Digidexo.com

gresskarfrø

Gresskarfrø og sink

Gresskarfrø og sink


Ristet gresskar frø er standard høst fare for mange mennesker, men de fleste ikke er klar over at disse frøene er faktisk veldig næringsrik samt velsmakende. Gresskarfrø er høy i sink, som er svært viktig for kroppens funksjon.

Skin

Sink hjelpemidler i utviklingen av sunn hud, og akne og psoriasis behandlinger ofte inneholder sink.

Fertilitet

Seksuelt aktive menn trenger mer sink enn kvinner gjør fordi det er sink i sæd. Sink mangler kan føre til mannlig infertilitet.

Immunitet

Sink spiller en stor rolle i immunsystemfunksjoner og cellevekst. En av de første tegn på sinkmangel er nedsatt immunitet.

Cooking

Spre rå gresskarfrø på en stekeplate med litt olivenolje og litt krydder å steke dem for en matbit. En servering av gresskarkjerner, eller om lag en fjerdedel cup, tilbyr 20 prosent av en typisk voksen daglige verdi av sink.

Lagring

Butikken gresskarfrø i en lufttett beholder på et tørt, kjølig område. For lengre lagring, bruker kjøleskapet eller fryseren.

Gresskarfrø Ernæring

Gresskar frø er en lett snack full av fordeler energi og helse. Du kan ikke stole på gresskarkjerner som eneste kilde til næring, men du kan forvente å få en økning i energi og immunitet fra dem. Best av alt, gresskarkjerner er søte nøtter som er lett å steke eller bruk i en rekke retter når matlaging.

Næringsverdi

Gresskarfrø er næringsrike nøtter. De inneholder høye mengder av spormineraler slik som magnesium, mangan og fosfor, som er viktige i hjernen helse og utvikling. Gresskarfrø er også gode kilder til jern, kobber, sink og protein. En servering størrelse av gresskarkjerner består av en kvart kopp. Den anbefalte daglige verdi som du får fra gresskar frø består av 46,1 prosent magnesium, 16,9 prosent protein og 17,1 prosent sink. De vil også gi deg 28,7 prosent av det daglige jernbehovet.

Lavere Kolesterol

Planter inneholder fytosteroler som er lipider som ligner kolesterol. Gresskarfrø er høy i fytosteroler, som inneholder mer enn 265 mg per 100 g av frøene. Gresskarfrø er lik solsikkefrø i denne kategorien, og er høyere enn valnøtter og paranøtter, men ikke så høy i fytosteroler som sesamfrø.

Anti-inflammatoriske egenskaper

Nylige studier tyder på at gresskarfrø kan hjelpe dem som lider av artritt eller andre kroniske tilstander hvor inflammasjon er et problem. Dyrestudier utført av Jayaprakasam, Seeram og Nair viser at gresskarkjerner hadde en lignende anti-inflammatorisk effekt som indometacin, et ikke-steroid anti-inflammatorisk medisin. Ikke bare gjorde de gresskarkjerner tilbyr en lignende smertereduksjon, men de hadde ikke de negative bivirkninger som medisiner gjøre, blant annet ødelagte fett fôr leddene. Disse bivirkningene kan faktisk øke leddgikt degenerasjon; derfor, gresskarkjerner er et attraktivt alternativ.

Bone Health

Sink-rik mat som gresskarfrø bidra til å forbedre bentettheten, særlig hos menn. Mens osteoporose er ekstremt utbredt i eldre kvinner, nesten 30 prosent av alle hoftebrudd skje hos menn. Bone helse krever mer enn bare tilstrekkelig kalsium forsyninger. The American Journal of Clinical Nutrition rapportert at lave nivåer av sink var knyttet til hofte og ryggrad degenerasjon.

Bedre helse betingelser

Bortsett fra de andre fordelene med gresskarfrø, menn kan forbedre prostata helse og redusere effekten av en forstørret prostata. De som er deprimerte kan ha nytte av mineraler i gresskarfrø som fremmer hjernens helse og funksjon. De kan også bidra til å forebygge nyrestein. Noen kulturer bruker gresskarkjerner for å behandle bendelorm og parasitter.

Forbereder gresskarkjerner

Den mest populære måten å spise gresskarkjerner er å steke dem. Les etikettene av noen gresskarfrø du kjøper på matbutikken for å sørge for at de ikke er høy i salt. Hvis du er roasting dine egne gresskarfrø, bruker minimalt med olje og salt. Du kan også bruke usaltet frø i salater eller hjemmelaget brød.

Gresskarfrø næringsinformasjon

Gresskarfrø næringsinformasjon


Gresskarfrø, da ristet og kastet med salt eller tamari er en velsmakende matbit, men de har også mange helsebringende fordeler også. De kan kjøpes på mange supermarkeder som allerede er behandlet for å spise, eller du kan lage din egen ved å plassere en eller to kopper på en stekeplate, salting eller legge til din favoritt krydder og steking i en 160 graders F ovnen i 15 eller 20 minutter.

Fett og kolesterol

Gresskarfrø har 12 gram fett per kopp, men bare 2 gram som er mettet fett. De er en kilde til både Omega-3 og Omega-6 fettsyrer, men inneholder ingen trans fett eller kolesterol.

Karbohydrater og Protein

En kopp gresskarkjerner har 34 totale gram karbohydrater, som utgjør om lag 140 av de 285 kalorier totalt. En kopp frø vil gi 12 gram protein, men ikke nok fiber til å kartlegge på anbefalte kosten Allowance (RDA) skala.

Sink og Magnesium

En kopp gresskarkjerner har 44 prosent av RDA for spormineralet sink og 42 prosent av RDA av magnesium. Sink styrker immunforsvaret og hjelpemidler i kroppens evne til å helbrede seg selv. Magnesium fordeler kalsium-absorpsjon, bidrar til å opprettholde blodtrykket og hindre blodlevring rundt hjertet.

Fosfor og kalium

Gresskarfrø er en god kilde for kalium, noe som bidrar til blodtrykk, hjerte-og muskelfunksjon og hjelpemidler nervesystemet. De inneholder også fosfor, som hjelpemiddel bein og tenner formasjon. En kopp disse frøene gir 17 prosent av RDA av kalium og 6 prosent av fosfor.

Andre vitaminer og mineraler

Tolv prosent av RDA av jern kan bli funnet i en kopp av frø og 4 prosent av RDA av kalsium. Vitamin A er også til stede, men bare nominelt på 1 prosent av RDA. Andre vitaminer og mineraler inkluderer B6, riboflavin, natrium, kalium, niacin og tiamin.

Gresskarfrøolje botemidler for Pinworms

Gresskarfrøolje botemidler for Pinworms


Pinworms er den vanligste ormen infeksjon i USA. Pinworms, også kjent som threadworms, er en type rundorm som smitter små barn oftest, men voksne er sårbare også. De lever i tykktarm og endetarm av verten og forårsake ekstrem kløe. Uten riktig behandling, kan en Barnemark infestation spre seg til hele familier og utover. I tillegg til lege-foreskrevne medisiner, flere naturlige hjem rettsmidler er kjent for å bidra til å kvitte seg med Barnemark infeksjoner, inkludert forbruket av gresskarkjerner.

