Digidexo.com

Hvordan Stay Lean Mens bulking opp

Hvordan Stay Lean Mens bulking opp


Bulking opp er en komplisert balanse mellom kosthold og trening, spesielt hvis du ønsker å bo mager. Det er mer å bli stor og sterk enn carbo-lasting og protein shakes. Bor lean samtidig bygge muskler krever hardt arbeid og dedikasjon til treningen plan og din helse. Før du starter en ny fitness rutine, er det best å oppsøke lege eller ernæringsfysiolog for å finne den beste diett og treningsprogram for deg.

Hvordan Stay Lean Mens bulking opp

Følg en streng, men sunt kosthold. Bare fordi du prøver å få vekt betyr ikke at du bør spise seg alle kalorier innen rekkevidde. Pass på at du spiser "gode" karbohydrater som hvete brød og pasta, og egg og peanøttsmør for protein; som for kjøtt, spiser bare magert hvitt kjøtt som kylling, kalkun og fisk. Spis matvarer som vil hjelpe deg å gjøre det gjennom treningen rutine.

•  Spis ofte. Hold kosthold til ca fem eller seks små måltider om dagen. Spise store måltider fordelt utover dagen fører til at stoffskiftet å avta; å bulk opp uten å få fett, må du holde kroppen i en konstant tilstand av fettforbrenningen.

Organisere en godt avrundet treningsprogram. Fitness plan bør inneholde masse vektløfting og styrketrening. Samme muskelgruppe aldri målrette to treningsøkter på rad, som musklene vokser under hvile, ikke under aktivitet. Musklene trenger tid til å gjenoppbygge etter treningen, så ikke overdriv.

Utfør et bredt utvalg av øvelser for hver muskelgruppe. Å bo lean samtidig bygge muskelmasse, gjør mange repetisjoner med lettere vekter. Også trenger cardio på slutten av treningen i ca 30 minutter. Noe lenger enn 30 minutter vil ytterligere trøtthet musklene og holde deg fra å bygge masse.

Bruk sikre og hensiktsmessige vitaminer og kosttilskudd. Ikke kjøp butikk-kjøpte shakes, som kvaliteten på deres ingredienser er generelt ikke veldig bra. Lag din egen protein vibrering hjemme ved hjelp av vann, frosne bær, peanøttsmør, protein pulver og lettmelk. Drikk shake på slutten av treningen for å stimulere kroppen til å fortsette å brenne fett.

Drikk mye vann. Hold deg hydrert før, under og etter trening for å hjelpe musklene vokse. Det anbefales å drikke ca 20 gram vann to timer før du starter treningen. Vann hjelper også hjelper fordøyelsen, som videre avverger få fett.

Hint

  • Kontakt lege før du begynner på et vekttap eller diett plan.