Digidexo.com

Om ideell kroppsvekt

Opprettholde en ideell kroppsvekt kan redusere risikoen for en rekke alvorlige sykdommer og tilstander. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, hjertesykdom, diabetes, depresjon, høyt blodtrykk og muskel / skjelett-lidelser.

Bestemme ideell kroppsvekt

Hvis du vil sammenligne en moderne ideell kroppsvekt diagram med en som ble skrevet på 1950-tallet, ville du se noen vesentlige forskjeller. Du vil merke at den moderne kroppsvekt kravene er noe høyere. Dette er fordi mange mennesker er nå involvert i vekt-opplæringsprogrammer. Siden disse program kan øke bentettheten, og siden muskler veier mer enn fett, kan en passe person veie mer enn en uskikket person av samme høyde.

Kroppsvekt g Body Fat

I mange tilfeller er resultatene av en kroppsfett test er mer signifikant enn en kroppsvekt diagram. Dette kan gjøres ved å dyppe legemet i vann eller ved hjelp av en hud kaliber.

Beregning ideell kroppsvekt

En ideell kroppsvekt er beregnet ved hjelp av en kombinasjon av faktorer. Disse inkluderer din høyde, kjønn og kropp ramme. Det finnes en rekke av kroppens vekt diagrammer på nettet som lar deg skrive inn denne informasjonen til å bestemme deg ideell kroppsvekt (se Ressurser).

Ideal Vekt g Body Mass Index

The Body Mass Index diagram, ellers kjent som BMI, indikerer en numerisk verdi av vekten din i forhold til høyden din; 18,5 til 24,9 regnes som sunt (se Ressurser).

Hip til midjen Ratio Charts

Ideell kroppsvekt er ikke bare bestemmes av hvor mye fett du har. Plasseringen av kroppen fett har en betydelig innflytelse på din helse (se Ressurser).

Pæreformet Bodies

Pæreformet organer har bredere hofter og rumpe. Når de mister vekt, de vanligvis mister det fra deres overkroppen. Denne kroppsfasong er ikke forbundet med noen form for sykdom eller tilstand.

Apple-Shaped Bodies

Apple-formede kropper akkumulere fett rundt magen. Denne kroppstype er assosiert med diabetes og hjertesykdom.