Digidexo.com

gummibukse med seler

Hvordan håndtere inkontinens ved Iført gummibukser

Flere midlertidige og permanente medisinske tilstander forårsake urininkontinens. Midlertidig inkontinens forårsaket av graviditet eller dehydrering løser når tilstanden har gått. Andre inkontinens, forårsaket av Parkinsons sykdom, hjerneslag, overaktiv blære, en forstørret prostata, eller svekket bekkenmusklene, varer lenger. Pasienter som lider langsiktig urininkontinens kan takle ved å bruke beskyttende produkter som for eksempel gummibukser kombinert med absorberende indre plagg eller innlegg.

Bruksanvisning

•  Kjøp en absorberende voksen inkontinens innsats produktet. Engangsprodukter tilby enkel bruk, og inneholder et absorberende indre kjerne i området av perineum for å holde fluid bort fra huden, som forårsaker færre utslett. Gjenbrukbare klut produkter, men koster mindre over tid, og lette forbrukernes miljøhensyn.

Velg gummi eller plast bukser å koordinere med absorberende innsats produktet. Noen Skjærene har lim på baksiden, og vil holde seg til vanlig undertøy bæres under de beskyttende bukser. Andre passer inne i en spesiell type beskyttende bukser, nødvendig kjøp av denne type plagg. Kjøpe gummibukser som fungerer godt sammen med din stil av yttertøy. Noen er tilgjengelig i low cut stiler, eller med en høyere benåpning å imøtekomme stilige klær.

Plasser absorberende innsats inne i gummibukser, og trekk på kroppen. Bena og linning av gummibukser bør være tettsittende for å beskytte mot lekkasjer, men ikke så stramt at det forårsaker ubehag eller hudirritasjon.

behandle og forebygge gnagsår og utslett med sink oksid krem. Påfør kremen å rengjøre og tørr hud flere ganger per dag etter behov.

Endre absorberende innsatser hver to til tre timer i løpet av dagen. Rengjør huden med disponibel intime rensing kluter å unngå langvarig hudkontakt med urin.

Sett gummibukser med absorberende inserts med et absorberende papir eller klut alt-i-ett-inkontinens plagg som ikke inneholder plast om natten for å la huden puste. Bruk bed pads for ekstra absorpsjonsevne om natten om nødvendig.

Tips og advarsler

 • Prøv forskjellige merker av absorpsjonsevne produkter og gummibukser for å finne den mest komfortabel passform. Gummibukser felle fuktighet, så alternative dem med andre typer av produkter for å unngå langvarig hudirritasjon.
 • Se en lege for å utelukke behandles årsaker til inkontinens. En lege kan forskrive medisiner eller utføre kirurgi for å lindre symptomene, noe som gjør mestring unødvendig. Noen ganger urininkontinens signaliserer en alvorlig medisinsk tilstand.

Tips for en Waterpik

Tips for en Waterpik


Waterpiks er tannlege verktøy som selges til forbrukere som spray en sterk strøm av vann inn i folks munn, slik at de kan fjerne plakk, blant annet fra steder som er vanskelig å komme med en tannbørste. Det er visse tips og triks for å vite når du bruker en waterpik slik at den kan brukes på den mest effektive måte.

Best for bukseseler

Regulering på tennene er ubehagelig for en rekke forskjellige grunner, men de begrenser også pusse betydelig, så det er små metallstenger over og rundt tennene og tannkjøttet. Dette er hvor waterpik blir den mest effektive, da vannet vaske bort rester av mat og plakk som kan ha blitt sittende fast eller akkumulert bak metall av tannregulering selv, nagende og tillater hulrom å slå rot. Med seler, bør waterpiks brukes daglig og i forbindelse med børsting, som tennene trenger all rengjøring hjelp de kan få med alt av metall i veien.

Bruk på Tannkjøttet

Waterpiks ikke bare rene tenner godt, men også rense tannkjøttet, ridding dem av dvelende bakterier som kan forårsake smertefulle periodontal sykdom. Dette kan føre til rotfylling eller tap av tenner generelt. Konsentrere seg om å sprøyte waterpik mot tannkjøttet seg, trykke spissen mot tannkjøttet i en vinkel, slik at vannet skyller overflaten av tannkjøttet glatte. Den vibrerende av waterpik vil også bidra til å løsne noen plakk som kan ha samlet seg under tannkjøttet, holde dem lys i fargen og fast, som er tegnet av utmerket tannkjøttet.

Forbered deg på Mess

Som waterpik sprutes store mengder vann inn i munnen på en relativt høy hastighet, forberede deg til å bli våt og ha et sted for vannet å gå. Bære en skjorte som du ikke har noe imot å bli litt våt eller uten skjorte i det hele tatt, slik at når vannet gjør spill, betyr det ikke ødelegge noe. Stå over vasken eller i dusjen, så en utrolig rotet ikke er gjort på badet.

Barndom Bone Disease

Et barns bein vokse og omskape i et raskere tempo enn de vil på noe annet tidspunkt i livet sitt. En rekke bein sykdommer eller lidelser oppstår når barnets bevegelsesapparatet utvikler.

Identifikasjon

Barndom bein sykdommer kan stamme fra arvelige egenskaper, fødselsskader, infeksjoner og til og med kreft. De fleste sykdommer oppstår på grunn av press på vekstplater som bones kontinuerlig omskape seg selv, ifølge Merck online medisinske bibliotek.

Funksjon

Noen barndommen bein sykdommer forårsake visse misdannelser uten smerter. Andre kan påvirke barnets gange eller armbevegelser. Videre er det også visse sykdommer som påvirker buen i en barnets fot eller forårsake bein degenerasjon.

Typer

Rakitt (rachitis) kan gjøre et barns bein uvanlig myk og svak. Symptomer kan inkludere skjelettsmerter, skjelettproblemer og til og med brudd. Rakitt er en vitamin D-mangel som kan være forårsaket av visse gastrointestinale forstyrrelser. Noen sykdommer, for eksempel Blount sykdom (tibia vara), kan føre til at småbarn blir bowlegged. Andre, for eksempel banke knær (genu valgum), kan føre til et barns knær for å slå innover.

