og advarsler

 • Sjekk med en lege for å se om sirkulasjonsproblemer er årsaken til de kalde føtter. Finn ut hva medisinske rettsmidler kan være tilgjengelig for problemet.

Fakta om Meningitt Neisseria

Meningitt Neisseria, mer kjent som hjernehinnebetennelse, er den ledende årsaken til bakteriell meningitt, den mest alvorlige formen av sykdommen. Det fører til betennelse av membraner (hjernehinnene), og cerebrospinal væske i nærheten av hjernen og ryggmargen. Det kan være dødelig hvis den ikke behandles raskt.

Symptomer

Symptomer på meningitt kan etterligne de av influensa og vanligvis manifest over en periode på en til to dager. En kombinasjon av hodepine, feber og en stiv nakke er de mest vanlige indikatorer. I tillegg kan du oppleve kvalme, oppkast, forvirring, problemer med konsentrasjon, kramper, søvnighet, lysfølsomhet, tap av matlyst, hudutslett, smerter, veldig kalde hender og føtter, og veldig blek hud.

Årsaker

Denne form av hjernehinnebetennelse forårsaket av bakterien Neisseria meningitis og vanligvis kommer inn i blodet og til hjernen og ryggmargen. Disse bakteriene kan også gå direkte inn membraner på grunn av øret eller bihulebetennelse eller en skallebrudd. Denne spesielle form for bakterier vanligvis kommer inn i blodet som et resultat av en øvre respiratorisk infeksjon. Hjernehinnebetennelse er svært smittsom.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for denne form for bakteriell meningitt inkluderer alder, med tenåringer og unge voksne å være mest utsatt. Andre risikofaktorer inkluderer å leve i et fellesskap innstilling som et college dorm eller militærbase og å ha et svekket immunforsvar som følge av sykdom eller visse medisiner.

Komplikasjoner

Bakteriell meningitt kan føre til alvorlige nevrologiske komplikasjoner jo lenger den står ubehandlet inkludert hørselstap, blindhet, talevansker, lærevansker, atferdsproblemer, hjerneskade og lammelser. Nyre og binyre svikt er også mulig. Hjernehinnebetennelse er svært alvorlig og kan føre til døden i løpet av dager uten behandling.

Behandling

Bakteriell meningitt krever rask behandling med IV antibiotika for å sikre ødeleggelse av alle infiserte celler og redusere komplikasjonene. Andre behandlinger for hjernen hevelse, støt, kramper, eller dehydrering kan også være nødvendig. Mastoids (bein bak det ytre øret som kobles til mellomøret) kan også bli smittet og må dreneres eller fjernet.

Forebygging

Meningokokk konjugatvaksine (MCV4) er en vaksine som at Centers for Disease Control anbefaler for barn mellom 11 og 18. Yngre barn kan vaksineres hvis de har økt risiko for infeksjon eller har vært utsatt for noen som har sykdommen ; det er godkjent hos barn så unge som to.

Andre forebyggende tiltak er å vaske hendene nøye og holde immunforsvaret sunn med riktig kosthold, hvile og mosjon.

Symptomer på Kompliserte Migrene

Kompliserte migrene kan være ødeleggende og kan etterligne andre alvorlige medisinske tilstander. Den påvirker og varigheten av migrene varierer avhengig av årsaken til angrepene, men kan bli mer nøyaktig identifisert av helsepersonell. Kjenne tegn og symptomer på en komplisert migrene kan hjelpe deg på begynnelsen av angrepet å muligens avverge sin progresjon.

Funksjoner

Migrene er en kronisk problem for lider og nesten alltid til stede med en hodepine. Oftest påvirker den ene siden av hodet, en migrene kan presentere på begge sider, selv om det er mindre sannsynlig.

Typer

Kompliserte migrene påvirke deg nevrologisk, og er atskilt i to typer: vertebrobasilær og hemiplegic.

Typer

Med vertebrobasilær migrene, er dine motoriske ferdigheter som balanse og bevissthet berørt; du kan besvime, se dobbelt eller bli veldig svimmel. Med hemiplegisk, kan du oppleve nummenhet eller midlertidig lammelse på den ene siden.

Symptomer

Du eller familiemedlemmer kan legge merke til advarselen tegn på en forestående migrene, som søvnløshet, irritabilitet, mat cravings og humørsvingninger. Andre tegn kan være kalde hender og føtter, følsomhet for lys og lyd, auraer som blinkende lys eller sky-lignende opptredener tunnel syn, kvalme og kraftig hodepine.

Forebygging / løsning

Migrene lider generelt foretrekker å legge seg ned i et stille, mørkt rom for å lette symptomer, som kan vare alt fra 4 til 72 timer. Søk råd fra helsepersonell, som kan foreskrive den beste løpet av forebygging og behandling av kompliserte migrene.

Naramig bivirkninger

Naramig er et merkenavn for stoffet naratriptan, foreskrevet for å behandle migrene hodepine. Naramig er tilgjengelig i mange land, men i USA, kan naratriptan kun kjøpes merket Amerge inn under. Utallige bivirkninger er mulig.