Bruksanvisning

En separat 10.5 oz rå gresskarfrø i små porsjoner og knuse grundig. Bruk en mindre dose for små barn, typisk 1,5 til 5 oz avhengig av barnets alder.

Tilsett 2 kopper vann til de knuste gresskarfrø og anvende et dampbad i to timer på svak varme. Du kan opprette et dampbad på komfyren ved å sette blandingen på et stativ eller damp kurv i en kjele som har et lokk, og legger til to inches av vann, som dekker pannen og slå varmen å putre. Alternativt kan du bruke mikrobølgeovn ved å plassere blandingen i en mikrobølgeovn-safe skål, tildekking med plastfolie, og mikrobølgeovnen på høy for en kort tid.

La blandingen avkjøles etter damping. Fjerne lag av olje som skal ha steget til toppen og filtrerer blandingen.

Ta 1 ss av blandingen hvert 15. minutt i 1 time.

Tips og advarsler

 • Vask hendene ofte for å hindre spredning av pinworms, spesielt etter å gå på do.
 • Ikke bruk naturmidler for å behandle pinworms eller annen tilstand uten først å konsultere lege. Gresskar frø diett er best brukt som et supplement til lege-foreskrevne medisiner og råd, og skal være godkjent av legen din før du begynner.

Hvordan å behandle og forebygge migrene og migreneanfall med naturlig rettsmidler

Migrene er noe som mange mennesker har å forholde seg til med jevne mellomrom, noen av de med migrene engang å lide gjennom migreneanfall. Nedenfor er noen naturlig rettsmidler som kan brukes effektivt for å behandle og forebygge migrene og migreneanfall.

Hvordan å behandle og forebygge migrene og migreneanfall med naturlig rettsmidler

TakeButterbur i supplerende form daglig Hvis du lider av hyppige migrene eller migreneanfall. Butterbur er en plante som har vært brukt i folkemedisinen i mange år. Det har vist seg å bidra til å forhindre migrene og migreneanfall. Det er foreslått å ta rundt 100 milligram per dag.

Ta Magnesium i supplerende form daglig. Magnesium bidrar til å tone blodkar som fôrer hjernen, og bidra til å holde dem avslappet. Mange pasienter med migrene har vist seg å ha lave nivåer av magnesium i kroppen. Magnesium kan bli innlemmet i dietten med matvarer som avokado, gresskarfrø, soyabønner, spinat og hvetekim, eller kan tas i supplement form.

For mer alvorlig hyppige migrene og migreneanfall, vurdere Kiropraktikk og Osteopatisk behandlinger. Begge disse kan av og til å behandle problemene som fører til migrene. Migrene er ofte forårsaket av trykket forårsaket av ryggraden på nærliggende nerver.

Slik fjerner Parasitt Worms fra brystet

Parasittiske ormer, til tross for sitt navn, er faktisk ikke ormer, men parasitter med orm-lignende strukturer som er avhengige av verten sin for mat, husly og total overlevelse. Det finnes flere typer parasittiske ormer som kan ligge i kroppen, som rundormer, flatormer og pinworms. Disse ormene kan påvirke mange organer og deler av kroppen, inkludert nedre og øvre ekstremiteter, hode, mage og bryster.

Slik fjerner Parasitt Worms fra brystet

•  Bestem type parasittisk orm som påvirker brystet. Den beste behandling alternativet vil avhenge av hvilken type orm som forårsaker problemet. Når identiteten er oppdaget, kan behandlingstilbud bli diskutert og brukt.

Cook og avkjøl kjøtt. Mange parasittiske ormer er funnet i kjøtt fra husdyr som kyr, sauer og griser. Når disse dyr blir spist, blir ormer overført inn i menneskekroppen. Disse ormer kan drepes ved riktig matlaging alle forbrukes kjøtt ved egnede temperaturer, og kjøle matvarer heller enn å forlate dem ut ved romtemperatur.

Innføre ernæringsmessige urter i kostholdet ditt. Urter som svart valnøtt, vanlige nellik, og malurt brukes ofte for parasitt renser. Disse urtene målrette mange av parasitten er livsstadier, i hovedsak utrydde parasitter fra kroppen (se Ressurser nedenfor).

bruker hjemme rettsmidler for å fjerne den parasittiske ormer. Granateple juice, gresskarfrø, lakserolje og kokos er populære ingredienser som brukes til å drepe og hindre parasittiske ormer (se Ressurser nedenfor).

konsultere legen din eller lege. Avhengig av alvorligheten av tilstanden, kan en kirurgisk prosedyre være nødvendig å fysisk fjerne parasitten og dens egg. Røntgenundersøkelser kan være nødvendig å se parasitten i brystvev, og bestemme den beste mulige rute for fjerning.

Hint

 • Ikke prøv å tvangsflytte de parasittiske ormer selv, da dette kan føre til vev og organskade som kan være vanskelig å reversere. Oppsøk lege hvis du opplever alvorlige, langvarige symptomer på grunn av en parasittinfeksjon.

Prostata Abscess Cure

En prostata svulst er en samling av vev eller væske som oftest forårsaket av en infeksjon eller smittsomme organismer. Symptomer inkluderer urinretensjon, frekvens samt smerter. De fleste abscesser er oppdaget gjennom prostata eksamener, som prostata normalt forstørrer i tilfelle en abscess. Behandling og kur for prostata abscesser kan omfatte en rekke metoder.

Antibiotika

Mange prostata abscesser kan behandles gjennom en kurs av antibiotika, som er svært effektivt i behandlingen av inflammasjon forbundet med en abscess. Vanlige antibiotika inkluderer ampicillin, levofloksacin (Levaquin), fluorokinoloner, og trimetoprim-sulfamethoxazoe (Bactrim). Antibiotika behandlinger er ofte kombinert med økt væskeinntak, avføring myknere, og analgetika for smertelindring. De fleste antibiotika behandlinger blir fortsatt i 30 dager. Antibiotika kan administreres oralt eller ved intravenøs behandling.

Aspirasjon eller Drenering

I alvorlige tilfeller kan aspirasjon eller drenering av et prostata svulst utføres. I noen tilfeller kan en mann kreve midlertidig innsetting av en Foley kateter for å tømme blæren, hevelse eller blokkering av urinrøret på grunn av en svulst kan være vanskelig urinering. En transuretral drenering krever træing av et rør gjennom urinrøret til abscess å lette drenering. I noen tilfeller kan kirurgisk reseksjon eller kirurgi være nødvendig.

Hjem Rettsmidler

Hevdvunne hjem rettsmidler for å behandle ulike utgaver av prostata, inkludert abscess, har blitt brukt av menn over hele verden i hundrevis av år. Men, er menn rådes til å diskutere effektiviteten og visdom av slike hjem rettsmidler med sin urolog for bruk sammen eller som en erstatning til konservative eller tradisjonelle medisinske behandlinger. I noen tilfeller har gresskarfrø og tomater vært kjent for å tilby beroligende midler til en hoven eller forstørret prostata. En blanding av einebær og persille blandet i en mikser med juice eller vann har også vært kjent for å gi en prostatakjertel kur, og effektivt middel for prostata problemer.

