Digidexo.com

Hvordan Aktiver Sovende Deler av hjernen

Hvordan Aktiver Sovende Deler av hjernen


Mange av oss trener regelmessig, men få av oss tenker på å trene hjernen vår. Hanke inn sovende områder av hjernen gir en verden av fordeler. Ikke bare blir bedre det generelle hjernens funksjon og mentale helse, men det kan også bidra til å hindre demens og Alzheimerâ € ™ s sykdom. Aktivering av sovende områder av hjernen kan oppnås ved å utføre noen enkle øvelser og endre noen rutiner.

Bruksanvisning

•  Bruk motsatt hånd. Hvis du er høyrehendt, bruker venstre hånd til å skrive med, pusse tennene, etc. Hvis du er venstrehendt, bryteren til høyre. Å gjøre dette vil hoppe starte tilkoblingene og kretser i hjernen som vanligvis neglisjert.

To Work kryssord å stimulere venstre side av hjernen. Kryssord er en billig måte å vekke hjernen din mens passert tid.

Høytlesing mens late som om du er foran et stort publikum. Høytlesing styrker hjernen din til å gjøre flere aktiviteter som lesing lydløst ikke. Hjernen din har å skanne fremover for å forberede tale levering, finne den riktige banen for din tone og diverse andre aktiviteter mens du snakker.

Lær et musikkinstrument eller et fremmed språk. Lære å spille et instrument eller snakke et fremmed språk bygger opp den grå materie i hjernen din og oppfordrer nye forbindelser mellom hjerne.

Gå til en kiropraktor. Å ha en skikkelig justering utføres av en kvalifisert kiropraktor kan aktivere muskel og felles reseptorer som har blitt sovende skyldes ikke bruk.

Legg pratyahara yoga til ditt treningsprogram. Pratyahara er en type yoga som betyr "tilbaketrekning av sansene" og lærer deg hvordan å ikke bli forstyrret av lyder, tanker, følelser og diverse andre sanser. I å vite hvordan du kan styre våre sanser, aktiverer vi områder av hjernen vår at vi ikke ville bruke noe annet.