Digidexo.com

B12 Fordeler

B12 Fordeler


Vitaminer er en sunn måte å gi kroppen med ernæringsmessige fordeler uten hjelp av en resept. Vitamin B-12 er ansett som en trygg supplement med få bivirkninger eller risiko forbundet med konsum. Vitamin B-12 er avledet fra kjøtt-og meieri-kilder, og den inneholder en rekke fordeler for kroppen.

Energi

Vitamin B-12 bruker fett og proteiner for å produsere energi. Vitamin B-12 skudd, kosttilskudd og drikke er tilgjengelig for å øke energiproduksjonen, men det er ingen bevis vitamin B-12 direkte påvirker kroppens energinivå.

Immunitet

Immunsystemet får en forbedring når kroppen har tilstrekkelig nivå av vitamin B-12. Dette næringsstoffet kan beskytte mot skadelige giftstoffer og antas å bidra til å forebygge mot kreft.

Cell Produksjon

Vitamin B-12 er kjent for å hjelpe til med celleproduksjon og dannelsen av DNA-materiale. Hvilke typer celler som er berørt av vitamin inkluderer blod og nerveceller i tillegg til hud og hår celler.

Betraktninger

Mens alle drar nytte av vitamin B-12, kan de som har gjennomgått gastrointestinale operasjoner tjene mest fra supplement. Disse pasientene er sannsynlig å være mangelfull i B-vitamin.

Dosering

Vegetarianere, veganere og eldre mennesker vil dra nytte av vitamin B-12 kosttilskudd. Den gjennomsnittlige anbefalt daglig inntak av vitamin B-12 er 2,4 mcg. for voksne menn og kvinner.