Digidexo.com

abscess på rumpa behandling

Lung Abscess Behandling

Du har sikkert hørt om en abscessed tann, som oppstår når en tann blir så infisert at en pus-fylt lomme former. Tenk på en lunge abscess på samme måte. Lungene blitt så infisert at et hulrom fylt med puss utvikler seg. Infeksjonen er ofte forårsaket av aggressiv lungebetennelse eller tuberkulose, men det kan også være forårsaket når fremmedlegemer, for eksempel muntlig sekret, er ned i lungene når noen har et alvorlig tilfelle av tannkjøttsykdom. Langvarig hoste og feber følge, noe som indikerer et stort behov for behandling.

Grunnleggende

Legen din vil bestemme hvilken behandling som er best for deg, basert på egenskapene til byllen. Egenskapene som avgjør hvilken type behandling inkluderer størrelsen på byllen og hvor godt du svare på innledende behandling, som vanligvis starter med antibiotika.

Antibiotika

De fleste abscesser bare kreve behandling med antibiotika. Vanligvis antibiotika administreres intravenøst, men noen tilfeller kan være mindre alvorlige og bare garanterer tar antibiotika gjennom munnen. Forbedring er ofte sett innen 3 til 6 uker. Jo større drenering, jo lenger det tar for abscess som skal behandles.

Drenering

Noen ganger antibiotika ikke hjelper på byllen. I slike tilfeller kan drenering av abscess være et alternativ, ifølge Cleveland Clinic. Denne metode kan motet i løpet bekymring for at infeksjonen kunne smitte over og slag andre områder under eller etter dreneringsprosessen.

Dreneringsmetoder

Johns Hopkins forteller at det er to hovedmåter å drenere en abscess. Den første innebærer det som kalles postural drenering, hvor pasientene lærer å "tips" seg inn i en stilling som letter drenering av det berørte brystet området. Den andre metoden innebærer å bruke et omfang for å suge ut puss.

Kirurgi

I 10 prosent av tilfellene der en pasient ikke responderer på antibiotika, en mer invasiv form for drenering via kirurgi er en anbefalt handling. Merck rapporterer at en fremgangsmåte som kalles en Lobektomi, hvor en flik av lungen er fjernet, er vanlig. Mindre abscesser kan bare kreve et segment av lungen fjernes - en prosess som kalles reseksjon. Når en pasient har mer enn en abscess, kan lungen må fjernes helt og holdent ved hjelp av pneumonectomy.

MRSA Forebygging og behandling

MRSA Forebygging og behandling


MRSA (methicillin-resistent Staphylococcus) er en alvorlig staph infeksjon som er resistent mot et bredt utvalg av antibiotika som brukes til å behandle andre infeksjoner staph. MRSA-infeksjoner kan være mild eller alvorlig og kan være dødelig. Heldigvis er det mange ting en person kan gjøre for å forebygge og behandle denne infeksjonen.

MRSA Basics

The Mayo Clinic rapporterer at Staphylococcus er en bakterie som lever i nesehulen av 1/3 av den menneskelige befolkning. MRSA ofte oppstår i sykehus og andre helsevesenet. Men det har nå vandret ut og kan også forekomme i skoler, boliger og diverse andre steder. The Mayo Clinic rapporterer at det er nå antatt at deling ting som sportsutstyr har forårsaket at bakterier spres utenfor helseinstitusjoner og forårsaker infeksjoner hos ellers friske individer. Infeksjonen er vanskelig å behandle fordi det er resistente mot mange vanlige antibiotika. Personer som har et svakt immunforsvar, eldre, spedbarn og barn er mest utsatt for denne infeksjonen.

Forebygging på sykehuset

For å hindre MRSA mens på sykehuset, foreslår Mayo Clinic følge noen enkle trinn. Spør alle sykehus ansatte og besøkende til å vaske hendene eller bruke alkoholbasert rensemiddel før du berører you.Frequently vaske hendene. Kontroller at alle medisinske prosedyrer blir gjort under sterile forhold.

Forebygging i Fellesskapet

Forebygging kan også gjøres hjemme og i samfunnet. The Mayo Clinic foreslår at du gjør følgende. Vask hendene ofte og bære alkoholbasert rensemiddel med deg for bruk når du ikke har tilgang til vann. Unngå å dele personlige ting som håndklær, atletisk utstyr, ark og barberhøvler. Hold kutt og sår dekket. Hygienisk sengetøy med blekemiddel når det er mulig.
Dusje etter atletisk spill eller trene i et anlegg. Ikke praktiserer eller driver med idrett når du har en infeksjon eller såret. Få testet av en lege hvis du har en sår, sår eller infeksjon som ikke vil gro. Bruke antibiotika som foreskrevet. Ikke slutt å ta inntil resepten er borte eller som legen anbefaler.

Medisiner brukes i behandling

Som angitt ovenfor, blir MRSA ikke lett behandles med de fleste antibiotika. Som et resultat, rapporterer Mayo Clinic som oftest avhengige av medisiner for å behandle MRSA er vancomycin. Men noen sykehus rapporterer at de ser noen MRSA-stammer som er blitt resistent mot vancomycin. Imidlertid er forskere prøver å jobbe med å utvikle medikamenter som vil kunne behandle denne belastningen av MRSA.

Andre behandlings

Noen ganger kan en MRSA-infeksjon ikke trenger å bli behandlet med medisiner. The Mayo Clinic rapporterer at leger kan velge å tappe en MRSA abscess i stedet behandle det med medisiner. Imidlertid er dette ikke er gjort i alle tilfeller.

Hvordan behandle Listeria infeksjoner

Hvordan behandle Listeria infeksjoner


Listeriose er en infeksjon forårsaket av bakterien Listeria monocytogenes. Det påvirker først og fremst mennesker med nedsatt immunforsvar, gravide kvinner og deres fostre og nyfødte. Listeria normalt lever i jord og vann, men du kan kontrakten det ved å spise forurenset mat. Den har en dødelighet på 25 prosent for voksne og 50 prosent for nyfødte. Følgende trinn viser deg hvordan du behandler listeriose.

