Digidexo.com

innsnevring urinrør

Sex prostataproblemer

Prostatakjertelen bidrar til sunn seksuell funksjon. I sin tur, kan prostata problemer føre til seksuell dysfunksjon. Din helsepersonell kan diagnostisere prostata problemer gjennom en medisinsk undersøkelse. Med riktig behandling, kan problemer med både prostata og seksuell funksjon bli kurert eller forvaltes.

Prostata Funksjon

Prostata er en liten kjertel som er pakket rundt urinrøret der den møter blæren. Alt av prostata funksjoner er ikke helt forstått, men dens viktigste funksjon synes å være utskillelsen av næringsstoffer for sæd. Ved utløsning, utskiller prostata væske, som blander seg med de sæd og utskilles gjennom urinrøret. Næringsstoffer fra prostata tillate sperm til å leve lenger inne i skjeden, og hjelpe dem til å fullføre sin reproduktive funksjon.

Prostata-Related seksuelle problemer

De fleste prostata problemer --- inkludert prostatitt, godartet prostata hyperplasi og prostatakreft --- føre til at prostatakjertelen til å hovne opp eller forstørre. Dette kan innsnevre urinrøret og forhindre ejakulat fra å bli uttrykt. Prostataproblemer kan også forårsake smerte eller brenning under utløsning, eller gjøre det vanskelig å få ereksjon. Dette gjelder særlig med prostatakreft eller godartet prostata hyperplasi som krever kirurgi. Strålebehandling og prostata fjerning kirurgi kan både skade nervecellene som kreves for å oppnå og beholde en ereksjon.

Prostata eksamen

Hvis du har problemer med å fullføre seksuelle handlinger eller opplever smerter under sex, se helsepersonell for diagnose. Hvis han mistenker prostata er årsaken, vil han ofte undersøke prostata for unormal hevelse eller vekst. Under en prostata eksamen, vil han be deg om å stå med føttene fra hverandre og bøye litt. Ved hjelp av en steril hanske og litt glidemiddel, vil helsepersonell deretter sette fingeren inn i anus. Du kan føle mildt press og ubehag, men det bør ikke være smertefullt. Når du er inne, vil han bruke fingeren til å undersøke prostatakjertelen for noe uvanlig. Etter prostata eksamen, kan legen din også be om en urinprøve for videre analyse.

Sex Under prostata behandling

Hvis helsepersonell fastslår at prostata forårsaker seksuelle problemer, vil han behandle prostata i håp om at seksuell dysfunksjon vil klare opp. Avhengig av årsaken til prostata problem, kan han forskrive antibiotika, anbefaler prostata massasje eller foreslå kirurgi. Uansett tilstand, vil du bli bedt om ikke å ha sex under behandlingen. I de fleste tilfeller vil det være minst et par uker før du er klarert for seksuell aktivitet. Din helsepersonell kan gi deg en mer bestemt tidsramme basert på dine spesifikke tilstand.

Fremme en sunn prostata

Hindre prostata forårsaker seksuell dysfunksjon begynner med å holde prostata sunt. Opprettholde god hygiene ved å holde kjønnsorganene rent og tørt. Mens noen mennesker tror at det å ha hyppig sex kan forebygge prostataproblemer, er det ingen forskning for å underbygge denne påstanden. Noen har også fremmet ta kosttilskudd for prostata helse, som så Palmetto ekstrakt. Imidlertid ikke American Urological Association, den ledende kilden på mannlige reproduktive helse, ikke anbefale disse kosttilskudd fordi de ikke har vist seg å være fordelaktig. Dette betyr ikke at du ikke kan ta dem, men sjekk med legen din på forhånd. Har din prostata undersøkt regelmessig, slik at hvis du opplever problemer, kan de bli behandlet før de begynner å påvirke din seksuelle helse.

Årsaker til Hyppig og påtrengende vannlating

Årsaker til Hyppig og påtrengende vannlating


Hyppig og presserende vannlating er to separate symptomer som, sammen, er tegn på potensielt alvorlige medisinske tilstander. Hyppig vannlating er løst definert som behovet for å urinere mer enn vanlig; antall ganger varierer fra person til person. Påtrengende vannlating, på den annen side, er den plutselige, ofte ubehagelig, trenger å urinere. De vanligste årsakene til dette er urinveisinfeksjon, diabetes, graviditet, prostataproblemer, interstitiell cystitt, diuretika og nevrologiske problemer.

Urinveisinfeksjon

En urinveisinfeksjon, eller UTI, er en infeksjon som ligger hvor som helst i urinveiene, fra nyrene til urinrøret. De oppstår når bakterier inn i urinrøret og blæren. Andre symptomer er feber, magesmerter, brennende eller smertefull vannlating og grumsete eller blodig urin. Behandlingen krever antibiotika, som skal startes så snart som mulig for å hindre smitte i å spre seg til nyrene og blodet.

Diabetes

Hyppig vannlating er et vanlig tegn på type 1 og 2 diabetes mellitus og diabetes insipidus. Diabetes mellitus, ofte referert til som diabetes, er karakterisert ved utilstrekkelig insulin i kroppen, forårsaker en høy konsentrasjon av glukose. Kroppen ofte forsøker å kvitte seg med overflødig glukose ved å øke urinproduksjonen. Diabetes insipidus fører til hyppigere, fortynnet vannlating på grunn av ulike årsaker, for eksempel hormonmangel eller hypofyse dysfunksjon.

Graviditet

Hyppig og presserende noen ganger vannlating oppstår under svangerskapet. Som livmoren vokser, det gradvis presser på de omkringliggende organer, inkludert blæren.

Prostata Problemer

Som graviditet hos kvinner, kan en forstørret prostata forårsaker hyppig vannlating hos menn. Som det innsnevrer urinrøret, kan det blokkere strømmen av urin. Blæren vil kontrakten ved små mengder urin, så dette blokkering fører til hyppigere vannlating av mindre mengder.

Interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt er en betennelse i interstitielle celler i blæren, som tillater den å utvide og kontrakt. Årsaken til denne tilstanden er ukjent, men det fører ofte hyppig eller haster vannlating.

Diuretika

Diuretika brukes til å behandle høyt blodtrykk og væskeansamling ved å opptre på nyrer, spyle overflødig væske fra kroppen. Å kvitte seg med væsken, kroppen må urinere oftere.

Nevrologiske problemer

Skader på nerver som forsyner blære og urinveiene kan føre til hyppige eller påtrengende vannlating. Hjerneslag, svulmende disker i ryggraden, kan skade og til og med graviditet påvirke nervesystemet og manifest som urinveisproblemer.