De fleste vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkninger forbundet med Naramig omfatter svimmelhet, tretthet, munntørrhet, tretthet, prikking i hender eller føtter og ustøhet.

Kort Side Effect

I tillegg kan Naramig kort forverre hodepine og kvalme før lindre dem.

Andre bivirkninger

Andre mulige Naramig bivirkninger inkluderer varme eller kalde sensasjoner, flushing, svimmelhet, prikking i nakken eller hodet og en følelse av tyngde i armer eller ben.

Sjeldne bivirkninger

Sjeldne bivirkninger som krever legehjelp inkluderer blodig diaré, brystsmerter eller press, besvimelse, muskelsvakhet på den ene siden, vond hals eller press, kalde hender eller føtter, synsproblemer og rask, langsom eller uregelmessig puls.

Allergisk reaksjon

Sjelden, noen mennesker har en allergisk reaksjon på Naramig. Tegn er utslett eller elveblest, kløe, hevelse, kraftig svimmelhet og pustevansker.

Symptomer og behandling for migrene

Migrene er ofte intenst smertefullt for folk som lider av dem. De kan vare i dager, og gjør det umulig å fungere godt i daglige aktiviteter. Symptomene på en migrene er ganske bestemt, og alle intens hodepine er ikke nødvendigvis migrene. Behandle en migrene hodepine kan innebære å gjøre flere ting for å føle deg bedre.

Typer

Generelt, migrene er enten klassiske migrene eller vanlige migrene. Klassisk og felles ikke er betegnelser for hvor intens smerte er eller nødvendigvis årsaken til migrene, men heller hvor migrene hodepine manifesterer seg. Klassiske migrene kan annonsere seg med en aura, prikking, nummenhet, forvirring eller synsforstyrrelser - for eksempel flekker eller tåkesyn - fra 15 minutter til en halv time før smertene begynner. Vanlige migrene ikke begynne med en aura. Bare om lag 20 til 30 prosent av dem som lider av migrene får klassiske migrene.

Symptomer

Symptomer på migrene er de samme for begge typer migrene (med unntak av aura scenen). Ikke alle får alle disse symptomene, men. Tidlige symptomer inkluderer mentale humørsvingninger, mental forvirring, utydelig tale, døsighet, økt følsomhet for lukt, lyd, lys, eller berøring, nummenhet, prikking, kalde hender, kalde føtter, tørste, blekhet, mat cravings og tarmproblemer.

Den faktiske migrene smerte symptomer blir bankende smerte som forekommer på den ene siden av hodet, smerter i øyne, tinningene, på toppen av hodet, i kjeven, i det ene neseboret og i nakken. Smertene kan vare fra noen timer til opp til tre dager. Også assosiert med migrene er kvalme, oppkast, muskelsmerter, frysninger, feber, muskelkramper i ryggen, nakkestivhet og økt vannlating.

Medisinsk behandling

Når en migrene er diagnostisert, leger vil foreskrive medisiner for migrene eller anbefale over-the-counter behandlinger. Over-the-counter behandlinger kan omfatte generelt målrettede ibuprofen eller andre NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) for å bli kvitt betennelsen som forårsaker migrene. Reseptbelagte medikamenter kan omfatte triptaner eller ergotamin, som begge er mer spesielt rettet mot migrene, og som kan administreres via munnen, nese eller ved injeksjoner.

Alternative behandlinger

Noen alternative behandlinger for migrene inkluderer akupunktur, massasje terapi, biofeedback og ingefærrot. I Natural Health Guide til hodepine relief (se referanser), forfatterne anbefaler inntak av ingefær for å lette smerten av migrene hodepine assosiert med kvalme. For en infusjon, bland 1/3 teskje ingefær pulver grundig i en kopp med vann og drikke det sakte. Men ikke ta ingefær rot pulver uten vann, og ikke ta det hvis du er gravid.

Advarsel

Hvis du ennå ikke har sett en lege om en intens hodepine du mistenker er en migrene, gjør det til nøyaktig få det diagnostisert og utelukke andre problemer. Ikke alle dårlig hodepine er migrene, og ikke hver behandling metoden fungerer for alle, eller er indisert for alle.

Hva er meningen med migrene?

Hva er meningen med migrene?


Noen mennesker kan ikke vet forskjellen mellom en hodepine, sinus press og en migrene. Migrene påvirke en annen del av hjernen, og ikke alle som noensinne har hatt en hodepine noensinne vil oppleve en migrene, eller smerte, auraer og ødeleggende resultater som følger den.

Betydning / Definition

Ifølge medicinenet.com, er en migrene en vaskulær hodepine, noe som betyr at blodårer og tinningarterien forstørr. Tinningarterien ligger utenfor skallen, like under huden på ditt tempel. Når denne arterien forstørrer, strekker det nerver som spiral rundt det. Disse nervene blir deretter tvunget til å slippe kjemikalier og føre til betennelse, smerte og videre svelling av arterien. Smerte er forstørret når arterien fortsetter å ekspandere.

