Digidexo.com

De fleste Komfortabel Soft Lens Kontakter

De fleste Komfortabel Soft Lens Kontakter


Opprinnelig kontaktlinser var veldig stiv og solid. Disse linsene, kalt harde kontakter, hadde på seg på øynene, fordi de ikke tillot hornhinnen for å puste, og de var så stive at de ofte ville sprette ut av øyet. Myke kontaktlinser ble utviklet som en levedyktig, komfortabelt alternativ til harde kontaktlinser. Hvis du planlegger å bruke myke kontaktlinser, noen skiller seg ut som den mest komfortable.

Linser

Mange typer av disponibel myke kontaktlinser er tilgjengelige, alle designet for å bli erstattet ofte. Noen er for måneds bruk, mens andre er erstattet daglig. Linser er komfortable fordi deres kortsiktig bruk holder dem fra å bli for skitten. Også fordi de er erstattet så ofte, reaksjoner i øyet til kontaktlinser er sjeldnere deretter med andre former for kontaktlinser. Ulempen med linser er på grunn av deres disponible naturen de er vanligvis spinkel og rive enkelt.

Fargede Linser

Fargede myke kontaktlinser er litt kraftigere enn disponibel kontaktlinser. Nyansen vanligvis inneholder UVA og UVB beskyttelse, noe som letter belastningen på øynene. Ulempen med fargede kontaktlinser er at på grunn av sin fargetone, de kan ikke alltid være like kraftig som vanlig linser.

Extended-linser

Extended-linser er myke kontaktene som er utviklet for dag og natt bruk. Extended-wear kontaktlinser tillater oksygen å nå hornhinnen i øyet, selv mens du sover. Ulempen med disse objektivene er at fordi wearers ikke fjerner og rengjør dem hver dag de kan forårsake øyeinfeksjoner

Hybrid Lenses

Hybridlinser er myke kontaktlinser laget med en gass gjennomtrengelig sentrum. Gass permeable linser er harde kontaktlinser som tillater oksygen å gå inn i hornhinnen i øyet, og dermed holde øyet sunnere enn med vanlige objektiver. En hybrid linse kombinerer en gass gjennomtrengelig eller hard kontaktsenter med komforten til en myk kontaktlinse.

Toric Kontaktlinser

Toric myke kontaktlinser er eller de som har problemer med å se langt unna, så vel som å se på nært hold. Disse linsene er lik bifokale briller i hvordan de fungerer. Hvert objektiv har to korreksjoner, en for å se langt unna, og en for lesing og skriving. Toric linser er også det beste alternativet for de som har en astigmatisme. Selv om du har blitt fortalt at du ikke kan bære kontakter, kan Toric linser gir et alternativ.