Betraktninger

De fleste misdannelser etter hvert vil leges på egen hånd. Imidlertid kan leg bukseseler være nødvendig for å fremskynde prosessen. Problemet med seler er at de kan påvirke et barn psykisk, noe som gjør henne deprimert og angst ridd. En back brace for sykdommer som skoliose kan gjøre et barn føler at en utstøtt blant jevnaldrende.

Forebygging / løsning

Det er best å la en lege foreta en riktig diagnose på en bestemt barndommen bensykdom. En lege kan basere sin konklusjon på aa barnets og foreldrenes medisinsk historie, en innledende undersøkelse, røntgen, tett observasjon og gjennom laboratorieresultater. Kirurgi kan være den riktige løsningen hvis noen vekstplater har blitt skadet.

Overdoor Cervical Traction Set Instruksjoner

Flere forskjellige cervical trekkraft enheter er på markedet i dag, og nesten alle av dem produserer de samme ønskede resultater. Anordningen er vanligvis basert på et trinsesystem som er montert på en dør. Hengende fra trinsesystemet er vanligvis en stropp eller sele utformet for å passe rundt hode eller hake. På den andre enden av wiretrekk-systemet er enten en liten vekt eller spenning ledningen utformet til å trekke i stroppen eller sele opp, og dermed åpning av et felles mellomrom som finnes i halsvirvler.

Montering Traction Device

De fleste cervical trekkraft enheter er montert på dører for enkel bruk. Vanligvis det første skrittet i en cervical trekkraft prosedyren er å montere enheten på toppen av en dør. Den "Neckpro," for eksempel, leveres komplett med en monteringsbrakett som er skrudd inn i toppen av en dør. Installasjonen er relativt enkelt å gjøre, og krever bare en skrutrekker eller drill for å fullføre oppgaven.

Sikring Stap eller sele

Mens du sitter i en stol med ryggen vendt mot døren, senk sele til hodet / haken nivå og bruke de riktige stropper. Siden hver trekkraft enhet er litt annerledes, vil du ønsker å se i instruksjonshåndboken som fulgte med enheten. Generelt bør stroppen eller sele sitte tett rundt haken og muligens brytes rundt baksiden av hodet ditt.

Påføring Tension

Med sele sikkert på plass, trekk forsiktig på spenning ledningen for å starte trekkraft på nakkesøylen. Andre enheter kan kreve at du eller en annen person til å plassere den laveste vekten oppgitt på den motsatte enden av skivene med materialer som følger med. Det er viktig å først måle hver mengde spenning før du påfører noe mer å best sikre din sikkerhet og helse.

Fjerne enheten

Alle cervical trekkraft enheter bør komme med en sikker fjerning system. Man skal aldri slippe spenningen på en enhet ved å stå opp og lindre spenning på trinse system. Vanligvis hodet troppen kommer med borrelås, og hakereim med en krok eller separat utløsermekanisme for å fjerne enheten.

Kontra

Cervical trekkraft enheter kan være farlig hvis den ikke brukes riktig. Det er svært viktig å først ta kontakt med en helsevesenet profesjonell før du bruker en av disse enhetene. Aldri endre enheten på noen måte, og bruk alltid enheten i henhold til de nøyaktige spesifikasjonene i bruksanvisningen.

Helsele Instruksjoner

Helsele Instruksjoner


En full body sele kan beholde alle kroppsdeler trygg når du arbeider i farlige høyder ved å holde deg fra å falle. Det er mange bransjer der folk arbeider i farlige høyder og trenger en hel kroppssele. Disse menneskene inkluderer bygging redde folk og vindusvasker. Du trenger også en sele når du gjør noen klatreaktiviteter. Det finnes flere forskjellige stiler laget for både menn og kvinner, og de må brukes riktig for å forebygge skader. Finn ut hvilken stil du trenger i henhold til den jobben du gjør.

Bruksanvisning

•  Se på instruksjonene som følger med sele, og finne alle delene på selen.

Hold sele opp av D-ring så stroppene henge rett ned.

Sett selen over hodet fra venstre side. Plasser skulderstroppene, og sørg for at D-ringen er plassert på ryggen mellom skulderbladene.

Reach mellom bena, og ta tak i låret stroppen på venstre side; hente den frem og sette det inn foran til venstre stroppen. Gjør det samme på høyre side. Omringe lårene med låret stropper uten å vri selen eller det kan føre til skade.

Ta av selen ved unbuckling låret stropper. Deretter plasserer armene under skulderstroppene og løft den over hodet.

Tips og advarsler

 • Inspisere alt av maskinvare på sele regelmessig for å være sikker på at det er alt i forskriftsmessig stand og ikke slitt.
 • Hvis det er hip D-ringene på sele, sørg for å plassere dem på sidene av hver hip med de runde ringene vendt fremover.

Spinal Dekompresjon Therapy Vs Surgery

Spinal Dekompresjon Therapy Vs Surgery


Spinal dekompresjon terapi er en ikke-kirurgisk spinal rehabiliteringsprogram som bruker medisinsk teknologi, godkjent av Federal Drug Administration, for å strekke ryggraden og dekomprimere spinal plater. Denne behandlingen har vært effektiv for separering av ryggvirvler fra hverandre og, som et resultat, i lettelser ryggsmerter. Spinal dekompresjon kirurgi er en kirurgisk prosedyre som brukes til å lindre smerter forårsaket av en klemt nerve.

Terapi Fakta

Spinal dekompresjon terapi involverer separasjon av ryggvirvlene for å skape et vakuum (eller negativt trykk) inne i ryggrad. Undertrykk skaper en tilbaketrekking av herniated eller svulmende spinal plate på innsiden av platen, og dermed flytte det av nerve. Ifølge Americanspinal.com, er spinal dekompresjon terapi brukt til å lindre smerter fra klemte nerver og er ganske effektiv over fire til seks uker (typisk periode for terapi).

