Digidexo.com

Foods å vokse hår i eldre mennesker

Foods å vokse hår i eldre mennesker


Etter hvert som du blir eldre, kan håret begynner å tynne eller falle ut. I de fleste tilfeller vil en del av denne endringen er noe man ikke vil være i stand til å kontrollere. Det finnes måter, men å forsinke tynning prosessen og potensielt vokse mer hår ved å spise riktig type mat. Arv og stress definitivt spille en rolle i hår problemer, men ernæring er blant de viktigste faktorene for å vokse sunt hår.

Protein rik mat

Håret er protein basert. Derfor er det fornuftig at å spise en diett av sunne proteiner vil gi betraktelig bedre hår sjanser for god vekst i alle aldre.

Spis mat rik på protein, som for eksempel lever, egg, bønner, cottage cheese, yoghurt og tofu. Disse høy-protein elementer er viktige for å opprettholde sunt hår og få disse låser vokser igjen, ifølge the Self Care Advisory nettside.

Grønn og Leafy

Siden eldre mennesker er ofte foreskrevet medisiner for ulike helseproblemer, er det spesielt viktig å sørge for at du har tilstrekkelig vitamin B næringsstoffer i kostholdet ditt. Grunnen til dette er at mange medikamenter blokkere opptaket av B-kompleks vitaminer, som bidrar til å gi næring til hodebunnen for sunn hårvekst.

Tillegg av mørkegrønne, bladrike grønnsaker som grønne eller sennep greener, spinat, sikori og grønnkål til kosthold vil bidra til å øke mengden av vitamin B, og vil bidra til å fremme hårvekst. Okra, hele korn og pasta er også effektive matvarer.

Antioksidanter

Antioksidanter bekjempe frie radikaler, som kan skade cellene i kroppen og forårsaker tegn på aldring. Disse frie radikaler er også i stand til å påvirke hårvekst som du alder. Spise mat rik på antioksidanter med vitamin A, C og E vil gi systemet et løft i å ødelegge disse forstyrrelser.

Vitamin A rik mat bidra til å forbrenne proteiner og lage røde blodlegemer avgjørende for hårvekst. Matvarer med høye doser av vitamin A blant annet gulrøtter, søtpoteter og andre dype oransje grønnsaker. Vitamin C rik mat vil fremme oksygentilførsel til hodebunnen. Foods i denne kategorien omfatter sitrusfrukter, bær, poteter og tomater, ifølge VietSkin hjemmeside.

Nøtter og frø er avgjørende i å legge vitamin E til kosthold. Vitamin E vil bidra til å strekke de små blodårer som tillater blod og næringsstoffer for å nå hodebunnen og bistå i å vokse friske hår.