Digidexo.com

Acai Berry & Intestinal Cleanser Diet

Intestinal rensing er nyttig for å avgifte kroppen og gjenopprette sin helse. Mange anser en rensing diett nyttig bare på grunn av dens fordeler av vekttap; Men hovedfokus for en rensing diett er å fremme sunn fordøyelse og effektiv funksjon av kroppen. Er det noen spesielle matvarer som inneholder høy mengde fiber og er effektive for kolon rensing. Acai bær er en av disse matvarene. Alison Cherlet skriver at acai bær er en relativt ny oppdagelse, som inneholder et stort antall antioksidanter som angir humane celler og fjerne farlige giftige stoffer.

Fiber for intestinal rensing

Det første skrittet mot effektiv kolon rensing er å eliminere alle matvarer fra kosten din som gjør tarmen jobbe hardere. Du bør utelukke pasteuriserte meieriprodukter, bearbeidet olje, bearbeidet kjøtt, raffinert sukker, alkohol, brus og koffein. Eksklusive disse fra kostholdet ditt bør minske belastningen på fordøyelsessystemet.

Er nødvendig for kolon rensing inkludering av sunne fibre. The fiber fra bestemte matvarer går gjennom magen syrer og beveger seg mot tykktarm og tarm og fungerer akkurat som en feiende kost. En person etter en intestinal rensing program skal konsumere minst 35 til 50 gram fiber hver dag, inkludert 60 til 100 prosent av frisk frukt og rå grønnsaker som inneholder fiber og fordøyelsesenzymer. Noen frukt inneholder mer fiber enn andre (for eksempel acai berry).

Acai Berry

Fiber fungerer som grovfôr for tarmen fordi den beveger seg rundt i kroppen sakte mens skrape bort de giftige materialer. Som du fortsette å bruke den nødvendige mengden av fiber for kolon rensing, tarmen og tykktarms slutt få helt fri for giftige stoffer.

Ifølge Vekttap Guide, har klinisk forskning funnet ut at acai bær er ikke bare velsmakende, men er også rik på fiber, antioksidanter, proteiner og vitaminer. Ifølge WebMD, inneholder acai berry mer antioksidant-innhold enn bringebær, tranebær, jordbær, bjørnebær eller blåbær. Faktisk, den inneholder 3,5 gram fiber i en servering av "sambozan acai." Disse egenskapene gjør det til en sunn snack som hjelper renset din kolon. De løselige fibrene er kjent for å senke kolesterol i blodet, og de uløselige fibrene er ansett for å redusere risikoen for visse kreftformer.

Forskning på Acai Berry

Selv om det er ingen tvil om at acai bær inneholder antioksidanter og fiber, er forskerne fortsatt prøver å finne koblingen mellom acai berry og vekttap. Det er ingen definitiv studie som beskriver vekttap egenskaper av frukten. Likevel, det er en sunn frukt og inneholder en god mengde fiber, som er utmerket for herding fordøyelsesproblemer.