Digidexo.com

Safety of Medical Ozon generatorer

Medisinske ozongeneratorer er enheter som avgir ozon (O3), som er en meget reaktiv giftig gass som omfatter tre oksygenatomer. Ozon i atmosfæren beskytter oss mot ultrafiolette stråler, men eksponering for ozon på bakkenivå utgjør alvorlig risiko for helse og sikkerhet.

Formål

Selv om noen alternativ medisin utøvere anbefaler ozon terapi som behandling for kreft, herpes, aids og andre sykdommer, ikke medisinsk vitenskap støtter ikke bruk av ozon til disse formålene som i 2010. Noen luftrensere markedsført til mennesker med allergi eller astma også generere ozon . Imidlertid råder Environmental Protection Agency mot å bruke disse enhetene til å kontrollere innendørs luftforurensning.

Farer

Ozon forårsaker lungeskade, brystsmerter, hudirritasjon, irritasjon i halsen, hoste og kortpustethet. Det kan også gjøre astma og andre åndedrettsproblemer verre. Inntar ozon kan forårsake forgiftning, og puste inn ozon kan skade din luktesans.

Betraktninger

Ozon terapi kan også være skadelig hvis det oppfordrer pasienter til å forlate konvensjonelle former for medisinsk behandling, som er mer sannsynlig å være effektive.

Manufacturing Problemer

I januar 2010, Food and Drug Administration (FDA) beslaglagt 77 ikke-godkjente ozon generatorer fra et selskap i Auburn, California, med den begrunnelse at generatorene ikke i samsvar med god tilvirkningspraksis (GMP) krav til medisinsk utstyr, og hadde potensial å forårsake infeksjon eller skade.