Hvordan behandle Listeria infeksjoner

•  Gi intravenøs antibiotika raskt for alvorlige tilfeller av listeriose og til gravide kvinner for å forhindre smitte av fosteret. Listeriose kan være dødelig selv med rask behandling, spesielt hos eldre pasienter og de med underliggende sykdommer.

Fortsett antibiotikabehandling av listeriose i 14 dager hvis pasienten har et kompetent immunsystem. Brain abscess bør behandles i minst seks uker, endokarditt for 4 til 6 uker, og hjernehinnebetennelse i 3 uker.

Care for babyer med listeriose ved hjelp av de samme antibiotika som voksne. En kombinasjon av antibiotika ofte kan anvendes til diagnose er blitt bekreftet. Følg nøye med pasientens væske, elektrolyttbalansen, ernæring og vitale tegn.

Plasser kritisk syke nyfødte i en neonatal intensivavdeling. Konsultasjoner med neonatologists kan være nyttig når omsorg for nyfødte.

Bruk ampicillin i kombinasjon med et aminoglykosid så som gentamicin for synergi. Gentamicin kan avsluttes etter 1 uke med forbedring for å redusere sjansen for nyretoksisitet. Listeria er ikke utsatt for cefalosporiner av noen generasjon.

Hvordan virker en Abscess Utvikle?

Hvordan virker en Abscess Utvikle?

Hva er en Abscess?

En abscess er en pus fylt klump som kan være smertefullt. Det kan virke hoven og rød. De kan utvikle eksternt eller internt. En ekstern abscess utvikler like under huden og er lett synlig. En intern abscess utvikler inne i kroppen. Abscesser kan utvikle nesten hvor som helst i kroppen. Alle kan få en byll, men personer med diabetes og nedsatt immunforsvar er på et høyere risiko for å utvikle dem.

Hvorfor en Abscess Utvikle?

En abscess utvikler seg som et resultat av kroppens forsøk på å bekjempe en bakteriell infeksjon og stoppe det fra å spre seg. Det er en forsvarsmekanisme i kroppen. Kroppen sender hvite blodlegemer til å bekjempe og felle utenlandske bakterier. Toksiner løslatt fra bakterien ødelegger noe av det omkringliggende vevet. Pus som utvikler er en opphopning av døde hvite blodlegemer, døde bakterier og døde kroppen vev.

Eksterne Byller

Eksterne abscesser kan forekomme hvor som helst på huden. De utvikler når et åpent sår blir utsatt for bakterier. Såret behøver ikke å være stor. Noen ganger såret er bare en liten skrape. Svette og olje kjertler kan også utvikle abscesser etter eksponering for bakterier. Bakterier er til stede på nesten alt vi berører. Det er derfor det er viktig å holde et åpent ville rense og dekket for å hindre bakteriell forurensning. Staphylococcus er en bakterie som ofte er ansvarlig for utvikling abscess.

Innvendige Byller

Innvendige abscesser kan være vanskelig å diagnostisere fordi de er skjult inne i kroppen. Heldigvis er de ikke veldig vanlig. En intern abscess utvikler seg som et resultat av en infeksjon i et av organene. For eksempel: En nyreinfeksjon kan resultere i utviklingen av en svulst på nyrene. Interne abscesser kan også være forårsaket av en bakteriell infeksjon som har spredd seg inn i blodet. Når en infeksjon har spredt seg gjennom blodet, kan en abscess utvikle hvor som helst i kroppen. For eksempel: En person har en bakteriell infeksjon i lungene som sprer seg i blodet og en abscess utvikler i hjernen.

Behandling

En abscess på huden kan gå bort uten behandling i det hele tatt. Når kroppen hell kamper av bakterier, åpner ville ved seg selv, pus avløp, og såret leges. Hud abscesser som ikke leges av seg selv eller fortsette å bli verre, trenger å bli behandlet av en lege. Når kroppen ikke er i stand til fullt ut å drepe bakterier, byllen blir større og større etter hvert som kroppen fortsetter kampen. En voksende abscess krever medisinsk behandling. En lege vil behandle en byll som ikke helbredende egen hjelp, enten med antibiotika eller et lite kirurgisk inngrep. Kirurgisk behandling innebærer at legen lancing byllen og rengjøring av bakterier ut.

En lege kan mistenke en intern abscess når en person har en intern infeksjon og opplever smerte. En ultralyd eller røntgen kan gjøres for å diagnostisere en intern abscess. Hvis man blir funnet, vil legen enten behandle det med antibiotika eller kirurgisk fjerning.

Forebygging

Selv abscess kan ikke alltid unngås, kan risikoen for å få dem reduseres ved å følge tre retningslinjer.

Spise sunt for å holde immunsystemet sterkt. Et sunt immunsystem bedre kan bekjempe infeksjoner.

Opprettholde god hygiene. Vask hendene etter berøring noe som kan være forurenset med bakterier. Hold sår rent og dekket.

Hvis bandasjerer annen persons såret, må du ikke la sårdrenering å røre deg. Pus fra en annen persons såret kan inneholde skadelige bakterier.

Hva er behandlingen for en tann abscess?

En abscessed tann kan forårsake intense smerter og hevelse i ansiktet, og kan bli en medisinsk krise hvis infeksjonen sprer seg til blodet. Heldigvis kan tannlegen eller lege behandler din abscessed tann. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, behandlinger for en tann abscess omfatter medikamenter og tannkirurgi.

Antibiotika

Din tannlege eller lege kan forskrive antibiotika for å bli kvitt infeksjonen i abscessed tann og hindre smitte i å spre seg.

