Digidexo.com

Hvordan øke din Foot Arch

Hvordan øke din Foot Arch


Som du alder, musklene i føttene, som støtter dine buer, svekkes. Slitasje på føttene fører til at buer falle og bli lavere. Du kan oppleve fotproblemer, som for eksempel flatfeet og plantar fasciitt. Problemer med føttene kan utløse nakke- og skulderplager, nedre rygg og hofteproblemer og magesmerter og hodepine. For å unngå problemer med foten, øke og styrke dine buer. Utøve plantarfascien ligament og posterior tibial senen, som begge støtter buene av føttene.

Bruksanvisning

•  Gå barbent på tredemølle, rundt kvartalet eller på en sandstrand. Ta av deg skoene og gå på bare føtter. Hold føttene på linje med knærne mens du går og fokusere på strekningen i senene i føttene. Gå barbent styrker musklene i føttene uten innblanding og støtte av sko. Sko overta arbeidet fra musklene, og derfor dine foten muskler ikke får den øvelsen som holder dem sterke. Ta en barfot gå to til tre dager i uken.

Utfør tå krøller å styrke og øke din fot bue. Sitt på gulvet med bena strukket ut foran deg. Peke tærne for opptil fem sekunder. Bøy bare tærne, ikke føttene, og hold denne i fem sekunder. Drive buen av foten din. Krølle tærne i henhold til og peke dem igjen i fem sekunder. Gjenta øvelsen så ofte du kan.

Plukk opp klinkekuler med tærne for å styrke dine buer. Plasser fem kuler på gulvet ved siden av en kopp. Plukk opp en marmor med tærne på den ene foten. Plasser marmor i koppen med foten. Plukk opp alle kulene med en fot før du bytter til den andre foten. Den curling bevegelse du gjør med tærne trener musklene som støtter dine buer.

Ta tå høyninger i din erke økt mosjon rutine for å styrke tibialus posterior muskel. Stå med føttene hip-bredde hverandre. Hold på baksiden av en stol for balanse. Plasser vekten på yttersidene av føttene slik at dine indre buer litt stige opp fra gulvet. Kom opp på ballene dine føtter. Plassere mesteparten av vekten på dine små tær, ikke i midten av føttene. Løft deg opp så høyt som mulig før du senker ned igjen til startposisjon. Gjenta øvelsen fem ganger.

Bruk et håndkle for å styrke dine buer. Legg et håndkle på gulvet og plassere foten på den. Bruk tærne til å gripe inn håndkleet og dra det mot deg. Bunch opp hele håndkle. Skyv håndkle unna med foten til å spre den ut igjen. Bytt fot og gjenta øvelsen.