Symptomer

Migrene angripe nervesystemet, som reagerer på smerte. Den økte aktiviteten i løpet av en migrene fører til kvalme, oppkast, diaré, tåkesyn, kalde hender og føtter, og lysfølsomhet, som følge bankende smerte på siden eller fronten av hodet. Den ekstra sensitiv aktivitet stopper også magen fra tømming ordentlig, slik at eventuelle muntlige medisiner er ikke absorberes med en gang. Dette er grunnen til at så mange smertestillende er ineffektive under et migreneanfall.

Auras

Ifølge medicinenet.com, er migrene foran eller i følge med en aura 20 prosent av tiden. Auras er lyse, sikksakk linjer som er bærere sentrum av din visjon og vanligvis jobbe seg utover. Dette er kjent som scotoma, eller blindsonen. Til tider kan noen eldre migrenepasienter opplever aura uten migrene. En mindre mengde migrenepasienter vil oppleve en aura som føles som en pins-og-nåler sensasjon i den ene hånden, armen, eller rundt nese og munn.

Forebygging / medisiner

Migrenepasienter kan unngå hyppige angrep ved å gjøre noen dag-til-dag justeringer. Håndtere stress, få en hel natts søvn, overvåking altfor anstrengende aktiviteter og tar profylaktiske kan redusere migrene triggere. Hvis disse er ineffektiv, kan legen gi deg en resept for å lindre smerte og symptomer på en migrene. For mild migrene, kan over-the-counter medisiner som Aleve og Tylenol bidra til å redusere betennelse og direkte hodesmerter.

Expert Insight

Dr. Mehmet Oz og Dr. Michael Roizen er hyppige gjester på The Oprah Winfrey Show og har besvart henvendelser om naturlige migrene behandlinger. Dr. Oz sier blodet bølge under en migrene er lik når noen mennesker spiser veldig kald mat, som iskrem, og lider av en "hjernen fryse." Dr. Roizen sier noen ganger hodepine som ser ut som migrene er faktisk forårsaket av visse matvarer. "Eliminer alle hvete, bygg og rug på en gang, eliminere all pepper og alt salt på en gang," sier Dr. Roizen. Han sier at det kan faktisk være salt og pepper balanse som er forbundet med å overvinne hodepine.

Hva er komplekse Migrene?

Hva er komplekse Migrene?


Over 23 millioner mennesker i USA alene har migrene. Migrene forårsake ødeleggende smerte som forstyrrer mange liv, med flere kvinner enn menn som lider av dem. Heldigvis finnes det behandlinger tilgjengelig som arbeider på en "premigraine" nivå.

Identifikasjon

Forskjellene mellom klassiske, vanlige og komplekse migrene er de nevrologiske symptomer. Det er vanlig for folk som lider av komplekse migrene å oppleve svakhet og talevansker. Personer som lider av klassiske migrene rapporten ser en aura rundt lysene før selve migrene vises. Andre symptomer inkluderer midlertidig synstap, prikking ansikt eller hender, kvalme og tåkesyn. Mindre alvorlig enn klassiske migrene, vanlige migrene ofte føre til smerter på den ene siden av hodet og nøle for en lengre periode.

Symptomer

Komplekse migrene har symptomer som ligner på et slag. Symptomer på en kompleks migrene er en kjedelig, verkende smerter på den ene eller begge sider av hodet, tett nese, kalde hender og føtter, svakhet, tap av følelse og en følelse av tyngde i beina.

Behandling

Forebyggende behandling bidrar til å holde migrene i sjakk. Etter utvikling, kompleks-migrene behandlinger varierer fra Botox-injeksjoner til andre foreskrevne medisiner og smertestillende som Paracet og Ibuprofen.

Triggere

Rødvin, sjokolade og matvarer med MSG (monosodium glutamat) er ofte oppført som utløsere av personer diagnostisert med komplekse migrene. Andre triggere inkluderer dehydrering, hormonelle forstyrrelser, depresjon og lave nivåer av blodsukker.

Konklusjon

Et sunt kosthold, regelmessig mosjon, unngå "triggere", og overvåking av depresjon og hormonnivåene holde komplekse migrene i sjakk. Hvis kombinert med en forebyggende medisinering, kan folk leve nesten migrene-frie liv.

Hvordan identifisere tegn på hjernehinnebetennelse

Hjernehinnebetennelse er en alvorlig tilstand. Utbruddet av symptomene kan være rask, og sykdommen kan være livstruende hvis ubehandlet. Denne guiden vil forklare hvordan å identifisere tegn på hjernehinnebetennelse.

Hvordan identifisere tegn på hjernehinnebetennelse

Hvordan å identifisere symptomer på meningitt

•  Vær på vakt. Symptomene på hjernehinnebetennelse enten bakteriell eller viral utvikle seg raskt. Og kan ofte forveksles med influensa symptomer. Du må være på vakt for alle symptomene som vises for å vite hvordan og når du skal svare på denne potensielt livstruende sykdom.