Terapi Funksjoner

Spinal dekompresjon terapi fungerer i sykluser på dekompresjon og delvis avslapning over en periode på besøk. Pasienter trenger ikke å bli disrobed og er utstyrt med seler rundt bekkenet og brystkassen. De legger seg ned på et bord med en datastyrt konsoll, og hver behandling tar mellom 20 til 45 minutter, ifølge Americanspinal.com. Smertelindring er ofte lagt merke til i løpet av de første øktene.

Kirurgi Fakta

Det finnes to typer av spinal dekompresjon kirurgi prosedyrer, ifølge Dr. Peter Ullrich på Spine-Health.com. Den første kalles mikrodiskektomi (eller microdecompression) og den andre kalles lumbal laminektomi (eller åpen dekompresjon). Begge fremgangsmåter involverer den fysiske fjerning av benet i løpet av nerveroten og / eller platemateriale. Dette gjør det mulig for nerve rot å ha mer plass og gir den med et bedre miljø for helbredelse.

Kirurgi Funksjoner

Mikrodiskektomi er en prosedyre utført i tilfelle av en lumbal prolaps. I dette tilfelle, går platen herniates (den indre kjernen lekker ut) og setter direkte press på spinalnerveroten, forårsaker smerte, ifølge Dr. Ullrich. Laminektomi, på den annen side, er en fremgangsmåte som utføres for å lindre smerter forårsaket av spinal stenose (kompresjon av ryggmargen i nakken eller spinalnerverøttene i den nedre del av ryggen).

Resultater

Spinal dekompresjon kirurgi er blitt en svært vanlig operasjon, ifølge medisinske fakultet ved Imperial College London. Spesielt i tilfelle av lumbal spinal stenose, gir det god etappe smertelindring, i første omgang. Men langsiktige resultater (av mer enn fem år) og funksjon er fortsatt usikkert. Ifølge Americanspinal.com, spinal dekompresjon terapi var vellykket i behandling svulmende eller herniated plater over 70 prosent av tiden. Som et resultat, er det anbefalt som den innledende fase av en handling for mange pasienter.

Topp 10 sikreste Bilseter

Bilsete sikkerhet er en prioritet for alle nye foreldre. Sikkerheten til et barn erstatter alt annet; bevis viser en økt risiko for barn som ikke er i bilseter under en krasj. Men fordi hver bil sete på markedet må passere regjeringen inspeksjon, er hver og en betraktet som "safe". Flere kriterier er nøkkelen til å vite de 10 sikreste bilseter for spedbarn.

Sele

Før du kjøper en ny bil sete, sikre at det er tilstrekkelig med seler i ryggen på bilsetet. Etter hvert som barnet vokser, vil du trenger å justere selen nivå for å møte sin høyde. I tillegg se etter en fem-punkts sele; disse er det tryggeste for spedbarn. En bil sete bør inneholde en stropp over hver skulder, to på hver side av hoftene og ett mellom bena. I tillegg, sjekk den type sele justering system for enkel bruk.

The Base

Selv bilsete systemer uten en base bevise litt tryggere i bilulykker, kan tillegg av en base være bedre. En base krever tilstrekkelig oppsett, men når basen ligger i bilen, rett og slett har bilsetet for lengre opphold på plass. Uten en base, må brukeren installere bilsetet riktig hver eneste gang. I det lange løp, er en riktig brukt bilsete med en base sikrere enn en feil installert bilsete uten base.

Statister

Det er flere ting å se etter når du kjøper en bil sete. Sjekk for nivåindikatorer, små bobler som forteller deg når basen er riktig justert. I tillegg ekspandert polystyren skum i bilsetet gir ekstra beskyttelse for en babyens hode i tilfelle en krasj. Men sørg for at dette kommer med setet; noen pute selges separat ble ikke kollisjonstestet med resten av bilsetet.

NHTSA Vurdering Systems

The National Highway Traffic Safety Administration har utviklet et rangeringssystem basert på et bilsete brukervennlighet. Den tester fire kategorier: evaluering av instruksjoner, kjøretøy installasjon funksjoner, vurdering av etiketter og sikring av barnet. Selv om brukervennlighet er ikke lik økt sikkerhet, hvis et system er enkelt å bruke, det er større sannsynlighet for at du vil bruke bilsetet riktig hver gang. Et riktig installert bilsete er den sikreste bilen sete.

Topp 10 NHTSA Infant Bilseter

The First Years Via er den eneste spedbarn bilsete å motta en NHTSA fem stjerner i hver kategori. Andre systemer høyt vurdert av NHTSA inkluderer Baby Trend Flex-Loc, Maxi-Cosi Mico, Peg Perego Primo Viaggio SIP 30-30, Baby Trend Rigid Loc, Britax anstand, Chicco KeyFit, Britax Companion, Chicco KeyFit 30 og Combi Centre DX.

Hvordan rense en Neck Brace

Rengjøring av en nakkekrage på riktig måte er viktig for helsen og sikkerheten til pasienten. Nakke bukseseler blir svett og begynner å lukte dårlig etter å ha blitt brukt på en stund, og brukeren kan ikke innse det. Noen mennesker, i et forsøk på å fjerne lukten, kan du prøve å rense sine nakkebukseseler på egen hånd og gjøre det galt. Rengjøring en spenne på feil måte kan ende opp med å ødelegge brace helt.

Bruksanvisning

En test for å være sikker på at puten er vil ikke forringes under vask (spesielt med eldre pads). Hånd dempe spenne på et område av puten der du enkelt kan fortelle om puten er forverret. En kant i midten av puten kan være det beste sted for å teste dette. Se om puten reagerer eller løser seg opp ved å kjenne på puten hver 20 minutter til den er tørr å sjekke for forverring.

Håndvask de myke delene (pads) med et mildt vaskemiddel av typen beregnet på håndvask. Noen krager har avtagbare myke deler for å gjøre denne oppgaven enklere. Aldri senk de myke delene av kragen i vannet. Bruk en ren / ny oppvaskbørste og såpevann til overflaten vaske kluten del av spenne. Hold denne oppvaskbørste i en spesiell beliggenhet utilgjengelig for barn og merke det som din "brace pensel" med en permanent markør når du er ferdig. Skyll såpen fra brace med ferskvann.

