Digidexo.com

Hvordan Kill Balanitis

Balanitis kan være en svært smertefull opplevelse for enhver mann. Også kjent som en hann gjærinfeksjon, er balanitis som skyldes soppvekst på penis, oftest på spissen. Fuktige områder under eller rundt en manns forhud fremme veksten av sopp. Symptomene inkluderer rødhet, hevelse og smerter ved vannlating eller samleie. Du bør alltid oppsøke lege for medisinske problemer, men du kan også drepe balanitis med noen hjemmebehandling.

Hvordan Kill Balanitis

•  Kjøp en over-the-counter anti-sopp krem som Diflucan. Sørg for å lese alle advarsler på kremen, som noen kremer kan forårsake smerte når den brukes til sensitive områder. Påfør kremen til det infiserte området to ganger per dag, eller mer hvis instruert av produktet.

Mix 02:58 dråper hvit eddik i soppdrepende krem med hver bruk; eddik vil bidra til å sette fart i prosessen med å drepe soppen.

Spis yoghurt minst to ganger per dag ved slukking av soppinfeksjon. Kulturene i yoghurt hjelp til å drepe sopp i kroppen. Bruk av yoghurt direkte til det infiserte området kan også fremskynde prosessen med å drepe balanitis.

Rens det infiserte området, så vel som resten av penis, etter hver urinering. Tørk overflødig fuktighet fra området med et rent håndkle; en tørrere, vil hindre vekst av sopp.

Sug i et badekar med lunkent vann, og legger en kopp eddik og en kopp salt. Du kan også legge til 02:58 dråper tea tree olje. Disse løsningene drepe sopp.

Hint

  • Ta alltid kontakt med lege når du arbeider med avanserte infeksjoner som balanitis.
  • Gjær vokser i fuktige områder. Derfor, menn som er uomskåret er mer sannsynlig å utvikle balanitis. Iført løs bomull undertøy vil bidra til å øke luftstrømmen til lysken, bidrar til å hindre at fuktighet fra svette.
  • Ikke bruk hvit eddik direkte til det berørte området av huden din. Syren i eddik kan alvorlig brenne allerede infisert hud.
  • Menn kan kontrakten balanitis ved å ha sex med en kvinne som har en gjær infeksjon og kan passere smitte til kvinner. Ikke gå tilbake til samleie før balanitis har vært borte i minst to til tre dager.