Digidexo.com

Diet av Aussies

Diet av Aussies


Ifølge Keryn Bradbury av ABC News, har den australske diett endret seg drastisk i løpet av de siste tjue årene. Som i 2010, er den australske frekvensen av fedme nær den amerikanske rate, som er alarmerende høy. Nye dietter har oversvømt Aussie kultur med håp om å reversere det som blir en fedme-epidemien.

Australias vanlige kosthold

Ifølge Kydren, er den foreliggende Aussie diett nedtynget med fett og kolesterol, med 40 prosent av kalorier fra fett. Alkohol og glukose inntak har nesten doblet de siste årene, forårsaker en økning i diabetes for både barn og voksne.

Australias sunnere kosthold

Australias relativt ny lav-karbohydrat (non-kompleks) diett, også kjent som "Total Wellbeing Diet", ble utviklet av Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization of Australia (CSIRO) og først introdusert til USA i 2006 sunnere kosthold er "egentlig en ernæringsmessig balansert kosthold med et høyere nivå av magre proteiner for å hindre sult," ifølge Medicine Net. På Total Wellbeing Diet, er en stor del av protein fra magert kjøtt, fisk og magre meieriprodukter med tilstrekkelige mengder av hele korn fiber, frukt og grønnsaker.

Bottom Line

Australske forskere har funnet at kvinner, spesielt taper betydelige mengder vekt på en høy-protein, lavt karbohydratdiett. Dette kan i sin tur kontroll tilfeller av diabetes og hjertesykdommer som har blitt så vanlig. Aussie Diet har blitt den ideelle dietten for australiere som ønsker å gå ned i vekt og leve en sunnere livsstil.