Måter å fremme god prostata helse

Mange menn lider av prostata problemer, særlig ettersom de blir eldre. Det er viktig for menn å ta vare på sine prostata slik at de kan redusere sjansene for å utvikle prostata problemer som BPH (godartet prostatahyperplasi), prostatitt eller prostatakreft. Det er tips om vedlikehold av prostata, som hvis de følges, vil minske sjansene for å utvikle problemer med prostata.

Saw Palmetto

BPH bevirker en forstørret prostata, som innsnevrer urinrøret. Den innsnevring fører et problem med flyten av urin, som er en ubehagelig og smertefull tilstand. Saw Palmetto, en plante som vokser i den sørøstlige delen av USA, har vist seg å lindre betennelse i prostata og la urin å passere fritt. Det er også ofte brukt for behandling av prostatakreft.

Saw Palmetto er en helt naturlig urt. Det anbefales at du tar 320 mg daglig. Du kan ta dosen alt på en gang, eller dele den i to doser.

Prostata Massasje

Prostata massasje er blitt kjent for å hjelpe i prostata helse. De kan gjøres internt eller eksternt, skjønt en intern prostata massasje har blitt funnet å være mest fordelaktig. Når du massere prostata, slipper du overflødig væske, trykk og rusk som har bygget opp rundt prostata. Det er utvist gjennom urinrøret. Prostata massasje er en utmerket måte å hjelpe behandle og forebygge prostatitt, samt hindre andre prostata problemer. Det er prostata masserer verktøy du kan kjøpe, eller du kan velge å massere prostata manuelt.

Diett

Kosthold er en svært viktig del av å leve sunt. Ditt kosthold kan forebygge mange sykdommer og helseproblemer, blant annet problemer med prostata. Forskere i Canada oppdaget at menn spiser en diett høy i fytoøstrogener kan bidra til å redusere risikoen for prostatakreft.

Fytoøstrogener er plantemolekyler. De har en svak østrogen effekt og blir brukt av de samme kroppsdeler som behandler hormonet østrogen. Østrogen er en behandling som brukes i behandling av prostatakreft. Østrogen virker ved å redusere testosteronnivå.

Matvarer som er høy i fytoøstrogener er soya produkter som soyabønner og nøtter. Andre matvarer som tilbyr gode kilder til fytoøstrogener er peanøtter, solsikkefrø og bær.

Bivirkninger av TURP Surgery

Transuretral reseksjon av prostata er en vanlig operasjon for fjerning av den forstørrede delen av prostata hvor den innsnevrer urinrøret. Det er gjort når en pasient har blødninger gjennom urinrøret, nyreskader på grunn av urin backup, hyppig vannlating eller en manglende evne til å urinere, eller steiner i blæren.

Forsiktighetsregler

Operasjonen varer ca 90 minutter, og pasienten på sykehuset om tre dager med et kateter koblet til renne urin. Etter operasjonen, bør du drikke mye vann, spise en balansert diett og unngå kjøring, tunge løft eller bruker maskiner. En profylaktisk avføringsmiddel er ofte gitt for å forhindre forstoppelse og strai.

Komplikasjoner

Etter TURP kirurgi, kan det være litt blod i urinen, ubehag, haster å urinere eller problemer med urin kontroll. Tre av ti menn opplever et tap av seksuell funksjon i opptil et år.

Side Effects

En vanlig bivirkning er tørr klimaks, et problem med utløsning som kan gjøre pasienten steril. Andre bivirkninger inkluderer problemer urinating, ubehag mens urinering og inkontinens.

Seksuelle Effects

Pasienter opplever ofte et tap av seksuell funksjon eller ubehag under sex, men disse symptomene vanligvis avta over månedene etter TURP kirurgi. De fleste menn gjenvinne evnen til å nyte sex bare måneder etter inngrepet.

Recovery Time

Jo lenger du led symptomer før du får operasjonen, jo lenger du trenger å komme seg etter operasjonen. Hvis du var i stand til å få ereksjon før TURP kirurgi, bør du være i stand til å gjøre det etterpå.

Andre Trusler mot Recovery

Etter operasjonen, kan ekstra prostatavevet vokse tilbake og blokkere urin flyt. Blæren seg selv kan bli skadet eller infisert. Musklene rundt urinrøret kan bli skadet under operasjonen, og føre til at det å være vanskelig å kontrollere urin flow. Arr rundt urinrøret kan begrense den, og forårsake at urinrøret til å trenge å bli strukket senere.

Grønn Laser prostatektomi

Prostatakjertelen er et organ som bare finnes hos menn. Det er plassert ved utløpet av urinblæren og omgir en del av urinrøret, gjennom hvilken urin passerer røret. Funksjonen av prostata er å bidra til å styre strømmen av urin og for å frembringe forutgående væske. Som menn alder, prostata ofte blir større, en tilstand som kalles benign prostata hypertrofi eller BPH, som ikke må forveksles med prostatakreft. En forstørret prostata kan innsnevre urinrøret som gjør det vanskelig å tømme blæren. En metode for behandling av BPH er ved grønn laser prostatektomi, også kalt lysfølsomme fordampning av prostata (PVP).

Symptomer

Grønn laser prostatektomi er en teknikk som bruker grønn laser-lysenergi til å fordampe overskudd av prostatavev raskt og presist. En grønn laser prostatektomi er gjort for å lindre symptomene på en forstørret prostata. Symptomer inkluderer hyppig vannlating, urinering mer om natten, stoppe og starte, svak urin flow, følelsen at blæren ikke er tom, eller i ekstreme tilfeller en manglende evne til å late vannet i det hele tatt.

Risiko

Grønn laser prostatektomi kirurgi har færre komplikasjoner enn invasive prosedyrer, metoder som involverer kutte gjennom huden for å nå prostata. Disse risikoene kan innebære vanskeligheter med urinering umiddelbart etter inngrepet, midlertidig kreve en urinkateter til å tømme urin fra blæren, urinveisinfeksjoner, arrdannelse som kan kreve ytterligere behandling, retrograd ejakulasjon, en tilstand der sæden renner ut i blæren, og erektil vanskeligheter. Heldigvis er disse komplikasjoner er sjeldne.

Forberedelse

Starter ti dager før prosedyren, vil du bli pålagt å stoppe eller redusere eventuelle blodfortynnende medisiner som aspirin, ibuprofen, vitamin A, naproxen, Coumadin, eller warfarin, for å redusere blødning. Et elektrokardiogram (EKG), brystet X-ray, og blodprøver vil også bli gjort om ti dager før operasjonen. Hvis legen din bestemmer om en generell anestesi, vil du bli bedt om ikke å spise eller drikke noe etter midnatt på dagen av operasjonen. Legen din kan også foreskrive en antibiotika og smertestillende medikamenter.