Se for feber, hodepine og nakkestivhet. Dette er varemerke symptomer på hjernehinnebetennelse. Alle som viser en plutselig innsettende en kombinasjon av disse symptomene bør tas til lege umiddelbart.

Vær spesielt oppmerksom på om ikke de ovennevnte symptomer er ledsaget av kvalme og oppkast, forvirring, tretthet, lysfølsomhet eller muskelsmerter. Hvis ja, oppsøke lege umiddelbart.

Vær bevisst mindre kjente symptomer på hjernehinnebetennelse som unormal hudfarge, magekramper, kalde hender og føtter, svimmelhet eller kramper. Hvis en person viser en kombinasjon av disse, se en lege umiddelbart.

Hint

 • Hvis du eller barnet ditt opplever to eller flere av de ovennevnte symptomene på samme tid, spesielt hvis de dukker opp plutselig, må du kontakte lege umiddelbart.
 • Hvis din lege ikke er tilgjengelig, må du ikke vente med å snakke med dem; gå til legevakten med en gang.
 • Aldri la en person som viser symptomer på hjernehinnebetennelse opererer et motorkjøretøy. Dersom transport er ikke tilgjengelig ringe 911 og be om nødtransport.

Hvordan ta Metoprolol

Metoprolol er fellesnavnet for reseptbelagte legemidler som Lopressor og Toprol-XL. Det er en beta-blokker som blokkerer visse kjemiske reaksjoner i kroppen din som efedrin på hjerte og blodkar. Dette i sin tur brukes til å behandle høyt blodtrykk og angina. I noen tilfeller er Metoprolol brukes etter et akutt hjerteinfarkt å bidra til å forbedre sjansen for overlevelse. Følg disse trinnene for å ta Metoprolol å redusere blodtrykk, hjertefrekvens og belastning på hjertet.

Hvordan ta Metoprolol

•  Ta Metoprolol som foreskrevet av legen din. Det er viktig at du ikke tar noe mer Metoprolol enn foreskrevet. Les all informasjon som følger med forskrivning av Metoprolol og hvis du har noen spørsmål be apoteket eller legen din.

Svelg Metoprolol pillen hele med et fullt glass vann. Det er viktig å holde på en diett når du tar Metoprolol og ta pillen på et angitt tidspunkt hver dag vil hjelpe deg å huske.

•  Skjær pillen i to hvis du får beskjed om å gjøre det av legen din, men ikke knuse eller tygge tabletten. Metoprolol er en tid frisetting og knusing eller tygge det kan føre til for mye av medisinen for å bli utgitt på en gang.

Kombiner Metoprolol med en diett av kosthold og trening for å oppnå de beste resultatene. Følg ditt kosthold, mosjon og medisiner diett tett hvis du har høyt blodtrykk.

Fortsett å ta Metoprolol, selv om du føler deg vel, mens du blir behandlet for hypertensjon. Det er vanligvis ingen ytre tegn for høyt blodtrykk og stoppe Metoprolol kan forårsake tilstanden din forverres.

Hint

 • Informer legen din at du tar Metoprolol hvis du trenger å ha noen form for kirurgi. Du må kanskje slutte å ta Metoprolol for en kort tid.
 • Fortell legen din før du tar Metoprolol hvis du har hjertesvikt, astma, bronkitt, emfysem, diabetes, lavt blodtrykk, depresjon, leversykdom, nyresykdom, skjoldbrusk uorden eller myasthenia gravis. Du kan ikke være i stand til å ta Metoprolol eller dosen kan måtte endres.
 • Vær forsiktig når du kjører eller betjener tunge maskiner mens du tar Metoprolol som medisiner kan svekke dine reaksjoner og tenkning.
 • Mindre alvorlige bivirkninger av å ta Metoprolol er oppkast, søvnløshet, problemer med å nå orgasme, impotens, lav sexlyst, tretthet, angst og nervøsitet. Disse bivirkningene er ikke alvorlige, og du bør fortsette å ta Metoprolol som foreskrevet. Hvis problemene vedvarer eller forverres, bør du kontakte legen din.
 • Ikke ta Metoprolol hvis du har et hjerte blokk, sick sinus syndrom, langsom hjerterytme, pheochromocytoma eller sirkulasjonsproblemer.
 • Ikke ta Metoprolol hvis du er gravid, kan bli gravid eller ammer. Metoprolol er kjent for å forårsake misdannelser hos nyfødte.
 • Alvorlige bivirkninger av å ta Metoprolol inkluderer langsom hjerterytme, ujevn hjerterytme, ørhet, besvimelse, kortpustethet, hevelse i ankler og føtter, kvalme, magesmerter, lav feber, dårlig matlyst, mørk urin, leire-farget avføring, gulsott, depresjon og kalde hender og føtter. Stopp tasking Metoprolol og oppsøke lege hvis du merker noen av disse symptomene.
 • Metoprolol kan føre til en negativ reaksjon når det blandes med andre legemidler. Informer legen din om alle og alle medisiner du tar.

