Digidexo.com

Hvordan virker en OB-GYN Tilbring en arbeidsdag?

Hvordan virker en OB-GYN Tilbring en arbeidsdag?

Hva er en OB-GYN?

En OB-GYN er en medisinsk fagperson som fungerer både som fødselslege og gynekolog. Dette gjør den samme helsepersonell til å dekke alle sider av kvinners helse spørsmål som strekker seg fra fødselen til årlige forebyggende helse eksamener. En OB-GYN tillater en pasient for å holde den samme legen gjennom hver del av hennes liv uten å måtte bytte mellom en gynekolog og en fødselslege.

Fødselslege Plikter

Mye av en OB-GYN dag er fylt med medisinske oppgaver som tilhører en fødselslege. Disse oppgaver omfatter alt som har å gjøre med en mor som prøver å ha eller venter barn. Dette kan blant annet gi råd om hvordan du kan bli gravid, anbefale og utføre behandlinger for fruktbarhet problemer, undersøke og omsorg for gravide pasienter, ta prenatal vitals og screenings, utfører ultralydundersøkelser, utføre medisinske intervensjoner for ufødte barn i krise og til slutt levere babyer.

Gynekologiske Plikter

Den andre delen av en OB-GYN dag er fylt med medisinske oppgaver som hører til en gynekolog. Disse oppgaver omfatter alt annet som har å gjøre med kvinners helse og sykdomsforebygging. Dette kan omfatte diagnostisering og behandling av problemer av den kvinnelige reproduktive og urin systemer, noe som gir forebyggende råd for seksuelt overførbare sykdommer og forebygging og diagnostisering av kreft i brystene, eggstokkene og reproduktive system. OB-GYNs er også i stor grad ansvarlig for eggstokk patologi og helse. Dette betyr at de arbeider direkte med forebygging, diagnostisering og behandling av cyster på eggstokkene. OB-GYN også behandler og hjelper de som lider av problemstillinger knyttet til menstruasjon og overgangsalder, inkludert unormal blødning og behandling av bivirkninger forbundet med overgangsalderen.

Årlig eksamener

Mye av en OB-GYN dag er tatt opp ved å utføre årlige medisinske bekken eksamener på sine pasienter. Disse eksamenene er i stor grad forebyggende tiltak og består av livmorhals render, bryst eksamener, palpasjon for cyster innen reproduksjon system, STD testing, spekulum eksamener og bimanual eksamener.

Utdanning og svare på spørsmål

En annen stor del av en OB-GYN dag består av å stille og besvare spørsmål. Dette er i håp om å både hjelpe pasienten fysisk, samt utdanne dem i forebygging og familieplanlegging. OB-GYN starter sine møter med pasienter spør en rekke spørsmål om deres seksuelle aktivitet og reproduktiv helse. Dette hjelper utøveren lede resten av eksamen, samt bidrar til å opplyse pasienten om hvordan å ta vare på helsen sin. En OB-GYN kan også gi utdanning og svare på spørsmål om kjønnssykdommer, kreft, familieplanlegging og alt annet knyttet til kvinnekroppen.

Papirarbeid

En annen stor del av en OB-GYN dag er å fylle ut papirene. Alt som er gjort på en pasient fra diagnosen prosessen til behandling må være registrert. Dette bidrar til å holde OB-GYN trygt for forsikring formål, samt bidrar til å spore fremdriften og besøk av pasienten.

Forsikring

Dersom OB-GYN har sin egen private praksis, kan hun må også forholde seg til forsikring papirene. Dette er prosessen for å sørge for at hun er i stand til å få refundert for prosedyrene hun utfører på sine pasienter. Men andre støtte fagfolk, for eksempel forsikring programmerere, blir mer og mer tilgjengelig for utleie både på kontoret, samt gjennom medisinsk fakturering sentre over hele landet.