Drenering

Tømming av abscess er en prosedyre tannlegen din gjør, noe som innebærer å stikke hull på byllen "sac av væske og utsuging det fra munnen.

Gargling

Tannlegen kan foreslå gurgle med lunkent vann blandet med en teskje salt for å bli kvitt infeksjonen i abscessed tann.

Smertestillende midler

Tannlegen din kan foreskrive enten over-the-counter smertestillende midler (for eksempel ibuprofen) eller reseptbelagte smertestillende midler (for eksempel oksykodon) for å behandle smerte fra abscessed tann.

Root Canal

Hvis infeksjonen i tannen din sprer seg til roten, må du kanskje ha en rotfylling, som er en prosedyre utføres av tannlege eller en endodontist.

Tann fjerning

Din tannlege eller en kjevekirurg må kanskje fjerne en alvorlig abscessed tann å fullt behandle infeksjonen. Dette er en kirurgisk prosedyre.

Hva er en tann abscess?

Dental abscesser er forårsaket av hull i tennene eller tanninfeksjoner som ikke er riktig brydde seg om. Disse innledende infeksjoner spredd seg til kinnet, tannkjøtt, eller andre deler av munnen. Pus samler på infeksjon stedet inntil trykket fører til at abscess å briste eller den tappes kirurgisk. Abscesser som er svært smertefullt, forårsake pustevansker, eller hindre svelge bør inspiseres umiddelbart av en tannlege eller en lokal akuttmedisinsk avdeling.

Årsaker

Abscesser utvikle seg fra infiserte tenner som ikke blir behandlet på riktig måte. Folk som forsømmer munnhygiene, ikke besøker tannlegen regelmessig, eller ble behandlet av en uerfaren tannlege er i faresonen for disse abscesser. Et hulrom som har blitt reparert av en tannlege kan resultere i en abscess dersom tannlegen ikke klarte å fullstendig utrydde bakterien.

Infeksjoner og hulrom er forårsaket av dårlig munnhygiene. Det er svært viktig å holde munnen ren ved å pusse tennene og tanntråd regelmessig.

Symptomer

Abscesser forårsake åpenbare symptomer som ikke er lett oversett. Området vil bli svært smertefullt. Lokal hevelse og rødhet er sannsynlig. En infeksjon som har festered for en betydelig tid kan også føre til kvalme, feber, frysninger og diaré. Pus drenering vil oppstå når abscess brister.

Drikk en varm eller kald væske for å avgjøre om tannen kan repareres uten en rotfylling. En tann som er følsom for temperaturen indikerer en høy sannsynlighet for at tannen kan berges uten nerve fjerning.

Medisinsk behandling

Velg en pålitelig, erfaren tannlege for å håndtere alle byller. En behandling som håndteres feil ikke vil være effektive og kan resultere i etterfølgende infeksjoner. En X-Ray bør tas for å bekrefte infeksjon av tannen før legen provenyet.

Avhengig av omstendighetene, vil tannlegen fortsette i en av tre måter. I mange tilfeller vil en rotfylling utføres eller tannen vil bli ekstrahert. Antibiotika kan være foreskrevet følge disse behandlingene.

En infeksjon som oppstår i en tann som allerede har hatt en rotfylling vil sannsynligvis bli behandlet med et antibiotikum resept.

I alle tilfelle bør abscesser være kirurgisk dreneres for å hindre at puss fra å infisere andre områder av munnen.

Hjem Rettsmidler

Abscess lider kan behandle sine smerter med over-the-counter, anti-inflammatoriske medisiner som naproxen. Men dette betyr ikke behandle infeksjonen.

En sprukket abscess bør skylles med varmt vann for å rense munnen.

Risk of Death

En ubehandlet tann abscess kan være livstruende. Hjernen ligger bare inches fra tennene, og den kan spre infeksjonen hvis den ikke er utryddet. Infeksjonen vil til slutt nå vevet inne i skallen og føre dem til å hovne opp ukontrollert. Hevelsen kan blokkere luftveiene og forårsake død av kvelning.

Kroniske abscesser kan føre til høye nivåer av bakterier i kroppen som kan utløse et hjerteinfarkt, hjerneslag, eller føre til gravide kvinner for å levere tidlig.

Lymph Node Infeksjon

Lymfeknute-infeksjon (lymfadenitt) oppstår når nodene bli betent og forstørret, vanligvis i respons til en bakteriell, virus eller soppinfeksjon i kroppen. Spesifikke noder kan hovne opp hvis ligger i nærheten av en infeksjon, som noder i halsen svarer på en halsbetennelse.

Lymfesystemet

Kroppens lymfesystemet produserer og beveger lymfe væske fra vev til blodet. Lymfeknutene, eller kjertler, filtrere denne væsken, som inneholder hvite blodceller som bekjemper infeksjoner.

Tilknyttede betingelser

Lymfadenitt er ofte sett i sammenheng med streptokokkbakterieinfeksjoner, genital herpes utbrudd, mononukleose, hudinfeksjoner, øyeinfeksjoner, tuberkulose og syfilis.

Symptomer

Lymfeknute infeksjon har symptomer på hovne, ømme, smertefulle eller harde noder. Huden over nodene kan bli rød og betent, og selv utvikle abscesser.

Behandling

Behandling omfatter medisiner for å eliminere den underliggende infeksjon. Dette kan omfatte antibiotika eller anti-sopp narkotika. Anti-inflammatoriske medisiner kan være foreskrevet, og kule komprimerer kan brukes til å redusere hevelse og smerte.

Alvorlige tilfeller

Alvorlige tilfeller av lymfeknute infeksjon kan kreve en mindre operasjon for å drenere hud abscesser, og hevelse kan ta måneder å forsvinne helt.

