Digidexo.com

Ikke-farmakologisk behandling av Parkinsons

Omtrent en million amerikanere lider av Parkinsons sykdom, i henhold til Parkinsons sykdom Foundation. I tillegg til medikamenter som brukes til å redusere symptomene på lidelsen, noen pasienter også være avhengig av ikke-farmakologiske behandlinger.

Bakgrunn

Mange av reseptbelagte medisiner som brukes for Parkinsons som levodopa og dopamin antagonister som pramipexol produsere uønskede bivirkninger som forvirring, vrangforestillinger, hallusinasjoner og ukontrollerbare rykninger eller tics. Hvis du ikke klarer å bruke medisiner for Parkinsons på grunn av disse effektene, kan ikke-farmakologisk behandling være alternativer for deg.

Identifikasjon

De vanligste ikke-farmakologisk behandling for Parkinsons er kirurgi og fysioterapi.

Funksjon of Physical Therapy

Fysioterapi hjelper pasienter med Parkinsons økning muskelstyrke og bevegelsesutslag som vil hjelpe deg med å gå og opprettholde balansen tross effektene av Parkinsons, ifølge Mayo Clinic.

Funksjoner av Surgery

Dyp hjernestimulering er kirurgi brukes til å behandle Parkinsons sykdom og innebærer implantere en elektrode i den delen av hjernen er ansvarlig for bevegelse og en enhet som kalles en pulsgenerator under huden din. Den elektriske stimulering som produseres av pulsgeneratoren ofte avtar skjelving som skyldes sykdommen.

Risiko

Risiko for dyp hjernestimulering inkluderer hjerneslag, hjerne blødninger og infeksjoner. Det er også en sjanse for at operasjonen vil gjøre symptomer på demens forårsaket av Parkinsons verre, advarer Mayo Clinic.