Digidexo.com

Det beste middel for å bli kvitt strekkmerker

Strekkmerker er en type arr som oppstår når huden er trukket av rask vekst. Hudens normal kollagen (protein som utgjør hudens bindevev) produksjonen blir forstyrret på grunn av strekk. Markerer oppstå i dermis (midterste laget av huden), men er synlige på hudens øverste lag. Menn, kvinner og tenåringer er utsatt for strekkmerker. Selv om de kan utvikle hvor som helst, strekkmerker vanligvis vises på områder der det er nok av lagret fett. Disse områdene omfatter øvre armer, rumpe, mage, bryst og lår.

Alternativer

Det er mange alternativer som er tilgjengelige for å behandle strekkmerker. Hvor vellykket behandlingen er avhengig av faktorer som for eksempel hudfarge, alder og kosthold. Ikke-kirurgiske løsninger er kostnadseffektive, kan imidlertid ønskede resultater ta en stund. Hvis du bestemmer deg på en medisinsk metode, være sikker på å undersøke prosedyrer før første konsultasjon. Kostnaden kan være betydelige, men det er mindre av en vente for resultater.

Ikke-medisinske rettsmidler

Pass på at du følger en diett rik på protein, og høy i vann og vitamin C og E, for å fremme vev gjenfødelse. Kakaosmør er gunstig for behandling av strekkmerker. Påfør smør til berørte områdene minst to ganger om dagen. Spis nøtter og frø er høy i sink for å bidra til å fremme stretch mark fjerning. Bruk en aprikos scrub på de berørte områdene. De eksfolierende granulater vil bidra til å gradvis merker. Aloe vera gel bidrar til å lette, og til slutt fjerne strekkmerker. Et godt hjem oppskrift for å blande inkluderer 7 dråper lavendel eterisk olje, 5 dråper kamille eterisk olje og en oz. av en transportør olje (avocado eller søt mandelolje fungerer bra). Påfør rikelig på huden din til å behandle og forebygge strekkmerker.

Medisinsk Prosedyrer for fjerning

Det er også medisinske metoder tilgjengelig som hjelpemiddel i fjerning av strekkmerker. Kosmetisk kirurgi er drastisk, men svært effektive. Dette alternativet er bare levedyktig for de med magestrekkmerker. Prosedyren er lik en mageplastikk, der en kosmetisk kirurg fjerner berørte huden fra kroppen din. Laserbehandling benytter laser energi til å stimulere ny kollagen produksjon, noe som balanserer ut hudens utseende. Micro dermabrasion innebærer skraping av hudens øverste laget for å også stimulere kollagenproduksjonen. Kjemisk peeling forbedrer utseendet på arr ved å stimulere ny hud celle vekst. En kjemisk løsning påføres og venstre på det berørte området i en angitt tidsperiode. Prosessen er ikke svært langvarig og gjenvinning varierer mellom individer.