Hand vaske (plast) harde deler av seler med mild oppvaskmiddel etterfulgt av håndtørking. Hvis skinnen er laget av en hard plast, gjelder rensevæske for ytterligere å desinfisere overflaten ytterligere. Rubbing alkohol er mer sannsynlig å skade myk plast så sjekk med produsenten før bruk.

Air tørke kragen. I noen fuktige steder, kan dette kreve at du legger seler i nærheten av en radiator (være forsiktig med å varme opp seler til det punktet at det skader det). Med andre steder med tørrere forhold, kan en vifte være alt som er nødvendig for å tørke spenne.

Oppretthold dine pads i brukbar stand. Hånd rense putene en gang i uken eller oftere, avhengig av behov. Bruk Fabreeze annenhver dag hvis det ikke medfører bivirkninger på huden eller i pusten din.

Tips og advarsler

 • Sjekk alltid med produsenten før du utfører noen av de ovennevnte trinnene på din brace. Dette vil gi deg en idé om hvor sannsynlig det kan være å skade brace mens rengjøring eller hvis brace er vaskbar.
 • Det er risiko i å rense putene at noen pads kan bli skadet. Skadede nakke bukseseler ikke fungerer som de skal. Hvis nakkekrage er skadet, ring legen din umiddelbart for å diskutere alternativer. I noen tilfeller kan dette være en nødsituasjon.
 • Bruk alltid backup seler og lytte til råd fra produsenten og din lege når du gjør noen av disse tingene til din brace. Alltid ha en plan i tilfelle rengjøring ikke går som planlagt.
 • Vær oppmerksom på eventuelle bivirkninger som du kan ha på huden eller puste som skjer etter å ha brukt noe på kragen. Hvis problemet oppstår, fjerne det agent fra kragen og slutte å bruke dette middelet.
 • Følg alle instruksjonene som følger med seler og rengjøring eller deodorizing agent.
 • I noen stater, er produsenter ikke lov til å direkte avtale med det offentlige, og du må kanskje spørre distributør av kragen dine spørsmål. Hvis dette er tilfelle, får konsensus visning av flere distributører av det aktuelle produktet. Når du ringer disse selskapene, ikke snakke med kundebehandler, men en produktspesialist som er mer kvalifisert til å gi deg "riktig" svar.

Hvordan behandle Tenosynovitt Med en Wrist Brace

Hvordan behandle Tenosynovitt Med en Wrist Brace


Tenosynovitt er en tilstand i hvilken de sene skjeder og sener som løper langs innsiden av håndleddet bli betent. Dette kan be hevelse, smerte og enda begrensning av bevegelsen av hånden og håndleddet. Som du prøver å lage en knyttneve, holde noe i hånden eller slå håndleddet, smerten vil vanligvis treffer deg, få deg til å slippe hånden din tilbake til sin naturlige posisjon. Når du lider av seneskjedebetennelse, legen din vil mest sannsynlig foreskrive bruk av en håndleddet spenne til hjelp i healing.

Hvordan behandle Tenosynovitt Med en Wrist Brace

•  Ta kontakt med legen din. For å sikre at riktig diagnose og behandling er gitt, snakk med legen din om hvorvidt du faktisk lider av seneskjedebetennelse.

Start iført en "Spica splint" på den berørte hånden. En Spica splint er en håndleddet klammeparentes som ikke bare immobilizes håndleddet, men tommelen også. Denne typen seler er opprettet for å tillate deg å bære det under arbeid og hvile.

Ice den berørte hånden og håndleddet to til tre ganger om dagen for å redusere eventuelle smerter og hevelse. Icing bør gjøres i intervaller på mellom 20 og 30 bare minutter. Bare fjerne Spica splint for de tidsrom du Ice håndleddet og tommelen.

Ta en anti-inflammatoriske medisiner, som ibuprofen eller acetylsalisylsyre, for å redusere smerte og hevelse forårsaket av seneskjedebetennelse, i forbindelse med iført Spica skinne for å immobilisere håndleddet og tommelen.

Heve berørte håndleddet når det er mulig, sammen med iført Spica splint, som vil hjelpe i helbredelsesprosessen.

Gi deg selv to til fire uker med hvile, hvis det er mulig, men følger opp med en medisinsk faglig på utvinningsgraden.

Hint

 • Hvis tenosynovitis tilstanden ikke blir bedre, kan det være lurt å snakke med legen din om kortikosteroid injeksjoner som en ekstra modus av omsorg.
 • Glasur håndleddet for perioder lengre enn 20 til 30 minutter kan forverre tilstanden din.

Hvordan krympestiftkontakter med crimper

En kontaktlinse crimping verktøyet kan du forsegle eller erstatte sel på en kontaktlinse hetteglass. Kontaktlinser er sendes til og lagres i optiske kontorer i disse beholderne. Noen optikere bruker prøve objektiver for testing kontakter på potensielle kontaktlinsebrukere. Når linsene er prøvd på og fjernet, må de rengjøres og desinfiseres og satt tilbake i hetteglassene. Å vite hvordan du bruker en kontakt presstangen sikrer riktig resealing av hetteglasset og holder objektiver sterile.

Hvordan krympestiftkontakter med crimper

•  Plasser gummiproppen inn i toppen av kontakthetteglass som du limer seg med crimper. Skyv proppen i tett for å sikre at den sitter godt på plass.

Hold kontakten hetteglass tett i den ene hånden. Plasser metall korken som skal forsegles på toppen av gummiproppen som du nettopp har satt inn i ampullen. Lokket sitter løst over gummiproppen, og toppen av hetteglasset inntil den er krympet.

Fortsett med å holde kontakten hetteglass med en hånd. Hold presstangen, også kalt en ampulle slangepresse, over toppen av korken, så den åpne sirkulære enden av slangepresse er direkte over korken og håndtakene er i stilling i den andre hånden.

Sett hetteglasset inn i det åpne sirkulære delen av crimper eller bringe crimper ned over hetten og toppen av hetteglasset. Klem nedre håndtaket inn i det øvre håndtaket. Korken vil forsegle rundt gummihetten.

Plasser hetteglasset på et flatt underlag og bruke begge hender for å komprimere krimpetangen håndterer sammen hvis du ikke klarer å forsegle korken med en hånd.