Potts sykdom hos barn

Pott sykdom hos barn er en alvorlig tilstand som påvirker ryggraden og andre ledd i kroppen. Den er relatert til tuberkuloseinfeksjon og er spredt fra lungene, gjennom blod og deretter fra en rygg-platen til en annen. Hos barn sykdommen oftest påvirker ryggsøylen system, selv om det kan være til stede i nesten alle ledd i hele kroppen. Oftest sprer sykdommen nedover, fra en vertebra til et annet inntil hele ryggraden blir påvirket.

Hvem får det?

Pott sykdom hos barn er vanligere i land med dårlige økonomiske og sanitære forhold. Disse landene kan være mer utsatt for tuberkuloseinfeksjoner, spesielt hvis familier bor i fellesskap i store grupper. I USA, er Pott sykdom mest utbredt blant innvandrere og blant voksne. Dr. Richard Draper av Pasient Storbritannia sier at det er en sykdom som rammer barn oftere i land som Bangladesh, India, Pakistan og Kina. Når det gjelder kjønn, oppstår Pott sykdom oftere hos menn enn det gjør hos kvinner.

Risikofaktorer

Ifølge Dr. Draper, er det flere risikofaktorer for Pott sykdom hos barn og voksne. En av de viktigste risikofaktorene er å være HIV-positive eller har utviklet aids. Begge disse forhold er utsatt for infeksjoner som tuberkulose. En annen risikofaktor er dårlige sosioøkonomiske forhold. Som angitt, er dette en innvandrer fra et av de landene som er nevnt eller bor i trange omgivelser kan gjøre tuberkulose en tøylesløs infeksjon og kan resultere i Pott sykdom hos barn som lever i slike forhold og bli infisert.

Symptomer

Dr. Draper sier at utbruddet av Pott sykdom er gradvis. Utgangspunktet, kan pasienten klage over å ha ryggsmerter. Denne smerten utvikler seg til feber, nattesvette, manglende appetitt og uforklarlig vekttap. Som sykdommen utvikler seg og beveger seg fra lungene gjennom hele sirkulasjonssystemet og til ryggsøylen, hevelse av spinal ryggvirvlene kan bli tydelig gjennom huden. I tillegg kan pasienten ser ut til å bli sittende oppreist stivt. Til slutt, en klump i lysken som ligner en brokk kan vises. Dette kalles en psoas abscess.

Behandling

Behandling for Pott sykdom hos barn omfatter ofte en periode på immobilisering mens sykdommen virker gjennom. Dr. Draper sier at medisiner for tuberkulose er oftest inkludert som en del av behandlingen. I tillegg kan leger anbefaler kirurgi for å avlaste trykket fra de altfor hovne ryggvirvel plater og for å drenere væske som kan ha samlet seg i abscess eller langs ryggsøylen.

Prognose

Selv om fremdrift og behandling kan være treg --- ta flere uker til måneder til år --- når tuberkulose er løst, så Pott sykdom vil også løse. Nøkkelen til en god prognose er tidlig intervensjon. Med resept kjemoterapi, er prognosen for de fleste individer bra. Imidlertid, i henhold til Dr. Draper den senere pasienten mottar en diagnose og behandling, desto lengre tid kreves for utvinning.

Hva er behandlingen for MRSA i nesen?

Meticillinresistente Staphylococcus aureus, eller MRSA, er en ondartet "supervirus" bakterier belastning som kan føre til livstruende infeksjoner. Ofte vil MRSA leve noe harmløst i nesegangene av folk som har hatt tidligere infeksjoner eller som jobber i sykehusmiljøer. Mindre vanlig, vil forårsake aktive MRSA-infeksjoner i huden av nesen.

Kolonisering

MRSA-bakterier lever ofte i nesegangene i årevis uten å vise noen symptomer. Faktisk er de aller fleste sykehus arbeidstakere kolonisert med MRSA i nesen, noe som betyr at bakterier har en etablert koloni, men er ikke å spre eller forårsaker aktiv infeksjon. Folk som har hatt MRSA-infeksjoner i det siste er også svært sannsynlig å bli kolonisert.
En person som er kolonisert med MRSA i nesen kan være i stand til å overføre infeksjonen til andre personer eller utvikle en infeksjon hvis immunsystem blir svekket. Imidlertid er MRSA kolonisering svært vanlig, og anses ikke å være en alvorlig tilstand. Siden det ikke skaper smerte, lunger, eller andre symptomer, er MRSA kolonisering ikke behandles med antibiotika eller andre kliniske medisiner.

Minimere risiko

Mens MRSA kolonisering i nesen ikke krever behandling, kan bærere nytte seg selv og sine lokalsamfunn ved å holde subklinisk infeksjon i sjakk. Et sterkt immunforsvar kan, over tid, bidra til å eliminere MRSA fra nesegangene. Trening og et sunt kosthold er hjørnesteinene i å opprettholde god helse, men naturlige behandlinger kan også hjelpe.
Folk som vet eller mistenker at de bærer subklinisk MRSA bør være spesielt forsiktige når de er i nærvær av folk som er veldig ung, veldig gammel, eller immunsupprimerte. Commonsense forholdsregler, som hyppig håndvask, kan redde liv ved å hindre spredning av sykdommer som MRSA.

Bihulebetennelse

I sjeldne tilfeller kan MRSA forårsake en infeksjon som påvirker bihulene. Mens bihulebetennelse i seg selv er vanligvis ansett for å være liten, kan det være farlig hvis den er kjent for å være forårsaket av MRSA. En MRSA nese infeksjon som påvirker bihulene kan spre seg til ørene, lungene, halsen og selv hjernen, spesielt hos personer med svakt immunforsvar.
Sinus infeksjoner forårsaket av MRSA blir vanligvis diagnostisert bare etter en bakteriell infeksjon unnlater å svare på typiske antibiotika som penicillin. Dersom infeksjonen ser ut til å avskjære godt uten inngrep, vil leger vanligvis fore oral vancomycin, en kraftig antibiotisk, for å behandle infeksjonen.