Matvarer som forårsaker Divertikulitt

Divertikulitt er en sykdom som først kom frem i lyset i USA på begynnelsen av 1900-tallet. Tilstanden er hyppig i utviklede land, for eksempel USA eller England, og er ofte forbundet med bearbeidet mat. En lav-fiber diett har vist seg å forverre og selv rask divertikulitt hos voksne i alderen 50 år og eldre.

Divertikulitt Definert

Divertikulitt er en tilstand som oppstår hos voksne over 50 år som lider av betennelse eller en infeksjon av veggene i tykktarmen. Små lommer dannes i tarmen, oftest der musklene er frailest. Infeksjonen oppstår når avføringen blir fanget i lommene, men det klarner opp vanligvis med en endring i kosthold og antibiotika.

Effekt av en lav-fiber diett

Forbruket av bearbeidede matvarer senker inntaket av fiber. En lav-fiber diett kan bidra til forstoppelse. Forstoppelse og tilhørende belastende kan føre til økt press i tykktarmen, og dermed svekke tarmveggen og fører til divertikulitt.

Virkningen av nøtter og frø

Opprinnelsen til divertikulitt er ukjent. Imidlertid er det ofte antatt at matvarer som nøtter og visse frø, slik som sesam, solsikke, og gresskarfrø, kan føre til divertikulitt, fordi disse små partikler kan irritere veggen av tykktarmen. Mens disse matvarene kan forårsake irritasjon, er det ingen vitenskapelige bevis små matrester er den skyldige for divertikulitt.

Irritasjon fra andre matvarer

Litt mat høy i fiber forårsaker flatulens, som kan være en agitator til divertikulitt. Matvarer som løk, kål, grønnsaker og frukt skins, erter, bønner og kokos kan forårsake oppblåsthet. Non-fibrøs mat som brus og øl kan også irritere fordøyelsessystemet.

Krydret mat

Vanligvis kan krydret mat irritere fordøyelsessystemet. For de som lider av divertikulitt, bør indisk, meksikansk og thai mat unngås. Krydret mat kan føre til rektal ubehag under en avføring. Jo større belastning på tarmen, desto større sjanse veggene kunne svekke, en forløper til divertikulitt.

Vegan PCOS Diet

Vegan PCOS Diet


Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en hormonforstyrrelse som rammer kvinner i reproduktiv alder. Eggstokkene av kvinner med sykdommen vanligvis inneholder mange små cyster. Disse cystene gjøre eggløsning vanskelig, forårsaker menstruasjons og ufruktbarhet problemer. Fordi PCOS øker også risiko for fedme, diabetes, hjerteanfall og slag, er det viktig for kvinner diagnostisert med sykdommen til å følge en sunn diett. Et vegansk kosthold (en som ekskluderer kjøtt, meieriprodukter og egg) er ett alternativ.

Kostanbefalinger

PCOS omfatter typisk insulinresistens, noe som betyr at legemet ikke kan bruke insulin til å levere glukose (blodsukker) til cellene. Glukose er den primære kilde til drivstoff for kroppen. Når glukose forblir i blodet i stedet for å bli brukt av cellene, fører det til problemer som diabetes, hjertesykdom og hjerneslag. Dette betyr at det er viktig for kvinner med PCOS å spise ikke bare en diett som bidrar til å regulere blodglukosenivået, men også en diett som oppfyller andre hjerte-sunn kosttilskudd retningslinjer. Disse retningslinjene anbefaler en diett basert på hele korn, bønner, grønnsaker, frukt, umettet fett og magert protein (inkludert vegetariske alternativer til kjøtt, fisk og meieriprodukter). En typisk vegansk kosthold scorer høyt for samsvar med disse retningslinjene.

Et potensielt problem med den vegan diett, er imidlertid at det kan være for høyt innhold av karbohydrater for å regulere blod-glukosenivåer. Et vegansk kosthold som inneholder en rekke allment tilgjengelige plantebaserte proteinkilder kan enkelt løse dette problemet. Vegan proteinkilder inneholde nøtter, mutter Butters, bønner, tofu, tempeh og helkorn. Disse matvarer er også lav i mettet fett, og mange er høy i sunt, umettet fett.

Vegan Fordeler

The American Diabetes Association (ADA) rapporterer at studie-deltakere etter en lav-fett vegansk kosthold opplevd større forbedringer i blodsukker stabilitet, vekttap, blod lipid nivåer og kolesterolnivået i blodet enn deltakerne som fulgte ADA kosttilskudd retningslinjer. Begge gruppene har imidlertid bedret seg betydelig ved å følge et sunnere kosthold basert på rikelig med hele korn og produsere.

Hvis du ikke allerede er veganer, hoppe inn i denne livsstilsendring er en sikker måte å øke kulinariske kreativitet og å lære om sunne, friske oppskrifter som er både lav i mettet fett og også rik på fiber og næringsstoffer.

Kalsium og jern

Veganere er ikke i faresonen for mangler i enten kalsium eller jern. En typisk kjøtt-eater kan ha problemer med å skaffe nok kalsium fra tofu, mørke grønne blader, bønner, mandler og tahini, men disse matvarene er alle stifter i en typisk vegansk kosthold. Andre kilder til kalsium inneholder brokkoli, melasse, befestet soyamelk og befestet appelsinjuice. Likeledes er det mange veganske kilder til jern: gresskarfrø, mørke bladgrønnsaker, brokkoli, tempeh, tofu, nøtter, melasse og quinoa. Du vil merke at mange av disse matvarene er på begge listene, noe som gjør det enkelt å møte dine daglige behov for disse næringsstoffene.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er det mest høyt anbefalt av hjerte-sunt umettet fett. De er vanligvis forbundet med kaldt vann fisk som laks, makrell og sardiner. Vegan kilder inkluderer linfrø, linfrøolje, valnøtter og soyabønner.

Tips

Vegansk kosthold er ikke sunt i seg selv. Det er nok av dyrefrie junk mat og ernæringsmessig tomme raffinert og bearbeidet vegansk mat på markedet. Du fortsatt trenger å gjøre gode valg og ta vare å ikke overspise. Velg fullkornspasta og brun ris over sine hvite varianter; ferske eller frosne grønnsaker enn hermetisert eller bearbeidet; fersk hel frukt i stedet for juice.

Hvordan behandle Dopamin Deficiency

Hvordan behandle Dopamin Deficiency


Dopamin er et signalstoff som er ansvarlig for overføring av signaler mellom nervecellene i hjernen. Det er et kjemisk stoff som er naturlig produsert av kroppen din; og er nødvendig for å hjelpe hjernen til å kontrollere kroppens bevegelser. Hvis kroppen din slutter å produsere dopamin du kan ende opp med Parkinsons sykdom, som kan påvirke din evne til å utføre kontrollerte bevegelser.

Dopamin er ansvarlig for normal funksjon av din nytelse system. Det frigjøres når du opplever ting som er behagelige, som å forelske seg, eller å ha sex.

Hvis du har lave nivåer av dopamin kan du føle deg deprimert, har et tap av motorisk kontroll, erfaring cravings, handle i tvangs måter, oppleve en lav sexlyst, og har en begrenset oppmerksomhet span og en manglende evne til å fokusere.