Hint

 • Kontroller alltid at lokket har forseglet av wiggling korken frem og tilbake. Hvis lokket er løs det vil komme av lett og ikke bli forseglet riktig. Av og til må du fjerne en lue som ikke har krympet riktig og gjøre om prosessen for å sikre en steril kontaktlinse hetteglass.

Hvordan få en MR med regulering på tennene dine

Utsiktene til at du trenger en nakke eller hode MRI (Magnetic Resonance bilde) kan være skremmende, spesielt hvis man bruker metall bukseseler på tennene. Men ved å gi legen din, kjeveortoped og MRI-tekniker med alle relevante opplysninger, vil du motta det beste bildet mulig resultat.

Bruksanvisning

Før, under og etter MR

•  Spør legen din om din MR kan bli utsatt til tannregulering er fjernet.

Snakk med din orthodontist om å erstatte tannregulering med keramiske eller flyttbare apparater hvis regelmessige diagnostiske tester er nødvendig.

Diskuter risikoen for ufullstendige eller unøyaktige resultater med legen din for å finne ut om en MR er en god investering av tid og penger mens iført seler.

Til din MR avtale, varsle tekniker av tannregulering. Han vil gjøre nødvendige endringer for å produsere de mest nøyaktige bilder mulig.

Etter MR diskutere resultatene med legen din. MRI har problemer med å produsere riktige bilder når metallet er til stede i skanneområdet. Legen din kan finne testen mangelfulle og en annen MR kan være nødvendig.

Hint

 • Hvis du krever jevnlig diagnostisk testing diskutere dette med kjeveortoped før har bukseseler implantert. Hun kan foreslå keramiske apparater, noe som kan gi bedre MR-bilder.
 • Bukseseler ikke utgjør en helserisiko for pasienter som har MRI.

Hvordan rengjøre tennene med Herbst tannregulering

Mange barn, unge voksne og eldre pasienter får tannregulering for å bedre tann justering, kjeve struktur og generelle velvære. Det finnes forskjellige typer som benyttes for bukseseler forskjellige grunner. Herbst bukseseler brukes til å korrigere bites. De kan brukes alene eller sammen med vanlig tannregulering. Riktig tann vare mens iført seler er viktig å opprettholde generell velvære og god hygiene.

Bruksanvisning

•  Skyll munnen med rent vann for å fjerne eventuelle store, løse matrester.

Floss tennene ved hjelp av en mild saging bevegelse når du har tannregulering. Det kan være lettere å bruke en floss threader å komme under brakettene.

Børst tennene som vanlig med myk tannbørste, arbeider rundt brakettene til å fortsette å løsne matrester.

Sett proxabrush mellom de to første tannregulering. Ved hjelp av en opp og ned bevegelse, børste mellom hver brakett. Disse børstene er spesielt utviklet for bruk med bukseseler. Pensle mellom hver brakett.

Skyll bruker en fluorid munnen vask.

Tips og advarsler

 • Børsting tungen når du pusser tennene kan bidra til å eliminere dårlig ånde lukt.
 • Kontroll med orthodontist er viktig før du bruker en munn skyll inneholder fluor.

Komplikasjoner med Ortodontisk Lim

Komplikasjoner med Ortodontisk Lim


Selv i kjeveortopedi, kan en gren av tannlegen som fokuserer på å rette skjeve tenner, hva er fikset bli "brukket." De lim som kjeveortopeder bruke til å feste bukseseler til tennene eller å feste gebiss til tannkjøttet, for eksempel forårsaker kjente komplikasjoner som kan være grunn nok for deg å unngå lim i favør av et annet alternativ.

Toksisitet

Studier har vist at enkelte populære proteseadhesiver, for eksempel i Poligrip og Fixodent merkevarer, bidrar til negative nevrologiske effekter blant dem som bruker dem. Den skyldige ingrediensen er sink, som, hvis absorbert eller inge regelmessig og overdrevet, kan føre til svakhet, nummenhet, prikking i hender og føtter, og balanseproblemer. På grunn av disse problemene, bør ingen bruke en protese lim som har en sink base i det, ifølge Nasir Bashirelahi, professor ved University of Maryland Dental School. Følgelig, noen produsenter, inkludert Poligrip maker Glaxo Smith Kline, bruk en alternativ base består av kalsium, natrium og cellulose tyggegummi.

Vedheft

Noen ganger den komplikasjon er at klebemidlet fester seg ikke nok. For en bedre stick, bruke lim lim i stedet for pulverisert, spesielt for de nedre tennene. Mat og væske har en tendens til å jobbe med lim på den nedre munnen mer aggressivt, siden mer mat og væske samle seg rundt de nedre tennene. Isadore Rosenfeld, forfatter av boken "Live Now, Alder Senere" hevder at mens lim hjelper, kan de ikke konkurrere med protese implantater. Hun sier at proteseadhesiver kan være din verste fiende i mange situasjoner, for eksempel når du spiser, snakker eller gjesper.

Livsstil endringer

For noen mennesker, det er ingenting mer irriterende og kompliserende enn å måtte gjøre en livsstilsendring, spesielt for en ungdom som må ha tannregulering. De lim som brukes til å feste bukseseler til tennene krever samarbeid fra den ene seg dem for å være effektive. Ekstremt hard, klissete eller høy sukker mat - spesielt karamell - kan lett løsne sement. Folk iført seler må midlertidig gi opp disse selvklebende truende matvarer, sa William J. Trepp, en tannlege.

Fjerning

Fjerne lim fra tennene etter en kjeveortoped tar en persons bukseseler ut også kan være komplisert. En uforsiktig orthodontist kan ufrivillig fjerne tannemaljen når du fjerner lim med en debonding bur verktøyet. Men mange pasienter opplever litt problemer når får sine bukseseler ut, og ofte det tar mindre enn fem minutter. Andre verktøy som brukes for å fjerne gjenstridige sement er kjeveortopedisk tang eller polering hånd stykker. Du skal ikke føle noe smerte, men hvis du har sensitive tenner kan du føle litt ubehag.