Prosedyre

Grønn laser prostatektomi er gjort på sykehuset, vanligvis som et poliklinisk prosedyre. Men noen ganger en overnatting er nødvendig, er det ikke uvanlig å være ute av sykehuset i et par timer. En anestesilege vil administrere narkose eller spinal blokk. Din kirurg vil sette laseroptisk enhet gjennom penis å nå prostata. Bruke grønt lys laser, vil kirurgen fordampe overflødig prostata vev som forårsaker problemet. Operasjonen tar vanligvis mindre enn en time.

Resultater

Forbedring i urin flow er vanligvis merkbar umiddelbart. Pasienter som har vært fulgt i fem år rapporterer fortsatt gode resultater, men i noen tilfeller videre behandling var nødvendig. Gjenopprettingstiden er ca to uker, med de fleste pasienter gjenoppta anstrengende aktivitet innenfor om fire til seks uker. Hvis det er mulig, bør du legge til rette for to uker fri fra jobb.

Hvordan redusere hevelse av en Traumatized Urinrør

Hvordan redusere hevelse av en Traumatized Urinrør


Urinrøret er urinen transportrøret. Det bærer flytende avfallsprodukter fra blæren til en evakuering åpning over vagina for kvinner og tuppen av penis for menn. Hevelse eller betennelse i urinrøret kalles uretritt. Når du har urthritis, har du hyppig og smertefull vannlating. Uretritt kan være forårsaket av bakterier, virus, kjemisk eller fysisk irritasjon fra seksuelle relasjoner. Kronisk urinrørsbetennelse er vanligvis forårsaket av en bakteriell infeksjon eller innsnevring av urinrøret.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din for en urin kultur for å fastslå om bakteriene er årsaken til hevelsen. Behandling med antibiotika for å bekjempe de spesifikke bakterier skal lindre symptomene dine. Legen din kan også foreskrive en smertestillende som Pyridium å redusere hyppig brenn urin ubehag. Unngå alkohol og koffeinholdige drikker mens du healer.

Spør legen din om du bør ta en forebyggende antibiotika hvis hevelse i urinrøret skyldes irritasjon fra seksuelle relasjoner. Noen kvinner har gjentatte episoder av uretritt som et resultat av seksuell omgang. I dette tilfellet vil ta et forebyggende antibiotikum før eller etter samleie kan anbefales. Kvinner bør sørge for at de er godt smurt før samleie. Smøremidler kan kjøpes på et stoff butikken. Avstå fra seksuell omgang under behandling for urinrørsbetennelse. Hvis en seksuelt overførbar sykdom som klamydia er årsaken, kan partneren din også trenger å bli behandlet.

Unngå sterke såper, boble bad, talkum, vaginal deodorant, parfyme, kropp og badeoljer. Kvinner bør vaske ofte, spesielt vaginal området og inngangen til urinrøret etter å ha besøkt toalettet. Tørk alltid fra forsiden til baksiden for å unngå å få e-coli bakterier i nærheten av åpningen av urinrøret. Menn må kanskje unngå iført kondomer - de kan irritere urinrøret - før hevelsen har gitt seg.

Drikk to eller flere liter vann hver dag. For å redusere surheten i urinen og eliminere brenning, bland en teskje natron i et glass vann og drikk det et par ganger om nødvendig. Urinere ofte hvis det er mulig, og ikke holde blæren er full.

Spør legen din hvis du trenger kirurgi for å åpne opp i urinrøret røret. I kroniske tilfeller av urinrøret hevelse, kan urethral innsnevring forekomme, noe som kan kreve en medisinsk prosedyre for å åpne opp i urinrøret røret.

Om Spinning Top Urinrør

Hver persons kropp er formet annerledes. Leger gjenkjenne normale variasjon i alt, inkludert formen og størrelsen av urinrøret. En variant som kalles spinne toppen urinrøret kan hjelpe indikere årsakene til problemer som urininkontinens.

Spinning Top Urinrør

Spinning toppurinrøret, eller STU, er et begrep radiologer bruke for å beskrive en variant i form av urinrøret. Denne varianten finnes hovedsaklig i unge jenter, ifølge Radiologi nettside. Den er karakterisert ved en utvidet bakre urinrøret og vanligvis oppstår når musklene som er involvert i å støtte og styring av blæren ikke arbeider i riktig samordning med de til urinrøret.

Symptomer

Spinning top urinrør er assosiert med urodynamiske unormalt. En jente kan oppleve innsnevring av urinrøret når hun annullerer sin blære. Dette fungerer som en hindring for urin flyt og kan stoppe henne fra helt tømme blæren. Urinretensjon kan føre til utvidelse av blæren, urinveisinfeksjoner og problemer med blære lekkasje.

Diagnose

Spinning top urinrøret er vanligvis diagnostisert gjennom video urodynamiske testing. En tekniker vil ta bilder av blæren som det fylles eller i urinveiene som blæren tømmes ved hjelp av røntgen eller lydbølger. Ved å se på bildene, kan en lege diagnostisere snurrebass urinrøret på grunn av sin særegne inntrykk av å være svært bredt nærmere blæren og innsnevring mot urinrørsåpningen, og gir inntrykk av en topp.

Behandling

Hvis en jente opplever urinveisproblemer på grunn av snurreurinrøret, kan hun gjøre atferdsendringer for å administrere dem. Tidsbestemt oppheves hennes blære og dobbel vannlating kan redusere risikoen for urinlekkasje og hindre urinretensjon. Hvis hun har problemer med tilbakevendende urinveisinfeksjon, kan langsiktige antibiotika være nødvendig. Medisiner er tilgjengelig som kan hjelpe henne med å oppnå bedre blæremuskelen kontroll, ifølge Pediatric Nefrologi.

Betraktninger

Et barn kan være flau for å diskutere blæren kontroll problemer, men behandling er tilgjengelig for de fleste årsaker til inkontinens og urin dysfunksjon. Video urodynamikk er et viktig redskap for urologer fordi de tillater for diagnostisering av spinne toppen urinrøret og andre abnormiteter som oppstår internt, ifølge "Pediatric Nefrologi og urologi: de Requisites i Pediatrics."

Komplikasjoner av en urinrørsstriktur

Komplikasjoner av en urinrørsstriktur


En urinrørsstriktur innebærer innsnevring i urinrøret, røret hvori urin etterlater blæren. En innsnevring kan være forårsaket av skade eller infeksjon som helbreder med arrvev. Tilstanden er sjelden hos kvinner. Komplikasjoner kan utvikle seg fra denne urinrørsstriktur.

Symptomer

Den vanlige start symptom på en urinrørsstriktur er redusert urinstrøm. Andre symptomer er anstrengende å passere urin og dribling eller sprøyting av urin. Pasienten kan også ha behov for å urinere oftere og erfaring haster alvorlig nok til å føre til inkontinens.

