Digidexo.com

Korrigerende strekker seg Termin Shoulders

Korrigerende strekker seg Termin Shoulders


Termin skuldre, også kjent som avrundede skuldre, og frem hodet og skulder holdning, er en vanlig tilstand der hodet og skuldrene er vinklet framover, stikker haken ut, og skuldrene er bøyd over. Hos personer med skrivebord jobber, til å lene deg fremover se på tekst eller en dataskjerm i en lutede posisjon kan være årsaken til avrundede skuldre. Idrettsutøvere og sports entusiaster kan lider av denne tilstanden på grunn av gjentatte fysiske aktiviteter, for eksempel svømming og vektløfting, at stress brystmusklene mer enn ryggmuskulaturen. Denne tilstanden er kjent som øvre kryss syndrom av fysioterapeuter, og det kan bli korrigert med en rekke strekninger.

Strekker på arbeidsplassen

Strekk ofte å korrigere dine terminrene på jobb. "Mens Health" magasinet anbefaler å få opp fra skrivebordet hver time eller så, og gjør et sett av 10, tre-sekunders skulder inndragninger. For å utføre strekningen, stå oppreist, flytte skuldrene tilbake som du skyver skulderbladene sammen, holde hodet, skuldre og bekken i en rett linje. Gjør denne øvelsen regelmessig gjennom hele arbeidsdagen vil forbedre holdningen din og bidra til å korrigere dine termin skuldre.

Doorway Stretch

Stå i en døråpning med armene langs siden. Grep sider av døråpningen på ca hoftenivå. Lene seg frem for to til fem minutter om gangen for å strekke fascia, bindevev i brystet og mage områder. Gjenta dette daglig. Denne strekning er viktig fordi i individer med forover skuldre, det fibrøse vevet i disse områder har vanligvis blitt forkortet over tid og må korrigeres ved strekking.

Gulv Strekker

Det er to gulv strekninger som vil forbedre avrundede skuldre. Riktig utføre skulder bortfører strekning ved å ligge flatt på ryggen med bøyde knær og armene utvidet rett over deg. Sakte senke armene til gulvet på hver side av hodet, holde dem rett. Hold denne i 20 sekunder. Har to sett med 12 repetisjoner.

For å gjøre den knelende lat strekning, komme ned på hender og knær. Med hodet bare noen få inches bort fra en sveitsisk ball, komme ut og strekke en arm på ballen. Flytt arm på ballen fremover til du kjenner en svak spenning i skulderen din. Hold i 20 sekunder og deretter flytte den innover i en diagonal til du føler en liten strekk. Gjenta med motsatt arm. Har to sett med 12 repetisjoner.

Wall Stretch

Gjør vegg arm strekninger, eller "skrelle" strekninger, for å hjelpe korrigere termin skuldre. Stå mot en vegg og plasser armen mot det, fingrene og armen vinkelrett på kroppen din. Hold skulderen og armen tett mot veggen, rotere kroppen din mot veggen bak deg ved å bevege føttene. Når du føler en strekk i brystmusklene, hold posisjonen i 20 sekunder. Gjør motsatt side. Når du kan gjøre øvelsen i en rett vinkel til veggen, flytte armen opp gradvis for å øke fleksibiliteten. Har to sett med 12 repetisjoner.