Hva er bivirkningene av blodtrykksmedisin

Høyt blodtrykk kalles den stille morderen med god grunn. Venstre ubehandlet, kan det skade hjernen, hjertet, nyrer og lever, forårsake hjerteinfarkt, og føre til slag. Men noen mennesker er skeptiske om å ta blodtrykket medisiner fordi de frykter de mulige bivirkninger.
Å vite de mulige bivirkninger av blodtrykket medisiner gjør at du kan fortelle en vanlig bivirkning fra en som kan være farlig.

Bivirkninger av Diuretika

Diuretika, slik som hydroklortiazid, kontrollere høyt blodtrykk ved å redusere volumet av vann i blodet. Som et resultat, er deres viktigste bivirkning en økning i hyppigheten av urinering. Imidlertid, ettersom de fjerner vann fra kroppen, har de også fjerne kalium, som er nødvendig til normal cellefunksjon. For lite kalium kan føre til svimmelhet og hjerteproblemer. Hvis du mistenker at du har lavt kalium, bør du oppsøke lege; blodprøver kan vise nivået, og legen din kan hjelpe deg med å planlegge hvordan man best kan legge til kalium i kostholdet ditt.
Andre bivirkninger er mageproblemer, muskelkramper og tørst. Alvorlige bivirkninger av diuretika inkluderer problemer med å puste eller svelge, gikt, og alvorlig utslett.

Bivirkninger av kalsiumkanalblokk

Kalsiumkanalblokkere, slik som amlodipin og verapamil, tregere oppføring av kalsium i hjerte og blodårer celler, noe som gjør dem slappe av og senke blodtrykket.
Potensielle bivirkninger inkluderer forstoppelse; diaré; hevelser i hender, lavere ben, føtter og ankler (ødem); Magesmerter og opprørt; svimmelhet; tretthet; utslett; og hodepine.
Mindre vanlige bivirkninger inkluderer besvimelse, brystsmerter, og en bankende, uregelmessig eller rask hjerterytme. Kontakt legen din hvis du opplever disse bivirkningene.
Handlingen av disse medikamentene kan påvirkes av grapefruktjuice og alkohol, så sørg for å diskutere dette problemet med legen din.

Bivirkninger av alfablokkere

Alfablokkere, slik som doxazosin og tamsulosin, påvirker nervesignaler som får blodkar kontrakt; trykk gjennom en sammen fartøyet er høyere enn gjennom en avslappet en.
Blant de bivirkninger av disse midler er deres tendens til å endre effekten av andre medikamenter kan bli tatt; de kan gjøre medisinen handle sterkere eller mindre grad. Det er viktig for forskrivende lege å være klar over noe annet du tar når du vurderer å gi deg en alpha blocker.
Andre bivirkninger er hodepine, kvalme, svimmelhet (spesielt etter å ha steget fra en utsatt posisjon), rask hjerterytme og en generell følelse av svakhet.

Bivirkninger av betablokker

Betablokkere omfatter narkotika propranolol, metoprolol og atenolol. De fungerer ved å forstyrre handlingen av hormonet adrenalin eller adrenalin, og gjør at hjertet slår langsommere.
Deres vanlige bivirkningene er urolig mage, kalde hender, diaré eller forstoppelse, svimmelhet, hodepine og tretthet. Mindre vanlig er søvnvansker, tap av seksuell stasjonen og depresjon.
Alvorlige bivirkninger, som bør rapporteres til legen umiddelbart, inkluderer en uregelmessig eller langsom hjerterytme; opphovning av hender, ben eller føtter; brystsmerter og pustevansker.
På grunn av sin effekt på hjertet, disse stoffene utgjør spesiell risiko for mennesker med astma, diabetes, overaktiv thyroids eller langsomme hjerteslag; hvis du har noen av disse forholdene, må du informere legen din.

Bivirkninger av Vasodilatorer

Vasodilators slappe av veggene i blodårene, bedre flyt og redusere blodtrykket. De omfatter hydralazin og Minoxidil.
Vanlige bivirkninger av vasodilatorer inkluderer svimmelhet, mageproblemer, hodepine og økt kroppshår. Hvis du opplever plutselig vektøkning, besvimelse, brystsmerter, feber, rask hjerterytme eller besvimelse når du er på vasodilatorer, bør du kontakte legen din med en gang.
Disse stoffene kan ha negative interaksjoner med diuretika, østrogen, progesteron, insulin, kortikosteroider og fenytoin. De bør ikke tas sammen med bisulfates. Kvinner som er gravide eller ammende og personer med uremia, hjertesykdom eller diabetes bør diskutere med sin lege om spesiell risiko disse medikamentene positur.