Infeksjoner

Fordi den enkelte med en urinrørsstriktur ofte ikke kan passere all urin i blæren, er urinen mer utsatt for å bli smittet. Dette kan føre til blære, prostata og nyre infeksjoner.

Blære Stones

En urinrørsstriktur kan føre til blærestein på grunn av kronisk demping og stansing av urinstrømmen, og på grunn av urinveisinfeksjoner.

Betennelse

Kronisk prostatitt (betennelse i prostatakjertelen), epididymitt (betennelse i kanalsystemet som lagrer sperm) og cystitt (blærebetennelse) kan oppstå på grunn av en urinrørsstriktur.

Abscess

En øm masse (abscess) langs urinrøret kan utvikle. Dette er en ball av infiserte celler og pus som kan føre til ytterligere skade på urinrøret og vev under blæren.

Urethral kreft

En tredjedel til halvparten av menn med urethral kreft har en historie med urinrørsstriktur, ifølge Divisjon for urologisk kirurgi ved Washington University in St. Louis.

Hvordan strekke Urinrør

Urinrøret er en passasje som kobles til urinblæren, som fungerer som en utgang. Den indre fôr av muskel omgir urinrøret. Fôret er konstant beskyttet av slim, som utskilles av urinrørs kjertler. Hos kvinner, den eneste funksjon av urinrøret er utskillelse av urin. Den mannlige urinrøret, men er involvert med det reproduktive systemet, slik at både urin og sæd å passere. Urethral innsnevring er en tilstand hvori den uretrale røret er innsnevret, som hemmer den normale strøm av urin. Dens opprinnelse kan spores tilbake til tidligere traumer eller infeksjon eller kan være ukjent. Tilstanden kan være asymptomatisk eller kan vise en rekke tegn, inkludert urinretensjon, dribling ved vannlating, smertefull vannlating og hyppige urinveisinfeksjoner.

Bruksanvisning

•  Sett inn en cystoscope å tømme urin fra blæren. En cytoscope er en enhet som brukes av legen for å vise urethral kanalen opp til urinblæren. Bortsett fra sine visningsmuligheter, kan den også fungere som en dilator for urinrørs kanalen, slik at urinen å passere. Vil legen gi en bedøvelse for å redusere smerter under inngrepet. Cystoscope er smurt for å gi en jevnere oppføringen gjennom delikat vegg. Det er ansett som en invasiv prosedyre fordi et stort rør er satt inn i urinrøret, som potensielt kan skade den uretrale vegg.

Utfør intermitterende kateterisering å tømme blæren. Et kateter er et gummirør som er satt inn i urinrøret som fører til urinblæren. Katetre er indikert å lette drenering av urin, spesielt i urinretensjon. Kateterisering er vanligvis gjort et par ganger daglig for å unngå infeksjoner og traumer til urinrøret. Som med cystoskopi, er et kateter også smurt for å hjelpe sin inntreden. Du kan utføre prosedyren i hjemmet ditt hvis skikkelig utdannet av legen din.

gjennomgå et kirurgisk inngrep for å permanent utvide urinrøret. Det finnes en rekke kirurgiske behandlingsalternativer for urethral innsnevring. Implantasjon av permanent urin stent kan være et alternativ. Det er plassert i urinrøret ved hjelp av en spesialisert enhet for å opprettholde sin styrke. Den største bekymringen med stent er at de kan migrere til andre områder. Hvis dette skjer, kan en annen kirurgi være nødvendig å flytte enheten. Et annet problem med stent er at de kan føre til smerter og ubehag mens du sitter eller under samleie. Urethrotomy, eller snittet av urinrøret, er også et alternativ hvis årsaken til striktur er et arr. Målet med fremgangsmåten er å fjerne arrvev som forårsaker obstruksjon. Problemet med fremgangsmåten er at det kan føre til erektil dysfunksjon og alvorlig blødning.

Definisjon av Urinrør

Urinrør, som ligger under urinblæren hos menn og kvinner, er et tynt rør som tillater folk å passere urin ut av kroppen. Det bidrar til å fjerne avfall som produseres av nyrene 'filtreringsprosessen ved rengjøring av blod. For menn, urinrøret serverer også en rolle i samleie, hjelper seksuelle væsker strømme ut av penis.

Beskrivelse

Ifølge MedicaLook, i urinrøret et langt rør laget av glatte muskelfibre, som er omgitt av muskelfibre. Urinrør kjertlene er plassert inne i urinrøret, som produserer slim som strøk hele urinrøret.

Beliggenhet

Urinrøret starter ved åpningen av urinblæren og løper nedad til en åpning i kjønnsorganene. Hos kvinner er åpningen plassert under klitoris og over vagina. Hos menn er det åpning på tuppen av penis.

Jobb

Urinrøret transporterer avfallet, også referert til som urin fra urinblæren til åpningen i kjønnsorganene. Avlaste både menn og kvinner urin fra kroppen gjennom denne prosessen. Urinrøret transporterer også sæd ut av penis for menn under samleie.

Typer

Hos kvinner er den urinrøret rett, måler omtrent 4 cm i lengde. Menn har en lengre urinrør formet som en S, som strekker seg 20 cm i lengde. Den er formet som en S til å passe kurvene i penis.

For menn er urinrøret også delt inn i tre deler. Den første delen, som starter på urinblæren, går gjennom nedbrutt kjertel. Den andre delen går gjennom bekkenbunnen og inn i begynnelsen del av penis. Den siste delen strekker seg gjennom lengden av penis og ender ved dens spiss.

Problemer

Ifølge University of Rochester Medical Center, er urinrøret utsatt for å utvikle flere forhold, blant annet urinrør strikturer, urinrør infeksjoner, urin diverticulum og urethral kreft. Urinrør strikturer, eller innsnevring av urinrøret, er forårsaket hvis urinrøret blir betent eller skadet, noe som gjør det smertefullt å urinere. Bakterier kan også infisere urinrøret, forårsaker urinrør infeksjoner.

Urethral divertikkel er en tilstand som fører til urinrøret for å forstørre som en pose, noe som gjør området rundt den buler ut. Urethral kreft er sjelden kreft som påvirker urinrøret og rundt blæren, men har en tendens til å oppstå i flere kvinner enn menn, ifølge UrologyChannel.com.

Medisinske grunner for mannlige urinrøret Stretching

Når en lege sier at du trenger å ha urinrøret medisinsk strukket, kan det være en foruroligende og stressende situasjon. Urinrøret kan bli betent og følsom, og ideen om å ha en medisinsk prosedyre på det kan være skummelt. Forstå den vanligste årsaken til behovet for mannlige urinrøret stretching, og hvordan det er gjort, kan bidra til å lindre dine bekymringer.

