Digidexo.com

Herbal Pain Relief

Herbal Pain Relief


De fleste mennesker automatisk slå til konvensjonelle medisinske løsninger når det gjelder smertebehandling - for temaer som aspirin eller ibuprofen eller annen pille. Men det er også flere urte løsninger tilgjengelig som kan hjelpe lindre smerte.

Willow Bark

Willow bark inneholder salicin, en anti-inflammatorisk agent nært beslektet kjemisk til acetylsalisylsyre. Som sådan, hemmer willow bark enzymet cyklooksygenase, som senere undertrykker betennelse. I motsetning til aspirin og andre legemidler (for eksempel Motrin), vil willow bark ikke forårsake gastritt eller blødende magesår. Willow bark er tilgjengelig i flere former fra naturlig helse butikker.

Echinacea

Echinacea har lenge vært kjent for å redusere smerte. Består av en kombinasjon av glykoproteiner, flavonoider, polyacetylener, caffeic syre derivater og alkylamider polysakkarider eteriske oljer, echinacea ikke bare kan redusere smerte dramatisk, men kan også bidra langs helbredelsesprosessen. Ikke bruk solhatt hvis du er allergisk mot ragweed eller solsikke planter.

SAM-e

SAM-e er et næringsstoff fremstilt fra en kombinasjon av vitamin B, inositol, folat og betain (trimethylglycine), og har blitt vist å redusere smerte, spesielt at av artritt. Effektene av SAM-e, som med de fleste urte og konvensjonelle legemidler, er forskjellig fra person til person. Det kan bryte ned veldig lett når det har blitt inntatt, og har en tendens til å være mer på den dyre siden. Likevel, hvis det fungerer for deg, kan det være verdt et forsøk.