Bivirkninger av ACE-hemmere

Denne gruppe av stoffer virker ved å hindre sekresjon av et hormon, angiotensin II, som begrenser blodkarene. Quinapril, ramipril og enalapril er alle ACE-hemmere.
Bivirkninger av disse medikamentene er en tørr hoste, allergilignende symptomer, svimmelhet, utslett, muskelsmerter og nyreproblemer. Angioødem, hevelse i tunge, lepper og svelg som kan føre til pustevansker, kan oppstå; Selv om det er sjelden, bør den behandles med en gang.
Kvinner som er gravide og personer som har nyreproblemer eller høye nivåer av kalium bør ikke ta disse medikamentene.

Bivirkninger av Angiotensin-stopper

Som ACE-hemmere, angiotensin-blokkere virker på hormonet angiotensin II; de inkluderer irbesartan og valsartan.
I motsetning til ACE-hemmere, disse medikamentene ikke produsere en tørr hoste. Men bivirkningene er munntørrhet, hodepine, kvalme og smerter i magen.
Disse stoffene kan samhandle med andre medisiner, inkludert diuretika, litium og antacida. Sørg for at legen vet om alle medisiner du tar, både reseptbelagte og over-the-counter, for å unngå interaksjoner.

APO Metoprolol bivirkninger

APO Metoprolol (Metoprolol tartrate) er merkenavnet for en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle angina (brystsmerter), høyt blodtrykk og hjertesvikt. APO Metoprolol distribueres i Canada av legemiddelfirmaet Apotex, og i USA av legemiddelfirmaet Astrazeneca (under merkenavnet Toprol XL). APO Metoprolol er også brukt som behandling for forebygging av hjerteinfarkt. Bivirkninger som svimmelhet, svakhet, diaré og depresjon er ikke uvanlig blant brukerne.

Dosering

APO Metoprolol er foreskrevet som en tablett for oralt inntak. Avhengig av din tilstand, vil APO Metoprolol være foreskrevet i 25 til 100 mg doser. Ta APO APO Metoprolol nøyaktig som foreskrevet og ikke hoppe over en dose. Hvis du glemmer å ta APO Metoprolol, ta den glemte dosen så snart du husker det. Ta alltid APO Metoprolol med et måltid.

Overdosering Symptomer

Det er svært viktig at du aldri ta en dobbel dose av APO Metoprolol, da det kan føre til en overdose. Symptomer på APO Metoprolol overdose inkluderer treg, ujevn hjerterytme, pustevansker (kortpustethet), blå-farget negler, svimmelhet, kvalme, besvimelse og svimmelhet.

Bivirkninger: Mindre vanlige

Metoprolol succinate ER er assosiert med mindre vanlige bivirkninger som kalde hender eller føtter, langsom hjerterytme, ankelen eller beinet hevelse og kortpustethet. Pustevansker eller piping er også bivirkninger av APO Metoprolol. Oppsøk lege hvis du opplever noen bivirkninger som følge av å ta APO Metoprolol.

Bivirkninger: Sjeldne

Noen bivirkninger forbundet med APO Metoprolol, selv om sjeldne, er mer alvorlig. De inkluderer brystsmerter, rygg eller leddsmerter, mørk eller blodig urin, hallusinasjoner (se ting som ikke eksisterer), uregelmessig puls, alvorlig kløende eller flassende hud utslett, gulsott (gulfarging av øyne eller hud). Informer legen din umiddelbart hvis du opplever noen alvorlig bivirkning som følge av inntak av APO Metoprolol.

Advarsel

Ikke slutt å ta APO Metoprolol uten å diskutere det med legen din først. Brystsmerter, hjerteinfarkt eller ujevne hjerteslag kan oppstå som et resultat av å avslutte behandlingen. Ta APO Metoprolol akkurat som foreskrevet. Ikke bruk alkohol mens du tar denne medisinen.

Bivirkninger av propylthiouracil & Metoprolol

Bivirkninger av propylthiouracil & Metoprolol


Propylthiouracil brukes til behandling av hypertyroidisme (aktiv skjoldbruskkjertel) ved å forhindre skjoldbruskkjertel fra å produsere for mye thyroid hormon. Skjoldbruskkjertelen regulerer hjertefrekvens, muskelstyrke, hvor godt og hvor fort kroppen din forbrenner kalorier og mange andre funksjoner. metoprolol, som ofte selges under merkenavnene Lopressor og Toprol XL, er en betablokker, et stoff som lindrer stress på hjertet. Metoprolol behandler høyt blodtrykk, bremser hurtig puls, hindrer unormal hjerterytme, og lindrer smerter i brystet.

Funksjoner

Alle legemidler har bivirkninger, og noen av disse reaksjonene kan være ubehagelig. Medisiner med samme bivirkninger, når det brukes sammen, kan gjøre bivirkningene sterkere. Narkotika tatt sammen noen ganger også samhandle med hverandre; narkotika kan arbeide sammen for å behandle en tilstand eller forbedre healing, eller de kan arbeide mot hverandre for å skape andre problemer.