Betydning

Den vanligste medisinsk grunn for menn som har urinrøret kirurgisk strukket er en urinrørsstriktur. En urinrørsstriktur oppstår når urinrøret, et rør som er ansvarlig for å føre urin fra blæren ut av kroppen, blir unormalt smalere. Når dette skjer kan det være vanskelig eller umulig for urin å passere fra blæren, setter scenen for urin for å sikkerhetskopiere til prostata, hvor en infeksjon kan utvikle seg.

Årsaker

The National Institute of Health rapporterer at flere ting som kan skape en mannlig urinrørsstriktur. Noen mennesker får dem fra en tidligere betennelse eller infeksjon. Andre har hatt operasjon på urinrøret i det siste, for forhold som hypospadi, som også kan skape en innsnevring. En forstørret svulst kan legge press på urinrøret, forårsaker den til å begrense eller en skade kan skape en urinrørsstriktur å skje.

I tillegg til fysisk forårsaket grunner, kan en urinrørsstriktur også bli forårsaket ved å ha en historie med seksuelt overførte sykdommer, som har kronisk prostata problemer inkludert hyperplasi eller å ha et instrument så som et kateter plassert i urinrøret. Av og til, strikturer er til stede ved fødselen, men det er sjelden.

Symptomer

Lister urin som er mørk eller blodig som en av de vanligste symptomene på en urinrørsstriktur National Health Institute. Hvis du har en redusert produksjon av urin, urethral utslipp eller du ikke klarer å urinere i det hele tatt, kan du bli lider av en urinrørsstriktur. Andre symptomer inkluderer bekkensmerter, magesmerter, hevelse i penis, eller urin sprøyting i stedet for streaming. En kirurgisk strekking av urinrøret kan lindre disse symptomene ved å lindre urinrørs bredde.

Diagnose

Legen din vil diagnostisere urinrørsstriktur ved hjelp av flere metoder. En fysisk eksamen kan avsløre tegn på sin eksistens gjennom forstørrede lymfeknuter som er øm å ta på, en hardhet som kan føles på undersiden av penis, en rødhet eller hevelse på penis eller en stor og øm prostata. Noen tilfeller av urinrøret striktur ikke påvise noen synlige tegn, og er diagnostisert ved hjelp av en cystoskopi, en kultur av urinen og en urethragrafi.

Behandling

Din urethral strekker prosedyren kan være ferdig i løpet av cystoskopi. På den tiden legen din vil utvide urinrøret ved hjelp av en tynn instrument som strekker urinrøret. En lokal bedøvelse brukes for denne prosedyren. Når stretching er fullført, kan legen velge å instruere deg om hvordan du kan behandle det selv hjemme ved hjelp av de samme metodene.

Urinrøret kan utvides (utvidet) under cystoskopi ved å sette inn en tynn instrument å strekke urinrøret mens du er under lokalbedøvelse. Hvis denne fremgangsmåte ikke er mulig eller er vellykket, kan legen foreslå en kirurgisk prosedyre hvor den syke delen av urinrøret blir fjernet og erstatter den med vev fra kroppen.

Prognose / advarsler

The Mayo Clinic rapporterer at prognose for urinrørsstriktur strekker behandling er utmerket, men arrvev en tendens til å dukke opp igjen med tid og ytterligere strekker behandlinger kan være nødvendig.

Urinrøret Betennelse & årsaker i kvinner

Urethrea betennelser

Urethral inflammasjon (også kjent som urethritis) er karakterisert ved inflammasjon av urinrøret, som er den smale rør gjennom hvilket urinen kommer ut av kroppen. Både kvinner og menn kan få en urethral infeksjon. Men kvinner har mye høyere risiko for infeksjon.

Symptomer

Symptomene på urinrøret betennelse varierer, og noen kvinner lider ingen påviselige symptomer i det hele tatt. Men de kvinnene som opplever symptomer rapportere smerter ved vannlating og hyppig trang til å urinere, bekkensmerter eller ubehag, unormal utflod som ofte er tykk og gul, og smerter eller ubehag under samleie.

Årsaker i Women

Det er flere årsaker til urinrøret betennelse hos kvinner. Den vanligste av disse er seksuelt overførbare sykdommer Klamydia, gonoré, syfilis og HIV / AIDS.

Imidlertid kan urinrøret betennelse også være forårsaket av bakterier inn i urinrøret, blåmerker under samleie eller en antibiotikakur.

Av og til kan årsaken til urinrøret inflammasjon ikke identifiseres, og er referert til som ikke-spesifikk uretritt (NSU).

Diagnose

For kvinner er den diagnostiske prosedyre for urinrøret betennelse minimal invasiv. Legen din vil fysisk undersøke skjeden din, ta en prøve av vaginal væske og ber deg tor avgi urinprøve.

Behandling

Urinrøret inflammasjon er oftest behandles ved en kurs av antibiotika, så vel som eliminering eller styring av eventuelle underliggende seksuelt overførbare sykdommer hvis slike finnes.

Hvis du er for øyeblikket seksuelt aktive eller var da du først begynte å oppleve symptomer, så din partner må for å bli diagnostisert og behandlet også. I tillegg er det viktig å avstå fra sex under behandling fordi infeksjon kan fortsatt være til stede og overfør selv om symptomene dine kan ha forsvunnet.

Komplikasjoner

Som symptomer på uretritt kan ofte gå ubemerket hen, er det viktig å ha regelmessige kontroller av legen din. Mens de fleste tilfeller av urinrøret betennelse løse på egen hånd, visse underliggende infeksjoner kan føre til komplikasjoner hvis venstre ubehandlet.

Disse komplikasjoner inkluderer øyeproblemer og infeksjoner som kan også videreføres til nyfødte under levering resulterer i opthalmia neonatorum eller nyfødt øyeinfeksjon). Andre symptomer inkluderer oral og anal infeksjoner, vaginal kjertel cyster og betennelse samt sterilitet og svangerskap utenfor livmoren.

Urter som innsnevre blodårene

Den smaleste del av blodkar eller vasokonstriksjon er kroppens naturlige måte å øke blodtrykket. I henhold til den farmasøytiske firma Merck, når innsnevre arteriene sine vegger blir smalere. Derfor, den samme mengde blod passerer gjennom en mindre plass, noe som fører til blodtrykket øker. Blodkar innsnevring kan være en reaksjon på stress. Det kan også bli indusert ved visse urter.

Typer urter

Subhuti Dharman, Ph.D. og direktør for Institutt for tradisjonell medisin i Portland, Oregon, samlet en liste over urter som øker blodtrykket i sin artikkel, "Safety Issues Påvirker urter:. Urter som kan øke blodtrykket" Den fullstendige listen inkluderer: Anis, St. Johns Wort, Capsicum, Persille, blå cohosh, Jernurt, ærbar Berry, Bayberry, lakris, ingefær, ginseng, Ephedra, Pau d'Arco, hestehoven, Gentian, Cola alkaloider, Broom alkaloider, Calamus aminer og guarana.