Hvordan trene med Cerebral Parese

Trene med cerebral parese er ikke bare bra for pasienten, men i de fleste tilfeller er det helt avgjørende for trivsel for pasienten og for å løsne musklene som kan være svært innsnevret til tider. Øvelsene må tilpasses den enkelte pasientens behov, men generell bevegelse er behagelig også. Spille utendørs, svømming, aerobic trening, vekt styrketrening, alle er akseptable former for trening for folk som lider av cerebral parese.

Bruksanvisning

Hvordan trene med Cerebral Parese

Svømming er en utmerket mosjon for pasienter med cerebral parese som vannet har en viss motstand mot den. Pasienten kan flyte og hans eller hennes vekt er mye mer spenstig enn det er uten vann, slik at personens bevegelser er mindre begrenset. Kaldt vann er gunstig for å øke muskel tone mens varmt vann har en tendens til å slappe av i musklene. Det som er nødvendig for muskel tone for den enkelte er det som bør velges.

Stretch strammet muskler ved å arbeide på problemområdet i flere minutter hver dag. For eksempel, hvis problemet er stramme kalv muskler, bør pasienten trene beina ved å stå på hans eller hennes tær og sakte spretter opp og ned. Også bøye kalvene i sittende stilling, med tærne bøyes og berøre tærne, er en stor tøyningsøvelser.

Assistere pasienten i å utføre vekt motstand øvelser, kun ved hjelp av hvor mye vekt at pasienten trygt kan håndtere. Vekt håndleddet band, ankel band og små manualer er ideelle for dette formålet.

Arbeid armer og ben i en sykkel bevegelse, ved hjelp av stasjonære sykler eller håndverktøy. Dette kan gi mange positive effekter for bedre pust og muskel styrke.

Stretching er en grunnleggende øvelse for alle cerebral parese pasienter. Ulike typer oppgaver kan fremme stretching. Bare står like høyt som parese vil tillate er sterkt gunstig. Bærere bør brukes der det er nødvendig, i tilfelle at pasienten ikke er i stand til å stå alene.

Prøv ulike typer av aerobic øvelser, som for eksempel jogging, turgåing og klatring trapper. Disse øvelsene arbeide med å forbedre sirkulasjon samt muskel fleksibilitet og styrke. Mange barn liker dans, og det kan være en fin måte å forbedre muskel tone og tetthet samt deres pust og sirkulasjon.

Bruke visse verktøy for å hjelpe med stretching terapi er en god idé. Oppblåsbare terapi baller og terapi supplerer er nyttige for å strekke de stramme musklene i cerebral parese pasienten. Strekke hamstrings med standers og gulv stedfortreder. Stender er sammenlignbare rullestoler som holder barnet fastspent i en stående posisjon og gulv stedfortreder er polstret stoler med bryst seler stropper slik at barnet kan sitte på gulvet oppreist som andre barn.

Hint

 • Å spille utendørs er veldig bra for barn med cerebral parese fordi det får dem flytte og strekke og ha det gøy på samme tid.
 • Foreldre til svært små barn eller spedbarn kan hjelpe dem trening ved ganske enkelt å sette armer og ben gjennom hele spekteret av bevegelse.
 • Akkurat som med noen gjør en øvelse diett, bør cerebral parese pasienten ikke overdriv noen form for trening. Tretti minutter en dag med lett trening bør være nok, og pass på å jobbe på problemområdene hardest.

Homeopati for sunne tenner med tannregulering

Tannregulering er en del av livet for mange tenåringer og unge voksne. De er vanligvis bæres alt fra to til fire år. I løpet av den tiden, er det viktig å holde tennene rene og friske slik at når tannregulering kommer av at du har et strålende smil. Marshall Loverign, en tannlege i Aberdeen, South Dakota, har flere common-sense og homøopatiske forslag for å holde tennene med tannregulering sunne.

Hold Clean

Det er viktig for selv de uten seler å pusse tennene to ganger om dagen, og det er enda viktigere for bukseseler brukere, sier Loverign. Han foreslår å rense tennene med vanlig tannkrem drysset med litt natron to ganger om dagen, så vel som etter hvert måltid. Siden børsting er vanskeligere når tennene har tannregulering, foreslår Loverign pusse i 30 sekunder lengre enn du ellers ville og endre tannbørster hver måned for å være sikker på at busten gjøre jobben sin skikkelig.

Unngå Usunne ting

Fortsett å holde tennene friske mens iført seler ved å unngå ting som skaper problemer for tennene. Candy og Sugared mat er ikke bra for tennene som normalt, og de er verre for tennene med tannregulering fordi sukker kan bli fanget under bukseseler, mellom bukseseler og mellom tennene. Bukseseler vil påvirke din evne til å se ting på tennene, og hvis sukker sitter der i mer enn noen få timer, vil det begynne å spise bort på emaljen på tennene dine. Tilsvarende peanøtter og andre harde matvarer også er lett fanget i bukseseler og tenner.

Homøopatisk Teeth Care

Det er flere andre homøopatiske midler for å ta vare på tennene dine mens du har tannregulering.
Bruk noen urter som kan bidra til å bringe næringsstoffer til tennene. Disse inkluderer blå-grønne alger, brennesle, alfalfa, kjerringrokk og oatstraw.
Få nok kalsium ved å forbruke meieriprodukter eller kosttilskudd. Brigittemars.com foreslår å ta ekstra kalsium samt magnesium for å fremme sterke tenner totalt.
Unngå en mulig vitamin C-mangel, som vil løsne tennene og gjøre omsorg for dem hardere. Få nok vitamin C i kosten eller ta kosttilskudd for å hjelpe tennene forblir sterk.
Andre kosttilskudd som hjelper tannpleie inneholder vitamin B, folsyre og koenzym Q10.

Tjeneste Dogs for barn med autisme

Tjeneste Dogs for barn med autisme


Tjenesten hunder har nylig blitt svært populært med den autistiske befolkningen. Hundene er gunstig som en form for terapi, og de kan hjelpe autistiske barna få sosiale ferdigheter. Autisme tjenestehunder er også kjent som "Ssig Dogs" (sensorisk eller sosial signal hunder). For å få fullt utbytte av yrkesmessig og fysisk terapi og for å kunne dirigere hunden, skal barnet være gammel nok (eller modne nok) til å gå, fôr og rydde opp etter hunden. I motsetning til vanlig tjeneste hund / eier forhold, autisme hunder har et samarbeid med både foreldre og barnet og arbeide med begge, hver for seg og sammen.

