Digidexo.com

Kan Glycerin Stikkpiller arbeid?

Kan Glycerin Stikkpiller arbeid?


Glyserin stikkpiller er en av de mest brukte rektal avføringsmidler for å lindre mild til moderat forstoppelse hos babyer, voksne og barn. Glyserin stikkpiller gir milde, tidsriktig og effektiv lindring fra forstoppelse med minimale bivirkninger.

Smøring

Smelting av glyserin stikkpiller inne i endetarmen smører, irriterer og myker avføring. Smøring og mykning avføring bidrar til å hindre hemorroider som er forårsaket av strai under en vanskelig avføring. Stikkpille-indusert avføring skal passere fra endetarmen med svært liten innsats og krever svært lite opprydding etter avføring.

Hydration

Bruk glyserin suppositorier for å gi lindring av mild til moderat svis forstoppelse som er forårsaket av herdede avføring i den nedre del av tykktarmen og rektum. Glyserin suppositorier trekker vann fra tarmen ned mot massen av herdet avføring å avlaste forstoppelse raskt og effektivt. Glyserin stikkpiller også føre til at musklene i endetarmen til å bevege seg mer effektivt for å lette avføring.

Irrititant

Glyserin stikkpiller irritere sammentrekninger av musklene i endetarmen for å gjøre utvisning av stikkpiller enklere etter at herdet avføring har blitt myknet. Oppmykning herdet avføring bidrar til å lindre anstrengende å ha avføring. Anstrengende å ha avføring kan føre til hemorroider og rive av den delikate anal fôr. Myknet avføring vil kreve mindre opprydding enn bestått av herdet vanskelige avføring

Innsetting

Bruk langfingeren på begge hender. Plasser en hanske på fingeren. Smør hanske med vannløselig lubricant..Insert suppositoriet godt inn i endetarmen. La fingeren på plass i ca ett minutt for å sikre at stikkpille er godt på plass, og vil ikke skli ut. Fjern fingeren fra mottakerens endetarmen. Kvitt deg med hansken. Vask hendene grundig. Mottakeren må kanskje lå på venstre side for de første øyeblikkene etter stikkpille er satt inn.

Retention

Behold stikkpille i endetarmen i minst femten minutter før du begynner å føle trang til å ha avføring. Oppbevaring kan være lettere hvis du klemmer og kontrakt anal muskler for de første fem minuttene etter innsetting av stikkpille. Prøv å holde stikkpille i en time for å gi mest mulig effektiv lindring fra forstoppelse. Suppositoriet vil produsere en avføring innen én time.

Utvisning

En stikkpille-indusert avføring kan være vassen eller velformet, men lett å passere. Sitt rett opp på toalettet under en avføring. Den stikkpille-indusert avføring skal passere fra endetarmen veldig enkelt med svært liten innsats. Glyserin stikkpiller. som mange andre avføringsmidler, kan føre til mer enn én avføring i en sitting. Pass på at du har helt flyttet tarmer før tørke og spyling.