Digidexo.com

Pycnogenol & Hair Vekst

Pycnogenol & Hair Vekst


Pycnogenol har blitt kreditert med å forebygge blodpropp, hjerneslag, hjerteinfarkter, senke blodtrykket og lindre erektil dysfunksjon. Ingen av tilgjengelig forskning klart koblinger Pycnogenol til hårvekst. Likevel de samme egenskapene som gir de helsemessige fordelene ovenfor kan også brukes til sunn hårvekst og hårsekken foryngelse.

Pycnogenol

Pycnogenol, en fransk furubark ekstrakt, er funnet å være en av de reneste og mest potente naturlige antioksidanter og antikoagulantia. Det er ingen plantevernmidler som brukes under furu vekst. Dette er også suppleres ved fravær av toksiske løsningsmidler under fremstillingen av Pycnogenol, noe som reduserer muligheten for bivirkninger.

Økning i Circulation

Pycnogenol øker blodsirkulasjon mens styrke blodkar og beskytter kollagen nødvendig for at hodebunnen for å opprettholde sin elastisitet. Hodebunnsmassasje er mye anbefalt, men Pycnogenol alene fører til en generell økning i opplaget gir næringsstoffer som er nødvendige for å regenerere hårsekker og forynge alderen hårsekker.

Cell Protection

Pycnogenol tilbøyelighet til å utmerke seg på å fange frie radikaler hindrer oksidering av celler. Den fremmer også celleimmunitet mot oksidasjon forårsaket av stress. Sunnere celler fremme sterkere hår formasjon under anagen, eller aktiv hårvekst, punktum.

Sterkere håret sjakter

Sunn hårvekst resultater fra både økning av næringsstoffer og defensive egenskaper av Pycnogenol. Økningen i blodstrømmen stimulerer hodebunnen og gir næringsstoffer som er nødvendige for å produsere sterke, sunne hår sjakter.

Supplement Dosering

Pycnogenol skal tas som et supplement til andre vitaminer i en dose på 1 mg per kilo kroppsvekt. Følg anvisningen på pakken eller legens etterretning, hvis foreskrevet av lege.

Mulige bivirkninger

Pycnogenol bør tas sammen med mat eller etter å ha spist, som sin syrlig innhold kan forårsake mageirritasjon eller kvalme hvis tatt på tom mage. Andre bivirkninger bemerket av forskere er søvnløshet (hvis tatt om natten) og svimmelhet på grunn av økt sirkulasjon. Barn under 6 år skal ikke ta Pycnogenol.