Hvordan behandle Dopamin Deficiency

Hvordan øke Dopamin

•  Gå til legen din og be henne om du trenger å ta medisiner for å øke mengden av dopamin i systemet. Dette kan være nødvendig hvis du har lavt dopaminnivåer eller Parkinsons sykdom.

Spør legen din om en resept medikament kalt L-dopa, som kan gis som supplement til lave dopaminnivået i hjernen. Parkinson-pasienter mister nevroner som inneholder dopamin, og som et resultat kroppen produserer mer dopamin-reseptorer på andre nerveceller. L-DOPA stimulerer dopamin-reseptorer selv når dopamin nevroner mangler.

Be legen din om å ta reseptbelagte amfetamin. Amfetamin øker nivået av dopamin. Et eksempel på en resept amfetamin er Adderall.

Spør legen din om du er en kandidat for et stoff som heter deprenyl som øker butikkene av dopamin i systemet og bremser utviklingen av Parkinsons sykdom.

Spis mat som øker dopamin nivåer som mandler, avokado, bananer, meieriprodukter, lima bønner, gresskarfrø og sesamfrø.

Spis matvarer som er rike på antioksidanter som beskytter dopamin-bruker nerveceller fra frie radikaler. Tre antioksidantvitaminer er beta-karoten, vitamin C og vitamin E. De finnes i fargerike frukter og grønnsaker med lilla, blå, rød, oransje og gule nyanser.

Unngå matvarer som sukker, mettet fett, kolesterol og raffinerte matvarer som forstyrrer riktig hjernens funksjon og utarme dopamin nivåer.

Hint

 • Ikke bruk ulovlige stoffer som kokain og ecstasy som øker dopamin. De er farlig for helsen din.

Slik bruker du en Detox Program for barn

Slik bruker du en Detox Program for barn

En detox-program gir kroppen en sjanse til å forbedre sin eliminering prosesser gjennom leveren, kolon, nyrer, lunger og hud. Leveren og tarmene er to av de viktigste, også for barn, og en to ganger i året rensing er sunt for alle. Fordi barn ikke tåler tøffe endringer i sine dietter, og mange er pirkete om mat valg, en detox program for barn skiller seg noe fra det av en voksen. Følgende tips vil være nyttig for deg hvis du bestemmer deg for det er tid for en god rens for barnet ditt.

Slik bruker du en Detox Program for barn

Hvordan bruke Detox programmer for barn

Se etter tegn på at barnet ditt trenger å detox. Tegn inkluderer utslett eller utbrudd, tretthet, irritabilitet, treg fordøyelse, løs eller hard avføring eller forstoppelse; hodepine, akutt ryggsmerter, rennende nese, hoste eller lunge lunger og sparsom eller sterke lukter urin. En av de beste tidene å detox er hvis barnet viser tegn på en kald, lunger eller andre kropps ubalanser og mindre sykdommer.

Kontroller at barnet drikker fem eller seks glass vann om dagen. For barn bør en glass være minst 4 gram.

Kontroller at du har rikelig med frisk frukt og grønnsaker på hånden. Å ha en juicer er nyttig, men ikke nødvendig.

Eliminer følgende fra noen detox diett: Bearbeidet mat - bare bruke hele og naturlige foodsFoods som inneholder sukker eller hydrogenerte oljer (transfett) og kjemiske fargestoffer og preservativesFlour produkter, inkludert pasta, brød, kjeks, kaker, etc.Meats og animalske produkter

På dag én, gi bare klare væsker og urtete som tolereres. Klare vegetabilske buljonger og sukkerfri fruktjuicer er vanligvis godt tolerert. Apple og ikke-søtet tranebær juice er spesielt rensing. Hvis du vil, kan du lage hjemmelaget Jell-O bruker fruktjuicer - bare følg instruksjonene på en unflavored gelatin pakke. Du kan gi ham frukt juice popsicles, men lage din egen for å unngå ekstra sukker og kunstige søtningsmidler, som legger giftig last til leveren.

Gi henne hjemmelaget lemonade, som er saften av to sitroner i vann søtet med ekte lønnesirup. Dette kan tas varm eller kald, to ganger den første dag. Dersom barnet blir spesielt irritabel, gi henne en blanding av pasjonsblomst og kamille te, søtet med honning eller lønnesirup. Disse urtene bidra til å roe nervesystemet. Pass på å la barnet få nok hvile, selv om hun ikke sove.

På dag to, begynner å innføre tykkere væsker (for eksempel supper) og lett å fordøye mat. Hvis du kan finne Slippery Elm Bark, er dette en naturlig cleanser som forbedrer tarmfunksjonen. Her er en oppskrift for Slippery Elm velling, som du også kan legge til havregryn: 1 del Slippery Elm Bark½ del cinnamon1 del vann1 del Maple Syrup

Gjeninnføre frukt og grønnsaker i sine naturlige former. En diett på 50 prosent rå og 50 prosent kokt er ideelt. Fortsette å tilby væsker, inkludert klart vann, og presentere noen av disse matvarene: havregryn, kokt ris, vegetabilske stuinger, soyamelk og andre soyaprodukter som barnet kan tolerere. Du kan også forberede økologiske egg som barnet liker. Usøtet tørket frukt lage sunn snacks. Yoghurt og Kefir er andre sunne mat kilder som barn liker og bidra til å gjenopprette de gunstige bakteriene i tykktarmen.

På den tredje dagen, gjenoppta normal diett, med unntak av bearbeidet mat eller de med kjemikalier, fargestoffer og konserveringsmidler. Frityrstekt mat bør også unngås. Meieri, kjøtt-og fiskeprodukter er sunt i begrensede mengder og best spist fra organiske kilder. For å holde barnet ditt i tipp-topp form, sørg for å alltid ha hendig nok av hele frukter og grønnsaker smaksatt med krydder og urter - disse er naturens medisiner, og vil fungere godt i å holde barnet ditt sunt.

Hint

 • En detox program for barn bør ikke vare lenger enn tre dager.
 • • Hvis du planlegger fremover, er lett å gjennomføre en detox program for barn og kan være morsomt! Her er en liste over matvarer du bør vurdere:
 • Epler
 • Bananer
 • Druer og annen frukt i sesongen
 • Apple, sviske, tranebær, appelsin og drue juice
 • Havregryn, kremen av ris, og hele korn varme frokostblandinger
 • Rensing Urter: Slippery Elm, hvitløk, appelsinskall, nellik, gresskarfrø, Marshmallow Root, Pau de Arco, lavendel, grapefrukt, sitroner, Cilantro (heavy metal detox), persille, kanel, kamille, mynte, løk.
 • • Det anbefales ikke å gi et barn under en alder av to honning.
 • Hvis barnet ditt har tegn på alvorlig sykdom - uløst feber, farget oppspytt, diaré eller magekramper, nedsatt bevissthetsnivå - det er lurt å søke råd av en kvalifisert helse utøveren før du forsøker å detox eller "kur" barnet selv. Spedbarn og barn er ikke små voksne, men har spesielle behov under sykdom som kan kreve profesjonell omsorg.
 • Mange kommersielle detox-programmer inneholder sterke urter som hjelper kroppen til å eliminere avfall. Disse produktene bør ikke brukes til barn som de pleier å være for tøffe for deres skjøre kropper. Du kan bruke følgende individuelle rensing urter, men som har vist seg å være trygt for spedbarn og barn: peppermynte, kamille, lakris rot, kattemynte og fennikel, marshmallow, og glatte alm bark. Disse urtene kan kombineres til velsmakende te til hvilken en liten mengde av honning kan benyttes for søtningsmiddel.

