Digidexo.com

Er Weight Watcher Monthly Pass en kombinasjon av elektroniske verktøy og møter?

Er Weight Watcher Monthly Pass en kombinasjon av elektroniske verktøy og møter?


Weight Watchers har flere måter at medlemmer kan bli medlem. Medlemmer kan melde seg på ved å betale fra uke til uke, ved å kjøpe en 17-ukers pass, eller ved månedskort. Den månedlige pass, akkurat som navnet tilsier, er når et medlem betaler for sin vekt Watcher medlemskap én måned av gangen.

Metode

Et månedskort medlemskap kan kjøpes på nettet eller på en faktisk Weight Watchers møte. Hver måned, når betalt, får medlemmet et medlemskort til å ta til møtene for å bekrefte sin betaling status. Betalingen skjer automatisk som medlem må bruke et kredittkort ved registrering blir automatisk fakturert hver måned inntil medlemmet avbryter.

Møter

Medlemmet som bruker månedskort får ubegrenset tilgang til møter, mens de som betaler uke-for-uke må betale ved hvert møte.

Ressurser på nettet

ETools er on-line støtteprogram for Weight Watcher medlemmer. Det har verktøy som diskusjonsfora, oppskrifter, punktene trackers, fremdrifts trackere, en oppskrift byggmester og et poeng database for tusenvis av matvarer. Ubegrenset tilgang til eTools er inkludert i prisen på månedskort.

Kostnad

Medlemmene som bruker månedskort betale mindre per uke enn de som betaler hver uke. I tillegg medlemmer som registrerer seg med månedskort betaler ingen påmeldingsavgift.