Digidexo.com

Typer av Eye Patches

Typer av Eye Patches


Visse situasjoner nødvendiggjøre bruk av lapp over et øye. For childern, er det øyesykdom kalt amblyopi eller lat øye. Denne tilstand innebærer svikt i hjernens visuelle system for å utvikle seg skikkelig. Det påvirker vanligvis ett øye med den andre "gode" øyet å gjøre alt arbeidet. For å gjøre den lat øye funksjon, er en øyelapp bæres over det gode øyet.

Årsak

Iført en øyelapp er standard behandling for amblyopi. Briller kan eller ikke kan være en del av behandlingen - deres tilstedeværelse kan påvirke hvilken type øyelapp slitt. Ifølge WebMD foreskrevet behandling for amblyopi er å trene hjernen til å bruke svakere øyet. Øyet lapp over den gode øyet tvinger hjernen for å oversette signalene fra den svake øyet. Hvor ofte hver dag plasteret er slitt avhenger av alvorligheten av tilstanden. Likeledes, den totale lengden på gang et barn vil ha en patch varierer. Ifølge Ohio Amblyope registeret, bærer et barn en øyelapp fra noen timer til seks til åtte timer per dag. Behandlingen kan vare i flere uker eller flere år.

Lim

Selvklebende øyelapper holde seg til barnets øyne. Ulike størrelser matche barnets behov. Hudirritasjon kan være et problem - så kjøpe hypoallergenic patcher. Hvis det ikke lykkes annen type plaster må bli brukt. Selvklebende lapper gi full dekning til det gode øyet, redusere barnets naturlige tendens til å se ut av plasteret. Disse flekkene gi engangsbruk. Instruere barnet ikke å dra i øyelapp som det vil løsne. Vær forsiktig når du fjerner oppdateringen for å unngå eventuelle hudirritasjoner.

Cloth

Klut øyelapper tilby et alternativ for barn med allergiske reaksjoner på limet patcher. De normalt er slitt på toppen av briller med side gulvbelegg. De gir også for variasjon i farge og design. Klut presenterer problemer når barnet er i stand til å se deg rundt lappen eller lappen unnlater å fullt ut dekker øyet. Klut patcher er gjenbrukbare og kan tilpasses for det enkelte barn.

Betraktninger

Noen barn vil ha noe valg i øyelapper. Sin lege vil kreve selvklebende lapper for å sikre den gode øyet er helt dekket. Andre barn med hudirritasjoner kan ha noe annet valg enn å bruke klut patcher mindre hud salver kan redusere irritasjon. WebMD foreslår å bruke et stykke gasbind festet med tape til ansiktet og deretter feste lappen på gasbind. Også foreslått er flekker som festes til brilleglass, så lenge en sidedekselet er på plass.