Hva slags mat inneholder mye fiber for småbarn

Fem bidrar til å regulere avføring og blodsukkernivået og holde oss mett mellom måltidene. Holde barna friske ved å gi dem masse hel, naturlig mat som inneholder Overflod mengder fiber.

Hvor mye fiber?

Småbarn bør få fiber fra naturlige matvarer daglig. Hvor mye barnet behov avhenger av barnets alder.

Den generelle fiber regel for barn opp til 9 år er 5 gram pluss deres alder i gram. En fire år gammel bør spise 9 gram fiber daglig.

Når barna fyller 9, deres fiber behov øke.

Matvalg

De fleste friske grønnsaker og frukt inneholder rikelig mengder fiber. Husk å la huden på - det er der det meste av fiber er. Jordbær, epler, blåbær, bananer, grapefrukt, appelsiner, pærer, bringebær, avokado, brokkoli, gulrøtter, grønne bønner, erter, mais og squash er alle gode kilder til fiber og andre viktige næringsstoffer som pjokk trenger for å vokse.

Andre gode valg er hele korn i form av brød, frokostblandinger og pasta. Brun ris - ikke hvit - er også en god, barnevennlig valg. Bønner, frø og nøtter gjør for gode high-fiber snacks.

Making Them Eat Det

Fiber er relativt lett å jobbe inn i barnets kosthold. Mens epler er en god kilde til fiber, og legger til næringsrik peanøttsmør som en dip er både morsomt og sunt. Peanøttsmør inneholder ca 3 gram fiber per servering, og i tillegg til de 5 gram fiber finnes i et medium eple, pakker denne enkle snack en kraftig fiber punch for barna.

Nøtter og frø generelt er en flott måte å legge fiber til måltider og snacks tid. Solsikke og gresskarfrø er elsket av barn i alle aldre, og er små nok til å gi avkall choking farer. Prøv å strø solsikkekjerner på yoghurt eller cottage cheese for en velsmakende snack med en ekstra 3-4 gram fiber.

En annen velsmakende idé er å lage roll-ups som barna kan hjelpe med. Prøv hel-hvete tortillas med peanøttsmør, rosiner, frukt skiver, bær eller bananas-- alle er høy i fiber. En annen god idé for måltid tid er å ha barna fylle opp hel-hvete tortillas med magre proteiner, svarte bønner og friske grønnsaker som paprika, selleri, løk og agurk. Dette måltidet er morsomt å lage, morsomt å spise, og flere importantly-- fullpakket med fiber.

Popcorn er også høy i fiber - og moro for barna å spise, med tilsyn, selvfølgelig.

Fordeler

Fiber har mange helsefordeler, og de fleste barn og voksne ikke får nok.

Fra senket forekomst av tykktarmskreft til forebygging av diabetes, er fiber en helse drivkraft. Oppdra barna til å velge fibrøs mat fører dem til en bane av helse som vil vare livet ut.

Mens fiber er kjent for å regulere fordøyelsessystemet, det hjelper også holde barna full etter måltid og snack ganger. Siden fiber bremser fordøyelsen, det holder barna fra overspising junk food, som kan føre til fedme hos både barn og voksen.

Det kan til og med hjelpe til vekttap og styring, samt holde kolesterolnivået lavt. Mens disse problemene ikke kan være til stede hos småbarn, kan fiber gi barna et forsprang når det gjelder ledende sunne, full, aktive liv.

Advarsel

Fiber kan være ubehagelig dersom spist i overkant. Imidlertid er de fleste barna ikke spiser noe i nærheten av sitt daglige anbefalte mengden fiber, så gå over bord er vanligvis ikke et problem.

Hvis barnet ditt har konsumert for mye fiber, kan symptomer som diaré og mageproblemer oppstå. Dette blir lettet når fiberen arbeider seg gjennom barnefordøyelsessystem.

Immun forsterke vitaminer for barn

Når kalde og influensasesongen treff, er det viktig å vite hva slags mat og kosttilskudd kan bidra til å øke barnas immunforsvar. Forebygging av sykdom er enklere enn å bli kvitt det, så det er smart å mate barnet ditt næringsrik mat. Sammen med hyppig håndvask og unngå folk som er syke, spise sunt kan beskytte barnet ditt fra vinter sykdommer.

Vitamin C

Vitamin C er kjent for sin immun-boosting kraft. Det er også en av de minst kostbare kosttilskudd og finnes i matvarer som poteter, appelsiner, grønn paprika og tomater. Vitamin C øker kroppens produksjon av hvite blodlegemer, som bekjemper infeksjoner. Studier ved National Institute of Health fant det reduserer også risikoen for tykktarm og brystkreft i voksen alder.

Vitamin E

Dette vitamin er en antioksidant, oppsøke og drepe kreftceller etter hvert som de blir produsert. Det er effektivt mot hjertesykdom, så vel. Vitamin E øker kroppens produksjon av B-celler (hvite blodceller som produseres i benmargen), som bekjemper infeksjoner. En fordel for voksne: Vitamin E reduserer tegn på aldring, som oppstår på grunn av en nedgang i naturlig immunrespons. Mat rik på vitamin E inkluderer frokostblanding laget med hele korn, nøtter og tomater.

Bioflavenoids

Bioflavenoids beskytte cellene mot forurensninger i miljøet, blant annet giftstoffer og bakterier. Bioflavenoids også redusere kolesterolet evne til å forholde seg til arterieveggene og skape plakk og blokkeringer som fører til hjertesykdom. Mat rik på bioflavenoids inkluderer sitrusfrukter, soya og røde druer.

Betakaroten

Betakaroten, som finnes i søte poteter, gulrøtter og vinter squash, hjelper kroppen å bekjempe infeksjoner og beskytter hjertet mot skader forårsaket av frie radikaler. Frie radikaler forårsake celleskader som fører til infeksjon og i ekstreme tilfeller kreft. Beta-karoten beskytter kroppen mot kreft ved å hjelpe immunsystemet drepe kreftceller.

Sink

Sink bidrar til å styrke hvite blodlegemer. For mye sink kan faktisk øke infeksjoner, men så vær forsiktig med å gi barnet ditt for mye. Anbefalte kosttilskudd kvoter for sink hos barn varierer fra 3 mg til 11 mg, avhengig av barnets størrelse og alder. I stedet for pastiller eller kosttilskudd, kan du prøve proteinrik sinkkilder som biff, lam eller svinekjøtt. Hvis du foretrekker vegetariske kilder, mate barnet ditt helkorn og gresskarfrø.