Matvarer som inneholder dem

Mange av disse urtene som brukes i alternativ medisin. Men noen synes i vanlige matvarer. Ingefær er funnet i bakevarer og mange asiatiske retter. Det kan også legges til marinader og salatdressinger. Persille er en vanlig krydder. Det blir ofte brukt til å legge farge til restaurant retter. Hvis du spise ute, spør om du kan hoppe over persille. Hvis du lager mat, kan du prøve å erstatte persille for en annen krydder som basilikum eller timian. Lakris er vanligvis lett å unngå som det er i hovedsak funnet i godteri og brennevin.

Kosttilskudd

De fleste av disse urter er tilgjengelig som kosttilskudd. Mange av dem kan lindre andre forhold. Hvis du for tiden tar noen av disse urte kosttilskudd, sjekk med legen din for å se om du er i faresonen for høyt blodtrykk. Ginseng og Ephedra er også vanlige ingredienser i slankepiller og energidrikker eller kosttilskudd. Hvis du bruker noen av disse produktene, må du huske å planlegge regelmessige blodtrykket tester.

Urtete

Noen urtete selges som en blanding av flere forskjellige urter. Derfor kan det hende at ingrediensene ikke være så tydelig som sier et bestemt merke av ingefær te. Hvis du drikker urtete, bør du sjekke produktetikettene eller be forhandleren nøyaktig hva som er i dem. Urtete som kosttilskudd er ikke regulert av FDA, så du kan også være lurt å spørre legen din om det er noen farer forbundet med regelmessig inntak.

Symptomer

Det er vanligvis ingen symptomer på høyt eller lavt blodtrykk før en alvorlig medisinsk problem oppstår. Derfor bør helsepersonell jevnlig overvåke blodtrykket. Hvis du lider av høyt blodtrykk, vil du ønsker å unngå de tidligere nevnte urter. På den annen side, hvis du lider av lavt blodtrykk, kan det være lurt å snakke med legen din om naturlige, urte alternativer til å øke blodtrykket.

Urinrør, prostata og blæreforstyrrelser

Urinveier kan være smertefullt, forårsake ubehag og alvorlig påvirke ens livskvalitet. Mange urinveier er preget av manglende evne til å holde urinen, noe som kan gjøre livet svært vanskelig.

Urinrør Disorders

Urinrøret er membran kanalen der urinen reiser fra blæren for utskillelse. For menn, er urinrøret også der sæden passerer gjennom. Den vanlige urinrøret lidelse som kvinner opplever er uretritt, eller smerter ved vannlatning. For menn, hypospadi og epispadias er en unormal utvikling i urinrøret. Menn også lider av uretritt, men det er ikke så vanlig som hos kvinner.

Urinrør Disorders Diagnose

Urinrør lidelser er vanligvis diagnostisert ved å gjennomføre en cytoscopy, hvor under lokalbedøvelse en lege bruker en cytoscope finne ut hva som er galt med pasientens blære og urinrør. Hvis det er steiner som er funnet under eksamen, kan legen beslutte å fjerne dem eller foreskrive medisiner.

For behandling av en urinrøret lidelse, vil legen kunne vurdere pasientens tilstand og anbefaler den nødvendige behandlingen. For eksempel, avhengig av uretritt behandling av hvilken type organisme eller bakterier tilstede i kroppen.

Prostata Disorders

Prostata er en valnøtt-størrelse kjertel som er ansvarlig for produksjonen av sæd, sammen med sædblærene. Prostata ligger like under urinblæren og omgir urinrøret. Prostata lidelser er ofte relatert til alder.

Prostata lidelser ofte involverer betennelse i prostatakjertelen, kreft og benign prostatahyperplasi (BPH). Også utvidelsen av prostata smalner urinrøret, noe som gjør vannlating vanskelig.

Prostata Diagnose og behandling

Vanlige symptomer inkluderer problemer urinating og smerte eller en brennende følelse. Mange har smerter i bekken-området, urinveisinfeksjoner, dribling eller inkontinens, hyppig vannlating eller manglende evne til å urinere. En urolog bør være i stand til å avgjøre hva lidelse pasienten har og hvis kirurgi og / eller medisinering er nødvendig.

Blæreforstyrrelser

Det er faktisk flere blære lidelser. Stressinkontinens er lekkasje av urin under aktiviteter som ler, hoster, copulation (ha sex), og selv med bøyd over. Urininkontinens eller mangel på blærekontroll ikke bare påvirker små barn, men også eldre. Dette blære lidelse er faktisk anslått til å påvirke mer enn 25 millioner amerikanere årlig. Urinveisinfeksjon (UVI) er et annet blæreforstyrrelse der bakterier inn og vokse inne i urinveiene. Det er også forekomster av blærekreft, hvor en svulst vokser inne i blæren og påvirker cellene på orgelet.

Blære Treatment

Det er ikke-invasive behandlinger for inkontinens som bekkenøvelser, østrogen terapi og selv kirurgi for de verste tilfellene. Det er også flere medisinske alternativer en pasient kan ta avhengig av deres individuelle situasjon. Det er best å søke hjelp av en urolog for å identifisere hva som forårsaker problemet, og se hva slags behandling alternativer er tilgjengelige.

Urinrør problemer hos barn

Mens urinrør problemer er langt mer vanlig hos voksne enn hos barn, har de fortsatt forekomme. Enten de er forårsaket av sykdom eller av en medfødt tilstand, kan helsepersonell hjelpe.

Fakta

Mye lenger i hanner deretter i hunner, er urinrøret røret som forbinder til blæren og fører urinen ut av kroppen. I jenter, er urinrøret ligger like ovenfor skjeden. I gutter, går det gjennom penis. Barn, både mannlige og kvinnelige, kan oppleve en rekke urinrør problemer. Disse problemene omfatter sykdommer, infeksjoner og fysiske misdannelser.

Lesjoner

Barn av begge kjønn kan oppleve problemer som stammer fra godartede lesjoner på urinrøret. Gutter kan utvikle urinrør polypper som forårsaker blod i urinen og problemer med vannlating som svekket flyt. Gutter kan også ha meatal stenose, eller en ekstremt liten urinrørsåpningen, som er vanligvis funnet i omskårne barn. Jenter kan også utvikle urinrør polypper. Kvinnelige barn mer sjelden kan oppleve et problem med urethral prolaps, en utvekst av vev gjennom urinrøret åpningen. Alle disse forholdene kan behandles eller styres med en lege omsorg.