Hudinfeksjon

MRSA kan forårsake hud-infeksjoner på nesten hvilken som helst del av kroppen, inkludert følsomme vev inne i nesen. En smertefull, pus-fylt sår eller koke inne i nesen kan være forårsaket av MRSA (eller en annen form av staph infeksjon). Dette kan skje uten kjent årsak, eller etter en nese piercing eller skade som forlater nese vev utsatt for infeksjon.
Hvis hudinfeksjon er mild og overfladisk, som en stor kvise, kan enkelte leger velger ikke å behandle det med medisiner. Dersom sår er lett for legen å nå, kan han lanse og tappe den for å fjerne infeksjonen. Mer vedvarende abscesser kan kreve behandling med vankomycin, spesielt hvis de sprer eller bli svært smertefullt.

Naturlige behandlinger

Siden MRSA-infeksjoner kan bli livstruende under visse omstendigheter, bør dette virulent super aldri behandles hjemme uten veiledning av en lege. Imidlertid kan komplementære og alternative terapier bidra til å eliminere både aktive infeksjoner og kolonisering i nesen.
Immun-boosting kosttilskudd, som olje av oregano og hvitløk, kan bidra til å forbedre motstand mot MRSA med få bivirkninger. Tea tree olje, påføres lokalt til en hud infeksjon i nesen, kan bidra til å bekjempe bakterier. Andre alternative løsninger, slik som kolloidalt sølv, kan også være fordelaktig.

Årsaker til amøbedysenteri

Amøbedysenteri (gastrointestinal amoebiasis) er en sykdom forårsaket av to former for en amøbisk parasitten. Avhengig av hvordan pasienten plukker opp parasitten og blir syk, kan hun få behandling for å lindre tarm symptom og drepe sykdomsfremkallende parasitter.

Dysenteri Definert

Amøbedysenteri (amoebiasis) er en infeksjon i tykktarmen. Denne infeksjonen kan bli tatt hvis pasienten bor i eller besøker et land hvor de sanitære forholdene er dårlige og i subtropiske eller tropiske områder av verden. Hvis han bor i en institusjon, er han mer sannsynlig å komme ned med dysenteri. Hvis han deltok i anal samleie, han er også høyere risiko for å pådra denne sykdommen.

Parasittiske

Årsaken til denne infeksjonen er en parasitt som kalles Entamoeba histolyca. To former for denne parasitten kan finnes: den sovende cyste, som er vedtatt i avføring av infiserte bærere; og det blotte amøbe, som ikke har noen omsluttende cyste å beskytte den. Dette amøbe dør raskt når det har blitt passert av en infisert person; sovende cyste variasjon kan leve utenfor kroppen i riktig situasjon.

Infeksjon fra en operatør

Hvis pasienten setter et infisert objekt i munnen, (objektet har å berøre infisert avføring fra en operatør) hvis hun svelger mat eller vann som er forurenset med parasitten eller om hun berører parasitt egg og deretter berører munnen hennes med henne side, er hun i fare for å utvikle denne sykdommen. Transportøren behøver ikke å være syk for å være i stand til å passere sykdommen videre til en annen person.

Symptomer

Disse inkluderer løs, blodig avføring, feber, vekttap, magesmerter og kramper og kvalme. I sjeldne tilfeller kan lever abscesser utvikle. Andre symptomer kan være frysninger og dehydrering fra væsketapet knyttet til diaré. I svært sjeldne tilfeller kan parasitten reise til hjernen og forårsake flere abscesser.

Behandling

Pasienten som har amøbedysenteri vil motta nitroimidazol medisiner, som vil drepe amøber i sin avføring, i tarmveggen og i alle lever abscesser som kan ha utviklet.
Hvis amøber er bare i tarmen, vil hun være foreskrevet inodoquinal, paramomycin eller diloxanide furoate (luminal narkotika). For gastrointestinale symptomer, vil hun ta en av disse medikamentene sammen med metronidazol. For den infiserte carrier med ingen symptomer, luminal medikamenter alene vil drepe amøber og passere dem fra tarmen.

Meticillinresistente Staphylococcus Aureus Treatment

Meticillinresistente Staphylococcus aureus, også kjent som MRSA, er en type av bakterier (S. aureus) som er blitt motstandsdyktige mot de vanlige stoffer som brukes til å behandle infeksjoner forårsaket av den. Denne variasjonen i S. auerus er ikke bare resistente mot meticillin, som navnet sier, men også vanligvis resistente mot penicillin, oxaxillin, amoxicillin og noen ganger tetracyklin, erytromycin og klindamycin. Fordi bakteriene har blitt resistente mot så mange av de vanlige medisiner for å behandle det, er behandlingen blir vanskeligere, men ikke mindre nødvendig.

Test det

Den beste måten å vite hvilken medisin du bruker til å behandle en MRSA-infeksjon er å bruke mikrobiologisk lab testing for å fastslå hvilke antibiotika det kan være utsatt for. Ulempen med dette er at laboratorietesting kan ta tid å fullføre, mens pasienten blir sykere. Men dette er den beste måten å være sikker på at du rettet mot infeksjon med den aktuelle stoffet til å drepe den. Når testingen er fullført, blir MRSA behandles vanligvis med medikamentet som det er mest utsatt for, alene eller i kombinasjon med andre legemidler.

Fullfør alle medisiner

Leger alltid fortelle pasienter til å ta medisiner for en bestemt tidsperiode. Dette rådet er gitt fordi det tar en viss grad av medikament i kroppen etter en viss tid til å drepe bakterier. Når medisinen er stoppet tidlig, det bare dreper av de svakere bakterier, forlater de sterkere som trengte lengre tid på å drepe fortsatt i live. Ikke bare er disse forsterkede bakteriene ikke drept, men de har vært utsatt for de antibiotika, slik at de kan begynne å utvikle resistens mot disse. Dette er den prosess som skaper "super." Det er alltid viktig å ta alle medisiner du er foreskrevet, men enda mer med bakterier som allerede blir resistente mot medisiner raskt.

