Digidexo.com

Hvor godt Er Bee Pollen Absorbert

Hvor godt Er Bee Pollen Absorbert


Bee pollen er et homøopatisk stoff som finnes i naturlig tilstand eller i form av kremer, pulver, daglig kosttilskudd eller vitaminer. I sin naturlige tilstand, er pollen små gule, brune eller oransje granulat. Selv om homøopatiske spesialister prise bee pollen for sine immun-boosting egenskaper, mange leger debattere hvorvidt kroppen er i stand til å absorbere stoffet, og om bee pollen gir noen reell helsegevinst.

Funksjoner

Mange homøopatiske spesialister refererer til bee pollen som en "super mat" på grunn av sin næringsrike egenskaper; forskere mener at bee pollen inneholder over 97 forskjellige næringsstoffer, og alle de essensielle næringsstoffer for å støtte liv, inkludert protein, fett og lipider. Mange idrettsutøvere tar bee pollen kosttilskudd for å øke sin energiforsyning. I tillegg eksperter mener bee pollen kan hjelpe pasienter som lider av astma, fordøyelsesbesvær, allergier, sår hals, akne, tretthet, seksuelle problemer og depresjoner. Eksperter mener at bee pollen kan også øke energi og utholdenhet, treg aldring og fremme prostata helse.

Fordeler

Bi pollen er rik på et bredt utvalg av vitaminer, inkludert A, B, C, D og E. Vitamin B er spesielt viktig, fordi den øker metabolisme, øker energinivå, og gjør mer effektiv energiproduksjon. Bee pollen sammensetning er generelt 24 prosent protein, 27 prosent karbohydrater (hovedsakelig naturlig sukker, fruktose og glukose), og fem prosent fett. Bee pollen er også rik på jern, sink, mangan, kobber, kalium, kalsium og magnesium. I tillegg er bee pollen rik på antioksidanter, som bistår i bekjempelse av frie radikaler og redusere risikoen for kreft og for tidlig aldring. Bee pollen inneholder også lecithin, som er et essensielt næringsstoff som bistår i fett tap.

Absorpsjon av Bee Pollen

Mange leger mener at næringsstoffene i bee pollen ikke er lett absorberes i kroppen; men synes kvaliteten på produksjon å være den avgjørende faktoren i absorpsjon nivåer av pollen. Mange bee pollen kosttilskudd er dårlig produsert, slik at næringsstoffene er ikke lett tilgjengelig for absorpsjon. Vanligvis bee pollen med absorpsjon-ready næringsstoffer er dyrere enn konkurrentene, men homøopatiske spesialister hevder denne økningen i pris betyr en økning i helsemessige fordeler.

Innkjøp Bee Pollen

Dr. Cherbuliez, en lege i Scarsdale, New York, og president i American Apitherapy Society, forteller at granulat bør brukes før kommersielle preparater fordi granulater er nærmest den opprinnelige form av produktet. I tillegg oppfordrer Dr. Cherbuliez forbrukerne å velge granulater med et bredt utvalg av farger, noe som gjenspeiler et bredt utvalg av plantekilder og følgelig næringsstoffer.

Økende Absorpsjon

For å øke absorpsjonshastigheten av bee pollen, anbefaler Dr. Cherbuliez soaking pollen granulater i vann eller appelsinjuice til å bryte ned skallet som omslutter pollen. Vanligvis tar denne prosessen 10 til 12 timer. Uten soaking, rapporterer Dr. Cherbuliez at bare 2 til 7 prosent av pollen blir absorbert av fordøyelsessystemet, men etter bløtlegging, kan nesten 90 prosent av pollen bli absorbert av kroppen.