Infeksjoner

Urinveisinfeksjoner er mer vanlig hos voksne, men mellom en og to prosent av barn også oppleve dem. Disse barna løper høyere risiko for smitte som fører til nyreskade enn er møtt av voksne eller eldre barn. I disse infeksjonene, bakterier reiser opp i urinrøret og inn i urinveiene og går på å føre til problemer som smerte, hevelse og betennelse. Legen din kan behandle dette problemet ved å foreskrive antibiotika.

Hypospadi

En urethral problem som oppstår utelukkende i guttebarn er hypospadi. Det er en ganske vanlig, utføring av en gutt i hver 150 til 300. Hypospadi fører til at urinrøret skal skje et sted langs undersiden av penis, snarere enn på spissen. Denne tilstanden er vanligvis synlig ved fødselen. Leger kan rette det opp gjennom kirurgi og ofte gjør det med barn yngre enn ett år.

Kreft

Kreft i urinrøret er relativt sjelden form for kreft som er en enda sjeldnere problem hos barn. Det er mer sannsynlig å påvirke jenter fremfor gutter. Symptomer inkluderer blod i urinen, svak eller uberegnelig urin flow, og utflod fra urinrøret. Fordi urethral kreft kan metastaserer i hele kroppen raskt, finne det i en tidlig fase er viktig for vellykket behandling.

Måter å rense ut Urinrør

Måter å rense ut Urinrør


Mange kvinner lider av smertefulle urin spørsmål som urinveisinfeksjoner og uretritt. Ta vare på deg selv og ha en ren urinrør er nøkkelen til å holde seg frisk og unngå blære problemer.

Urinrøret

Urinrøret er en viktig del av urinveiene som gjør at urinen å forlate blæren og ut av kroppen. På grunn av plasseringen og shortness av den kvinnelige urinrøret, kvinner er mer sannsynlig enn menn for å ha urinrørsåpningen og urinveisproblemer. Smerte mens urinering kan være et tegn på en betent eller infisert urinrøret. Selv om noen tilfeller av urinrørsbetennelse er forårsaket av seksuelt overførbare sykdommer (SOS), kan du få uretritt fra enkle irritasjoner. Ta vare på urinveiene kan hjelpe deg å unngå denne smertefulle problem.

Drikkevann

Å drikke seks til åtte glass vann om dagen er ikke bare en god måte å holde deg hydrert, men det fremmer også en sunn urinrøret. Jo mer vann du drikker, jo mer vil du urinere, og gir kroppen din mulighet til å skylle ut bakterier. Ikke drikker nok væske eller holde urinen for lenge kan føre bakterier å bygge opp i urinrøret eller andre deler av urinveiene, forårsaker en smertefull infeksjon.

Unngå Irritasjon

Bringe utenlandske irritanter inn i vaginal regionen kan føre til bekken og blære infeksjoner. Hvis du er tilbøyelig til å ha en betent urinrør, bruke rene håndklær som har blitt vasket i duft-fri rengjøringsmiddel. Ta hyppige dusjer og unngå boble bad eller andre fancy såper. Hold deg til vanlig, hvit såpe uten duft. Bruk vanlig latex, vannsmurt kondomer. Spermadrepende kondomer kan være farlig for en følsom urinrøret. Endre pads og tamponger ofte når du har mensen. Leaving en i for lenge kan føre til infeksjon.

Lær å elske Cranberries

Tyttebær og tranebær juice underverker som en sunn og naturlig måte å rense ut urinveiene og unngå problemer. Tranebær inneholder egenskaper som kan stoppe dårlige bakterier fester seg til urinrøret og urinveiene. Hvis du ikke liker smaken av tranebær juice, kan du også ta naturlige tranebær kosttilskudd i pilleform.

Spør legen din

Hvis du opplever smerter ved vannlating eller et bankende i urinrøret, kontakt din fastlege, gynekolog eller urolog. Hjem rensing arbeider for å hindre urinrør problemer, men når en infeksjon er til stede, antibiotika er nødvendig å fullstendig kvitte kroppen av infeksjonen.

Hvordan Styrke Urinrør

Urinrøret er et rør som passerer urin fra blæren til utsiden av kroppen din. Når urinrør musklene er svake, kan du lider av inkontinens eller blære-kontroll problemer. Urinrøret kan svekke etter fødselen av et barn, eller som et resultat av menopausale effekter. Urinrør forsterkende teknikker vil bidra til å løfte urinrøret røret og styrke bekkenbunnsmuskulaturen for å hindre urinlekkasje.

Bruksanvisning

Styrke Din Urinrør

En praksis Kegel øvelser. Kegels forbedre styrke og elastisitet av bekkenbunnsmuskulaturen. Når du bruker badet, kontraherer bekkenmusklene til å stoppe flyten av urin, eller trekke disse musklene mens du er i sittende stilling. Hold kontraksjonen i tre sekunder, og slipp i tre sekunder. Gjenta denne øvelsen 10 ganger i løpet av dagen. Som du blir bedre på å gjøre Kegel øvelser, øke mengden av tiden du holde hver sammentrekning.

Exercise. Å være overvektig kan bidra til blæren kontroll problemer. Trene i minst 20 minutter hver dag med en rask spasertur eller ved å løfte vekter. Å miste vekt vil avlaste ekstra press på blæren slik at du bedre styrke og kontroll over bekkenbunnsmuskulaturen.

Be din lege for elektrosimuering behandlinger. Hvis du synes det er vanskelig å trene musklene, kan legen utføre en elektrosimuering teknikk som bruker en vaginal probe, eller ved å plassere elektriske følere utsiden av vaginal eller anal området. Stimulering av bekken nerver vil hjelpe deg kopiere sammentrekninger av Kegel øvelser slik at du kan styrke din urinrøret på egen hånd.

Tips og advarsler

  • Reduser alkohol og koffein inntak. Koffeinholdige drikker og matvarer som brus, kaffe og sjokolade, øker sannsynligheten for blæren kontroll problemer.

Hvilke funksjoner av urinrøret?

Strukturen inne i kroppen som gjør det mulig å utvise urin fra blæren er kjent som urinrøret. De fleste pattedyr har et urinrør som utfører tilsvarende urin og reproduktive funksjoner. I humane hanner, løper i urinrøret i penis og kommer ut fra glans, mens urinrør hos kvinner er plassert like over vaginalåpningen.

Urinering

Urinrøret utfører funksjonen til å slippe urin hos begge kjønn. Den blære lagrer urin til hjernen gir et signal til blæren, noe som fører til at musklene å stramme og presse urin ut av blæren. Derfra urinen reiser til og gjennom urinrøret og ut av legemet.

Ejakulasjon

Urinrøret utstøter ejakulere (sæd og prostatavæske). Når en mann får utløsning inn i en kvinnelig vagina, blir reproduksjon mulig. De fleste menn opplever utløsning etter genital stimulering via samleie eller onani.