Drenere Infeksjon

Siden de fleste MRSA-infeksjoner er hudinfeksjoner, de har topiske symptomer, inkludert abscesser, som kan behandles i topiske måter i tillegg til antibiotika. Det første alternativet for abscesser, ifølge Centers for Disease Control, er å lage et snitt og tømme dem. Det er også visse topiske antibiotika som er effektive mot MRSA, skjønt motstanden til dem øker også.

Hvordan bruke Naturmedisin for Byller

Hvordan bruke Naturmedisin for Byller


En abscess er en infeksjon dypt inne i huden som fører til en hard, øm og rød koke. Riktig behandling av abscesser er viktig, fordi de kan spre og ytterligere skade omliggende vev. Abscesser er oftest forårsaket av inngrodde hår, glasskår eller andre fremmedlegemer i hud, tilstoppede kjertler eller bare et kutt som bryter huden og forårsaker en infeksjon. Alvorlig infiserte abscesser bør behandles med antibiotika; men du kan hindre en abscess fra å bli alvorlig med naturmedisin.

Bruksanvisning

Trykk saften fra en liten løk og fem store hvitløksfedd. Påfør en liten mengde hvitløk og løk juice blandingen til det berørte området tre eller fire ganger om dagen for å bidra til å bringe smitte til overflaten, forkorte levetiden til en abscess. Løk og hvitløk er både naturlige medisiner som dreper bakterier og bakterier, bidrar til å lindre årsakene til koker.

Lag en naturmedisin grøtomslag for å bidra til å helbrede abscesser før de blir septisk. Bland en teskje av melk og fløte, en halv teskje av eple cider eddik og en klype gurkemeie pulver. Påfør blandingen til et lite klut og dekke abscess, forlater i minst 30 minutter, og påføring av to eller tre ganger om dagen.

Påfør en spisskummen frø lim til abscess mellom anvendelser av grøtomslag. Spisskummen er den perfekte naturlige medisin for abscesser som den inneholder høye nivåer av tymol, en naturlig antiseptisk som vil hjelpe lindre og forebygge spredning av byller. Grind en spiseskje spisskummen frø med en morter og bruke lim til det berørte området to eller tre ganger om dagen.

Rens kroppen din ved å spise mye frisk frukt og grønnsaker og eliminere kaffe, fett, sukker, alkohol og tobakk. Mens abscesser er oftest forårsaket av en bakteriell infeksjon, kan giftstoffer i blodet reduserer immunsystemet og øke muligheten for en byll å vokse og spre seg. Derfor er det viktig at du opprettholder en sunn, giftig-fri diett.

Tips og advarsler

  • Som en abscess utvikler en hvit pus fylt hodet vil danne. Ikke bryt abscess, som tilstanden er smittsom. Pus kan føre smitten å spre seg til friske vevet. Hvis abscess pauser på egen hånd, må du rengjøre området regelmessig med antibakteriell såpe før du påfører løk og hvitløk juice blanding for å hindre spredning.
  • Hvis du merker at abscess har begynt å spre seg til omkringliggende områder, søke legehjelp umiddelbart.

Urter for tannpine smerte

Tann smerter kan skyldes en rekke årsaker, inkludert en tann abscess, en øreverk eller fra starten av bihulebetennelse. Tann smerte kan også oppstå når du har en tann forfalne. Det finnes en rekke urter som du kan bruke for å behandle tann smerter, men huske på at noen tann smerte årsaker krever oppfølging av en medisinsk faglig og / eller tannlege.

Abscessed tann og tannråte

En abscessed tann er forårsaket når bakterier vokser inne i en tann og skaper en infisert pus stoff som infiserer tannen og området rundt. En abscess bør behandles med antibiotika, fordi denne tilstanden kan bli farlig hvis abscess sprer seg til andre deler av kroppen. Urter bør bare brukes som en midlertidig behandling for tilstanden til du kan se en tannlege for videre behandling.

Du kan bruke en anstrøk av Echinacea ved å dyppe en bomullsdott eller pad med det og bruke det til abscessed tann eller tenner som er skaper smerte. Denne urten har også bedøvende egenskaper, og det fremmer riktig immunologiske funksjon.

Tannråte kan forårsake betydelig tann smerter, og til slutt må du gå til tannlegen for å enten fylle hulrommet, eller å ha tannen fjernes. I mellomtiden er det flere urter du kan bruke til å fjerne tannsmerter. Du kan bruke to eller tre dråper fedd olje på den berørte tann; fedd har antibakterielle og bedøvende egenskaper. Til slutt kan du bruke et skjær som heter propolis, et produkt laget av harpiks honning bier samler som kan brukes i en dose på 10 dråper tinktur til en dropperful vann.

Øreverk

Når du har en øreverk, kan smertene stråle ned i munnen, og det kan føre til tannsmerter. Å behandle tann smerter fra en øreverk, må du håndtere den øreverk først. Noen ganger fluidet samler seg i mellomøret og forårsaker trykkoppbygging; fordi mellomøret er koblet direkte til nesegangene via øretrompeten, kan du noen ganger føler trykket i ansiktet og tennene. Å behandle en øreverk inntil en lege kan bli sett, kan du sette fem dråper mullein blomster trekke i de berørte øret daglig. Øreverk bør følges opp av en lege, fordi du kan ende opp med hørselstap hvis en ørebetennelse ikke er riktig behandlet.

Bihulebetennelse

Når lomme passasjer bli betent på grunn av en infeksjon, er dine nesegangene sperret, og dette skaper trykk i ansiktet, kinn, munn og tenner. Håndteringen av tilstanden vil bidra til å eliminere tann smerter du opplever. Bihulebetennelse kan lindres ved å forbruke en kopp goldenseal avkok tre ganger hver dag før symptomene avta. Goldenseal forbedrer immunforsvaret fungerer, og reduserer overdreven slimete sekret.

