Digidexo.com

Hvordan Stopp Comfort Overspising

Hvordan Stopp Comfort Overspising


Identifisere og sette en stopper for usunn eller potensielt farlige vaner kan være en smertefull prosess. Å innrømme disse vanene er ofte vanskelig og krever selvinnsikt og ydmykhet. Dette inkluderer mat-relaterte problemer som overspising eller anoreksi. Mens overspising er relatert til mat, er roten problemet psykologiske, ikke kosttilskudd. Heldigvis finnes det noen enkle grep du kan ta for å bidra til å sette en stopper for tvangsmessig overspising.

Hvordan Stopp Comfort Overspising

Bruk en ernæring journal for å spore dine matvaner, anbefaler American Medical Association. Skriv ned alt du spiser og når du spiser den. Dette vil hjelpe deg å se hva som utløser du å spise eller å føle seg tvunget til å spise. En AMA sample journal eksempel er under Referanser.

Brainstorm andre måter å håndtere spise triggere. For eksempel, hvis du finner ut at du spiser når du blir nervøs, komme opp med et par andre alternativer for å svare på nervøse følelser. Disse kan omfatte å gå en tur eller dyp pust.

Hvis du føler deg helt tvunget til å spise, velger sunn mat. I stedet for brownies eller iskrem, knaske på gulrøtter, selleri, epler og andre matvarer som er høy i næringsstoffer og fiber og lav i enkle sukker og fett.

Spor framgangen din. Hold oversikt over dine suksesser å bidra til å motivere deg. Ikke forvent å endre på en dag. Vær tålmodig og gi deg selv plass til å gjøre feil og lære av dem.

Hvis problemet vedvarer til et punkt hvor det begynner å true din helse eller evne til å fungere på en daglig basis, bør du oppsøke lege eller psykolog. Hun kan tilby henne spesialisert opplæring og foreslå ideer som kan hjelpe.