Digidexo.com

Lap Band Diet Ideer

Lap-Band er en form for bariatric, eller vekt-tap, kirurgi som innebærer en kirurg å plassere en gastrisk bånd rundt øvre del av magen. Dette skaper en liten del av magen, noe som betyr at du er i stand til å spise mindre mat og fordøyelsen prosessen forsinkes, noe som betyr at du føler deg mettere lenger. Fordi magen er redusert, kan du ikke spise på den måten som du var tidligere vant. Etter en bestemt diett kan bidra til å holde deg sunn og forbedre vekttap resultater.

Seks uker etter operasjonen

Umiddelbart etter Lap-Band kirurgi, kan kirurgen anbefale en spesialisert diett bestående av klare buljonger og andre matvarer som gjør at magen til å helbrede samtidig som du teste de nye grensene for magen. Etter denne tid, bør du være i stand til å etablere en ny diett som du kan følge resten av livet ditt. Du bør være i stand til å spise fast føde uten vanskeligheter før du starter denne dietten.

Den nye magen opprettet med Lap-Band prosedyre kan holde mer enn 1/4 kopp mat til enhver tid, i henhold til University of California, San Diego. Derfor bør du spise tre små måltider om dagen, tygge all maten grundig og slutte å spise når du føler deg full. Mens du bør drikke rikelig med væske, ikke drikke og spise fast føde på samme sittende, da dette kan føre til at posen å skylle ut raskere, og dermed beseiret Lap-Band hensikt av å føle fyldigere raskere.

Mat å spise

Din Lap-Band kosthold bør være en sunn blanding av frukt, grønnsaker, proteinkilder og karbohydrater i betydelig mindre porsjoner enn før operasjonen. En typisk frokost kan bestå av en eggerøre og et stykke ristet brød; en før-lunch snack av en liten, kokte (soft) brokkoli floret og 2 ss. av pasta; lunsj er 3 ss. av fisk og 2 ss. av kokte (soft) spinat; 1/2 kopp sukker-fri pudding eller en kopp yoghurt for en kveld snack; og en middag med 4 ss. av kylling og ris gryte, 2 ss. av kokte grønne bønner og en halv fersken. Denne prøven kosthold er fra Hopkins Bayview Medical Center.

Som dokumentert av prøven kosthold, de beste mat å spise er myk mat og proteinkilder som peanøttsmør og gryteretter laget med kjøttdeig.

Matvarer for å unngå

Mens de fleste fast føde er trygge når grundig tygges, bør du unngå visse matvarer, for eksempel tørket frukt, asparges, ananas, rabarbra, mais og popcorn, druer, nøtter og frø, brus og andre kullsyreholdige drikker, og høy-kalori mat og drikke , ifølge University of California, San Diego.