Prostata Byller

Hos menn, oppstår bakteriell prostatitt når prostatakjertelen blir betent på grunn av tilstedeværelsen av bakterier. Prostata abscesser er en mulig, men sjelden, komplikasjon av bakteriell prostatitt.

Identifikasjon

En prostata abscess er et lite hulrom som dannes på en manns prostata, forklarer Mayo Clinic. Hulrommet blir infisert fra tilstedeværelsen av bakterier og fyller med pus.

Symptomer

De vanligste symptomene på prostata abscesser inkluderer hyppige, smertefull eller vanskelig vannlating, melder Merck Online Medical Library. Mindre vanlige symptomer er også mulig, som blodig urin, feber eller illeluktende utflod fra urinrøret.

Diagnose

Under endetarms eksamen, leger noen ganger finne et ømt punkt på prostata som indikerer en abscess. En ultralyd er vanligvis nødvendig for å verifisere tilstedeværelsen av abscesser.

Behandling

Å behandle abscesser, leger vanligvis foreskrive muntlig eller injisert antibiotika medisiner. Kirurgi for å drenere væske i abscesser er vanligvis nødvendig i tillegg, ifølge Merck Online Medical Library.

Betraktninger

I noen tilfeller, ikke menn som innser at de har abscesser, og legene oppdage tilstanden når utføre kirurgi på prostata for en tilstand som kreft eller godartet prostataforstørrelse.

Kok Vs. Tett Pore

Kok Vs.  Tett Pore


En byll er en type tilstoppet pore. Koker er lokalisert bakterielle infeksjoner dypt i huden, der en inngrodde hår eller kjertel har blir tette. Imidlertid kan tilstoppede porer danne inn i andre typer av akne også.

Porer

En pore er et annet ord for en hårsekken. Porer er åpninger i overhuden som skiller ut olje (sebum).

Acne

Akne oppstår når porene blir forstørret og tilstoppet med sebum, hud rusk og bakterier.

Whiteheads og Blackheads

Foruten koker, kan akne manifestere seg som whiteheads eller hudormer. Whiteheads er utvidet hårsekker fylt med deler forhindrer hudens overflate. Hudormer er en sort masse av rusk som har presset gjennom overflaten av huden.

Byller

Koker, eller cyster, blir rødlig, mørt, harde støt med myke sentre fylt med hvite blodceller (pus) som sendes av kroppen til å bekjempe bakterier, forårsaker en abscess.

Behandling

Du bør behandle koker ved å bruke varme og drenering av væske når byllen blir myk og danner et hode. For mildt tilstoppede porer, ikke klemme eller pop akne, men rett og slett vaske ansiktet daglig og bruke milde over-the-counter hud rensemidler.

Hvordan behandle en abscessed tann

Behandle en abscessed tann er viktig fordi det vil bli ekstremt smertefullt hvis du ikke gjør det riktig.

Bruksanvisning

Komme i gang på en resept antibiotika er alltid den første oppgaven når en abscess begynner. Ringer en lokal tannlege og få en avtale så snart som mulig er svært viktig. Starte resept så raskt som mulig er en god idé, men du må ta Tylenol for smerte kontroll, så vel.

Bruk en ispose vil bidra til å redusere smerter forbundet med en abscessed tann, og du vil trenge for å holde den på kinnet ditt for bare ca to minutter om gangen. Abscess vil fylles med puss og blod, og da smertene vil forsvinne, og ved å skylle munnen ofte med varmt saltvann eller antiseptisk munnvann vil hjelpe fart på prosessen sammen.

Fortsett med skyllinger, inntil din tannlege avtale der tannlegen vanner byllen hvis nødvendig. Tannlegen vil også gjøre en avtale for å fjerne tannen. Går til alle planlagte avtaler med tannlegen din og følge hans råd er viktig å holde abscess og smerte til en tålelig punkt.

Hint

  • Hvis abscess pauser før din tannlege avtale spytte puss og blod ut. Skylle munnen med antiseptisk munnvann eller til og med varmt saltvann er en god idé.

Hud Abscess Behandling

Hud Abscess Behandling


En hud abscess er også kjent som en byll. En abscess er en hevet område av pus som vanligvis er plassert på hudens overflate, men kan påvirke hjernen, nyrer, lever, lunger, tenner og mandlene. En hud abscess danner vanligvis på grunn av infeksjoner under overflaten. Arealet av abscess vil være varmt å ta på grunn av feber av infeksjonen, og området rundt vil være rød eller rosa og følsom for berøring.

Hete

De fleste abscesser kan behandles hjemme og vil gå bort med enkel behandling med varme. Sug koke i varmt vann i ca 30 minutter eller bruke en varme komprimere til området for tre eller fire ganger per dag. Varmen vil forbedre sirkulasjonen og bidra til å bekjempe infeksjonen ved å øke de hvite blodcellene i området. Vanligvis når infeksjonen forsvinner, vil det koke gå bort av seg selv.

Drenering

Hvis byllen ikke går bort av seg selv eller blir økende smertefull, bør du se din lege. Din lege vil trolig kutte eller hull på byllen å tillate det å renne. Dette bør ikke gjøres hjemme på ditt eget som du kan kutte en blodåre, eller det kan føre til at infeksjonen sprer seg. De fleste koker vil renne av på egenhånd etter at de har blitt gjennomvåt, men mange har flere lommer av infeksjon som må tømmes før helbredelse kan skje.

Antibiotika

Du lege kan forskrive antibiotika hvis huden rundt abscess er infisert eller hvis abscess ikke er healing på egen hånd. Antibiotika er vanligvis ikke nødvendig fordi når området er drenert og infeksjonen er lov til å komme ut, vil området ikke krever antibiotika. Antibiotika har også en hard tid å trenge inn i området av en abscess.