Bivirkninger

Vanlige og sjeldne bivirkninger av propylthiouracil og Metoprolol inkluderer kvalme, oppkast, svimmelhet og tretthet. Andre bivirkninger av propylthiouracil inkluderer tap av smak, hodepine, ledd / muskelsmerter, hårtap, feber, redusert antall hvite blodceller og brenning / prikking i hender / føtter. Andre bivirkninger av metoprolol bestå av synsproblemer, svakhet, kortpustethet, søvnvansker, lav sexlyst, kalde hender og depresjon. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, og de vedvarer, rapportere dem til legen din.

Sjeldne bivirkninger

Begge stoffene kan forårsake sjeldne allergiske reaksjoner karakterisert ved utslett, kløe / hevelse (spesielt i ansikt / tunge / hals), kraftig svimmelhet og problemer med å puste. Både propylthiouracil og metoprolol kan forårsake alvorlige, og kan være dødelig leverproblemer. Symptomer på leverskade inkluderer unormal tretthet, magesmerter, vedvarende kvalme, tap av appetitt, gulfarging av hud eller øyne, lyse avføring eller mørk urin. Hvis du har noen av disse bivirkningene må du søke legehjelp umiddelbart.

Advarsler

Propylthiouracil kan gjøre metoprolol altfor effektive. Hvis skjoldbruskkjertelen funksjon normaliserer og er ikke lenger gjør for mye thyroid hormon, kan det hende du må slutte å ta propylthiouracil eller din dose av metoprolol kan måtte reduseres. Metoprolol kan maskere visse symptomer på hypertyreose. Hvis du har hypertyreose og plutselig slutte å ta metoprolol, kan du oppleve en skjoldbrusk storm, en livstruende situasjon preget av feber så høyt som 105-106 ° C, rask puls, kvalme / oppkast, diaré, uregelmessig hjerterytme, svakhet, hjertesvikt og forvirring / desorientering.

Betraktninger

Fortell legen din dersom du er gravid eller ammende før du tar noen av disse medikamentene. Selv om du opplever bivirkninger, ikke slutte å ta en av disse medikamentene uten å søke lege.

Hva er en beta Blocker?

En betablokker er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å senke blodtrykket og redusere hjertefrekvensen. Det motvirker effekten av adrenalin til beta-reseptorene, som er plassert i hele kroppen, inkludert nervesystemet og hjerte. Betablokkere slappe av hjertet og la den slå saktere, noe som reduserer blodtrykket. Betablokkere også bidra til å åpne opp blodårene til å forbedre blodsirkulasjonen.

Bruk

Betablokkere brukes for behandling av høyt blodtrykk, hjertesvikt, glaukom, hypertyreose, brystsmerter (angina), migrene, hjerteinfarkt, uregelmessig hjerterytme (arytmi), visse typer tremors og generalisert angstlidelse. Betablokkere kan også bidra til å forhindre plutselig død hvis tatt under eller etter å ha et hjerteinfarkt.

Bivirkninger

Bivirkninger av betablokkere inkluderer magekramper, kvalme, oppkast, diaré, tretthet, svakhet, svimmelhet, problemer med å sove, kortpustethet, depresjon, tap av sexlyst og kalde hender. De brukes ikke for folk som har astma, da de kan forårsake alvorlige angrep. De kan også øke ens triglyserider, mens å senke HDL kolesterol (det gode kolesterolet) og øker LDL kolesterol (det dårlige kolesterolet).

Typer

De typer reseptbelagte betablokkere (merkenavn i parentes) inkluderer acebutolol (Sectral), atenolol (Tenormin), betaksolol (Kerlone), betaksolol (Betoptic og Betoptic S), bisoprolol fumarate (Zebeta), karteolol (Cartrol), Carvedilol (Coreg ), esmolol (Brevibloc), labetalol (Trandate og Normodyne), metoprolol (Lopressor og Toprol XL), nadolol (Corgard), nebivolol (Bystolic), penbutolol (Levatol), pindolol (Visken), propranolol (Inderal og InnoPran), sotalol (Betapace), timolol (Blocadren) og timolol øyedråper (Timoptic).

Advarsler

Før du tar noen betablokkere, bør du kontakte lege eller helsepersonell. Sørg for å fortelle legen din om noen historie med hjertesykdom, diabetes, nyresykdom, astma, lungesykdom, leversykdom, overaktiv skjoldbruskkjertel eller narkotika allergier. Betablokkere skal bare brukes under graviditet hvis regissert av en lege. Betablokkere utskilles i morsmelk så konsultere legen din før du ammer. Sørg for å fortelle kirurgen før noen operasjoner som du bruker en betablokker. Ikke bare slutte å ta betablokker som som kan føre til hjerteinfarkt eller andre helseproblemer.

Kostnad

Kostnaden for betablokkere varierer mye fra i underkant av $ 10 til mer enn $ 200 per resept. Pass på å sjekke med ditt forsikringsselskap leverandøren for å se hvilke av disse vil bli dekket av planen. Også rådføre deg med lege eller helsepersonell for å se om generiske versjoner av stoffet han eller hun foreskrevet er tilgjengelig.

