Digidexo.com

Bivirkninger av hyaluronsyre injeksjoner i kneet

Hevelse og ømhet av Knee Joint

Hyaluronsyre injeksjoner, som er rutinemessig injiseres inn i kneet til å behandle leddgikt og leddgikt relatert smerte, er en effektiv behandling utviklet for å øke mobilitet og bevegelsesutslag i en syk kneleddet. Som med de fleste andre former for medisinsk behandling, kan bivirkninger forekomme. Som medisinen virker sammen med det myke vevet i kneet, de vanligste bivirkningene er betennelse, hevelse og ømhet, i det minste midlertidig.

Varme Sensations

En følelse av varme eller varme kan ofte bli følt i kneet etter en hyaluronsyre injeksjon, fordi medisinen utløser en immunsystem respons som kan utløse økt blodgjennomstrømningen i kneleddet selv.

Infeksjon

En sjelden bivirkning av en hyaluronsyre injeksjon inn i kneet er infeksjon. Hver gang et fremmedlegeme er satt inn i kneet, uansett hvor sterilt, er sjansene for å utvikle en infeksjon er til stede. Visse bakterier og mikrober som kan innføres i kneet ved hjelp av injeksjonsnålen, som fører til en lav grad av kneet infeksjon.

Nummenhet og kribling

Fremgangsmåten med å plassere en nål inn i kneet og injisering av medikamenter kan forstyrre den delikate nerver og mykt vev i kneet. Det kan være midlertidige følelser av nummenhet eller prikking, som normalt avtar innen 24 timer etter inngrepet.