Hvordan behandle en Abscess Med urte rettsmidler

Hvordan behandle en Abscess Med urte rettsmidler


Abscesser dannes når en infeksjon som inkluderer pus samler i en liten plass et eller annet sted i kroppen. Symptomer på en abscess kan inkludere hevelse, vekttap, feber og frysninger, smerter, tretthet, betennelse, ømhet og tap av matlyst. Det er mange urter som kan brukes til å behandle abscesser og lindre tilhørende smerter og ubehag. Her er hvordan man skal behandle en byll med urtemedisiner hjemme.

Bruksanvisning

•  Drikk rødkløver te daglig for å rense blodet og eliminere bakterielle infeksjoner i kroppen, noe som fremskynder helbredelsesprosessen.

Gjør et avkok av Echinacea ved å koke 2 ts av echinacea rot og en kopp vann. La det småkoke i 10 minutter og avløp. Drikk 3 ganger daglig for å rense kroppen for bakterielle infeksjoner.

Ta melk tistel kapsler daglig for å rense leveren og blodet.

lindre smerten av en abscess ved å bruke en varm komprimere av kamille te. Suge en ren hvit håndkle i en sterk infusjon av kamille te og gjelder for de abscess flere ganger daglig.

Påfør en goldenseal grøtomslag direkte til abscess. Bruk steril kompress, påfør goldenseal ekstrakt direkte til abscess.

Bruk tea tree olje til å behandle byllen. Du kan blande 4 deler vann til 1 del tea tree olje og gjelder for abscess 3 ganger om dagen. Tea tree olje er en kraftig og effektiv antiseptisk som dreper bakterier.

Gni abscessed området rikelig med kaldpresset aloe vera gel i hele helbredelsesprosessen.

fart på healing av en byll når den har drenert med en krem laget med calendula eller johannesurt olje. Se etter det på helsekostbutikker.

Hvordan behandle en Abscess med hjem rettsmidler

Hvordan behandle en Abscess med hjem rettsmidler


En abscess er et puss-fylte utsparing i huden. De kan forekomme hvor som helst på kroppen, men de oftest fore på ansiktet. Hvis du har en abscess, er det noen svært effektive grunnleggende trinn du kan ta for å behandle det med hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

Bruk varme, nummer én hjemme bøte for å behandle abscesser, for å bringe på byllen til et hode. Legg et rent, varmt ansikt klut over koke i 20 minutter minst tre ganger om dagen. Roter ansikt kluter for å opprettholde konsistent varme. Varm komprimerer vil bringe abscess til et hode.

Lance byllen når den har dannet et hode. Selv ikke den mest tiltalende hjem rette, lancing en abscess, eller koke, er enkel. Bare sterilisere hodet av en pin eller nål med alkohol eller en flamme, dytte et hull i hodet på byllen, og la pus å renne. Du må kanskje legge press for å få pus å renne.

Påfør antibiotisk salve når pus har drenert, og bandasje på byllen. Bacitracin salve er ofte brukt som et hjem rette og fungerer godt til å behandle lanced abscesser.

Fortsett å bruke varm komprimerer et par ganger om dagen i minst tre dager for å sikre at alle pus avløp fra abscess. Påfør en ren bandasje hver gang du er ferdig med å bruke en kompress.

Tips og advarsler

  • Det er noen abscesser som et hjem rette er ikke klokt. Abscesser ligger i leppe, nese, armhulen, lysken eller de i brystet av en ammende kvinne bør behandles av lege. Også uavhengig av sted, en abscess som har røde linjer som stråler ut fra det bør behandles av lege.
  • Aldri presse en abscess som ligger i nærheten av leppene eller nesen. Infeksjonen kan spre seg til hjernen din.
  • Feilaktig behandlet abscesser kan føre til blodforgiftning, som kan være dødelig i ekstreme tilfeller. Hvis du har noen bekymringer om at din abscess ikke er helbredende, kontakt legen din umiddelbart.

Hvordan behandle din Tooth Abscess Med Bactrim

Behandle en tann abscess med Bactrim er enkelt. Bactrim er et reseptbelagt legemiddel som du får fra din lege eller tannlege. Følg disse enkle trinnene for å helbrede din abscess.

Bruksanvisning

Få din resept

•  Hvis du har en abscessed tann, kan bare en tannlege eller lege forskrive Bactrim. Se helsepersonell for å få resept. Hvis du ikke har en primærhelsetjenesten lege eller tannlege, kan du kontakte ditt lokale sykehus sykepleier linje eller legevakten, helse avdeling eller klinikk for en henvisning. Du kan også se i Gule Sider for en liste over leger og tannleger.

Når du får Bactrim resept, har det fylt på apoteket. Bactrims generiske navn er trimetoprim og sulfametoksazol.

Spør på apoteket om det er noen kontraindikasjoner ved andre medisiner du kan ta. Apoteket vil også svare på andre spørsmål du måtte ha om Bactrim.

Mulige bivirkninger av å ta Bactrim er kvalme, oppkast og utslett. Disse er de vanligste bivirkninger, og er vanligvis svært mild.

Mindre vanlige men farlige bivirkninger av Bactrim er pustevansker, hevelser, gulsott eller feber. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Tar Bactrim

Du resept vil indikere hvor mange ganger per dag du bør ta Bactrim. Følg dette kurset slik legen din oppmerksom på.

Bactrim kan tas med eller uten måltider.

drikker alltid minst 6-8 gram av væske når du tar din Bactrim dose.

Hold munnen ren. Skyll med vann ofte.

Ta Bactrim for hele tiltenkte varighet foreskrevet av lege eller tannlege, selv om du føler deg bedre før medisinen går ut.

Hint

  • Dental abscesser er smertefull og potensielt farlig hvis den forblir ubehandlet.
  • Slutt å ta Bactrim og kontakte legen din eller legevakten umiddelbart hvis du føler at din har en alvorlig, allergisk reaksjon.