Slik fjerner interne parasitter

Slik fjerner interne parasitter


Vekttap, tretthet og gastrointestinale plager er noen av de vanligste symptomene på en parasittinfeksjon. Mennesker er utsatt for mange typer interne parasitter, inkludert pinworms, rundorm og Giardia. Legen din vil kjøre diagnostiske tester for å finne ut nøyaktig hvilken type parasitt har gjort seg hjemme i kroppen din, slik at han kan foreskrive riktig medisinering. Stoffet dosering og lengde på behandlingen vil variere, avhengig av medisiner og infeksjon. Følg alle legens instruksjoner. Vurder å bruke hjemme rettsmidler i tillegg til medisiner for å utvise parasitter.

Slik fjerner interne parasitter

Medisiner

•  Ta en dose på mebendazol, albendazole og pyrantel pamoate samtidig å behandle en pinworm infeksjon. Gjenta dose to uker senere for å hindre en reinfeksjon. Hvis andre i husholdningen lider av den samme infeksjon, bør alle ta doser på samme tid.

Ta en medisiner som tinidazole eller metronidazol å behandle en Giardia-infeksjon. Hvis du tar tinidazole, vil du bare trenger én dose. Infiserte barn kan ta nitazoxanide lettere, fordi det er tilgjengelig som en væske i stedet for en pille. Kvinner som er gravide er mer sannsynlig å ta paromomycin å redusere risikoen for fødselsskader.

behandle en rundorm infeksjon med mebendazole, ivermectin, albdendazole eller pyrantel. Det finnes flere forskjellige typer rundorm infeksjoner, for eksempel trikinose, hookworm, whipworm og loiasis. Den nøyaktige medisin du bør ta avhenger av spesifikk diagnose. Leger ofte foreskrive albdenazole for trikinose og mebendazole for hookworm eller whipworm infeksjoner.

Ta en sekundær medikamenter, i tillegg til stoffet som behandler infeksjoner, hvis legen anbefaler det. Noen pasienter med trikinose erfaring muskelsmerter eller allergiske reaksjoner som larvene inn musklene og frigi kjemikalier. Smertestillende midler behandle muskelsmerter, mens kortikosteroider lindre allergiske reaksjoner.

Hjem Rettsmidler

Endre ditt kosthold for å oppfordre de interne parasitter å forlate kroppen din. Unngå å konsumere sukkerarter, med unntak av honning. Skjær ut enkle karbohydrater fra kosten, slik som raffinert mel produkter, frukt og meieriprodukter. Dette skaper et miljø i kroppen din som er mindre gjestfrie til parasitter.

Boost fiberinnholdet i måltidene dine til å hjelpe utvise parasitter eller ta en fiber supplement.

Spis matvarer som kan bidra til å rydde opp parasittinfeksjon, som papaya frø, gresskarfrø, gulrøtter og rå hvitløk.

8. Ta et papain supplement, som er et fordøyelsesenzym. Det kan bidra til å fjerne parasitter fra fordøyelseskanalen. Ta supplement gang daglig 30 minutter etter eller før du spiser et måltid.

Hint

 • Hvis du er på en spesiell diett av medisinske årsaker, som for eksempel diabetes snakke med legen din før du endrer din diett.
 • Endringer i kostholdet og kosttilskudd bør aldri ta plassen til medikamenter for å behandle en parasittinfeksjon.

Rettsmidler for innvollsorm

Worms er en vanlig parasitt ansvarlig for 40 millioner infeksjoner i USA hvert år. De oftest infisere barn rundt barneskole alder. Ormer spres ved kontakt med ormen egg, som deretter overført til fordøyelsessystemet via mat som forbrukes, eller for hånd-til-munn kontakt.

Hva er innvollsorm?

Innvollsorm er parasitter som lever i tarmen av vårt fordøyelsessystem. Mange forskjellige typer ormer eksisterer, inkludert bendelorm og hakeorm; den vanligste variasjon er threadworm, eller Enterobius vermicularis. Disse ormene gi symptomer som anal kløe og tap av matlyst. Threadworms er svært smittsom og svært vanlig blant små barn. Til tross for populær myte, kan du ikke ta threadworms fra husdyr, som de bare leve i menneskelige verter.

Naturlig rettsmidler

En rekke dagligdagse matvarer kan hjelpe i å utvise innvollsorm. Hvitløk er ofte brukt til å drepe ormer i fordøyelseskanalen: En vanlig metode er å tygge et par fedd fersk hvitløk hver morgen før frokost til symptomene avtar. Kokos har også vist seg å ha antiparasittiske egenskaper og kan ha en lignende effekt ved inntak frisk hver morgen. Gresskarfrø er også et populært middel; prøve å legge en kopp bakken frø til 1/2 kopp varm melk med en dash av honning for smaken. Bland godt og konsumere hele blandingen. Eventuelle naturlige løsninger bør inntas på tom mage, etterfulgt av et par skjeer av frisk olivenolje noen timer etterpå for å bidra til å rense tykktarmen.

Pharmaceutical Treatment

En rekke av siruper, tabletter, tyggbare formuleringer, tilgjengelig fra apoteker, er utformet for å drepe voksne ormer, men ikke ormen egg, inne i fordøyelseskanalen. Husk å behandle hele familien for å hindre ny infeksjon. Noen av disse behandlingene skal ikke brukes på barn under 6 måneders alder eller gravide kvinner, så ta kontakt med legen din om råd i slike tilfeller.

Forebygging

Det er viktig å bryte ormen livssyklusen for å hindre re-infeksjon. Threadworm egg kan være til stede i huset, så gi alle overflater en grundig rengjøring. Vask klær og sengetøy med varmt vann for å drepe eventuelle gjenværende egg. Ikke glem ditt barns teddy eller favoritt teppe. Sørg for at hele familien er praktisere god hygiene, inkludert dusjing regelmessig og vask hendene grundig, spesielt etter å gå på do. Fraråde barn fra å spise med hendene og sette gjenstander i munnen.

Mat Meny for Fluid begrenset diett

Hvis legen din har bedt om at du starter en væske-diett eller en lav-natrium diett, er hun trolig bekymret for hvor mye vann som du beholder i kroppen din. Væskeretensjon kan være forårsaket av en rekke faktorer, inklusive nyre-eller leversykdom eller tilstander som angår hjerte-eller lymfesystemet. Uansett hva det underliggende problemet som forårsaker din væskeretensjon, kan du bidra til å redusere mengden av væske kroppen beholder ved å følge en lav-natrium diett.

Om Low-Sodium Diet Meny

Selv om du prøver å redusere mengden vann kroppen din beholder, må du være sikker på å drikke minst seks til åtte 8-oz. glass vann om dagen for å hjelpe kroppen din hydrat, som vil tillate det å frigjøre uønskede væsker. Spis mindre måltider i løpet av dagen - minst fem lette måltider om dagen. Aldri tillate deg selv å bli sulten. Spis rikelig med sitrusfrukter og meloner. Dette er naturlige diuretika og er rike på kalium, som hjelper kroppen å opprettholde en sunn balanse av væsker. Sørg for å få minst seks porsjoner med grønne, bladrike grønnsaker hver dag. Spise flere porsjoner med ris, poteter eller pasta hver dag, som stivelse vil hjelpe kroppen din regulere sin metabolisme og vannstand. For snacks, spise nøtter, frø og hele korn crackere. Prøv å få minst 1300 mg kalsium om dagen, enten fra melk, yoghurt eller osteprodukter. Spis mindre rødt kjøtt og mer fisk. De omega-3 fiskeoljer er gode regulatorer av kroppens stoffskifte og væsker. Viktigst, unngå alt salt. Bruk andre krydder til smaken din mat og innkjøps bare ferske ingredienser for å unngå den ekstra natrium i hermetisk og bearbeidet mat.

