Digidexo.com

Hvordan håndtere en familie Alkohol

Hvordan håndtere en familie Alkohol


Mens alkoholisme kan føre til sykdom, fengsling og død, er alkoholiker på ingen måte den eneste berørt. Hvis du har en alkoholiker i familien din, har du sannsynligvis blitt såret på mange måter. Du kan ha blitt skadet fysisk eller følelsesmessig av noen som, når de er edru, aldri vil skade deg. Du har kanskje brukt søvnløse netter venter på alkoholikeren å komme trygt hjem, samtidig gruer retur. Du har kanskje lidd økonomisk på grunn av din familiemedlem alkoholisme. Det finnes tiltak du kan ta for å håndtere et familiemedlem som er alkoholiker.

Hvordan håndtere en familie Alkohol

•  Finn ut om din familiemedlem er alkoholiker. Organisasjoner som Anonyme Alkoholikere tilbudet guider for å finne ut om din kjære er en alkoholiker. Men i virkeligheten, trenger du ikke en "diagnose". Hvis alkoholbruk eller misbruk skaper problemer i familien din, må du hjelpe å håndtere det.

•  La gå. Hvis du er nær en alkoholiker, kan du gjøre alt du kan for å hjelpe dem, og å prøve og finne en slags kontroll over din gal miljø. Innse at du ikke kan kontrollere andres atferd.

Mens du ikke kan kontrollere hvordan de alkoholholdige handlinger, kan du styre hvordan du reagerer. Du kan velge å ikke miste søvn, for ikke å ha alkohol i hjemmet eller ikke å leve med noen som ikke vil holde seg edru. Du trenger ikke å være forhatt av alkoholholdige glad i, men du bør handle kjærlig til deg selv og dine barn eller andre familiemedlemmer.

Koble deg følelsesmessig og / eller fysisk. Selv om dette kan høres kaldt hearted, kan det til slutt ta med alkoholholdige kjære til å søke hjelp. Ved å løsne, kan du lære å stoppe lidelse på grunn av alkoholholdige kjære. Du kan stoppe slik at personen til å manipulere deg, eller deres handlinger for å styre livet ditt. Du tenker kanskje at ved å dekke for eller rydde opp etter din kjære er du hjelpe dem. Men tenk på dette: det har virkelig fungert?

Få hjelp. Du tenker kanskje at alkoholiker er den eneste som trenger hjelp, men du gjør også. Det er grunner til at du har tillatt din kjære til å ta deg ned med dem; med mindre du avdekke og håndtere disse grunner, vil du finne deg selv å oppsøke andre codependent relasjoner. Og hvis du ønsker å hjelpe din alkoholiserte familiemedlem, må du være godt selv. En drukning person kan ikke redde et annet. Kontakt Alanon, familien din menighet eller en kvalifisert rådgiver.

Hint

  • Ikke aktiver. Ikke drikk rundt alkoholholdige familiemedlem. Ikke gi økonomisk støtte eller et miljø for alkoholholdige drikke. Ikke gjør unnskyldninger.