Digidexo.com

Hvordan behandle Heat utslett med hjem rettsmidler

Varmeutslett, preget av små røde nupper, kløe og hevelse, er en hud tilstand som vanligvis oppstår under varme sommermånedene. Mens de fleste varme utslett rydde opp i løpet av 7 dager, noen mennesker lider av det fra det mye lenger. Dreven svetting bidrar til dette problemet og den påfølgende kløe kan føre til elendighet og øverstkommanderende ubehag. Relief kan bli funnet, men gjennom bruk av enkle hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Ta opp til tre kalde bad eller dusjer en dag når du har varme utslett og lufttørke kroppen din etterpå. Unngå slathering på fete kremer, da de kan forverre tilstanden din.

Kombiner en kopp vann med en teskje natron, og deretter suge en vaskeklut i den. Bruk den til de berørte områdene i løpet av dagen i 10-15 minutter om gangen. Dette bør lette kløe forbundet med varmeutslett.

I stedet for å kaste bort vannmelon papirmasse, sette den til god bruk i å hjelpe til å behandle din varmeutslett. Kjøle massen til å sørge for at det er fint og kaldt, og deretter gni det på de delene av kroppen der utslettet er forekommende å kjøle seg ned huden din.

Cornstarch er en pålitelig metode for behandling av varme utslett. Kombiner det med nok vann til å lage en lime og sette den på området der utslettet har brutt ut og holde den på lenge nok til å la den tørke. Suge et håndkle i kaldt vann og tørk av cornstarch lim fra kroppen din.

Drikk fire glass lime juice daglig for å bli kvitt din varmeutslett. Som et spørsmål om faktum, kan dette være en god praksis å gjøre under varme månedene, for å hindre varme utslett oppstår i det hele tatt.

Hold en ispose tilgjengelig hele sommeren, i tilfelle varmeutslett. Bruk den til kløende, hovne områder av huden din med noen timer for å roe det ned.

Pass på hva du slitasje. Klær som er for stramt og laget av materialer som nylon vil føre til at kroppen til å svette mer, noe som er den viktigste grunnen til at du får varmeutslett i første omgang. Iført løs, vil bomull klær holde deg mye kulere og forhindre at varmeutslett fra forverring.