Digidexo.com

Hva er den volumetriske kosthold?

Den Volumet Diet er en populær ny type diett som ble utviklet av leger og kostholdseksperter som en diett løsning for folk som har problemer mett mens de er på en diett. Den Volumet Diet bruker enkle prinsipper som hjelper utløse kroppen til å føle deg mett, og er en langsiktig plan som ikke krever en drastisk reduksjon i kaloriinntak.

Funksjon

Den Volumet Diet fokuserer på å få mer tilfredsstillelse av maten mens forbruker færre kalorier. Dietten fokuserer på å redusere kaloriinntaket ved å fylle magen med mat som har et lavt antall kalorier per gram, slik at du kan konsumere et større volum av mat, som kan hjelpe deg til å føle fyldigere.

Prinsipper

Den Volumet Diet prinsipper er basert på fornuftige spise valg, og denne planen er ment å være ansatt med en diett av sunn moderat trening. Når du bruker den volumetriske Diet, bør du ta hensyn til antall kalorier per gram av mat. Matvarer med et lavt antall kalorier per gram inkluderer vanligvis mye vann og fiber. Den Volumet Diet lyser også en økning i forbruket av vann, noe som tyder på 48-60 oz. vann per dag, noe som tilsvarer 8 til 10 seks-oz. glass vann.
Kosten ansette volumetrisk metode bør unngå å legge fett som olje eller smør til maten. Selv om kosthold krever 20 til 30 prosent av kosten kalorier for å være fra fett, bør sunn mat valg gi nok fett i kosten for å møte fettkaloribehov. Volumetrisk plan antyder også at 15 til 35 prosent av det totale kaloriinntaket bør komme fra protein, og ikke mindre enn 55 prosent av kaloriinntaket bør komme fra karbohydrater.
Du bør holde en mat dagbok over hva du spiser i løpet av dagen, og planlegge måltidene på forhånd slik at du ikke har problemer med å møte dine Volumet diett krav når du er ute på jobb eller på reise.

Mat å spise

Den Volumet Diet krever høy fuktighet matvarer med en stor andel av fiber. Hoveddelen i vann og fiber av matvarene legg til deres størrelse, noe som reduserer antall kalorier per gram og fylling av magen. Høy fuktighet mat inkluderer frisk frukt og grønnsaker med høyt vanninnhold, inkludert tomater, brokkoli, selleri og grønnsaker som salat og kål.
For karbohydrater, akseptable matvarer inneholder hele korn pasta og ris, fiberrikt brød og frokostblandinger, ikke-krem-baserte supper og salater med liten eller ingen dressing. Kjøtt og meieri konsumert under Volum Diet plan bør være lav-fett og spist i sunn deler, med tanke på fett og protein inntak kravene i plan.
Du kan konsumere sukker og alkohol i små mengder, men du bør ta opp kalorier fra alkohol og sukker du spiser, akkurat som du tar opp kaloriene du spiser i måltider.

Matvarer for å unngå

Det er ingen uttrykkelig forbudt mat i den volumetriske plan, men fettrike matvarer som for eksempel fast food eller stekt mat kan kaste av kaloriinntaket prosent og gjøre det vanskelig å holde seg til planen. Den beste måten å holde seg på den volumetriske banen er å nøye undersøke hva du spiser og avgjøre om den glede du får ut av å spise maten er verdt kaloriinntak. Høy-fett maten har en tendens til å ha en lav næringsverdi. Kosten bruker Volumet planen bør unngå å spise matvarer med lav næringsverdi.

Betraktninger

En plutselig økning av fiber i kosten kan føre til ubehag i magen, oppblåsthet og luft i magen for noen mennesker. Hvis du har en reaksjon på plutselig fiber inntak, gradvis introdusere kroppen din til high-fiber matvarer i et tempo som ikke gjør at du ubehag.
Som alltid kontakte legen din før du starter en diett eller trening plan, spesielt hvis du har pre-eksisterende helsemessige bekymringer.