Hva er en tjeneste hund?

En tjeneste hund (eller en annen tjeneste dyr som en ape eller katt) er spesielt trent fra barndommen (og muligens også avlet for visse trekk) for å hjelpe mennesker med funksjonshemninger. For eksempel, det er hunder som fører blinde; advare døve av lyder som dørklokker, brannalarmer og tuting biler; og beslag hunder som kan "føle" når en person er i ferd med å få et anfall. Noen hunder er i stand til å gjøre mer enn én av disse tingene.

Trening en tjeneste hund

Trening en tjeneste hund tar år og kan være en pågående prosess, avhengig av barnets behov. Jo flere trinn en oppgave krever for å fullføre, jo lenger tid det tar å trene hunden. Noen hunden er naturlig flinkere til gjeting og lære "funn" og "ledende" oppgaver raskt, mens andre raser har ulike naturlige ferdigheter. På grunn av tiden tilbrakte trene disse hundene (du kan selv være i stand til å plukke ut den valpen du ønsker trent), er det ofte lang ventetid, noe som kan være fra måneder til år. For å kvalifisere som en tjeneste dyr, må hunden svare på kommandoer 90 prosent av tiden første gang kommandoen er gitt, demonstrere grunnleggende lydighet ferdigheter (sitte, opphold, legg deg ned), og må trenes til å utføre minst tre oppgaver for å redusere eierens uførhet.

Fordeler med tjenestehunder

For personer med autisme, tjenestehunder advare sine eiere av forestående anfall, omdirigere meltdowns, og komfort og roe de med alvorlig angst. De kan også hjelpe autistiske eiere innse når de er "stimming" (utføre en selv stimulerende repeterende bevegelser), som hjelper dem å få kontroll over en vane. Noen barn som har sensoriske sensitivitet svarer godt til den dype trykk av hunden liggende over dem beskyttende og er i stand til å kontrollere eller omdirigere voldelige reaksjoner bedre på grunn av det. Hundene kan også trenes opp til å få hjelp, trekke oppmerksomhet til et navn som blir kalt, bidra til å finne en tapt barnet og holde et barn borte fra veier og farer som rennende vann og åpne avtrekk.

Hva gjør du hvis du ser en tjeneste hund

Tjenesten hunder ikke er kjæledyr; de er høyt utdannet fysiske eller terapeutiske hjelpemidler. Ikke alle tjenestehunder bære koder for å identifisere dem som sådan, selv om mange gjør det, men de fleste eiere vil forklare hva de er. Hvis hunden ikke har på seg en ID-kode, vil det vanligvis være iført en ryggsekk, sele eller vest. Du kan også vanligvis identifisere en tjeneste hund ved sin fokuserte manierismen.

Du bør ikke klappe, plystre på eller ringe en servicehund, fordi det er bokstavelig talt "på jobb" mens ut med sin følgesvenn, og bør ikke bli distrahert fra gitt sitt verdifull og nødvendig service. Aldri mate en tjeneste hund (selv gi vann er fint hvis hunden virker dehydrert og eieren tillater det).

Hvor du finner en tjeneste hund

Du kan trene din egen hund til å være en servicehund, men det tar mye tid og krefter. De fleste tjenestehunder er svært dyrt, koster så mye som $ 20.000. Heldigvis finnes det en rekke tilskudd tilgjengelig for å hjelpe foreldre dekke kostnadene. North Star Foundation er basert i Connecticut og er spesialister på barn med autisme. Autisme Tjenesten Dogs of America er basert i Oregon, og tar et gjennomsnitt på 12 måneder til å trene hver hund for et bestemt barn. Prosjekt Chance i Florida trener golden retrievere avlet spesielt for visse trekk å være autisme støtte hunder. Se Resources for linker.

Hvordan pusser tennene med tannregulering På

Hvordan pusser tennene med tannregulering På


Når du bærer tannregulering, kan det være vanskelig å rengjøre tennene så grundig som nødvendig. Men hvis du ønsker å unngå tannråte og skjemmende flekker når tannregulering kommer av, må du lære noen nyttige triks for å pusse tennene med tannregulering på.

Bruksanvisning

•  Tillat deg selv masse ekstra tid når du pusser tennene med tannregulering på. En slap-happy tilnærming like før du dash ut døren ikke vil fungere godt når du er iført seler. Det tar ekstra tid til å manøvrere rundt i bukseseler og ekstra nøye med å rense dem riktig. Husk du ikke bare pusse tennene, må du også rense tannregulering selv.

Kjøp en tosidig håndspeil som har en forstørret speil på den ene siden. Dette er et nyttig verktøy når du pusser tennene med tannregulering på. Bruk forstørrelses side av speilet for å se nøye etter matrester og rusk du kan ha gått glipp når børsting. Bruk den til i løpet av prosessen med børsting, deretter se i speilet igjen når du er ferdig. Sjekk for å være sikker på at bukseseler er rene og fri for partikler.

Skyll munnen omtrent halvveis gjennom børsting i stedet for bare etterpå. Bukseseler får alle slags ting fast i dem. Skylling med vann er like viktig som å pusse. Vann hjelper løsne og fjern alt som kan sitte fast rundt eller i tannregulering.

Betale ekstra oppmerksomhet til hver detalj av sunn tann-børste hygiene når du pusser tennene med tannregulering på.

Hvordan håndtere TMJ og iført seler

For mange mennesker, kan TMJ føre til store smerter og ubehag. Denne smerten fører til unødvendig stress, problemer tygge og svelge mat eller tap av appetitt. TMJ er vanligvis forårsaket av traumer, ekstrem stress som fører deg til å låse kjeven på ett sted i lange perioder om gangen, eller det kan oppstå over tid. De som har tannregulering kan også ha sporadiske smerter. Nedenfor finner du noen tips for å håndtere TMJ mens iført seler. Du kan fortsette å bruke disse tipsene hvis du fortsatt har smerter når tannregulering er fjernet.