Frokost

Spis 1/2 kopp frisk sitrus fruktsalat, toppet med 2 ss. av fettfattig yoghurt. Du kan strø en håndfull solsikkefrø eller valnøtter på toppen for ekstra protein og smak. Drikk en 8-oz. glass vann eller en kopp urtete.

Mid-Morning Snack

Spis en banan og 2 ss. av ristede mandler eller gresskarfrø. Drikk en kopp avkjølt urtete, smaksatt med honning eller presset sitronsaft.

Lunsj

Legg 3/4 kopp stekt eller bakt kylling bryst til en plate av blandet salat, tomater, kikerter og skiver rød og grønn paprika. Toppe salat med olivenolje og ingen salt krydder, for eksempel basilikum, oregano og pepper. Som en siderett, forberede 1/2 kopp brun ris med sesamfrø på toppen. Ha en halv avokado med sitronsaft til dessert.

Snack

Spis 1/2 kopp frø, tørket frukt eller nøtter for en ettermiddag snack. Drikk en 8-oz. glass vann eller avkjølt urtete.

Middag

Forbered din favoritt fisk ved hjelp av olivenolje og sitronsaft for krydder. Bake eller broil fisken, og dryss den med friske urter like før servering. Som en siderett, kan du spise en frisk salat med olivenolje eller lav-salt vinaigrette dressing og 1/2 kopp brun ris, sauterte grønnsaker i olivenolje med friske urter og pepper, et glass rødvin og en halv honningmelon for dessert. Drikk en 8-unse glass vann smaksatt med sitron.

Midnight Snack

Spis 1/2 kopp frossen yoghurt med jordbær. Drikk et glass vann eller varm urtete.

Hvordan øke mannlig fruktbarhet Naturligvis

Hvordan øke mannlig fruktbarhet Naturligvis


Det er mange naturlige og effektive måter for en mann å øke sin fruktbarhet. Følgende trinn vil gi deg de mest effektive måtene.

Hvordan øke mannlig fruktbarhet Naturligvis

Naturlig kosttilskudd

Tar visse vitamin og urte kosttilskudd er en fin måte for en mann å øke sin fruktbarhet. Hodet ned til din lokale vitamin eller stoff butikken og plukke opp vitamintilskudd som sink, vitamin B6, vitamin B12 og vitamin E. Et par andre naturlige kosttilskudd som forbedrer sperm helse og fruktbarhet er Ginseng, Saw Palmetto, og aminosyrer som arginin og L-karnitin.

Unngå iført truser

Hvis du bruker truser, anbefales det at du bytter til boksere. Iført truser senker en manns sædkvalitet, noe som gjør det mindre sannsynlig for ham å impregnere en kvinne.

Diet

Husk å spise rikelig med vitamin rik frukt og grønnsaker. Det anbefales også å spise gresskar og solsikkefrø. Spis 1/4 kopp solsikke og gresskarfrø daglig for best resultat.

Merk: Rå usaltede frø er bedre

Øvelse Daglig

Daglig mosjon vil øke blodstrøm og sirkulasjon, og dermed øke din fruktbarhet / sædkvalitet. Husk å sette av 45 - 60 minutter per dag til moderat trening.

ting å unngå

Menn som har fertilitetsproblemer bør unngå følgende:

Røyking
Drikking
Narkotika
Spesifikke medisiner
Koffein

Dårlig mannlig fertilitet er vanligvis et resultat av en eller en kombinasjon av de ovennevnte.

Menn som har problemer med å få barn bør oppsøke lege for å sørge for at det ikke er noe fysisk galt.

Rettsmidler for Tarmparasitter

Innvollsparasitter er en hard og vanskelig problem. De vil vanligvis hjemsøke deg gjennom egg i maten, og deres livssyklus kan være vanskelig for en person å leve gjennom. De vil ofte bunker ned i tarmen for lang tid, og de kan sterkt påvirke din fordøyelsen helse, som igjen vil påvirke resten av din helse. Men de er ikke umulig å behandle. Det finnes mange metoder for å eliminere disse irriterende ormer.

Narkotika Terapi

Narkotika er en av de mest effektive måter å ødelegge tarmparasitter. Det er noen som er én dose og er utrolig sterk. Andre er svakere og finner sted over en periode på uker. Det er viktig å ta medisinen nøyaktig slik det er foreskrevet. Medisinene kan være nærtagende og veldig spesielt om hvordan de fungerer. Narkotika inkluderer mebendazole, tiabendazol, metronidazol og nitazoxanide. Narkotika er den mest effektive måten å ødelegge parasitter, men de kan ha bivirkninger som kvalme, oppkast, hodepine, diaré og ørhet.

Ernæring og kosttilskudd

Noen ganger, er det bare å forbedre kostholdet ditt kan hjelpe. Rå hvitløk, gresskarfrø, rødbeter, gulrøtter og granatepler alt arbeid for å hjelpe drepe ormer. En blanding av honning og papaya frø er en potent blanding. Prøv å unngå enkle sukker og karbohydrater; dette vil bare mate ormer og gjøre dem verre.

Homeopati

Homeopati er svært viktig. En god homeopat vil først oppdage hva parasitt du har. Han vil da snakke med deg om den omsorg han kan gi deg og prøve å finne ut dine styrker og svakheter som person. En god homeopat vil forstå at ikke alle kan forholde seg til samme type behandlinger, og at det er viktig å velge riktig behandling for den rette personen. Han vil prøve mange forskjellige behandlinger for å bestemme hvilken som er den rette typen for deg. Hvis du er i sterk helse og ønsker å kvitte seg med parasittene raskt, kan en homeopat foreskrive deg en av de stoffene som er beskrevet i punkt 1 for å drepe disse parasittene. Hvis du er svakere og kan ikke ta styrken av narkotika, kan han foreskrive kosttilskudd. Noen ganger kan en homeopat vil fore yoga, akupunktur eller massasje terapi. Disse behandlingene å behandle symptomene på parasitt infestasjon, slik som kvalme, magebesvær og stress. Dette homøopatisk tilnærming er spesielt bra for parasitter, fordi det å ha parasitter kan være slik en pinlig sykdom. Ved å behandle deg med respekt og verdighet, kan en homeopat hjelpe deg å unngå forlegenhet av under behandling.

Hva er behandlingen for en parasittisk infeksjon?

Parasitter er ikke bare et problem for underutviklede land. Det finnes utallige måter du kan bli infisert. Du kan bli smittet ved å spise kokt kjøtt, ved å gå barbeint, gjennom insektbitt, drikke forurenset vann eller inhalering forurenset støv. Symptomene på en parasittisk infeksjon, kan variere, avhengig av parasitten. Noen ganger kan du ha parasitter uten å ha noen symptomer. Generelt, men vanligste symptomene er diaré, magesmerter, oppblåsthet, flatulens, kvalme, oppkast, dysenteri, tretthet, vekttap og en kløe eller utslett rundt anus. Du kan også legge merke ormer i avføringen.