Bivirkninger av Hjerte Drugs

Bivirkninger av Hjerte Drugs


Reseptbelagte legemidler har vist seg å være fordelaktig i behandlingen av mange hjertelidelser. Men noen av disse medikamentene kan gi bivirkninger som spenner fra mild til alvorlig. For noen mennesker, kan bivirkningene oppveier fordelene og kan forårsake permanent skade på organer i kroppen. Leger vil diskutere disse bivirkningene med deg og vil fortsette å overvåke deg mens du tar disse medikamentene.

Betablokkere

Betablokkere som Lopressor og Inderal kan ha mange forskjellige bivirkninger. Disse stoffene blir ofte brukt for å redusere blodtrykket. Men ifølge American Heart Association de kan føre en person til å ha svært kalde hender eller føtter, manglende evne til å sove, depresjon og tretthet, langsom hjerterytme, astma og selv impotens. Denne klassen av narkotika kan være spesielt vanskelig på diabetikere fordi det kan forverre de sirkulasjonsproblemer at mange diabetikere allerede har. Derfor, hvis du er en diabetiker, vil legen holde et tett øye på deg (eller ikke forskrive disse medikamentene i det hele tatt).

Diuretika

Diuretika er en annen klasse av medisiner som brukes til å behandle hjertepasienter. En ofte brukt vanndrivende er Lasix, Bumex og Diuril. Ifølge American Heart Association, kan diuretika føre til en nedgang i nivåer av kalium og dette kan forårsake symptomer som leggkramper, svakhet og tretthet. I diabetikere kan de føre til en topp i blodsukkeret. Derfor vil leger nøye observere diabetespasienter og kan foreskrive en endring i kosthold, insulin eller til og med medikamenter for å behandle dette mer effektivt.

Kalsiumkanalblokkere

Kalsiumkanalblokkere hjelpe med å redusere blodtrykket og reduserer hjertefrekvensen. De brukes til å behandle uregelmessig hjerterytme, høyt blodtrykk og brystsmerter. Noen eksempler på kalsiumkanalblokkere inkluderer Norvasc, Plendil, Cardizem LA, og Cardene. Ifølge Mayo Clinic, kan disse medikamentene føre til forstoppelse, hodepine, rask hjerterytme, utslett, tretthet, rødme, kvalme og hevelse i føttene og leggene.

ACE-hemmere

ACE (angiotensin-konvertering enzym) inhibitors kan inkludere Vasotec, Zestril eller Prinovil. De brukes til å behandle høyt blodtrykk, hjertesykdom, koronarsykdom og hjerteinfarkt. Disse stoffene kan føre til hudutslett, tørr hoste, tap av smak og i mer alvorlige tilfeller kan de forårsake nyreskade. The Mayo Clinic rapporterer at i sjeldne tilfeller er disse ACE-hemmere kan føre til at noen områder av vev til å hovne opp noe som kan være livstruende.

Alfablokkere

Alfablokkere slappe muskler og åpne opp små blodkar slik at blodet kan strømme lettere gjennom kroppen. Noen vanlige alfablokkere er Cardura, Minipress, og Flomax. Ifølge Mayo Clinic, kan alfablokkere øke eller redusere effekten av andre medisiner du kan ta. De kan også forårsake blodtrykket å slippe og svimmelhet eller besvimelse kan forekomme. Noen andre bivirkninger er hodepine, kvalme, svakhet eller tretthet og enda en bankende hjerteslag.

Bivirkninger av 50mg Metprolol tartrate

Metprolol tartrate 50mg er i en klasse for legemidler som er betablokkere, som bidrar til å kontrollere pulsen og blodstrømmen sirkulasjon gjennom arterier og vener. Metprolol tartrate er ikke uten bivirkninger, som med alle reseptbelagte stoffet.

Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger som kan bli irriterende og belastende er forstoppelse, diaré, tørr munn eller øyne, mild søvnighet, halsbrann, svakhet eller tretthet og søvnløshet.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger som bør rapporteres til legen din umiddelbart er langsom hjerterytme, kortpustethet, selv etter svak anstrengelse, ørhet, besvimelse, kvalme, oppkast, magesmerter, lav feber, tap av matlyst, mørk urin, leire -colored avføring, gulsott, depresjon og kalde hender og føtter.

Alvorlig allergisk reaksjon

Alvorlige reaksjoner på å ta Metprolol tartrate som bør rapporteres til legen din umiddelbart er elveblest, hevelse i ansikt, lepper, tunge eller svelg og pustevansker.

Legemiddelinteraksjoner

Interaksjoner med andre legemidler som du kan ta kan ha alvorlige bivirkninger mens de tok Metprolol tartrate. Informer lege eller apotek om alle andre medisiner som du tar.

Hjerte Rhythm

Stoppe eller starte denne medisinen uten å informere legen din kan forårsake alvorlige endringer i rytmen av hjertet ditt