Bruksanvisning

Hvordan man skal håndtere TMJ mens iført seler

Dype pusteøvelser kan bidra til å redusere stress og belastning på kjeven din. Begynn med å finne et rolig sted å sitte eller ligge. Dyp pusting oppstår når du puster inn og ut fra blender i stedet for brystet. Mellomgulvet ligger mellom abs og bryst. Plasser hånden forsiktig mellom brystet og magen til å sørge for at du puster riktig. Ta langsomme, dype åndedrag i minst fem minutter, to eller tre ganger om dagen.

Musikk eller kunst terapi kan også bidra til å avlaste stress. Lytt til ro, beroligende musikk etter jobb eller i løpet av dagen for å hjelpe deg å slappe av. Bare kruseduller på et ark er en enkel måte å redusere stress. Du kan også ta en kunst klasse eller kjøpe kunstbøker. Prøv å finne tid hver dag til å nyte musikk, kunst eller andre kreative hobbyer.

Øv meditasjon eller yoga minst tre ganger i uken. Du kan ta en yogatime eller kjøpe videoer, CD-er eller bøker til å øve på egen hånd. Fordi stress og dårlig holdning kan gjøre TMJ verre, lære å slappe av og øke styrken i nakke, rygg og skuldre gjennom stretching på riktig måte er en fin måte å omstille din kropp og sjel.

Ta deg tid til å slappe av musklene i ansiktet, kjeven og halsen hver dag. Sitt i en god stol og begynner å puste dypt. En muskelgruppe slappe av gangen. Dette vil bidra til å frigjøre musklene i kjeven og la tennene til å bosette seg i sin naturlige posisjon.

Consult en ortopedisk kirurg eller tannlege hvis smertene fortsetter. Det finnes medisiner og kirurgi alternativer som kan bidra til å lindre smerten du føler.

Hint

 • For de som har TMJ, kan iført seler bidra til å gjøre smerten gå bort. Dette er fordi tennene blir realigned å passe i en mer naturlig stilling som vil hjelpe din kjeve slappe av.
 • Kirurgi er en siste utvei. Du bør alltid få en ny mening når kirurgi er foreslått.

Hvordan stoppe Snorking Med en tann Brace

Snorking kan holde både deg og partneren din fra å få en god natts søvn. Iført en anti-Snorking munnstykke eller tannstag mens du sover kan help.These små plast enheter hindre de myke vev i halsen fra å kollapse og hindrer luftveiene. De tvinge underkjeven til å løfte og holde tungen fra å falle tilbake over luftrøret, noe som holder deg fra Snorking.

Bruksanvisning

Ved hjelp av en tann Guard å stoppe Snorking

•  Kjøp en atletisk munn vakt for å se om det vil holde deg fra Snorking. Bruk den om natten når du sover. Disse har vært brukt med hell av andre som søker snore frie netter. Noen er nå tilgjengelig på ditt lokale apotek.

Prøv en billig anti-snorking munnstykke som du kan bestille over internett. Du kan passe din egen tann brace med en "koke og bite" metoden. Disse enhetene er laget av myk plast som du myke opp ved å plassere i varmt vann; du da bite i munnstykket, støping den til kjeven din. Hvis dette forbedrer din snorking, kan du prøve en dyrere tannlege-montert løsning.

Finn en tannlege som spesialiserer seg på søvn odontologi ved Academy of Dental Sleep Medicine nettside. Eller spør tannlegen din til å passe deg med en tann seler som vil holde deg fra snorking. Ha en tilpasset mold av munnen gjort, så tannlegen kan gjøre en anti-snorking apparatet.

Tips og advarsler

 • Prøv andre metoder for å stoppe snorking.
 • Sove på siden i stedet for ryggen din.
 • Ikke drikk alkohol før sengetid.
 • Prøv å miste litt vekt.
 • Wear nese strimler løpet nesen for å åpne nesegangene når du sover.

Hvordan strekke med osteoporose

Osteoporose er en sykdom som forårsaker bein å bli skrøpelig, som fører til en økt risiko for brudd og pauser. Ifølge National Osteoporose Foundation, omtrent 10 millioner amerikanere har osteoporose. Av disse 10 millioner amerikanere, omtrent 8 millioner er kvinner. Osteoporose kan forebygges og behandles ved å gjøre enkle øvelser.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din. Du bør snakke med legen din før du starter en strekk rutine. Mens du strekker forebygger og behandler osteoporose i de fleste mennesker, bemerker National Osteoporose Foundation at hvis du er spesielt skrøpelig eller nylig har hatt et brudd, kan visse øvelser som high-impact aerobic eller bøyd fra livet faktisk være skadelig.

Høyreist. Forbedre din holdning kan bidra til å forebygge og behandle osteoporose. En måte å praktisere dette på er å stå med ryggen mot en vegg og hælene 2 til 3 inches fra veggen. Deretter trekker i haken og stram magen og baken. Hold denne posisjonen i noen sekunder og gjenta.

Øvre tilbake løft. Ligg med ansiktet ned på gulvet med en pute under magen og hoftene. Stram magemusklene og heve hodet og brystet et par inches fra gulvet. Mens du gjør dette, må du være forsiktig med å trekke på skuldrene mot ørene. Hold denne i fem sekunder og gjenta 10 ganger.

Chest strekningen. Sitte i en solid stol med føttene flatt på gulvet og hendene hvilende på baksiden av nakken din. Pust inn og flytte albuene bakover mens du holder hendene mot halsen. Hold denne posisjonen i fem sekunder og deretter gå tilbake til startposisjon. Gjenta dette 10 ganger.

Tenk vektet kypho-ortose (WKO) terapi. Ifølge Mayo Clinic, har WKO terapi vist seg å redusere ryggsmerter, bedre holdning og minimere risikoen for fall for personer med osteoporose. WKO terapi innebærer iført en vektet sele i 60 minutter per dag mens du utfører tilbake forlengelse øvelser. Som alltid bør du rådføre deg med legen din for å se om WKO terapi er riktig for deg.