Medisiner

Mange forskjellige medikamenter kan bli brukt til behandling av en parasittinfeksjon. Den type medisin legen foreskriver kan avhenge av hvilken type parasitt du har. Narkotika ofte foreskrevet for hakeorm og pinworms inkluderer albendazole, mebendazole og pyrantel pamoate. Hvis du har en bendelorm infeksjon, vil du bli gitt en enkelt dose av praziquantel. Noen ganger kan det bendelormlarver reise til hjernen. I disse tilfellene kan pasienten ta flere medikamenter, inklusive kortikosteroider for å behandle inflammasjon. Giardiasis er en intestinal parasitt som ofte forurenser vannforsyning. Medisiner som kan behandle giardiasis inkluderer tinidazole, metronidazol og nitazoxanide. Gravide kvinner bør ikke ta noen av de medisiner som brukes til å behandle parasitter. Sjekk med legen din om alle mulige bivirkninger av medisinen.

Ernæring

Gode ​​ernæringsmessige vaner kan bidra til å befri kroppen for parasitter, samt bidra til å hindre deg fra å få dem i første omgang. Sikt på en diett høy i fiber, frukt, grønnsaker og helkorn, da disse vil bidra til å rense kroppen din og forbedre immunforsvaret. Begrense matvarer som parasitter trives på. Dette inkluderer sukkerholdige og fettholdige næringsmidler, samt meieriprodukter. Drikk rikelig med vann. Prøv å spise en blanding av honning og papaya frø. Disse matvarer, samt rå hvitløk, gulrøtter, gresskarfrø, rødbeter og granatepler kan bidra til å rense kroppen for parasitter. Legge probiotika, som acidophilus, til kosthold kan forebygge parasitter sprer seg.

Herbal rettsmidler

Du kan også finne noen lettelse med naturmidler. Malurt urt og sitrus seed extract kan både bidra til å bekjempe innvollsparasitter. Hvis du kjøper disse kosttilskudd, følg nøye instruksjonene på etiketten og ikke overforbruk malurt. Du kan også prøve noen urter som inneholder berberine, som er en antimikrobiell stoff som kan hindre parasitter fra settling i tarmen. Goldenseal, goldthread, berberis og Oregon drue er alle urter som inneholder berberine. Sørg for å spørre legen din om å ta urte kosttilskudd. Det er en mulighet for at du kan være allergisk mot dem eller at din nåværende reseptbelagte medisiner samhandler med dem.

Hvordan å miste vekt som en modell

Hvordan å miste vekt som en modell


Du ønsker å miste den babyen fett og har en kropp som en modell, men du vet ikke hvordan du skal få det perfekte slank figur uansett hvor mye trening du får eller hvor mange grapefrukt du spiser til frokost. Les videre for å finne ut hvordan modellene gå ned i vekt ved å øke sin metabolisme og ved å kjøpe sunne vaner når det gjelder å spise ute.

Hvordan å miste vekt som en modell

Øke stoffskiftet å gå ned i vekt

•  Spis mer enn 1000 kalorier om dagen. Jada, kan du miste noen pounds på et blunk flat på 1000 kalorier eller mindre om dagen, men kroppen din vil føle seg tom som vil bremse ned stoffskiftet i stedet. Du vil føle deg sløv og trøtt, og det vil faktisk gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt.

Nyt frokost og spise mini, til kalorifattig snacks mellom måltidene holde energinivået oppe og stoffskiftet arbeids - ting en modell trenger for å holde opp sin krevende tidsplan.

Begrens alkoholinntaket. Å drikke alkohol undertrykker kroppens makt til å forbrenne fett. Hvis du må, ha en høy-volum drikke med lavt alkoholinnhold, som øl, og begrense det til én drink om kvelden. Også, drikke rikelig med vann for å holde kroppen hydrert og holde giftstoffer spylt ut av systemet.

Legg sort pepper, ingefær og chili peppers til kosthold. Det vil hjelpe deg å forbrenne fett og gå ned i vekt raskere ved naturlig heve kroppstemperaturen.

Øk din muskelmasse ved å gå til gym og delta i vektløfting øvelser eller aerobicklasser, carting din egen dagligvarer i eller ta trappene på jobben. Fett brenner 90% mindre kalorier enn muskel gjør, så jo mer muskelmasse du har jo høyere stoffskiftet vil være.

Ta vitamin B (særlig B-12), kalsium og jod regelmessig. B-vitaminer gi deg mer energi, kalsium øker metabolismen, og jod aktiverer skjoldbruskkjertelen som bidrar til å regulere stoffskiftet. Også, spise mat med høyt omega-3 fettsyrer som utjevner blodsukkernivået og bidrar til å begrense store appetitt.

Brygge en kopp grønn te for å holde appetitten i sjakk. Grønn te bidrar til å holde fett butikker på et minimum, og øker din energi.

Tips for å spise ute på en sunn måte

dempe appetitten ved å drikke en kopp grønn te eller en diett brus før du går til restauranten. Det vil bidra til å eliminere sultfølelse og holde deg fra å bestille mer mat enn du trenger eller ønsker.

9. Velg den minste plate du kan finne på buffébordet. Fylle det opp vil ikke bust midjen din. Motstå trangen til å revidere buffet tabellen. I stedet, drikke mye vann med måltidet som vil fylle deg opp raskere.

Plukk en forrett eller to i stedet for å bestille en tre-retters måltid. De fleste restauranter tilbyr i dag store porsjoner som lett kan tilfredsstille din sult og holde deg mett uten følelse for full.

Ordre et måltid som er dampet, bakt, grillet eller kokt. Hold deg unna stekt mat og mat tilberedt med kremete sauser. Velg en grønn salat i stedet for pommes frites eller poteter, og ikke bruke for mye salat dressing.

Send brødet tilbake med servitør, og sørg for å la litt mat på tallerkenen din. Be om en doggie bag og spise resten til middag neste dag.

Sosialisere på et cocktailparty ved å begrense deg selv til å spise en matbit på en gang, spesielt friske grønnsaker og hummus-baserte dips. Spis sakte og ikke dvele ved forrett bordet.

Unn lys øl eller drinker blandet med brus i stedet for tonic. Tonic har flere kalorier. Hold deg unna drikker laget med fruktjuice som også har skjulte kalorier. Prøv diet Coke eller diett Sprite, eller en hvitvin spritzer som en lav kalori sommer favoritt.

Hint

 • Tilsett 5 pounds av muskel og du kan brenne 250 flere kalorier om dagen som en høy-energi-modellen.
 • Foods høy i Omega-3 fettsyrer er lin, hamp frø, valnøtter, gresskarfrø, laks, makrell og sild. Linfrøolje er også et godt supplement.
 • En sikker måte å vite om du får nok vann er å sjekke fargen på urinen din. Dersom det er klart eller en veldig lys gul så du får nok.
 • Spise din favoritt mat innen moderasjon. Frata deg av godbiter vil bare gjøre deg misfornøyd, og kan gjøre deg overstadig.
 • Ikke gå på en kjendis diett. Mest begrense visse matvaregrupper som til slutt oppfordrer folk som modeller for å forlate kostholdet helt.