Pleasure

Selv urinrøret er betydelig i reproduksjon, noen mennesker liker følsomheten av urinrøret under seksuelle aktiviteter. Folk kan stikke gjenstander inn i urinrøret som fingre eller en penis (urethral samleie) eller en urethral "sound" (et tynt glass eller metall stang).

Noen kvinner også nyte stimulering av "U-spot." Desmond Morris forklarer hvordan erektilvev over og til siden av urinrøret kan generere en kraftig erotisk respons når "denne regionen ble forsiktig kjærtegnet, med fingeren, tungen, eller tuppen av penis."

Svie i urinrøret Med ingen Bakterier

Svie i urinrøret Med ingen Bakterier


Mange kvinner vet elendighet av en urinveisinfeksjon, og hvor lett symptomene kan komme tilbake til tross for antibiotikabehandling. Men noen ganger symptomer er til stede, og tester viser ingen infektive organismer. Mindre enn 1 prosent av personer som berøres av urinveissmerter uten bakterier er menn. Når brennende følelse fortsetter og tester viser ingen bakterier er tilstede i urinen, det er mange mulige årsaker og behandlinger som kan gjøre slutt på lidelsene.

Historie

Leger først ta en nøye historie når symptomene begynte og endringer hva livsstil skjedde på den tiden. Noen kvinner rapporterer at symptomene forverres i perioder knyttet til menstruasjonssyklusen. Bytte fra p-piller som inneholder østrogen til de som bare inneholder progesteron kan eliminere urethral brenner for noen kvinner.

Identifikasjon

Interstitiell cystitt (IC) er en smertefull blære tilstand som har et bestemt sett av symptomer og muligens ulike årsaker, men leger nå klumpe andre smertefulle urinveier i en bred kategori som heter Smertefull blære syndrom (PBS). The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer publisert denne definisjonen: "IC / PBS omfatter alle tilfeller av urinveisproblem som ikke kan tilskrives andre årsaker som for eksempel infeksjon eller steiner." Selv om det ikke infiserende organismer som finnes i urinen til IC / PBS-pasienter, er tilstedeværelsen av antiproliferativ faktor (APF), som ser ut til å hindre normal reparasjon av urinveiene foring, et vanlig funn, ofte sammenfallende med andre inflammatoriske tilstander så som fibromyalgi eller irritabel tarmsyndrom.

Teorier / Spekulasjoner

Noen kjemikalier og diett matintoleranse betingelser har lenge vært kjent for å irritere urinveis vev hos noen individer. Den interstitiell cystitt Association (ICA) gir retningslinjer for blære-safe matvarer og foreslår å holde en dagbok over symptomer og mat spist. Foods å unngå å inkludere konsentrert tomat produkter som saus eller ketchup, alkohol, kaffe, te, brus og aromatiserte drikker, bearbeidet mat, helbrede eller flavored kjøtt, ost, frosne desserter, pickles, krydret mat, rå løk, surkål, soyabønner, tofu , syre frukt (inkludert tyttebær), chips, nøtter (unntatt cashewnøtter), junk mat, rask mat og kunstige søtstoffer.

Ifølge cøliaki Foundation, er mange inflammatoriske sykdommer også knyttet til gluten intoleranse eller cøliaki. Hvis unngå matvarer på ICA listen ikke helt klart opp urethral brenning, en glutenfri diett (unngå alle produkter som inneholder hvete, bygg og rug) gir håp. For enkelte individer, eliminering av melkeprotein eller kasein, er det også nødvendig for en tid. Gluten intoleranse er livslang, men meieriprodukter kan tolereres etter gluten-indusert betennelser avtar.

Forebygging / løsning

Varme bad og varmeflasker plassert over blæren kan lindre smerte. For midlertidig og rask lindring av urethral brenning bruke tea tree olje til ytre øregangen.

Av og til diagnostiske tester viser irritasjon ved overgangen hvor urinrøret slutter seg til blæren. Rimso er en reseptbelagte medisiner skjema dimethylsulfoxyd som behandler slike betennelser og smerte med bare milde bivirkninger. En lege kan avgjøre om Rimso er hensiktsmessig for denne type interstitiell cystitt.

Unngå feminine hygiene spray, kommersielle Douches, boble bad, bind eller toalettpapir inneholder duft. Vask kun med varmt vann. Hvis såpe brukes, bør det være en mild naturlig såpe.

Advarsel

Blod i urinen kan være et tegn på mer alvorlig sykdom. Kontakt lege.

Hvordan å forstørre et Innsnevring Lateral Recess

Hvordan å forstørre et Innsnevring Lateral Recess


En innsnevring lateral utsparing er også referert til som Lateral fordypningen stenosis. Dette bestemte stenose forårsaker klemming av nerverøtter som nerver gå ut ryggraden. Dette presset fører til en betydelig mengde av smerte ikke bare i ryggen, men også ned bena og noen ganger stråler ut til armene. Lidelsen krever medisinsk intervensjon for å virkelig fikse tilstanden eller "utvide" den laterale fordypningen.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege om din tilstand. Ulike leger velger ulike prosedyrer for å fikse tilstanden. Det beste for deg er ofte avhengig av hvordan begrense lateral fordypningen er og hvor roten av problemet ligger.

Gå over alle alternativer og bestemme den beste fremgangsmåten for deg.

Ta kontakt med din helseforsikring for å finne ut hvor mye din økonomiske ansvar vil være og hva tidsrammen er for godkjenning.

Planlegg kirurgi med legen din. Spørre om hva utvinning tid er slik at du kan legge til rette for omsorg for den aktuelle tidsrammen.

Plan med jobben din hvilke oppgaver du vil være i stand til å fullføre, og for hvor lenge du må være i stand til å forlate arbeidet. Vær sikker på at du er rimelig når du legger planer for å dekke noen av dine ansvarsområder. Utvinning er ikke en enkel prosess.

Tips og advarsler

  • Laminectomy krever fjerning av bein fra ryggvirvel bue, rydde plass, men også å fjerne muskelpunkter som kan forårsake arrdannelse på beslektet vev. Denne fremgangsmåten krever ofte fusjon på et senere tidspunkt.
  • Laminoplasty er når Laminerte bue er delt i to for å øke den tilgjengelige plassen. Gapet kan fylles med bein pode eller et implantat.
  • Medial Facetectomy fjerner den indre del av skjøten på begge sider av ryggsøylen for å holde så mye av Laminerte bue som mulig. Dette er tilgjengelig som en endoskopisk prosedyre i tillegg, noe som betyr et mindre snitt. Dette kan bare brukes med et lite område.
  • Inter-spinous avstandsstykker kan plasseres ved hjelp av et lite snitt på baksiden av ryggraden for å gjenopprette noen av de gamle avstanden.
  • De fleste av de operasjoner som er tilgjengelige krever noen form for oppfølging og eventuell rydding av arealene.